Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 12:43

Ξενοφών Κρεστένων: Ζει τη μεγάλη στιγμή του ... μέχρι την επόμενη

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Η ομάδα του Ξενοφών Κρεστένων δεν έχει πάψει να μας εκπλήσσει τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα του Ντέγια Μιλοσέσκι αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και δεν έχει κλέψει απλά τις εντυπώσεις.

Η σημερινή αναμέτρηση με το Αιγάλεω ομάδα της Football League για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι ένα σκαλοπάτι ακόμα που ανεβαίνει ο σύλλογος της Κρέστενας.

Δεν τίθεται θέμα φαβορί λέει ο Ντέγιαν που καλεί τους φιλάθλους ανεξαρτήτως ομάδας να βρεθούν στο δημοτικο στάδιο Πύργου στις 4 μ.μ. για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και να στηρίξουν την ομάδα της Ηλείας.

Μια πρόκριση του Ξενοφώντα στην επόμενη φάση, σημαίνει πολλά πάρα πολλά για το σύλλογο και το ηλειακό ποδόσφαιρο.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Ο Α.Ο. Ξενοφών εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα ενόψει της κυριακάτικης ιστορικής αναμέτρησης με το Αιγάλεω για την 3η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 4μ.μ. στο Στάδιο Πύργου. Οι άνθρωποι της ομάδας απευθύνουν κάλεσμα στους φίλους του Α.Ο. Ξενοφών, αλλά και σε όλους τους Ηλείους φιλάθλους, να δώσουν βροντερό «παρών» και να στηρίξουν τους «ερυθρόλευκους».

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Ξενοφών

«Λίγες ώρες έμειναν για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με το Αιγάλεω…

Λίγες ώρες για τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της ομάδας μας…

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας και τους φιλάθλους όλης της Ηλείας να δώσουν βροντερό «παρών» για να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και όλης της ομάδας μας…

Ελάτε όλοι αύριο Κυριακή στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου «Χ. Βιλαέτης»… Στον πιο σημαντικό αγώνα του Α.Ο. Ξενοφών…. μέχρι τον επόμενο…

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης του κόσμου στον αυριανό αγώνα, και για να μην υπάρχει ταλαιπωρία των φίλων της ομάδας μας, καλό θα είναι η προσέλευση σας στο γήπεδο να γίνει λίγο νωρίτερα από την προβλεπόμενη ώρα έναρξης…

Έρχεται με κόσμο το Αιγάλεω

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες το Αιγάλεω έρχεται με τους φιλάθλους του στον Πύργο, για να στηρίξουν απο την πλευρά τους την προσπάθεια της ομάδας στο Κύπελλο.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 13:17

Σχετικά Άρθρα

  • Σάλος για ψευτο-ιερέα στο Αιγάλεω: Ακυρώνονται εκατοντάδες γάμοι που τέλεσε
    Σάλος για ψευτο-ιερέα στο Αιγάλεω: Ακυρώνονται εκατοντάδες γάμοι που τέλεσε

    Σάλος έχει προκληθεί από τη δράση ρασοφόρου ψευτο-ιερέα στο Αιγάλεω, ο οποίος καταγγέλλεται από πιστούς για χαρτομαντεία, απάτες και άλλα πολλά. Μάλιστα, έχει τελέσει γάμους, οι οποίοι όπως αποδεικνύεται είναι στην πραγματικότητα άκυροι.

    «Κρύβει ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα»

    «Έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά αυτός. Έχει φάει από τον κόσμο. Μου έφαγε 150 ευρώ. Μου έλεγε βλακείες, ότι έχω μάγια πάρα πολλά, μετά μου ζήτησε 150 ευρώ για τρεις φορές να πάω. Περίμεναν κι άλλοι. Ήθελε να με διώξει, βιαζόταν να με ξαναδιώξει. Τώρα τον είχα ξαναπάρει, ότι «τα μάγια σου», λέει, «δεν έφυγαν και θα μου φέρεις κι άλλα λεφτά, πιο πολλά», λέει», αναφέρει μαρτυρία στο MEGA.

    Αρκετές μαρτυρίες έρχονται από το παρελθόν, με τη φήμη του να πηγαίνει από στόμα σε στόμα και τους πιστούς να συρρέουν στο εκκλησάκι, αναζητώντας την ελπίδα.

    «Με πήγαν φίλες μου, πριν 25-27 χρόνια. Τον ήξεραν πάρα πολλοί. Είχε πάρα πολύ κόσμο. Και πήγα, είπε τα χαρτιά, δεν ήξερε, τίποτα δεν είπε. Δεν βρήκε τίποτα. Έλεγε ότι ήθελες. Έλεγε 10 για να πέσει μέσα. Έλεγε ‘έχεις πρόβλημα υγείας;’, του είπα όχι. Γυρνάει μετά και μου λέει ‘α, όχι, δεν έχεις εσύ. Κάποιος άλλος συγγενής σου’. Το άλλαζε μετά».

    Παράλληλα, πιστή περιγράφει πως μπορεί να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι ζει φτωχικά, αλλά έχει έναν δεύτερο χώρο πίσω από την πόρτα, που κρύβει ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα.

    «Άμα δείτε κρεβατοκάμαρα μέσα… Πάνω από 3.000 ευρώ. Δύο δωμάτια μεγάλα, γιατί έχει ένα μεγάλο τραπέζι και μου είπε εκεί τα χαρτιά. Και μετά πήγε και με κοινώνησε».

    Ο παπάς, που όπως αποδεικνύεται δεν είναι παπάς, αλλά έκανε μυστήρια και λειτουργίες κανονικά, είχε βλέψεις να μεγαλώσει την εκκλησία του, προτείνοντας σε άνδρες πιστούς να τους χειροτονίσει ιερείς. «Έψαχνε άτομα για να τους κάνει παπάδες και είχε κάνει πάρα πολλούς. Με χαρτιά από μακριά, από την Αμερική, από που δεν ξέρω, ότι θα τους έκανε παπάδες», αναφέρει η μαρτυρία.

    «Έπαιρνε 50 ευρώ για κάθε επίσκεψη»

    Στην συνέχεια ένας ακόμη μάρτυρας τονίζει ότι «Δεν τον ήξερα, τον γνώρισα από μία κυρία στη στάση του λεωφορείου και μου έδωσε το τηλέφωνό του. Αυτός μου είπε ‘θα ‘ρθείτε και θα σας δω’, αλλά έπαιρνε ταρίφα 50 ευρώ για κάθε επίσκεψη. Είπε θα πάρει 150 ευρώ τις 3-4 φορές που θα πάω και θα με διαβάζει. Του είπα, επειδή είχα ακούσει, ότι θέλω να μου πει και τα χαρτιά», είπε ένα από θύματα της απάτης.

    Η ίδια επιβεβαίωσε και την ύπαρξη της κρεβατοκάμαρας, όπου έριχνε τα χαρτιά στα υποψήφια θύματά του, τονίζοντας πως «Του έδωσε 30 ευρώ για τα χαρτιά και μετά με κοινώνησε».

    Ακυρώνονται δεκάδες γάμοι που τέλεσε ο ψευτο-ιερέας

    Το 2021 ένα ζευγάρι προβληματίστηκε για το εάν ο ρασοφόρος είναι πραγματικός ιερέας η όχι. Μετά από καταγγελία που έγινε, διαπιστώθηκε πως από το 2014 έχουν διενεργηθεί τουλάχιστον 300 γάμοι στην εκκλησία που λειτουργούσε ο ψευτο-ιερέας, γιατί η Πολιτεία δεν αναγνωρίζει τον συγκεκριμένο ιερέα ως θρησκευτικό λειτουργό.

    «Εγώ ξέρω ότι πάντρευε αλλοδαπούς. Λειτουργεί κανονικά. Ναι. Κανονικά, όπως όλες οι εκκλησίες και όπως όλοι οι παπάδες. Πήγαινε πάρα πολύς κόσμος. Και Ανάσταση είχαμε κάνει μια βραδιά εκεί, μια φορά. Εγώ πήγα και στη λειτουργία. Έκαναν και κάτι σα μνημόσυνα. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα.Εγώ, ας πούμε, που βάπτισα το παιδί μου εκεί, σ’ αυτόν τον παπά, αφού δεν τον αναγνωρίζει η εκκλησία πώς δηλώθηκε η βάπτιση του παιδιού; Δηλαδή, δεν ισχύει; Εμείς έχουμε κάνει γάμο εκεί. Έχουμε κάνει βάπτιση κι έχουμε πέσει σε παπά απατεώνα; Αλλά αυτός έχει κάνει πάρα πολλούς γάμους, πάρα πολλές βαπτίσεις. Αυτό λέω. Απατεώνας και δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα» αναφέρει μια ακόμη μαρτυρία.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Πρεμιέρα "με το δεξί" στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν ο Κόροιβος 73-61 στα Τρίκαλα
    Πρεμιέρα

    Το πρώτο επίσημο αγώνα του για τη σεζόν 2024-2025 έδωσε ο Κόροιβος στα Τρίκαλα και κέρδισε την ομάδα που θα συναντήσει και στο πρωτάθλημα της Elite League, για την 1η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

    Η ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου αγωνίστηκε με ελλείψεις αλλά ο Αμερικανός Γκλάσπερ έβαλε πλάτη και οι μπλε δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

    Τα δεκάλεπτα: 12-14, 33-31, 48-58, 61-73.

    Τρίκαλα (Γιαπλές): Ταχυρίδης 4, Τατς 13(1), Παππάς 5 (1), Αργυρούλης, Κολίτσιος, Πουλιανίτης 20 (2), Κωνσταντινίδης 5 (1), Δημακόπουλος 2, Βαβάτσικος 8 (1), Νέσης 4.

    Κόροιβος (Μιχελάκος): Γκλάσπερ 18(2), Μάγερς 9 (2), Αρνόκουρος 10, Σωτηρίου 15(1), Καλαϊτζάκης 14 (4), Ζαραϊδώνης 4 (1), Ευσταθιάδης 3 (1), Κινινής, Ράλλης, Μουζάκης.

    Φωτογραφία: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

  • Αιγάλεω: Στο νοσοκομείο εξάχρονος που παρασύρθηκε από μηχανή - Τράπηκε σε φυγή ο οδηγός
    Αιγάλεω: Στο νοσοκομείο εξάχρονος που παρασύρθηκε από μηχανή - Τράπηκε σε φυγή ο οδηγός

    Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Αιγάλεω με οδηγό μηχανής να παρασύρει ένα αγοράκι έξι ετών και στη συνέχεια να τρέπεται σε φυγή.

    Ειδικότερα, το συμβάν εκτυλίχθηκε στη συμβολή των οδών Βάρναλη και Νέστορος στο Αιγάλεω.

    Ο οδηγός πρώτα χτύπησε το παιδί και στη συνέχεια το εγκατέλειψε και έφυγε. Το 6χρονο αγοράκι διακομίστηκε εσπευσμένα στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνες για να βρουν τον μοτοσικλετιστή

    Πηγή: Cnn.gr

  • Τρόμος για νεαρούς έξω από τον σταθμό του μετρό Αγία Μαρίνα - Τους λήστεψαν και τους τραυμάτισαν
    Τρόμος για νεαρούς έξω από τον σταθμό του μετρό Αγία Μαρίνα - Τους λήστεψαν και τους τραυμάτισαν

    Θύματα ένοπλης ληστείας έπεσαν το βράδυ της Τρίτης λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα δύο 21χρονοι έξω από το Μετρό της Αγίας Μαρίνας στο Αιγάλεω.

    Όλα έγιναν όταν τρεις άνδρες επιτέθηκαν στους νεαρούς και τους αφαίρεσαν αλυσίδες και προσωπικά αντικείμενα.

    Οι δυο 21χρονοι μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στα πόδια στο Αττικό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Αιγάλεω: Άφαντοι παραμένουν οι τρεις άνδρες που ξυλοκόπησαν ζευγάρι στη μέση του δρόμου
    Αιγάλεω: Άφαντοι παραμένουν οι τρεις άνδρες που ξυλοκόπησαν ζευγάρι στη μέση του δρόμου

    Με πολλαπλά κατάγματα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο άνδρας, που μαζί με τη σύζυγό του, δέχτηκαν την άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου στο Αιγάλεω.

    Οι τρεις δράστες της επίθεσης σε δρόμο στο Αιγάλεω παραμένουν άφαντοι, ενώ πληροφορίες του Mega αναφέρουν πως έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και όπως υποστηρίζει το ζευγάρι πρόκειται για πατέρα με τους δύο γιους του.

    Με δάκρυα στα μάτια, η σύντροφός του περιγράφει όσα συνέβησαν: «Τελευταίο που είδα και ήταν πολύ φρικτό, ήταν που τα πόδια του παιδιού ήταν στο πρόσωπο του άντρα μου».

    Τα σημάδια της επίθεσης είναι αποτυπωμένα τόσο στο πρόσωπο της γυναίκας όσο και στο σώμα του συζύγου της, που έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού στη μέση του δρόμου.

    Ο 43χρονος κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί από το Θριάσιο στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα.

    «Εγώ πήγα να τους ξεχωρίσω και με χτύπησαν, έκλειναν το δρόμο, έκαναν μαγκιές, βγήκε η γυναίκα να πει ”τι κάνετε”, βγήκαν και με χτύπησαν και έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο με έχουνε χτυπήσει παντού σπασμένο, αυχένα, στο κεφάλι έχω ράμματα, παραλίγο να σκοτωθούμε», είπε το θύμα.

    Με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα περιγράφει τα όσα συνέβησαν: «Όταν γύρισα το κεφάλι είδα τον πατέρα τους να πλακώνει τον άντρα μου με τη χειρότερη βία. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη, προσπάθησα να τον τραβήξω και μου έρχεται μία άλλη μπουνιά από το παιδί του».

    Σύμφωνα με τη γυναίκα, το λευκό αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκαν τρεις άντρες και τους επιτέθηκαν, οδηγούσε επικίνδυνα και της έκλεινε τον δρόμο.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Παναθηναϊκός-Άρης 1-0: Κούπα και Ευρώπη με buzzer beater στο 96'!
    Παναθηναϊκός-Άρης 1-0: Κούπα και Ευρώπη με buzzer beater στο 96'!

    Ο Παναθηναϊκός με τον Βαγιαννίδη να σκοράρει στο 90+6' πήρε το Κύπελλο Ελλάδας Betsson επικρατώντας 1-0 του Άρη σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε τρεις αποβολές, δύο για τον Άρη και μια για τους πράσινους.

    Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson είχε ένταση, πάθος, τρεις αποβολές, εναλλαγές συναισθημάτων αλλά όχι καλό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες και κρίθηκε με ένα γκολ buzzer beater από τον Γιώργο Βαγιαννίδη στο 90+6' το οποίο έκρινε τον τίτλο και έδωσε στον Παναθηναϊκό το 20ο Κύπελλο Ελλάδας.

    Οι πράσινοι ουσιαστικά στην τελευταία επίθεση του αγώνα, βγήκαν από τα αριστερά, ο Χουάνκαρ έκανε τη σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι στο οποίο ήρθε ο Βαγιαννίδης που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς και με δυνατό σουτ την έστειλε στον ουρανό της εστίας του Κουέστα.

    Το γκολ του Βαγιαννίδη έστειλε στον ουρανό και τους φίλους του Παναθηναϊκού καθώς το τριφύλλι εκτός από το τρόπαιο εξασφάλισε και την Ευρωπαϊκή έξοδο για τη σεζόν 2024-25 και την ίδια ώρα όλοι οι παίκτες από τον πάγκο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν.

    Αντίθετα οι παίκτες του Άρη δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συνέβη και πως έχασαν το τρόπαιο αυτό καθώς στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έδειξαν καλύτερο πρόσωπο.

    Στη διάρκεια των 90λεπτών τις δύο ομάδες τις κυρίευσε το άγχος καθώς εκτός από έναν τίτλο είχαν να διαχειριστούν και την Ευρωπαϊκή παρουσία την επόμενη σεζόν και αυτό φάνηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης. Για αυτό και οι φάσεις στα 90 λεπτά ήταν μετρημένες στα δάχτυλα και η ένταση και το πάθος πολύ μεγαλύτερο.

    Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθούν δύο παίκτες του Άρη σε διάστημα έξι λεπτών, οι Νταρίντα στο 65' και Εμβοντό στο 71', ενώ ο Παναθηναϊκός που έμεινε πρώτος με ποδοσφαιριστή λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο είδε τον Κώτσιρα να αφήνει τους πράσινους με δέκα στο 51'.

    Διαβάστε περισσότερα στο sport24.gr

    Φωτογραφία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI

  • Αιγάλεω: Ληστεία με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ - Ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη
    Αιγάλεω: Ληστεία με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ - Ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη

    Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε, αργά χθες (28/3) το βράδυ, σε σούπερ μάρκετ, στην περιοχή του Αιγάλεω.

    Το χρονικό

    Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τις 22:30, άγνωστος, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Αγίου Βασιλείου, και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη.

    Αμέσως μετά αφαίρεσε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο, ενώ κατά την διαφυγή του πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα.

    Αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν δύο κάλυκες από πιστόλι κρότου.

    Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Θρίλερ με καταδίωξη στην περιφερειακή Αιγάλεω: Δεν σταμάτησε σε έλεγχο ο οδηγός και ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα
    Θρίλερ με καταδίωξη στην περιφερειακή Αιγάλεω: Δεν σταμάτησε σε έλεγχο ο οδηγός και ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα

    Νωρίς το πρωί της Κυριακής (24/12) στον περιφερειακό του Αιγάλεω, αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο καταδίωξαν αυτοκίνητο αφότου ο οδηγός του δε σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.

    Πιθανότατα κλεμμένο το όχημα

    Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να αρχίσει η καταδίωξη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το όχημα ήταν ένα αυτοκίνητο τύπου Smart, πιθανότατα κλεμμένο.

    Στη συνέχεια, ο οδηγός έφτασε στην πλατεία Αρμενίων στου Ρέντη, όπου και ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου στις εργατικές πολυκατοικίες.

    Αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς των ΕΚΑΜ.

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο