Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 22:07

Μουντιάλ: Ο Ντι Μαρία θα είναι έτοιμος για το Κατάρ

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Θετικά είναι τα νέα από τον τραυματισμό του Άνχελ Ντι Μαρία αφού προλαβαίνει να είναι απόλυτα έτοιμος για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Απόλυτα έτοιμος για το Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο 34χρονος Αργεντινός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο όπως έδειξαν οι εξετάσεις δεν είναι κάτι σοβαρό.

Εκτιμάται ότι σε 20 ημέρες ο Άνχελ Ντι Μαρία θα είναι απόλυτα έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και από τη στιγμή που το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι σε 40 μέρες δεν τίθεται κανένα θέμα απουσίας του από τα γήπεδα του Κατάρ.

Φυσικά, πρόκειται για μία καλή είδηση για τον Σκαλόνι ο οποίος περιμένει και τα νέα για τον Πάουλο Ντιμπάλα τα οποία πιθανότατα δεν θα είναι ευχάριστα.

Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ETIENNE LAURENT

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 20:13

Σχετικά Άρθρα

  • Ντι Μαρία: Συγκίνηση και αποθέωση στο "Μονουμεντάλ", στο επίσημο αντίο του στην αλμπισελέστε
    Ντι Μαρία: Συγκίνηση και αποθέωση στο

    Ο αγώνας με αντίπαλο την Χιλή είχε ιδιαίτερη σημασία για το φίλαθλο κοινό της Αργεντινής, με τον Άνχελ Ντι Μαρία να δηλώνει "παρών" στο γήπεδο μαζί με την οικογένειά του και να τιμάται από την αλμπισελέστε για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα.

    Η εθνική Αργεντινής μετέτρεψε σε περίπατο την αναμέτρησή της με την Χιλή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, επικρατώντας 3-0 με τα γκολ των Μακάλιστερ, Άλβαρες και Ντιμπάλα (όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος) με το αγωνιστικό κομμάτι να περνάει ωστόσο σε δεύτερη μοίρα ελέω... Άνχελ Ντι Μαρία.

    Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωσή του πως αποχωρεί από την αλμπισελέστε, ο 36χρονος εξτρέμ της Μπενφίκα βρέθηκε στο "Μονουμεντάλ" μαζί με την οικογένειά του, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να τον τιμάει με ξεχωριστό τρόπο για τα όσα προσέφερε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για 16 χρόνια (2008-2024).

    "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην AFA. Πέρασα 16 χρόνια μαζί τους. Έζησα δύσκολα πράγματα και κατέληξα ευτυχισμένος δίπλα τους. Τώρα είμαι ακόμη ένας οπαδός.

    Τώρα θα είμαι εκεί πάνω με την οικογένειά μου. Θα συνεχίσω να είμαι στο Κόπα Αμέρικα, στα Παγκόσμια Κύπελλα και να τους υποστηρίζω", τόνισε ο Ντι Μαρία μέσα σε μία έντονη συγκινησιακά ατμόσφαιρα, με τους άλλοτε συμπαίκτες του να τον σηκώνουν ψηλά και να του χαρίζουν μοναδικές στιγμές.

    Φυσικά, στο επίσημο αντίο του Ντι Μαρία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο καλός του φίλος, Λιονέλ Μέσι, με τον σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι να μην είναι στο γήπεδο λόγω τραυματισμού αλλά να στέλνει το μήνυμά του στον επί σειρά ετών σύντροφό του στην Αργεντινή, μέσω video που προβλήθηκε στις γιγαντοθόνες του γηπέδου.

    "Ελπίζω να απολαύσεις αυτή τη βραδιά με την οικογένεια και τους αγαπημένους σου. Έχουμε πει όλα όσα έπρεπε να πούμε. Έχουμε μοιραστεί τόσα πολλά. Ποιος θα πίστευε ότι θα τελείωνε έτσι. Θα μας λείψεις τόσο πολύ. Τα λέμε σύντομα".

    Τα highlights από τη νίκη της Αργεντινής επί της Χιλής

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ MARK CRISTINO
  • Ο Βινίσιους για τον ρατσισμό στην Ισπανία: "Εάν δεν βελτιωθεί η κατάσταση μέχρι το 2030, το Μουντιάλ πρέπει να μεταφερθεί"
    Ο Βινίσιους για τον ρατσισμό στην Ισπανία:

    Η Ισπανία θα συνδιοργανώσει το Μουντιάλ του 2030 με την Πορτογαλία και το Μαρόκο και ο Βινίσιους αναφέρθηκε στα κρούσματα ρατσισμού που έχουν σημειωθεί στη χώρα της Ιβηρικής.

    Ο Βινίσιους Τζούνιορ μίλησε για τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στο Ισπανικό ποδόσφαιρο αλλά και την κοινωνία γενικότερα και τις συνέδεσε με το Μουντιάλ του 2030 το οποίο θα συνδιοργανώσει η Ισπανία με την Πορτογαλία και το Μαρόκο.

    Ειδικότερα, ο Βραζιλιάνος αστέρας υπογράμμισε πως εάν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, τότε το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πρέπει αλλάξει χώρα διεξαγωγής.

    Αναλυτικά όσα είπε στο CNN:

    "Εάν η κατάσταση δεν βελτιωθεί έως το 2030, το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πρέπει να μεταφερθεί. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης μέχρι το 2030. Ελπίζω ότι η Ισπανία μπορεί να εξελιχθεί και να κατανοήσει τη σοβαρότητα της προσβολής κάποιου εξαιτίας του χρώματος του δέρματός του. Νομίζω ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο πρέπει να μεταφερθεί, γιατί αν ένας παίκτης δεν αισθάνεται άνετα και με ασφάλεια να παίζει σε μια χώρα όπου μπορεί να υποστεί ρατσισμό, είναι λίγο περίπλοκο.

    Θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να αλλάξω τα πράγματα, επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην Ισπανία - η πλειονότητα- που δεν είναι ρατσιστές. Αυτή η μικρή ομάδα καταλήγει να βλάπτει την εικόνα μιας χώρας στην οποία είναι καλό να ζει κανείς. Μου αρέσει να παίζω για τη Ρεάλ Μαδρίτης . Αγαπώ την Ισπανία. Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Julio Munoz

  • Μέσι: "Πιο δύσκολο το Μουντιάλ από το Euro, θα ήθελα να βγάλω μία φωτογραφία μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν"
    Μέσι:

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ υποστήριξε πως το Euro είναι δυσκολότερο τουρνουά σε σύγκριση με το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Λιονέλ Μέσι απάντησε στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Παρί, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο "ESPN".

    Λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Κιλιάν Εμπαπέ παραχώρησε συνέντευξη, με τον Γάλλο διεθνή φορ να μιλάει για την επιθυμία των μπλε να κατακτήσουν τον τίτλο και να υποστηρίζει πως το Euro είναι πιο δύσκολο τουρνουά σε σύγκριση με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

    Άποψη που δεν βρήκε σύμφωνο τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Παρί και αντίπαλό του στον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ, Λιονέλ Μέσι, με τον "Pulga" να εκφράζει κατηγορηματικά την αντίθεσή του μέσω συνέντευξής του στο "ESPN":

    "Το Euro είναι μία σημαντική διοργάνωση που περιλαμβάνει τους καλύτερους στην Ευρώπη αλλά αφήνει εκτός την Αργεντινή, που είναι τρις παγκόσμια πρωταθλήτρια, την Βραζιλία, που είναι πεντάκις παγκόσμια πρωταθλήτρια και την Ουρουγουάη, δις παγκόσμια πρωταθλήτρια.

    Υπάρχουν πάρα πολλοί παγκόσμιοι πρωταθλητές που θα πουν ότι είναι η δυσκολότερη διοργάνωση, Όλοι θέλουν να είναι πρωταθλητές κόσμου", τόνισε ο Μέσι, ο οποίος αποκάλυψε πως από τον κόσμο του αθλητισμού θα ήθελε να συναντήσει για να βγάλει μία φωτογραφία μαζί του, τον θρύλο του NBA, Μάικλ Τζόρνταν.

    "Κατέκτησα κάθε τρόπαιο με την Μπαρτσελόν, κέρδισα κάθε ατομική διάκριση και τελικά πήρα το Copa America και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πέτυχα ό,τι μπορεί να πετύχει κάποιος στο ποδόσφαιρο", υπογράμμισε ο 36χρονος σούπερ σταρ, κάνοντας επίσης την εκτίμηση ότι η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι ο τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΠΑ/ Friedemann Vogel

  • Αποκάλυψη Βαράν: "Στο Μουντιάλ του 2014 έπαιξα με διάσειση, κατέστρεψα το σώμα μου"
    Αποκάλυψη Βαράν:

    Ο Ράφαελ Βαράν προχώρησε στην αποκάλυψη ότι έχει αγωνιστεί στο Μουντιάλ του 2014 κόντρα στη Νιγηρία με διάσειση, ενώ έχει υποστεί τουλάχιστον δύο φορές ακόμη στην καριέρα του.

    Ο Ράφαεν Βαράν στη συνέντευξή του στην Equipe αποκάλυψε κάτι που μέχρι σήμερα γνώριζαν ελάχιστοι. Αυτό ήταν ότι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 αγωνίστηκε στο ματς με τη Νιγηρία (2-0) στους "16" με διάσειση, μετά από μπάλα που δέχθηκε στον κρόταφο στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

    Ο 30χρονος, που αποσύρθηκε από την εθνική Γαλλίας τον Φεβρουάριο του 2023, εξήγησε τη σοβαρότητα αυτής, το πώς αισθάνθηκε, αλλά και το τι πρέπει να γίνει για να προστατευτούν οι παίκτες.

    "Όταν κοιτάω τρεις από τους χειρότερους αγώνες της καριέρας μου, υπάρχουν τουλάχιστον δύο πριν από τους οποίους είχα υποστεί διάσειση λίγες μέρες νωρίτερα: κόντρα στη Γερμανία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και με τη Ρεάλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στη φάση των "16" του Champions League 2020", είπε αρχικά.

    "Τελείωσα τον αγώνα, αλλά ήμουν σε λειτουργία αυτόματου πιλότου. Αν κάποιος μού είχε μιλήσει εκείνη την ώρα, δεν ξέρω καν αν θα μπορούσα να απαντήσω. Δεν θυμάμαι τον αγώνα μετά από αυτό το σοκ.

    Μετά το ματς, στο αεροπλάνο, δεν είμαι καλά και το αφήνω να φανεί. Μετά προσπαθώ να ακολουθήσω ένα πρωτόκολλο αποκατάστασης για να τρώω καλά και να ξεκουράζομαι.

    Δεν ήμουν στην κανονική μου κατάσταση και έτσι με φρόντιζαν. Είχα αδυνατίσει γιατί ήμουν αφυδατωμένος, ήμουν εκτός φόρμας. Μετά, δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω έναν προημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου επειδή ήμουν λίγο κουρασμένος".

    Τελικά έπαιξα και μάλλον καλά, ακόμα κι αν έχασα αυτή τη μονομαχία από τον Χούμελς (στο γκολ του Γερμανού) για την οποία μιλούσα τουλάχιστον τέσσερα χρόνια. (Γέλια.)

    Αυτό που δεν θα μάθουμε ποτέ είναι τι θα είχε συμβεί αν είχα ξαναχτυπήσει το κεφάλι. Όταν ξέρεις ότι οι επαναλαμβανόμενες δεισείσεις έχουν δυνητικά θανατηφόρο αποτέλεσμα, λες στον εαυτό σου ότι τα πράγματα μπορεί να πάνε πολύ στραβά.

    Τότε δεν ήμουν οικογενειάρχης, αλλά σήμερα, στα 30 μου και με τρία παιδιά, σκέφτομαι διαφορετικά".

    Θυμάμαι ότι ένιωσα κούραση στα μάτια. Κοιτάζοντας πίσω, ρωτάω τον εαυτό μου: αν ήξερα ότι ήταν διάσειση, θα το έλεγα, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι δεν θα παίξω αυτό το ματς (προημιτελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Γερμανίας;

    Δεν ξέρω καν αν υπήρχαν τεστ πριν από 10 χρόνια. Πώς μπορώ να μετρήσω εκείνη τη στιγμή την ικανότητά μου να παίζω ή όχι;

    Δεν μπορείς να κατηγορήσεις ούτε τους γιατρούς, είναι λίγο περίπλοκο. Εδώ και 10 χρόνια, δεν ήθελα ποτέ να μιλήσω για αυτό γιατί μπορεί να ακούγεται σαν συγγνώμη και ποτέ δεν ήθελα να φαίνεται έτσι, γιατί δεν είναι", αποκάλυψε ο Γάλλος.

    Όσον αφορά μάλιστα, για το τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε τους παίκτες είπε: "Θα μπορούσαμε να περιορίσουμε τις κεφαλιές στην προπόνηση, όπου δεν είναι απαραίτητο.

    Κατά τη διάρκεια των αγώνων, αυτός είναι ένας από τους κινδύνους της δουλειάς μας, όπως και σε άλλα αθλήματα. Ένας οδηγός της Formula 1 ξέρει πολύ καλά ότι μπορεί να χτυπήσει.

    Από την άλλη, πρέπει να γίνουν τα πάντα για να διασφαλιστεί ότι το head game θα διεξαχθεί στις πιο ασφαλείς δυνατές συνθήκες".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ASH ALLEN
  • Ο Ντι Μαρία επέλεξε την ιδανική του ενδεκάδα: Εκτός ο Κριστιάνο Ρονάλντο
    Ο Ντι Μαρία επέλεξε την ιδανική του ενδεκάδα: Εκτός ο Κριστιάνο Ρονάλντο

    Ο Αργεντινός θρύλος σε συνέντευξή του στο TyC έκανε μια ανασκόπηση της μακρόχρονης καριέρας του, έκλεισε την πόρτα των Ολυμπιακών Αγώνων και γνωστοποίησε την κορυφαία του ενδεκάδα.

    Ο Άνχελ Ντι Μαρία μπορεί να καυχιέται ότι έπαιξε με τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη, αφού πριν φτάσει στην Μπενφίκα, ο Αργεντινός θρύλος πέρασε από συλλόγους όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουνάιτεντ, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους. Αυτό σε συνδυασμό με τη διαχρονική εκπροσώπηση της Εθνική Αργεντινής.

    Ο 35χρονος σε συνέντευξή του στο TyC, έκανε μια ανασκόπηση της μακρόχρονης καριέρας και επέλεξε τους παίκτες που συνθέτουν την ιδανική για εκείνον ενδεκάδα, αφήνοντας εκτός πολλά «βαριά» ονόματα όπως αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

    «Είναι δύσκολο γιατί οι φίλοι μπαίνουν εμπόδιο. Ως τερματοφύλακα επέλεξα τον Ντιμπού, ήμουν ανάμεσα σε αυτόν και τον Κασίγιας, είναι οι δύο τερματοφύλακες που για μένα έχουν κερδίσει τα πάντα, νομίζω ότι είναι οι δύο καλύτεροι, αλλά επιλέγω τον Ντιμπού. Ως σέντερ μπακ θα επέλεγα τον Σέρχιο Ράμος και τον Ότο (Οταμέντι). Αριστερό μπακ Μαρσέλο, 100%, απίστευτη ποιότητα, τεράστιος. Η δεξιά πλευρά είναι πιο περίπλοκη, ας φτάσουμε σε αυτήν», είπε, χωρίς να την κατονομάσει ξανά.

    «Στο κέντρο του γηπέδου υπάρχει ο Μασκεράνο, χωρίς αμφιβολία. Θα έπαιζα με δύο στη μέση, γιατί έχω πολλούς παίκτες στην κορυφή. Ο άλλος θα ήταν ο Ρούι Κόστα, που θα έπαιζε ως 10. Μπροστά, ο Λέο, ο Νέι Ιμπραΐμοβιτς και ο Κίλιαν. Έπαιξα με πολλά αστέρια, είναι αδύνατο να βγάλω ενδεκάδα. Και άφησα έξω τους Λαουτάρο, Βαν Πέρσι, Ρούνεϊ», τόνισε.

    «Είναι αδύνατο. Είχα την ευκαιρία να παίξω με τόσους πολλούς και να έχω αυτό το προνόμιο που, μερικές φορές, αν δεν μου κάνουν μια τέτοια ερώτηση, δεν σκέφτομαι ποιος έπαιξε μαζί μου και η αλήθεια είναι ότι είναι τρελό, αν χρειαστεί, να το συνθέσω. Θα μπορούσα εύκολα να φτιάξω δύο ομάδες all-star»,ανέφερε.

    «Άφησα επίσης εκτός των Κριστιάνο, Μπέιλ, Μπενζεμά. Ειλικρινά, είναι αδύνατο να περιγράψω την καριέρα μου, όλα όσα είχα ήταν ασύγκριτα. Είναι αδύνατο να γυρίσω πίσω και να σκεφτώ ότι ήμουν τόσο τυχερός. Επιπλέον, έχοντας υπάρξει βασικός με όλους, έπαιζα πάντα με όλους, ήμουν βασικός στον σύλλογο μαζί τους και δεν ήταν εύκολο», πρόσθεσε.

    «Όταν ο Κιλιάν, ο Νέι και ο Λίο ήταν εκεί, είχα τη θέση μου. Με Μπενζεμά, Κριστιάνο και Μπέιλ επίσης. Επίσης, δεν κατονόμασα τον Μόντριτς, τον Τσάμπι Αλόνσο. Ειλικρινά, ήμουν προνομιούχος για όσα μου έδωσαν και ευχαριστώ γιατί ό,τι έζησα»!

    Η ιδανική ενδεκάδα του Ντι Μαρία: Εμιλιάνο Μαρτίνες, Οταμέντι, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μασκεράνο, Ρούι Κόστα, Νεϊμάρ, Μέσι, Ιμπραΐμοβιτς, Μπάπε.

    «Δεν θα αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

    Ο Ντι Μαρία, εκτός από την ιδανική του ενδεκάδα, μίλησε και για άλλα επίκαιρα θέματα όπως το αν πρόκειται να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Όχι, πήρα την απόφαση να σταματήσω στο Κόπα Αμέρικα, νομίζω ότι είναι το τελευταίο πράγμα. Η τέλεια στιγμή για να αποχαιρετήσεις αυτή τη φανέλα». Ενώ όσον αφορά στον προπονητή της εθνικής σημείωσε: «Ο Σκαλόνι είναι ένας προπονητής που θα έπρεπε να είναι στην εθνική ομάδα για πολλά χρόνια, είναι ο μεγάλος καπετάνιος αυτού του πλοίου μαζί με τον Μέσι».

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ MARK CRISTINO

    • Εθνική Αργεντινής: Ο Ντι Μαρία ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει μετά το Copa America
      Εθνική Αργεντινής: Ο Ντι Μαρία ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει μετά το Copa America

      Ο Άνχελ Ντι Μαρία ανακοίνωσε με ποστ στα social media ότι αποσύρεται οριστικά από την εθνική Αργεντινής μετά το τέλος του Copa America.

      Ο Άνχελ Ντι Μαρία αποκάλυψε πως το κεφάλαιο εθνικής Αργεντινής θα κλείσει για εκείνον, καθώς θα αποχωρήσει μετά το τέλος του Copa Ameica 2024, στις 14 Ιουλίου.

      Ο 35χρονος, που αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες στην ιστορία της εθνικής Αργεντινής και αυτό το μαρτυρούν τόσο τα 29 γκολ και οι ισάριθμες ασίστ σε 136 ματς που έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο όσο και η επιδραστικότητά του στην αλμπιστελέστε.

      "Λοιπόν, ο τελευταίος αγώνας σε προκριματικά (κόντρα στη Βραζιλία) έφτασε για μένα, δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσο γεμίζει τη ψυχή μου αυτόν τον τελευταίο καιρό το χειροκρότημα του κόσμου, απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο αυτής της στοργής και των συμπαικτών μου, αυτών, των φίλων μου, χωρίς αυτούς, αυτή η ιστορία δεν θα είχε την ίδια αξία. Η αγάπη όλων σας με έκανε αυτό που είμαι σήμερα.

      Δυστυχώς δεν μπορούμε να αφήσουμε να συμβαίνουν τα γεγονότα που έγιναν στο γήπεδο, σε κανέναν δεν αξίζει αυτή η κακή μεταχείριση, οι ξυλοδαρμοί, οι οικογένειες και τα φοβισμένα παιδιά στη μέση ενός γηπέδου όπου το μόνο πράγμα που έπρεπε να συμβαίνει είναι να δουν και να απολαύσουν έναν αγώνα. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Εμείς ως παίκτες θα υπερασπιζόμαστε πάντα τον κόσμο μας χωρίς αμφιβολία.

      Στο Copa América θα είναι η τελευταία φορά που θα φορέσω τη φανέλα της Αργεντινής, με όλο τον πόνο στη ψυχή μου και νιώθοντας έναν κόμπο στο λαιμό μου αποχαιρετώ το πιο όμορφο πράγμα που μου συνέβη στην καριέρα μου, φορώντας τη, ιδρώνω και ΤΟ ΝΙΩΘΩ με όλη την περηφάνια.

      Ευχαριστούμε τους οπαδούς, την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες, συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία και αυτό θα παραμείνει για όλη την αιωνιότητα. Πάμε Αργεντινή!".

      Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ MARK CRISTINO

    • Ντι Μαρία σε Ματέους για το ότι ο Χάλαντ άξιζε τη Χρυσή Μπάλα: "Πήγαινε να κλάψεις αλλού"
      Ντι Μαρία σε Ματέους για το ότι ο Χάλαντ άξιζε τη Χρυσή Μπάλα:

      Ο Άνχελ ντι Μαρία δεν άφησε ασχολίαστη την άποψη του Λόταρ Ματέους, ο οποίος διαφώνησε με τον νικητή της Χρυσής Μπάλας, υποστηρίζοντας ότι ο Έρλινγκ Χάλαντ θα έπρεπε να βρίσκεται στη θέση του Λιονέλ Μέσι

      Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 1990, Λόταρ Ματέους, είχε διαφορετική άποψη για τον νικητή του φετινού βραβείου, υποστηρίζοντας ότι ο Έρλινγκ Χάλαντ το άξιζε περισσότερο από τον Λιονέλ Μέσι.

      "Αδικαιολόγητος τίτλος. Ο Χάλαντ τα πήγε καλύτερα όλη τη χρονιά. Η ψηφοφορία είναι μια φάρσα, παρόλο που ήμουν πάντα οπαδός του Μέσι", τόνισε μεταξύ άλλον ο παλαίμαχος παίκτης της Ίντερ, με τον Άνχελ ντι Μαρία να σπεύδει να υπερασπιστεί τον καλό του φίλο και συμπαίκτη.

      "Πήγαινε να κλάψεις κάπου αλλού", ήταν η απάντηση του Πορτογάλου διεθνή στην κριτική που άσκησε ο Ματέους.

      Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ MARK CRISTINO
    • Ντι Μαρία: "Φεύγω από την εθνική Αργεντινής μετά το Copa America, τελείωσε για μένα"
      Ντι Μαρία:

      Ο Άνχελ ντι Μαρία αποκάλυψε την απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική Αργεντινής μετά το τέλος του Copa America 2024.

      Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες στην ιστορία της εθνικής Αργεντινής και αυτό το μαρτυρούν τόσο τα 29 γκολ και οι ισάριθμες ασίστ σε 134 ματς που έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο όσο και η επιδραστικότητά του στην αλμπιστελέστε.

      Ο Αργεντινός αποκάλυψε ωστόσο, πως για εκείνον έκλεισε το κεφάλαιο της εθνικής ομάδας και θα αποχωρήσει μετά το τέλος του Copa Ameica 2024.

      "Θα φύγω από την εθνική Αργεντινής μετά το Copa Ameica, τελείωσε για μένα" είπε στον Todo Pasa και πρόσθεσε αναφερόμενος στον Λιονέλ Μέσι:

      "Αγκάλιασα τον Μέσι στην Παρί και του είπα: "το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι ευγνώμων είναι που μπόρεσα να παίξω μαζί σου σε έναν σύλλογο, να μπορώ να σε βλέπω κάθε μέρα".

      Κατά τη διάρκεια της διεθνούς καριέρας του, ο νυν εξτρέμ της Μπενφίκα και άλλοτε παίκτης των Ρεάλ, Παρί και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κατακτήσει τρία τρόπαια, το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Copa America και το Finalissima,

      Σημειώνεται πως ο Ντι Μαρία μπορεί να καμαρώνει και ακόμη ένα "ρεκόρ", αφού είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες που έχουν υπάρξει συμπαίκτες με τα δύο ιερά τέρατα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

      Με τον συμπατριώτη του ήταν συμπαίκτες σε 134 ματς και συνεργάστηκαν σε 15 γκολ ενώ με τον Πορτογάλο μοιράστηκε το γήπεδο σε 166 ματς της Ρεάλ, έχοντας συνεργασία σε 28 γκολ.

      Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ MARK CRISTINO
    Sites του Ομίλου

    Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

    Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

    Up & High Media & Productions

    ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

    Μέλος του 
    Μητρώο ΜΗ

    Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο