Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 15:10

Μονακό: Ο Μάικ Τζέιμς υποβλήθηκε σε επέμβαση στην μέση και θα χάσει την προετοιμασία και τα πρώτα ματς πρωταθλήματος

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Χωρίς τον Μάικ Τζέιμς θα γίνει η προετοιμασία της Μονακό, αφού - όπως έγινε γνωστό - ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στην μέση και τέθηκε εκτός μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο Μάικ Τζέιμς θα ξεκινήσει την σεζόν 2024/25 στα... πιτς. Όπως αποκάλυψε η γαλλική ιστοσελίδα bebasket.fr, ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε κατά την διάρκεια της offseason σε μικροεπέμβαση στην μέση, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός από την προετοιμασία της Μονακό, αλλά και τους πρώτους αγώνες πρωταθλήματος στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, υπάρχει η ελπίδα ότι ο Τζέιμς θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της πρεμιέρας της EuroLeague κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, στις 3 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι ο Τζέιμς υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με την Μονακό, με συνολικές αποδοχές περίπου 8 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 10:51

Σχετικά Άρθρα

  • Μελέτη: Οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν έπειτα από επιπλοκές σε καρδιοχειρουργική επέμβαση
    Μελέτη: Οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν έπειτα από επιπλοκές σε καρδιοχειρουργική επέμβαση

    Οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες από τους άνδρες να πεθάνουν από μετεγχειρητικές επιπλοκές έπειτα από καρδιαγγειακή χειρουργική επέμβαση, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν προβλήματα μετεγχειρητικά.

    Αυτό διαπιστώνει μελέτη του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «JAMA Surgery».

    Οι ερευνητές μελέτησαν περισσότερες από 850.000 περιπτώσεις ανθρώπων στις ΗΠΑ που υποβλήθηκαν την περίοδο 2015-2020 σε καρδιοχειρουργική επέμβαση υψηλού κινδύνου, συμπεριλαμβανομένου του καρδιακού bypass, της αποκατάστασης ανευρύσματος αορτής και της αποκατάστασης μιτροειδούς και αορτικής βαλβίδας. Οι άνδρες και οι γυναίκες είχαν παρόμοιο ποσοστό επιπλοκών έπειτα από την επέμβαση, περίπου 15%.

    Γιατί οι γυναίκες κινδυνεύουν περισσότερο

    Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες πέθαναν από αυτές τις επιπλοκές σε σημαντικά υψηλότερο ποσοστό: Στο 10,7% των περιπτώσεων, έναντι 8,6% για τους άνδρες ασθενείς. Η εξήγηση επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι οι γυναίκες είναι μεγαλύτερες σε ηλικία όταν χειρουργούνται και έχουν περισσότερες συννοσηρότητες από ό,τι οι άνδρες. Οι γυναίκες έχουν, επίσης, μικρότερη ανατομία και μικρότερο μέγεθος αγγείων, γεγονός που μπορεί να καταστήσει τη χειρουργική επέμβαση τεχνικά πιο δύσκολη. Εξάλλου, για χρόνια οι γυναίκες υποεκπροσωπούνταν στην ιατρική έρευνα.

    Οι πιο συχνές επιπλοκές και σε άνδρες και σε γυναίκες ήταν η νεφρική ανεπάρκεια, η πνευμονία και η αναπνευστική ανεπάρκεια. Η ποιότητα του νοσοκομείου, όπου πραγματοποιήθηκε η επέμβαση, δεν επηρέασε την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων, όσον αφορά στην αποτυχία διάσωσης.

    Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες ασθενείς είχαν χαμηλότερο ποσοστό δεύτερης επέμβασης, λίγες ημέρες μετά την πρώτη, και αυτό, σύμφωνα με τους ερευνητές, μπορεί να είναι ένα μήνυμα ότι οι επιπλοκές τους δεν αντιμετωπίστηκαν κατάλληλα.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Άνδρας εγκεφαλικά νεκρός ξύπνησε κατά την διάρκεια επέμβασης αφαίρεσης οργάνων
    Άνδρας εγκεφαλικά νεκρός ξύπνησε κατά την διάρκεια επέμβασης αφαίρεσης οργάνων

    Ένας άνδρας που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή και είχε κηρυχθεί εγκεφαλικά νεκρός ξύπνησε την ώρα που οι χειρουργοί πραγματοποιούσαν επέμβαση συγκομιδής των οργάνων του για δωρεά, στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Guardian, που επικαλείται τον ειδησεογραφικό σταθμό του Κεντάκι WKYT , η υπόθεση του Άντονι Τόμας «TJ» Χούβερ II βρίσκεται υπό έρευνα από αξιωματούχους της πολιτείας και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Αξιωματούχοι του συστήματος δωρεάς οργάνων των ΗΠΑ επιμένουν ότι υπάρχουν διασφαλίσεις για την αποτροπή τέτοιων επεισοδίων, αν και η οικογένειά του είπε στα μέσα ενημέρωσης η εμπειρία τους υπογραμμίζει την ανάγκη για τουλάχιστον κάποια μεταρρύθμιση.

    Η αδερφή του Χούβερ, η Ντόνα Ρόρερ, διηγήθηκε πώς ο Χούβερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Ρίτσμοντ του Κεντάκι, τον Οκτώβριο του 2021 με ανακοπή λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών. Οι γιατροί είπαν σύντομα στη Ρόρερ και στους συγγενείς της ότι ο Χούβερ δεν είχε αντανακλαστικά ή εγκεφαλική δραστηριότητα και τελικά αποφάσισαν να τον βγάλουν από τα συστήματα υποστήριξης ζωής, όπως σημείωσε η WKYT.

    Το προσωπικό του νοσοκομείου φέρεται να είπε στη Ρόρερ και την οικογένειά της ότι ο Χούβερ είχε δώσει την άδεια να δωρηθούν τα όργανά του σε περίπτωση θανάτου του. Για να τιμήσει τις επιθυμίες του, το νοσοκομείο εξέτασε ποια από τα όργανά του θα ήταν βιώσιμα για δωρεά και μάλιστα η διεύθυνσή του έκανε και μία τελετή προς τιμήν του.

    Η Rhorer είπε ότι παρατήρησε τα μάτια του Hoover να ανοίγουν και φαινομενικά να παρακολουθεί τις κινήσεις του αγαπημένου του προσώπου, σύμφωνα με το WKYT. «Μας είπαν ότι ήταν απλώς αντανακλαστικά – απλώς κάτι φυσιολογικό», είπε στο πρακτορείο. «Ποιοι είμαστε εμείς για να αμφισβητήσουμε το ιατρικό σύστημα;», δήλωσε.

    Περίπου μια ώρα αφότου ο Χούβερ μπήκε στο χειρουργείο, για την ανάκτηση των οργάνων του, ένας γιατρός βγήκε και εξήγησε ότι ο Χούβερ «δεν ήταν έτοιμος».

    «Ξύπνησε», δήλωσε η Ρόρερ προσθέτοντας ότι οι γιατροί της συνέστησαν να πάρει τον αδελφό της στο σπίτι και να τον κάνει να νιώσει άνετα, αν και πιθανότατα δεν θα ζούσε πολύ περισσότερο.

    Όπως είπε στο WKYT, φροντίζει τον Χούβερ τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ εκείνος αντιμετωπίζει προβλήματα με το περπάτημα, τη μνήμη και την ομιλία.

    Το WKYT ανέφερε ότι η Ρόρερ έμαθε όλες τις λεπτομέρειες της χειρουργικής επέμβασης του αδελφού της μόλις τον Ιανουάριο.

    Τότε ήταν που ένας πρώην υπάλληλος της οργάνωσης δωρεάς οργάνων του Κεντάκι Kentucky Organ Donor Affiliates (Koda) επικοινώνησε μαζί της πριν στείλει μια επιστολή σε μια επιτροπή του Κογκρέσου που τον Σεπτέμβριο διεξήγαγε μια ακρόαση για τον έλεγχο οργανισμών προμήθειας οργάνων, ανέφερε το NPR.

    Η συντάκτης της επιστολής είπε ότι είδε τον Χούβερ να αρχίζει να «τρέμει» στο χειρουργικό τραπέζι και να αρχίζει να «κλαίει ορατά», σύμφωνα με το NPR.

    Αν και το νοσοκομείο «Baptist Health», αλλά και η Koda, εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες επιχειρούν να υποβαθμίσουν το γεγονός και να διαβεβαιώσουν ότι όλα έγιναν και γίνονται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλά, το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της πολιτείας καθώς και μια ομοσπονδιακή υπηρεσία που βοηθά στην επίβλεψη της προμήθειας οργάνων ερευνούν την υπόθεση του Χούβερ.

    Πηγή: cnn.gr

  • Μάικ Τζέιμς: "Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη"
    Μάικ Τζέιμς:

    Ο Μάικ Τζέιμς εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, σε συζήτηση που είχε μέσω twitter.

    Σε διάλογο που άνοιξε με ακόλουθό του στο twitter ο Μάικ Τζέιμς, ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός AKTOR αποτελεί την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

    Στον απόηχο της επικράτησης της Μάλαγα επί της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό του ισπανικού Super Cup, που οδήγησε μάλιστα τον Τσους Ματέο, να παραδεχθεί πως η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση μεταγραφικά, ο 34χρονος άσος της Μονακό κατέθεσε την άποψη του για την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.

    Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης του twitter ανέφερε ειρωνικά το όνομα του Τζέιμς λέγοντας πως "Η Ουνικάχα Μάλαγα κατέκτησε το ισπανικό Super Cup απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, αλλά ο Μάικ Τζέιμς λέει ότι είναι καλύτεροι. Είναι αστείο από μόνο του".

    Ο περσινός MVP της EuroLeague δεν δίστασε να του απαντήσει και να εξηγήσει πως "Κέρδισαν ένα παιχνίδι και τώρα είναι οι καλύτεροι, γελάω. Και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή είναι ο Παναθηναϊκός".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER
  • Καλάθης: «Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, ο στόχος είναι να κερδίζω τίτλους»
    Καλάθης: «Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, ο στόχος είναι να κερδίζω τίτλους»

    Για τους στόχους του με τη Μονακό και τον... Λάρι Μπερντ μίλησε στη media day της ομάδας ο Νίκ Καλάθης!

    Ο Νικ Καλάθης έχει ανοίξει από φέτος το καλοκαίρι ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα του, αυτό της Μονακό. Και κατά τη media day της ομάδας, απάντησε για τον λόγο που έκανε αυτήν την επιλογή.

    «Το να έρθω στη Μονακό ήταν εύκολο. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, ο στόχος είναι να κερδίζω τίτλους. Θέλω να φέρω εμπειρία και ηγεσία. Στην καριέρα μου έχω υπάρξει σε κάθε πιθανή κατάσταση. Έχουμε ένα γκρουπ βετεράνων που ξέρουν πώς να παίζουν μαζί, να προσαρμόζονται και να βρίσκουν λύσεις για την ομάδα.

    Όσο περνάει ο καιρός θα παίζουμε καλύτερα. Το Final Four αποτελεί έναν ρεαλιστικό στόχο, δεδομένης της ποιότητας που έχει το ρόστερ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νικ Καλάθης.

    Ενώ στη συνέχεια έδωσε τη δική του απάντηση για το Νο33 που θα έχει στην πλάτη του. «Πάντοτε ήμουν φαν του Λάρι Μπερντ, αν και θα ήθελα να σουτάρω τόσο καλά όπως εκείνος» απάντησε ο Καλάθης με αρκετή δόση χιούμορ. Άλλωστε παρουσιάστηκε ιδιαιτέρως ευδιάθετος, ξεκινώντας με μια... γαλλική καλημέρα.

    Πηγή: Gazzetta.gr

  • Καλάθης: "Ο στόχος της Μονακό θα είναι προφανώς το Final Four"
    Καλάθης:

    Ο Νικ Καλάθης έχει ενταχθεί στην προετοιμασία της Μονακό και σε αυτό το πλαίσιο, μιλώντας στο κανάλι της ομάδας στο Youtube, αναφέρθηκε στους στόχους της νέας σεζόν, ενώ έδειξε ανυπόμονος να αγωνιστεί εκ νέου με τον Μάικ Τζέιμς.

    Μετά από την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ελλάδος, ο Νικ Καλάθης ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Μονακό όπου και μίλησε για τις φιλοδοξίες της ομάδας της νέας σεζόν στη EuroLeague, το νέο συναπάτημα με τον Μάικ Τζέιμς και τον Σάσα Ομπράντοβιτς.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη:

    Για την ένταξή του στην ομάδα: "Η προετοιμασία πηγαίνει καλά. Έφτασα πριν τρεις μέρες. Όλα τα παιδιά φαίνονται ωραίοι τύποι. Συμμετέχω στις προπονήσεις, αν και δεν έχω παίξει πέντε εναντίον πέντε ακόμα, αλλά είμαι με την ομάδα, τους συμπάικτες μου και τους προπονητές και πηγαίνει καλά".

    Για τους λόγους που επέλεξε τη Μονακό: "Είδα την προοπτική για να νικήσουμε. Είδα μία πολύ καλή ευκαιρία. Τα τρία τελευταία χρόνια (σ.σ. η Μονακό) είναι στο Final Four και τα playoffs. Ξέρω ήδη πολλούς από τους συμπαίκτες μου και είναι μία ευκαιρία να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

    Πριν πέντε ή έξι χρόνια δεν θα σκεφτόμουν να παίξω στη Μονακό, αλλά βλέποντάς την να διεκδικεί την EuroLeague τα τελευταία τρία χρόνια νομίζω πως θα είναι μία καλή ευκαιρία για εμένα."

    Για τη νέα συνύπαρξη με τον Τζέιμς: χω ξαναπαίξει και με τον Μάικ (σ.σ. Τζέιμς) και στο παρελθόν και παίζαμε ωραία μαζί, αλλά πιστεύω θα ταιριάξω με τα υπόλοιπα παιδιά, θα είμαι σημαντικό κομμάτι της ομάδας και ελπίζω να βοηθήσω".

    Για το νέο ρόστερ της Μονακό: "Κοιτώντας το ρόστερ μας έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες. Έχουμε, βέβαια, πολλά να βελτιώσουμε ακόμα, αλλά το καλοκαίρι έγιναν καλές κινήσεις και σε συνδυασμό με τους παίκτες που ήταν ήδη εδώ και ξέρουν τον τρόπο παιχνιδιού, είμαστε θεωρητικά πολύ δυνατοί""

    Για τους στόχους της νέας χρονιάς: "Προφανώς και ο στόχος είναι το Final Four και μόλις φτάσεις εκεί όλα μπορούν να συμβούν. Είδαμε και τον Παναθηναϊκό πέρυσι. Είναι δύο παιχνίδια και όλα είναι πιθανά, για αυτό το σημαντικό είναι να βρεθούμε εκεί".

    Για τον νέο προπονητή του, Σάσα Ομπράντοβιτς: "Ο κόουτς είναι γνωστός πλέον. Έχει καταφέρει πολλά στην καριέρα του. Είχα συζητήσεις μαζί του και το καλοκαίρι πριν υπογράψω και φαίνεται ωραίος τύπος και εξαιρετικός προπονητής που ξέρει το παιχνίδι.

    Ξέρω πως είναι απαιτητικός από τους παίκτες του και σκληρός και αυτό είναι κάτι καλό για την ομάδα προφανώς."

    Για τον Πρόεδρο της Μονακό, Αλεξέι Φεντορίτσεβ: "Δεν είναι σύνηθες να βλέπεις έναν πρόεδρο να είναι τόσο κοντά στην ομάδα. Ταξιδεύει παντού μαζί μας φορώντας το κόκκινο κασκόλ του και είναι εντυπωσιακό να τον βλέπεις να εμπλέκεται τόσο με την ομάδα και να δείχνει την αγάπη του για το μπάσκετ. Έχει πολύ καλές σχέσεις με όλους και θέλει να κάνει την ομάδα ακόμα καλύτερη".

    Πηγή: Sport24.gr
  • Μονακό, Παπαγιάννης: "Στόχος το Final Four και η κατάκτηση της EuroLeague"
    Μονακό, Παπαγιάννης:

    Ο Γιώργος Παπαγιάννης σε δηλώσεις του που δημοσίευσε η Μονακό μίλησε για τις φιλοσοξίες της ομάδας τη νέα σεζόν, ενώ τόνισε πως στόχος θα είναι η επιστροφή στο Final Four και η κατάκτηση του τροπαίου.

    Η σεζόν 2024/25 θα βρει τον Γιώργο Παπαγιάννη να αγωνίζεται στη Μονακό σε EuroLeague και γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς αποχώρησε από τη Φενερμπαχτσέ μετά από μία σεζόν στην τουρκική ομάδα.

    Ο 'Έλληνας σέντερ στις πρώτες του δηλώσεις από την προετοιμασία της ομάδας, η οποία διεξάγεται στο Μπόρμιο της Ιταλίας, αναφέρθηκε στην νέα χρονιά.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαγιάννη:

    Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα και την προσέγγιση των Μονεγάσκων: "Είμαι ενθουσιασμένος, χάρηκα πολύ που γνώρισα και τους νέους μου συμπαίκτες και ανυπομονώ για τη νέα χρονιά. Ο οργανισμός ολόκληρος, και ο κόουτς και η διοίκηση, ήθελαν πολύ να είμαι εδώ, μου μίλησαν και για τους στόχους και έτσι αποφάσισα να έρθω".

    Για τη συνύπαρξη με τον Νικ Καλάθη και την υποδοχή από τους συμπαίκτες του: "Μιλήσαμε και με τον Νικ φυσικά. Έχω συνυπάρξει μαζί του για πολλά χρόνια και χαίρομαι που θα παίζω και πάλι δίπλα του."

    Όλα τα παιδιά μας υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε μαζί τους. Φυσικά περιμένουμε και τον Μάικ να επιστρέψει (σ.σ. από τον τραυματισμό στη μέση και την επέμβαση που υποβλήθηκε) και ανυπομονούμε για την έναρξη της χρονιάς".

    Για την πορεία της Μονακό τα τελευταία χρόνια: "Παρακολοθούσα τη Μονακό και τις υψηλές θέσεις που είχε κατακτήσει στην κατάταξη της EuroLeague, ειδικά τις τελευταίες τρεις σεζόν. Πέρυσι έφτασαν μία νίκη μακριά από το Final Four και πριν δύο χρόνια βρέθηκαν στο Final Four του Κάουνας."

    Για τους στόχους της νέας χρονιάς: "Φέτος θέλουμε να πάμε και πάλι στο Final Four και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Αυτός άλλωστε είναι και προσωπικός μου στόχος, αλλά είμαι βέβαιος πως είναι και της ομάδας"

    Για το project της Μονακό: "Η ομάδα έκανε καλή δουλειά για να "ενώσει όλα τα σωστά κομμάτια" ώστε να είναι στην κορυφή όχι μόνο φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια".

    Πηγή: Sport24.gr
  • Κάτοικος Μόντε Κάρλο για τα δύο επόμενα χρόνια ο Καλάθης - Υπέγραψε στη Μονακό ο Έλληνας γκαρντ
    Κάτοικος Μόντε Κάρλο για τα δύο επόμενα χρόνια ο Καλάθης - Υπέγραψε στη Μονακό ο Έλληνας γκαρντ

    Ο Νικ Καλάθης απέκλεισε ως παίκτης της Φενέρ τη Μονακό από το Final-4 και οι Μονεγάσκοι τον έκαναν δικό τους

    Στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μονακό θα συνεχίσει την καριέρα του τα δύο επόμενα χρόνια ο Νικ Καλάθης καθώς η ομάδα από το Πριγκιπάτο ανακοίνωσε την απόκτησή του, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις φήμες που υπήρχαν τις τελευταίες εβδομάδες.
    Ο 35χρονος Έλληνας γκαρντ έφυγε από τη Φενέρμπαχτσε όπου και πέρασε μία διετία ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της Euroleague όπου συνάντησε τον Παναθηναϊκό AKTOR . Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της χρονιάς στη διοργάνωση είχε κατά μέσο όρο από 7,1 πόντους με 4,8 ασίστ και 4,2 ριμπάουντ σε 23:42 λεπτά εντός παρκέ.
    O Καλάθης ουσιαστικά απέκλεισε τη Μονακό από το Final-4 με το τρίποντό του στον 5ο προημιτελικό στο Μόντε Κάρλο.
    Στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από τη Μπαρτσελόνα, τους Μέμφις Γκρίζλις ενώ έχει και δύο θητείες στον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε στις δηλώσεις του ότι ένας από τους λόγους που επέλεξε το νέο του «σταθμό», είναι η καλή σχέση που έχει με τον Μάικ Τζέιμς.

    «Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Μάικ από τότε που παίζαμε μαζί στον Παναθηναϊκό. Μείναμε πάντα σε επαφή. Κάναμε μαζί διακοπές. Έχω λοιπόν μια πολύ καλή σχέση μαζί του και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να έρθω στη Μονακό, γιατί πίστευα ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε ξανά καλά μαζί. Θα ήταν υπέροχο να είχα την ευκαιρία να κερδίσω έναν τίτλο μαζί του».
    Πηγή: Protothema.gr
  • EuroLeague: Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP και από την ELPA
    EuroLeague: Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP και από την ELPA

    Ο Μάικ Τζέιμς πήρε τον τίτλο του MVP της χρονιάς στη EuroLeague και από την Ένωση Παικτών της διοργάνωσης.

    Ο Μάικ Τζέιμς διένυσε μία εξαιρετική σεζόν στη EuroLeague και έλαβε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη και από την ELPA.

    Θυμίζουμε ότι η EuroLeague τον ανέδειξε σε MVP της χρονιάς, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η Ένωση Παικτών.

    Ο Μάικ Τζέιμς τη φετινή σεζόν ανέβηκε στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών, ενώ μέτρησε κατά μέσο όρο 17.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ.

    Η Μονακό έφτασε πολύ κοντά στην πρόκριση στο Final Four, ωστόσο δεν τα κατάφερε στο Game 5 με τη Φενέρμπαχτσε.



    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο