Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 13:38

Γ΄ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Κυριακή 3/2 – Ώρα 1.30μ.μ.

Διαγόρας Ρόδου - Πανηλειακός: Ευθυμίου (Αθηνών)

Φοίβος Κρ. - Θύελλα Ραφ.: Χατζηγιάννης (Πειραιά)

Ώρα 3μ.μ.

ΠΑΟ Βάρδας - Νίκη Τραγ.: Καλαμαρης (Αιτ/νίας)

Αστέρας Αμαλ. - Πανμοβριακός: Κόκκορης (Αρκαδίας)

Παλληνιακός - Διαγόρας Βραχν.: Πουλόπουλος (Πειραιά)

Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός: Στάμος (Αθηνών)

Ρεπό: Ιάλυσος

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 20:01

Σχετικά Άρθρα

  • Ήλιδα: Έντονες αντιδράσεις των σωματείων Αμαλιάδας για την υπέρογκη αύξηση τελών χρήσης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου
    Ήλιδα: Έντονες αντιδράσεις των σωματείων Αμαλιάδας για την υπέρογκη αύξηση τελών χρήσης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Έντονη είναι η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα αθλητικά σωματεία του Δήμου Ήλιδας και τη δημοτική αρχή μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για υπέρογκη αύξηση των τελών χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας. Οι εκπρόσωποι των σωματείων Κόροιβος και Αστέρας Αμαλιάδας, Σάκης Κάτζος και Ανδρέας Παπαδάκος, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη, αναφέροντας ότι η απόφαση επιβαρύνει οικονομικά τις ερασιτεχνικές ομάδες και απειλεί τη βιωσιμότητά τους.

    Αυξήσεις χωρίς προηγούμενο

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κοροίβου, Σάκη Κάτζο, το ποσό που καλείται να καταβάλει πλέον ο σύλλογος ανέρχεται στα 2.600 ευρώ το μήνα από 360 ευρώ, μια αύξηση που αγγίζει το 700%, την οποία χαρακτήρισε “πέρα από κάθε λογική”. Παράλληλα, για τον Αστέρα το νέο μηνιαίο τέλος ανέρχεται σε 2.000 ευρώ. Οι αυξήσεις αυτές θεωρούνται υπέρογκες και υπερβολικές για τα δεδομένα των ερασιτεχνικών σωματείων, τα οποία, όπως επισημαίνουν οι εκπρόσωποί τους, πασχίζουν να προωθήσουν τον αθλητισμό χωρίς να αποκομίζουν κέρδη.

    Αιχμές για τη δημοτική αρχή και τη διαχείριση της απόφασης

    Ο Σάκης Κάτζος επισήμανε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν προχώρησε σε ουσιαστική διαβούλευση με τα αθλητικά σωματεία πριν από την ψήφιση της απόφασης. Ανεξαρτήτως των αντιρρήσεων που εξέφρασε ο Κόροιβος, η πρόταση του αντιδημάρχου Γιώργου Κράλλη εγκρίθηκε, χωρίς να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις στις δραστηριότητες και την επιβίωση των σωματείων.

    Ο Ανδρέας Παπαδάκος, επικεφαλής της παράταξης “Ήλιδα 36” και του Αστέρα, ζήτησε την παραίτηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, καταγγέλλοντας ότι ο τελευταίος “εξαπάτησε το Δημοτικό Συμβούλιο” με παραπλανητική παρουσίαση των στοιχείων. Όπως ανέφερε, η απόφαση αυτή τέθηκε σε ψηφοφορία χωρίς την παρουσία σύσσωμης της αντιπολίτευσης, δημιουργώντας εντύπωση μιας ειλημμένης απόφασης που δεν αντανακλά τις ανάγκες των τοπικών ομάδων.

    “Ταφόπλακα” για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό

    Ο α’ πρόεδρος του Αστέρα, Σάκης Κότσιφας, χαρακτήρισε την απόφαση ως “ταφόπλακα” για τα τοπικά αθλητικά σωματεία. Όπως ανέφερε, αντί η δημοτική αρχή να στηρίξει τα σωματεία στον αγώνα τους για την προαγωγή του αθλητισμού, τα υπονομεύει οικονομικά με τις υπερβολικές αυξήσεις τελών. “Αυτές οι χρεώσεις δεν υπάρχουν σε καμία πόλη στην Ελλάδα,” τόνισε χαρακτηριστικά.

    Κάλεσμα για ακύρωση της απόφασης

    Οι εκπρόσωποι των σωματείων ζήτησαν άμεση ανάκληση της απόφασης και ουσιαστική διαβούλευση με τη δημοτική αρχή ώστε να καθοριστούν βιώσιμα τέλη που δεν θα επιβαρύνουν τις ομάδες δυσανάλογα. Όπως σημείωσε ο Σάκης Κάτζος, η επιβολή των νέων τελών, που οδηγεί σε τεράστια αύξηση των εξόδων των σωματείων, θα καταλήξει να μετακυλιστεί στους γονείς των αθλητών, προκαλώντας σοβαρές δυσκολίες για τις οικογένειες των παιδιών.

    Οι εκπρόσωποι του Κοροίβου και του Αστέρα, προειδοποίησαν παράλληλα ότι σε περίπτωση που η απόφαση δεν ανακληθεί, θα βρεθούν αντιμέτωπα με χρέη δεκάδων χιλιάδων ευρώ μέχρι το τέλος της χρονιάς, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει στη διάλυση των δραστηριοτήτων τους.

    Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση της δημοτικής αρχής, με την τοπική κοινωνία να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη αυτής της κρίσιμης αντιπαράθεσης για το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην περιοχή.

  • Προπονήσεις ΑΣΤΕΡΑ στον Αμπελόκαμπο
    Προπονήσεις ΑΣΤΕΡΑ στον Αμπελόκαμπο

    Στο ανακαινισμένο γήπεδο της Κοινότητας Αμπελοκάμπου, ξεκίνησε τις προπονήσεις της η ομάδα του Α.Ο Αστέρα ικανοποιώντας έτσι ένα αίτημα των παικτών και της Τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

    Οι προπονήσεις για τους βυσσινόλευκους γίνονται πλέον πιο ευχάριστες και ποιοτικές, καθώς θα μπορούν να κινούνται με άνεση και να εκτελούν πιο εύκολα το προπονητικό τους πρόγραμμα.

    Οι εργασίες συντήρησης στον αγωνιστικό χώρο και η περίφραξη που ολοκληρώθηκαν, έδωσαν άλλον αέρα στο γήπεδο καθιστώντας το, πιο λειτουργικό και ασφαλές.

    «Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ανδρέα Νικολάκο και τους συνεργάτες του οι οποίοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των εργασιών.

    Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον Επιχειρηματία κ. Ανδρέα Παπαδάκο που συνέβαλε και αυτή τη φορά προκειμένου να μας παραδοθεί για χρήση αυτό το υπέροχο γήπεδο, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει ουσιαστικά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Α. Ο Αστέρας!

    asteras ampelok prop 2

    asteras ampelok prop 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • Με τη φανέλα του Α. Ο. Αστέρα ο Άγγελος Αριδάκης!
    Με τη φανέλα του Α. Ο. Αστέρα ο Άγγελος Αριδάκης!

    Τον Σύλλογο του Αστέρα επέλεξε για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία ο Άγγελος Αριδάκης.

    Ένας δυναμικός και πολλά υποσχόμενος παίκτης τον οποίο υποδέχτηκαν με χαρά στην μεγάλη οικογένεια του Αστέρα, τόσο οι συναθλητές του, όσο η Τεχνική και Διοικητική ηγεσία.

    Ο Άγγελος είναι 15 χρονών και αφού ολοκλήρωσε τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις στον Ηλειακό Βαρθολομιού, φοράει τις τελευταίες ημέρες τη φανέλα του Αστέρα και συνεχίζει δυναμικά στην Κ16 και στην Ομάδα Υποδομής του Συλλόγου. Μια Ομάδα στην οποία τόσο ο προπονητής της Στρατός Καλογεράκος, όσο και ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο Αστέρα Νίκος Γκρίλλας, επενδύουν πολλά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, καθώς αποτελεί τον συνδετικό κρίκο των Ακαδημιών του Αστέρα με την Ανδρική ομάδα.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ο Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος Β’ τέλεσε τον αγιασμό του Α.Ο Αστέρα - Λαμπερή εκδήλωση στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας
    Ο Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος Β’ τέλεσε τον αγιασμό του Α.Ο Αστέρα - Λαμπερή εκδήλωση στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας

    Ανδρέας Παπαδάκος: «Εδώ υλοποιούμε τα όνειρα των παιδιών»

    Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας η τελετή αγιασμού του Α.Ο. Αστέρα, των Ακαδημιών του και της νεοσύστατης ομάδας του Αστέρα Β’, η οποία κάνει πρεμιέρα φέτος και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των Ακαδημιών και της Ανδρικής Ομάδας. Μιας ιδιαίτερα σημαντικής Ομάδας καθώς οι παίκτες της θα λειτουργούν υποστηρικτικά και θα ενισχύουν όταν πρέπει την Ανδρική.

    Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος Β’ μετά του ιερού κλήρου και στο σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για τα οφέλη του αθλητισμού στη ζωή των νέων, επισημαίνοντας ότι με τον αθλητισμό οι νέοι αποκτούν στοιχεία που ανεβάζουν την ποιότητα ζωής τους.

    Παρούσα στην τελετή του αγιασμού ήταν η Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) κ. Βίκυ Δημητρακοπούλου η οποία παίρνοντας το λόγο τόνισε μεταξύ άλλων «χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι εδώ μαζί σας απόψε και θα παραμείνω δίπλα σας. Ο αθλητισμός ανήκει στους νέους και όλοι πρέπει να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες και προοπτικές στις επόμενες γενιές. Σας μεταφέρω και τις ευχές για καλή χρονιά από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας κ. Κουλούρη, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφερε να είναι εδώ μαζί μας».

    Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος δήλωσε «παρών» στην ομάδα και αναφέρθηκε στην αξία της και στις διεξόδους που δίνει τόσο ο αθλητισμός όσο και το ποδόσφαιρο γενικότερα στα παιδιά.

    Παίρνοντας το λόγο στη συνέχεια ο κ. Ανδρέας Παπαδάκος ανέφερε μεταξύ άλλων «Είμαστε στην αρχή. Στα παιδιά μας πρέπει να δοθούν οι ευκαιρίες για να χτίσουν το μέλλον που τους αξίζει και που επιθυμούν. Εμείς υλοποιούμε τα όνειρά τους, γι αυτό είμαστε εδώ οι συνεργάτες μου και εγώ. Συνεχίζουμε τις συζητήσεις και τις επαφές για μεταγραφές και όραμά μου ήταν και παραμένει, να συνδεθεί ο Αθλητισμός με τον Πολιτισμό. Στον Α.Ο Αστέρα «χτίζουμε» επαγγελματίες ποδοσφαίρου και ειλικρινά με συγκινεί η συμμετοχή των παιδιών στις Ακαδημίες. Τα ευχαριστώ, όπως και όλους τους συνεργάτες μου για τη βοήθεια».

    Οι ανανεωμένες εγκαταστάσεις του Α.Ο. Αστέρα είχαν πλημμυρίσει με παιδιά, γονείς και φίλους των βυσσινόλευκων από νωρίς το απόγευμα και αυτό είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση της τόσο σπουδαίας δουλειάς που γίνεται από τη Διοίκηση της Ομάδας και ιδιαίτερα από την κ. Μαίρα Κρινά, υπεύθυνη των Ακαδημιών και ολόκληρης της διοργάνωσης.

    Παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Άννα Κορτέση και κ. Γιώργος Καραπιπέρης καθώς και ο Γ.Γ του Δήμου Ήλιδας κ. Άκης Χουζούρης. Αμέσως μετά αθλητές, γονείς, προπονητές, αρχές, εκπρόσωποι φορέων, φίλοι του Α.Ο Αστέρα, η Διοίκηση και συνεργάτες της Ομάδας, απόλαυσαν στον πλούσιο μπουφέ που τους περίμενε, αναψυκτικά και γλυκίσματα.

    agiasmos asteras amal 24 2

    agiasmos asteras amal 24 3

    agiasmos asteras amal 24 5

    agiasmos asteras amal 24 6

    agiasmos asteras amal 24 4

    agiasmos asteras amal 24 7

    (Δελτίο Τύπου)

  • Την Πέμπτη 12/09 ο αγιασμός του Α.Ο. Αστέρα Αμαλιάδας
    Την Πέμπτη 12/09 ο αγιασμός του Α.Ο. Αστέρα Αμαλιάδας

    Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα στην περιοχή, μεταφέρεται για την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 17:30 ο προγραμματισμένος για σήμερα αγιασμός του Α.Ο Αστέρα Αμαλιάδας και των Ακαδημιών του, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Νέα σελίδα στο ηλειακό ποδόσφαιρο με την Ομάδα Υποδομής του Α.Ο. Αστέρα Αμαλιάδας!
    Νέα σελίδα στο ηλειακό ποδόσφαιρο με την Ομάδα Υποδομής του Α.Ο. Αστέρα Αμαλιάδας!

    Με το «δεξί» ξεκίνησε η Ομάδας Υποδομής του Α.Ο. Αστέρα Αμαλιάδας η οποία κάνει φέτος το ντεμπούτο της στο γήπεδο. Πρόκειται για τη νεοσύστατη ομάδα στην οποία αγωνίζονται αθλητές του ανώτερου τμήματος των Ακαδημιών και αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ των Ακαδημιών και της ανδρικής ομάδας του Αστέρα.

    Η σύστασή της αποτελεί το πρώτο βήμα σε όλα όσα σκοπεύει να υλοποιήσει η Διοίκηση του Α.Ο. Αστέρα και είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι στον πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της που έδωσε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου είχε αξιόλογη παρουσία κερδίζοντας την αντίπαλη ομάδα με σκορ 3-1.

    Ο Τεχνικός της Ομάδας Υποδομής, Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος Πτυχίου UEFA B’ Στράτος Καλογεράκος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα επισήμανε «με τη συμπλήρωση της πρώτης εβδομάδας προετοιμασίας δώσαμε τον πρώτο φιλικό αγώνα και η Ομάδα Υποδομής του Αστέρα θέτει από φέτος τις βάσεις για μια νέα σελίδα στο ηλειακό ποδόσφαιρο δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτή, να έχουν τη δυνατότητα να αγωνίζονται και στην ανδρική ομάδα του Α.Ο. Αστέρα Αμαλιάδας την οποία ήδη ενισχύουν με την παρουσία τους».

    (Δελτίο Τύπου)

  • Στην αιωνιότητα ο Σάκης Σταυρόπουλος
    Στην αιωνιότητα ο Σάκης Σταυρόπουλος

    Του Θέμη Μαντά για το ilialive.gr

    Στη μνήμη όλων θα υπάρχει ο Σάκης Σταυρόπουλος, εις τον αιώνα των αιώνων. Το έπος που έγραψε στον Πύργο με όχημα το ποδόσφαιρο υπήρξε μοναδικό. Δεν πρόκειται να αναφερθούμε σε γνωστά: Νίκες, ποδοσφαιρικές συναντήσεις, "ζήτω" και "ωσαννά".

    Θα επιχειρήσουμε να εμβαθύνουμε στον μύθο που έπλασε στα 14 χρόνια της διοικητικής παρουσίας του ανδρός και στα ακόμη τέσσερα, σε σύνολο 18 ετών στην παρουσία του στην Ηλεία.

    Ισοϋψής των πολιτικών ανδρών, των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών προσωπικοτήτων, που ανέδειξε ο τόπος. Συναναστράφηκε προσωπικά με τον λαό. Πήγε προσκεκλημένος σε σαλόνια, αλλά παρέμεινε ταπεινός.

    Κατέβηκε σε καπηλειά για να τραγουδήσει μαζί με φορτοεκφορτωτές. Πλήρωσε με χρήματά του το λαμπάδιασμα του πάθους του, ισχυροποίησέ για δεκαετίες το τρεμουλιαστό φως της δάδας του σήματος της ομάδας, κάνοντας το φλόγα και ζεστή ανταύγεια ελπίδας των κατοίκων, για ένα καλύτερο μέλλον. Μοίρασε ευγενία σε όλους αυτούς που αρχικά ήθελα να τον λοιδορήσουν αλλά απέτυχαν παταγωδώς.

    Υπήρξε ο ηγέτης, με τη μεγαλύτερη φροντίδα που κατέβαλλε με τόση τρυφερή αφοσίωση στον λαό του Πύργου και της Ηλείας. Έκανε χαρούμενο το σπίτι της πρωτεύουσας, έδειξε στοργή για τον φτωχό, τον ορφανό. Πάλεψε να κάνει το στάδιο σύγχρονο κι έδωσε με απλοχεριά χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

    Ο Σταυρόπουλος δεν έπειθε αλλά αποδείκνυε και ταυτόχρονα έκοβε όσο μπορούσε τα παρακλάδια από τον Πανηλειακό, ανοίγοντάς του δρόμο. Ο πρόεδρος με αυτογνωσία, με αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, δεν επιζητούσε καμιά έξωθεν μαρτυρία.

    Απλά ήθελε να φτάσει στο σημείο όπου ο λαός θα χαιρόταν και ο ίδιος θα καμάρωνε, την "αλλαγή" στην αθλητική κοινωνία. Ακούμπησε με εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του. Πίεσε ασφυκτικά για να φτάσει ο Πανηλειακός στην Ευρώπη. Δεν ξόδεψε μόνο δισεκατομμύρια, αλλά έφθειρε την υγεία του με το συνεχές καρδιοχτύπι «νικάμε δε νικάμε”.

    Και ναι, ένιωσε χαρές υπερηφάνια, γιατί το άξιζε. Όπως το αξίζει καθένας που γίνεται διευκολυντής της προόδου του τόπου του, άνευ υλικής αντιπαροχής.

    Ναι, τον ζήλεψαν όσοι δεν μπορούσαν να σκεφτούν όπως ο ίδιος.

    Αρκετοί σφετερίστηκαν κάποιες από τις ιδέες του. Ήθελε όλοι να σέβονται τον τόπο όπως ο ίδιος. Φερέγγυος, οι εφημερίδες έγραψαν για το κύπελλο ήθους που ο ίδιος δικαιούνταν, διότι δεν καθόρισε τα δρώμενα.

    Γέμισε τις αποστολές των εθνικών ομάδων όλων των κατηγοριών με αποκορύφωμα το 2004 με Λάκη και Γιαννακόπουλο. Αργότερα και τον Βύντρα σε Μουντιάλ.

    Δημιούργησε το κοινωνικό εισιτήριο, μια καινοτομία κοινωνικής προσφοράς.

    Απέρριψε πρόσκληση του Κώστα Καραμανλή για να εκτεθεί στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Σεβάστηκε την παράκληση του Μακαριστού Μητροπολίτη Κυρού Γερμανού, να παραμείνει χρηματοδότης της ομάδας, όταν είχε αποφασίσει να αποχωρήσει.

    Ταξίδεψε χιλιάδες χιλιάδων Πυργιωτών και Ηλείων στο όνειρο, στην ελπίδα ενός καλύτερου αύριο, με καλύτερη προοπτική. Απελευθέρωσε μέσω της ομάδας το λαό. Διέλυσε κάθε φόβο, μιζέρια και παρεξήγηση.

    Τάραξε συθέμελα τους πάντες, χτίζοντας σχέση στέρεα από τη στιγμή που υποσχέθηκε, ότι θα είναι συνεπής με το λόγο του.

    Και τόλμησε: Είπε “Α Εθνική” και το έκανε. Όχι μόνο μία χρονιά όχι μόνο στην μπάλα.

    Ο Πύργος ήταν Α' Εθνική και σε πολλά άλλα. Έγινε brand name. Έγινε δέος, σεβασμός, ενθουσιαστική μέθη. Έγινε συνείδηση προσέγγισης ως ομάδα και συναισθηματικό αποκούμπι, xάρη στον ηγέτη της.

    “Σταυρόπουλε σε ευχαριστούμε για το όνειρο που ζούμε” εγραφε το πανό που αναρτήθηκε στον εξώστη του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου, όταν ανήλθε η ομάδα τη δεύτερη φορά στην Α' Εθνική.

    Ξεχώριζε ο αείμνηστος ηγέτης. “Είδε” τον τόπο. “Ξεχώρισε” τον Πανηλειακό ως εκλεκτό της ψυχής του. “Κυριάρχησε” στα μάτια του η λέξη ομάδα, με την ευρύτερη έννοια.

    Δεν “άκουσε” θορύβους, δεν “άκουσε” τους ασήμαντους άλλους.

    Ο ίδιος προκάλεσε συγκινησιακό σοκ στην πόλη, που δυστυχώς έγινε αντιληπτό μόνο από τους φιλάθλους και όχι από τους σημαντικούς πολιτικούς, οι οποίοι ίσως έτρεμαν στην ιδέα μήπως κατέβει στον εκλογικό στίβο.

    Ο ηγέτης άλλαξε για 18 χρόνια:

    • Την μορφή του γηπέδου.
    • Το ρυθμό της πόλης.
    • Την απόχρωση των συναισθημάτων.
    • Την δυναμική της οικονομίας.
    • Την έννοια της αλληλεγγύης.
    • Την σχέση της Ηλείας με την άλλη Ελλάδα.

    Ο Σταυρόπουλος φορτώθηκε τον δικό του βαρύ σταυρό, ζαλώθηκε τις ευθύνες του, ανέβηκε το δικό του Γολγοθά και μαζί μ' αυτόν βίωσε και η οικογένειά του, χαρές και λύπες.

    Βίωσε απολαύσεις, συντριβές, ωστόσο μένει στην ιστορία ως ευπατρίδης, ως μύθος, ως θρύλος, ως άνθρωπος, που η φήμη και η μνήμη του θα ταξιδεύει αενάως από στόμα σε στόμα.

    Η πόλη του οφείλει…

    Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

  • Κουτσοχέρα Ηλείας: Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο ηγέτης του Πανηλειακού Σάκης Σταυρόπουλος
    Κουτσοχέρα Ηλείας: Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο ηγέτης του Πανηλειακού Σάκης Σταυρόπουλος

    Στο πένθος βυθίζεται η μεγάλη οικογένεια του Πανηλειακού και της ποδοσφαιρικής Ηλείας, καθώς τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος, μεγαλομέτοχος και ηγέτης της ερυθρόλευκης ομάδας Σάκης Σταυρόπουλος.

    Ο άνθρωπος που έβαλε τον Πανηλειακό και την Ηλεία στον ποδοσφαιρικό χάρτη και οδήγησε την ομάδα ψηλά στην Α Εθνική δεν είναι πια κοντά μας, καθώς πέθανε τα ξημερώματα στο σπίτι του στην Κουτσοχέρα Ηλείας.

    Σε λίγο περισσότερα…

    Φωτογραφία: Eurokinissi

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο