Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 22:50

Νεϊμάρ: Επέστρεψε και προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από έντεκα μήνες

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Για πρώτη φορά μετά από έντεκα μήνες ο Νεϊμάρ συμμετείχε σε ομαδική προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα της Αλ Χιλάλ και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Αντίστροφα για τη μεγάλη του επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετράει ο Νεϊμάρ. Έπειτα από έντεκα μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ κατάφερε να προπονηθεί για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα της Αλ Χιλάλ.

Με ανάρτηση μέσα από τον επίσημο του λογαριασμό στο Instagram, ο «Νέι» γνωστοποίησε την επιστρφή του στις ομαδικές προπονήσεις. Ο Νεϊμάρ υπέστη τον Οκτώβρη του 2023 έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο σε έναν αγώνα απέναντι στην Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Από τότε ο Βραζιλιάνος δεν είχε καταφέρει να προπονηθεί ξανά σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και το έκανε για πρώτη φορά το βράδυ της Κυριακής. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο Νεϊμάρ θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στα μέσα του Νοέμβρη.

«Χαίρομαι που επέστρεψα στην ομάδα... τώρα έχει μόνο χαρά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος σταρ.

Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ STRINGER

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 20:17

Σχετικά Άρθρα

  • Νεϊμάρ για την επιστροφή του μετά από 368 μέρες: "Χαρούμενος που νιώθω ξανά αυτό το συναίσθημα"
    Νεϊμάρ για την επιστροφή του μετά από 368 μέρες:

    Τη Δευτέρα (21/10) ο Νεϊμάρ επέστρεψε στη δράση κι αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από 368 ημέρες, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του με ένα ποστ στα social media.

    Ο σοβαρός τραυματισμός κράτησε τον Νεϊμάρ μακριά από τη δράση για 368 ημέρες, με τον Βραζιλιάνο σταρ όμως, να βάζει τέλος τη Δευτέρα (21/10).

    Ο 32χρονος επέστρεψε στην αποστολή της Αλ Χιλάλ κι ο Ζόρζε Ζεσούς τον έριξε στο ματς στο 77ο λεπτό κόντρα στην Αλ Αΐν.

    Όπως ήταν λογικό ο Νεϊμάρ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας για την επιστροφή του κάτι που φάνηκε και στο χαμόγελό του, ενώ θέλησε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του και με ένα ποστ στα social media.

    "Χαρούμενος που νιώθω ξανά αυτό το συναίσθημα, οι πεταλούδες στο στομάχι πριν από το παιχνίδι είναι πάντα υπέροχες. Ας είναι μια υγιής επιστροφή!

    Ο Θεός να μας ευλογεί και να μας προστατεύει", έγραψε στην ανάρτησή του.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ STRINGER

  • Νεϊμάρ: Επιστρέφει ο Βραζιλιάνος, έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο
    Νεϊμάρ: Επιστρέφει ο Βραζιλιάνος, έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο

    Έναν χρόνο μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο γόνατο, ο Νεϊμάρ έλαβε το «πράσινο» φως από το ιατρικό επιτελείο της Αλ Χιλάλ και είναι και πάλι έτοιμος για να αγωνιστεί.

    Η επιστροφή του Νεϊμάρ στους αγωνιστικούς χώρους είναι πλέον προ των πυλών. Μπορεί ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ να αντιμετώπισε νέα προβλήματα κατά την περίοδο της αποκατάστασης, ωστόσο πλέον είναι και πάλι έτοιμος για να αγωνιστεί και να επιστρέψει στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

    Σύμφωνα με το «beIN Sports», ο «Νέι» έλαβε οριστικά το «πράσινο» φως για την επιστροφή του στους αγώνες από το ιατρικό επιτελείο της Αλ Χιλάλ και το μόνο που απομένει είναι η επανεμφάνιση του, έναν χρόνο μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο σε αναμέτρηση με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

    Ο Νεϊμάρ αναμένεται να αγωνιστεί στο ερχόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι της Αλ Χιλάλ απέναντι στην Αλ Αίν στις 21 του Οκτώβρη για το Champions League της Ασίας. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει κάποια νέα ανατροπή, τότε ο Βραζιλιάνος σταρ θα πάρει μερικά λεπτά προς το τέλος της αναμέτρησης προκειμένου να μπει και πάλι σε ρυθμούς και να είναι πιο έτοιμος για τη συνέχεια της σεζόν.

    Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στις 19/10/2023 απέναντι στην Ουρουγουάη και από τότε χρειάστηκε να περάσει ένα... βουνό προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά τη ζημιά που υπέστη στον χιαστό και στον μηνίσκο του. Συνολικά από τον Οκτώβρη του 2023, ο «Νέι» έχει χάσει 55 αναμετρήσεις με την Αλ Χιλάλ, ενώ με τη Βραζιλία έχει απουσιάσει σε επίσης αρκετά παιχνίδια προκριματικών, αλλά και στο περασμένο Copa America που διεξήχθη στα γήπεδα των ΗΠΑ.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ STRINGER

  • Ο Νεϊμάρ άφησε εκτός τον Εμπαπέ από το Top-3 των υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα
    Ο Νεϊμάρ άφησε εκτός τον Εμπαπέ από το Top-3 των υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα

    Ο Νεϊμάρ κατονόμασε τους τρεις υποψήφιους για Χρυσή Μπάλα, σύμφωνα με τη γνώμη του, αφήνοντας εκτός των πρώην συμπαίκτη του στην Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ.

    Ο Νεϊμάρ, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα (0-0) στο Copa America, μιλώντας στη Βραζιλιάνα δημοσιογράφο Ιζαμπέλα Παλιάρι, έκανε την πρόβλεψή του για το ποιος θα είναι ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας.

    Ο ποδοσφαιριστής της Αλ Χιλάλ, που παραμένει εκτός δράσης, φωτογράφισε τους τρεις υποψηφίους εκ των οποίων οι δύο είναι Βραζιλιάνοι.

    "Πρώτος ο Βινίσιους και δεύτεροι Ροντρίγκο και Μπέλιγχαμ", είπε χαρακτηριστικά.

    Εντύπωση μάλιστα, προκάλεσε και σχολιάστηκε από τα Μέσα, το γεγονός ότι άφησε εκτός Top-3 τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Παρί και πλέον σταρ της Ρεάλ, Κιλιάν Εμπαπέ.

    Θυμίζουμε ότι το 2023 ο Λιονέλ Μέσι ήταν εκείνος που κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα. Φέτος η τελετή θα διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ STRINGER

  • Νεϊμάρ: "Πάντα ήθελα να αγωνιστώ για την Φλαμένγκο"
    Νεϊμάρ:

    Ο Νεϊμάρ παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα μεταξύ της Φλαμένγκο και της Γκρέμιο, με τον ποδοσφαιριστή της Αλ Χιλάλ να αποκαλύπτει πως θα ήθελε στο μέλλον να αγωνιστεί με την φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας.

    Ο Νεϊμάρ αναρρώνει ακόμη από τον σοβαρό τραυματισμό του και ο Βραζιλιάνος παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Φλαμένγκο ενάντια στην Γκρέμιο, με τον σταρ της Αλ Χιλάλ να αποκαλύπτει σε τοπικό μέσο την επιθυμία του να αγωνιστεί μελλοντικά με τα χρώματα της βραζιλιάνικης ομάδας.

    "Πάντα έλεγα ότι ήθελα να παίξω για τη Φλαμένγκο. Προφανώς η Φλαμένγκο είναι η δεύτερη αγαπημένη μου ομάδα, γιατί η πρώτη είναι η Σάντος", δήλωσε ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν.

    "Με όλο το σεβασμό στην ομάδα που με διαμόρφωσε και της οποίας είμαι οπαδός από μικρός, έχω μεγάλη αγάπη για τη Φλαμένγκο και προφανώς θα ήταν μεγάλη χαρά αν μια μέρα μπορούσα να παίξω εδώ. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να συμβεί, μόνο ο Θεός ξέρει. Ακόμα δεν ξέρω. "Έχω συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ, είμαι ακόμα εκεί, αλλά κανείς δεν ξέρει το μέλλον".

    Ο Νεϊμάρ εκτιμάται πως στα μέσα Ιουλίου θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις προπονήσεις.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ STRINGER
  • Βραζιλία: Ο Νεϊμάρ χάνει το Copa America, αναφέρει ο γιατρός της σελεσάο
    Βραζιλία: Ο Νεϊμάρ χάνει το Copa America, αναφέρει ο γιατρός της σελεσάο

    Ο Νεϊμάρ δεν θα προλάβει να ανακάμψει από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο και έτσι, σύμφωνα με τον γιατρό της εθνικής Βραζιλίας, δεν θα είναι έτοιμος για το Copa America.

    Ο Νεϊμάρ αναρρώνει από τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη τον περασμένο Οκτώβρη στο Ουρουγουάη - Βραζιλία και τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο Βραζιλιάνος star αναμένεται να μην είναι παρών στο Copa America.

    Σύμφωνα με τον γιατρό της σελεσάο, Ροντρίγκο Λασμάρ, ο Νεϊμάρ δεν θα είναι έτοιμος μέχρι τον Αύγουστο και δεν αναμένεται να επισπευστεί η διαδικασία ανάρρωσης του για το τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ από τις 20 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου.

    "Δεν υπάρχει χρόνος, είναι πολύ νωρίς. Δεν υπάρχει λόγος να παρακάμψει βήματα και να πάρει ρίσκο. Περιμένουμε να είναι έτοιμος και να επιστρέψει στο ξεκίνημα της σεζόν στην Ευρώπη, δηλαδή τον Αύγουστο. Πρέπει να έχουμε υπομονή" ανέφερε ο γιατρός στο Radio 98 FM της πατρίδας του.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Ronald Wittek
  • Νεϊμάρ: Οι κραυγές από τον πόνο της θεραπείας στο γόνατο
    Νεϊμάρ: Οι κραυγές από τον πόνο της θεραπείας στο γόνατο

    Ένα ανατριχιαστικό βίντεο ανέβασε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Νεϊμάρ, όπου ο Βραζιλιάνος ουρλιάζει από τους πόνους που νιώθει στο γόνατο του κατά τη διάρκεια των θεραπειών του.

    Το δύσκολο μονοπάτι προς την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση βαδίζει εδώ και μερικές εβδομάδες ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τραυματίστηκε σοβαρά τον Οκτώβρη με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου, με αποτέλεσμα να περνάει την πόρτα του χειρουργείου.

    Ήδη ο «Νέι» έχει ξεκινήσει τις θεραπείες του μετά την επιτυχημένη του επέμβαση. Ο Βραζιλιάνος σταρ κοινοποίησε ένα ανατριχιαστικό βίντεο μέσα από τα social media, όπου φαίνεται να σφαδάζει από τους πόνους που νιώθει στο ταλαιπωρημένο του γόνατο, κατά τη διάρκεια των θεραπειών και των ειδικών ασκήσεων που κάνει για να ενδυναμώσει το πόδι του.

    «Είναι μια πολύ θλιβερή στιγμή, η χειρότερη. Ξέρω ότι είμαι δυνατός, αλλά αυτή τη φορά θα χρειαστώ (την οικογένεια και τους φίλους μου) ακόμα περισσότερο. Δεν είναι εύκολο να περάσεις από έναν τραυματισμό και χειρουργική επέμβαση, φανταστείτε να περάσω ξανά όλα αυτά μετά από 4 μήνες αποθεραπείας.

    Έχω πίστη. Πάρα πολύ... Πλέον είμαι στα χέρια του Θεού για να ανανεώσει την πίστη μου. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης και στοργής», έγραψε μέσα από τα social media ο Νεϊμάρ ο οποίος καλείται να περάσει από έναν ακόμα «Γολγοθά», είχε τονίσει ο ίδιος μετά τον τραυματισμό του, μέσα από ανάρτηση του στα social media.

    Πηγή: Gazzetta.gr
  • Το απίθανο στατιστικό του Μέσι: Περισσότερες ντρίμπλες από Ρονάλντο και Νεϊμάρ μαζί!
    Το απίθανο στατιστικό του Μέσι: Περισσότερες ντρίμπλες από Ρονάλντο και Νεϊμάρ μαζί!

    Ένα στατιστικό που αποδεικνύει ότι ο Μέσι είναι... εξωγήινος!

    Όλα αυτά τα χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι έχει αποδείξει ότι πρόκειται για έναν σπεσιαλίστα της ντρίμπλας. Ο «pulga» χορεύει συνεχώς τους αντιπάλους του και πολλές φορές τους... ξαπλώνει στο έδαφος, κάτι που συνέβη και στο τελευταίο παιχνίδι της Αργεντινής με το Περού, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

    Τα στατιστικά και οι αριθμοί έχουν επαληθεύσει και τα... μάτια. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ντριμπλέρ του πλανήτη. Ωστόσο ένα νέο στατιστικό, έρχεται για να αποδείξει ότι η διαφορά του Αργεντίνου με τους υπόλοιπους είναι τόσο μεγάλη, που ίσως και να αποδεικνύει ότι ο 36χρονος δεν κατάγεται από τον πλανήτη Γη.

    Πιο συγκεκριμένα, από την ημέρα που ξεκίνησαν να μετριούνται τα data και οι αριθμοί, ο Μέσι έχει καταφέρει να ολοκληρώσει 2.358 ντρίμπλες. Πρώτος στη λίστα, με τους Ριμπερί, Αζάρ, Νεϊμάρ, Ζαχά και Κριστιάνο Ρονάλντο να τον ακολουθούν.
    Πιο είναι το πιο φοβερό; Εάν γίνουν ένα οι ντρίμπλες του Νεϊμάρ με αυτές του Ρονάλντο, δεν καταφέρνουν να ξεπεράσουν εκείνες του Μέσι. Ο Βραζιλιάνος σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να ολοκληρώσει 984 ντρίμπλες, ενώ ο Πορτογάλος 937, κάτι που σημαίνει ότι μαζί έχουν 1.921! Μάλιστα, ακόμα και οι δύο που ακολουθούν μετά τον Μέσι, Αζάρι και Ριμπερί, έχουν μαζί, επίσης λιγότερες επιτυχημένες ντρίμπλες (2.346)!

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ /CRISTOBAL HERRERA ULASHKEVICH

  • Νεϊμάρ: Ο τραυματισμός του μπορεί να αποφέρει στην Αλ Χιλάλ εκατομμύρια από τη FIFA
    Νεϊμάρ: Ο τραυματισμός του μπορεί να αποφέρει στην Αλ Χιλάλ εκατομμύρια από τη FIFA

    Η FIFA καλύπτει επιχορηγήσεις έως και 7,5 εκατομμύρια ευρώ για τραυματισμούς ενός έτους.

    Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ με τη διάγνωση να αναφέρει πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου όσο και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, σε ημερομηνία που δεν έχει οριστεί ακόμη.

    Το ιατρικό τμήμα της Εθνικής Βραζιλίας, υπό την επίβλεψη του γιατρού Ροντρίγκο Λάσμαρ και της Αλ Χιλάλ, είναι σε μόνιμη επαφή και ευθυγραμμισμένο στην αποθεραπεία του αθλητή.

    Εντός του πεδίου εφαρμογής της FIFA υπάρχει το Πρόγραμμα Προστασίας Ομίλων της FIFA , μέσω του οποίου η οντότητα αποζημιώνει τους συλλόγους όταν ένας παίκτης τους τραυματιστεί με την εθνική ομάδα σε διοργανώσεις της FIFA και δεν μπορεί να αγωνιστεί στον σύλλογό του για περισσότερες από 28 συνεχόμενες ημέρες μετά τον τραυματισμό.

    «Η FIFA καλύπτει το πολύ ένα έτος τραυματισμού και το ποσό της αποζημίωσης περιορίζεται στα 7.500.000 ευρώ, με το μέγιστο ποσό που καταβάλλεται ανά ημέρα στην οποία ο παίκτης δεν μπορεί να παίξει είναι 20.548 ευρώ», λέει ειδικός σε Αθλητικό Δίκαιο. «Το συνολικό ποσό που μοιράζει ετησίως το πρόγραμμα της FIFA στους συλλόγους σε περίπτωση τραυματισμών είναι 80 εκατομμύρια ευρώ, επομένως κάθε αξίωση από την Αλ-Χιλάλ πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτές τις παραμέτρους», καταλήγει.

    Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επέστρεψε πρόσφατα από έναν σοβαρό τραυματισμό στους συνδέσμους στον δεξιό αστράγαλο, που τον άφησε εκτός δράσης για έξι μήνες, αλλά αυτός είναι ο πρώτος τραυματισμός του Νεϊμάρ στο γόνατο.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Ronald Wittek
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο