Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 22:50

Παρί μεταγραφές: Ο Νεϊμάρ ζήτησε να φύγει αυτό το καλοκαίρι

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο "πονοκέφαλος" της Παρί αυξάνεται, αφού ο Νεϊμάρ ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με την Equipe.

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε, ο Κιλιάν Εππαπέ "πρέπει" να φύγει και τώρα ο Νεϊμάρ ζήτησε κι αυτός να μην αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Παρί.

Η Equipe με αποκλειστικό δημοσίευμα το απόγευμα της Δευτέρας αποκάλυψε ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, ο οποίος τον έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το 2017 για 222.000.000 ευρώ, όμως εδώ και μέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με την πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διεθνής επιθετικός ζήτησε την Κυριακή από τους ανθρώπους της Παρί να αποχωρήσει, παρότι τον Μάιο του 2021 υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με ρήτρα επέκτασης για ακόμη μία σεζόν.

Στην επιστροφή της Παρί από την περιοδεία της προετοιμασίας, ο Νεϊμάρ φέρεται να συσκέφτηκε με την οικογένεια και τον ατζέντη του, Πίνι Ζαχάβι, αποφασίζοντας ότι έφτασε η ώρα να αποχωρήσει από τη Ligue 1.

Πηγή: Sport24.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 19:39

Σχετικά Άρθρα

  • Νεϊμάρ για την επιστροφή του μετά από 368 μέρες: "Χαρούμενος που νιώθω ξανά αυτό το συναίσθημα"
    Νεϊμάρ για την επιστροφή του μετά από 368 μέρες:

    Τη Δευτέρα (21/10) ο Νεϊμάρ επέστρεψε στη δράση κι αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από 368 ημέρες, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του με ένα ποστ στα social media.

    Ο σοβαρός τραυματισμός κράτησε τον Νεϊμάρ μακριά από τη δράση για 368 ημέρες, με τον Βραζιλιάνο σταρ όμως, να βάζει τέλος τη Δευτέρα (21/10).

    Ο 32χρονος επέστρεψε στην αποστολή της Αλ Χιλάλ κι ο Ζόρζε Ζεσούς τον έριξε στο ματς στο 77ο λεπτό κόντρα στην Αλ Αΐν.

    Όπως ήταν λογικό ο Νεϊμάρ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας για την επιστροφή του κάτι που φάνηκε και στο χαμόγελό του, ενώ θέλησε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του και με ένα ποστ στα social media.

    "Χαρούμενος που νιώθω ξανά αυτό το συναίσθημα, οι πεταλούδες στο στομάχι πριν από το παιχνίδι είναι πάντα υπέροχες. Ας είναι μια υγιής επιστροφή!

    Ο Θεός να μας ευλογεί και να μας προστατεύει", έγραψε στην ανάρτησή του.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ STRINGER

  • Νεϊμάρ: Επιστρέφει ο Βραζιλιάνος, έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο
    Νεϊμάρ: Επιστρέφει ο Βραζιλιάνος, έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο

    Έναν χρόνο μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο γόνατο, ο Νεϊμάρ έλαβε το «πράσινο» φως από το ιατρικό επιτελείο της Αλ Χιλάλ και είναι και πάλι έτοιμος για να αγωνιστεί.

    Η επιστροφή του Νεϊμάρ στους αγωνιστικούς χώρους είναι πλέον προ των πυλών. Μπορεί ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ να αντιμετώπισε νέα προβλήματα κατά την περίοδο της αποκατάστασης, ωστόσο πλέον είναι και πάλι έτοιμος για να αγωνιστεί και να επιστρέψει στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

    Σύμφωνα με το «beIN Sports», ο «Νέι» έλαβε οριστικά το «πράσινο» φως για την επιστροφή του στους αγώνες από το ιατρικό επιτελείο της Αλ Χιλάλ και το μόνο που απομένει είναι η επανεμφάνιση του, έναν χρόνο μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο σε αναμέτρηση με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

    Ο Νεϊμάρ αναμένεται να αγωνιστεί στο ερχόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι της Αλ Χιλάλ απέναντι στην Αλ Αίν στις 21 του Οκτώβρη για το Champions League της Ασίας. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει κάποια νέα ανατροπή, τότε ο Βραζιλιάνος σταρ θα πάρει μερικά λεπτά προς το τέλος της αναμέτρησης προκειμένου να μπει και πάλι σε ρυθμούς και να είναι πιο έτοιμος για τη συνέχεια της σεζόν.

    Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στις 19/10/2023 απέναντι στην Ουρουγουάη και από τότε χρειάστηκε να περάσει ένα... βουνό προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά τη ζημιά που υπέστη στον χιαστό και στον μηνίσκο του. Συνολικά από τον Οκτώβρη του 2023, ο «Νέι» έχει χάσει 55 αναμετρήσεις με την Αλ Χιλάλ, ενώ με τη Βραζιλία έχει απουσιάσει σε επίσης αρκετά παιχνίδια προκριματικών, αλλά και στο περασμένο Copa America που διεξήχθη στα γήπεδα των ΗΠΑ.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ STRINGER

  • Νεϊμάρ: Επέστρεψε και προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από έντεκα μήνες
    Νεϊμάρ: Επέστρεψε και προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από έντεκα μήνες

    Για πρώτη φορά μετά από έντεκα μήνες ο Νεϊμάρ συμμετείχε σε ομαδική προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα της Αλ Χιλάλ και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

    Αντίστροφα για τη μεγάλη του επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετράει ο Νεϊμάρ. Έπειτα από έντεκα μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ κατάφερε να προπονηθεί για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα της Αλ Χιλάλ.

    Με ανάρτηση μέσα από τον επίσημο του λογαριασμό στο Instagram, ο «Νέι» γνωστοποίησε την επιστρφή του στις ομαδικές προπονήσεις. Ο Νεϊμάρ υπέστη τον Οκτώβρη του 2023 έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο σε έναν αγώνα απέναντι στην Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

    Από τότε ο Βραζιλιάνος δεν είχε καταφέρει να προπονηθεί ξανά σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και το έκανε για πρώτη φορά το βράδυ της Κυριακής. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο Νεϊμάρ θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στα μέσα του Νοέμβρη.

    «Χαίρομαι που επέστρεψα στην ομάδα... τώρα έχει μόνο χαρά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος σταρ.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ STRINGER

  • Παρί: Ο Ενρίκε έθεσε εκτός αποστολής τον Ντεμπελέ για την Άρσεναλ λόγω μεταξύ τους διαμάχης
    Παρί: Ο Ενρίκε έθεσε εκτός αποστολής τον Ντεμπελέ για την Άρσεναλ λόγω μεταξύ τους διαμάχης

    Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο με την αποστολή της Παρί για το ματς με την Άρσεναλ (01/10), καθώς ο Λουίς Ενρίκε τον τιμώρησε με αποκλεισμό λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

    Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Τρίτη (01/10) στο Έμιρεϊτς την Άρσεναλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, με την αποστολή των Παριζιάνων να αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (30/09) από το Παρίσι.

    Από την αποστολή απουσίαζε ο Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να τον αφήσει εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

    Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Equipe, ο 27χρονος είχε μία έντονη διαμάχη με τον Ισπανό τεχνικό μετά το παιχνίδι με τη Ρεν, γεγονός που δεν άρεσε στον Ενρίκε.

    Πηγή: Sport24.gr - Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΠΑ/ BRETT HEMMINGS

  • Εμπαπέ: Απέρριψε τη διαμεσολάβηση της λίγκας και πάει την Παρί ΣΖ στα δικαστήρια για 55 εκατ. ευρώ
    Εμπαπέ: Απέρριψε τη διαμεσολάβηση της λίγκας και πάει την Παρί ΣΖ στα δικαστήρια για 55 εκατ. ευρώ

    Στις 8 Αυγούστου, ο Εμπαπέ προσέφυγε στα δικαστήρια, ζητώντας από τον παλιό του σύλλογο να καταβάλει 55 εκατομμύρια ευρώ - Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κάνει πίσω παρά τη μεσολάβηση της γαλλικής λίγκας

    Η παρέμβαση της γαλλικής λίγκας (Ligue de Football Professionnel /LFP) δεν αποδείχθηκε αρκετή για να αποκατασταθούν οι σχέσεις του Κιλιάν Εμπαπέ και της Παρί Σεν Ζερμέν.

    Σε δήλωση που εστάλη στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), το περιβάλλον του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να απορρίψει το αίτημα για διαμεσολάβηση με τον γαλλικό σύλλογο για να τεθεί τέλος στην οικονομική διαμάχη που εμπλέκει τα μέρη.

    «Η πιθανότητα διαμεσολάβησης τέθηκε σήμερα το πρωί» κατά τη διάρκεια της ακρόασης ενώπιον της νομικής επιτροπής του LFP, αναφέρεται. «Αυτή η υπόθεση απορρίφθηκε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, από τον εκπρόσωπο του παίκτη», προσθέτει.

    Στις 8 Αυγούστου, ο Εμπαπέ προσέφυγε στα δικαστήρια, ζητώντας από τον παλιό του σύλλογο να καταβάλει 55 εκατομμύρια ευρώ.

    Σήμερα (11/9) το πρωί πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση μεταξύ των δικηγόρων του Εμπαπέ και εκείνων της Παρί Σεν Ζερμέν.

    Η νομική επιτροπή της γαλλικής λίγκας πρότεινε διαμεσολάβηση στα δύο μέρη, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία και να μην υπάρξουν νομικές συνέπειες. Όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ τελικά απέρριψε αυτή τη μεσολάβηση, όπως ανακοίνωσε το περιβάλλον του.

    Η σύγκρουση προέρχεται από ένα συμβόλαιο που δεν υπογράφηκε ποτέ από τα δύο μέρη τον Αύγουστο του 2023, όταν ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκλείστηκε από την καλοκαιρινή περιοδεία. Σε επιστολή του δικηγόρου του, ο επιθετικός πρότεινε να μειωθεί το ποσό ορισμένων μπόνους, επιτρέποντας έτσι στον σύλλογο να εξοικονομήσει χρήματα, αλλά η συμφωνία δεν υπογράφηκε ποτέ.

    Έτσι, ο παίκτης ζητά μπόνους 30 εκατομμυρίων μεικτά (το λεγόμενο «μπόνους αφοσίωσης», που έπρεπε να είχε λάβει τον Σεπτέμβριο του 2023, πέρα από τους μισθούς Απριλίου και Μαΐου 2024.

    Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας στράφηκε επίσης στην UEFA, η οποία θα μπορούσε να επιβάλει απαγόρευση στην Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει κινήσεις στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER

  • Ο Νεϊμάρ άφησε εκτός τον Εμπαπέ από το Top-3 των υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα
    Ο Νεϊμάρ άφησε εκτός τον Εμπαπέ από το Top-3 των υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα

    Ο Νεϊμάρ κατονόμασε τους τρεις υποψήφιους για Χρυσή Μπάλα, σύμφωνα με τη γνώμη του, αφήνοντας εκτός των πρώην συμπαίκτη του στην Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ.

    Ο Νεϊμάρ, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα (0-0) στο Copa America, μιλώντας στη Βραζιλιάνα δημοσιογράφο Ιζαμπέλα Παλιάρι, έκανε την πρόβλεψή του για το ποιος θα είναι ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας.

    Ο ποδοσφαιριστής της Αλ Χιλάλ, που παραμένει εκτός δράσης, φωτογράφισε τους τρεις υποψηφίους εκ των οποίων οι δύο είναι Βραζιλιάνοι.

    "Πρώτος ο Βινίσιους και δεύτεροι Ροντρίγκο και Μπέλιγχαμ", είπε χαρακτηριστικά.

    Εντύπωση μάλιστα, προκάλεσε και σχολιάστηκε από τα Μέσα, το γεγονός ότι άφησε εκτός Top-3 τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Παρί και πλέον σταρ της Ρεάλ, Κιλιάν Εμπαπέ.

    Θυμίζουμε ότι το 2023 ο Λιονέλ Μέσι ήταν εκείνος που κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα. Φέτος η τελετή θα διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ STRINGER

  • Νεϊμάρ: "Πάντα ήθελα να αγωνιστώ για την Φλαμένγκο"
    Νεϊμάρ:

    Ο Νεϊμάρ παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα μεταξύ της Φλαμένγκο και της Γκρέμιο, με τον ποδοσφαιριστή της Αλ Χιλάλ να αποκαλύπτει πως θα ήθελε στο μέλλον να αγωνιστεί με την φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας.

    Ο Νεϊμάρ αναρρώνει ακόμη από τον σοβαρό τραυματισμό του και ο Βραζιλιάνος παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Φλαμένγκο ενάντια στην Γκρέμιο, με τον σταρ της Αλ Χιλάλ να αποκαλύπτει σε τοπικό μέσο την επιθυμία του να αγωνιστεί μελλοντικά με τα χρώματα της βραζιλιάνικης ομάδας.

    "Πάντα έλεγα ότι ήθελα να παίξω για τη Φλαμένγκο. Προφανώς η Φλαμένγκο είναι η δεύτερη αγαπημένη μου ομάδα, γιατί η πρώτη είναι η Σάντος", δήλωσε ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν.

    "Με όλο το σεβασμό στην ομάδα που με διαμόρφωσε και της οποίας είμαι οπαδός από μικρός, έχω μεγάλη αγάπη για τη Φλαμένγκο και προφανώς θα ήταν μεγάλη χαρά αν μια μέρα μπορούσα να παίξω εδώ. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να συμβεί, μόνο ο Θεός ξέρει. Ακόμα δεν ξέρω. "Έχω συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ, είμαι ακόμα εκεί, αλλά κανείς δεν ξέρει το μέλλον".

    Ο Νεϊμάρ εκτιμάται πως στα μέσα Ιουλίου θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις προπονήσεις.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ STRINGER
  • Κιλιάν Εμπαμπέ: «Άνθρωποι και καταστάσεις με έκαναν δυστυχισμένο στην Παρί»
    Κιλιάν Εμπαμπέ: «Άνθρωποι και καταστάσεις με έκαναν δυστυχισμένο στην Παρί»

    «Με έσωσαν ο Λουίς Ενρίκε και ο Λουίς Κάμπος», αποκάλυψε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

    Ο Γάλλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ, την Τρίτη (05/06) ανέφερε ότι υπήρχαν «πράγματα και άνθρωποι που με έκαναν δυστυχισμένο» κατά τη διάρκεια της τελευταίας του σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, κατά τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εντυπωσιακή μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

    Συγκεκριμένα, η μεταγραφή του 25χρονου στην Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαιώθηκε τη Δευτέρα (03/06), δίνοντας τέλος σε ένα από τα μακροβιότερα μεταγραφικά σίριαλ στο ποδόσφαιρο. Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε σε συνέντευξη Τύπου, πριν από το φιλικό της Γαλλίας με το Λουξεμβούργο, και τόνισε ότι η πολυαναμενόμενη μετακίνησή του στη Μαδρίτη ήταν μια «ανακούφιση», ενώ πρόσθεσε ότι η τελευταία του σεζόν στο Παρίσι ήταν γεμάτη με ανάμεικτα συναισθήματα.

    «Προσπάθησα λοιπόν να είμαι όσο το δυνατόν πιο θετικός και, όπως είπα, ο προπονητής, οι παίκτες, όλοι οι εργαζόμενοι, όλοι στον σύλλογο με βοήθησαν πολύ», δήλωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ και πρόσθεσε: «Ωστόσο, υπήρχαν πράγματα και [κάποιοι] άνθρωποι που με έκαναν δυστυχισμένο, φυσικά». Ο ίδιος δεν κατονόμασε και δεν είπε ποιος και τι τον έκανε δυστυχισμένο κατά τη διάρκεια της τελευταίας του χρονιάς στον γαλλικό σύλλογο.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ έπαιξε σε περισσότερα από 300 παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν, σκοράροντας το 250ό του γκολ τον Μάρτιο και κατακτώντας τον τίτλο της Ligue 1 έναν μήνα αργότερα. Παρ' όλα αυτά, η τελευταία του σεζόν στο Παρίσι επισκιάστηκε από τις εικασίες γύρω από το μέλλον του.

    Μάλιστα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του CNN, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε ότι κάποιοι στην Παρί Σεν Ζερμέν τού είπαν ότι δεν θα έπαιζε καθόλου την περασμένη σεζόν. «Μου το είπαν, μου το ξεκαθάρισαν, μου το μετέφεραν μέσω των media, μου το είπαν κατάμουτρα» αποκάλυψε ο Κιλιάν Εμπαπέ και σημείωσε: «Ήταν ξεκάθαρο, μου μίλησαν σκληρά. Έτσι, ήμουν πεπεισμένος ότι δεν θα έπαιζα. Οι άνθρωποι που με έσωσαν ήταν ο [προπονητής] Λουίς Ενρίκε και ο Λουίς Κάμπος, ο αθλητικός διευθυντής. Είναι αυτοί που με έσωσαν. Χωρίς αυτούς, δεν θα είχα πατήσει ποτέ ξανά το πόδι μου στο γήπεδο».

    «Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

    Πάντως, την περασμένη εβδομάδα, πριν επιβεβαιωθεί η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ ΑλΚελαϊφί, έπλεξε το εγκώμιο του Γάλλου διεθνούς ποδοσφαιριστή.

    «Του εύχομαι τα καλύτερα», δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν σε σχετική συνέντευξή του στο CNN και πρόσθεσε: «Έχει κάνει εκπληκτική δουλειά για εμάς εδώ και επτά χρόνια. Ήταν υπαρχηγός, ήρθε σε εμάς σε ηλικία 18 ετών ή και λιγότερο, και τώρα είναι ένας μεγάλος άνδρας, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είμαι περήφανος για ό,τι έχει κάνει για τον σύλλογο και του εύχομαι τα καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως μια ημέρα επιστρέψει στη Γαλλία, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Του αξίζουν μόνο καλά πράγματα και του εύχομαι τα καλύτερα».

    Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ IAN LANGSDON
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch