Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 15:52

Ρεάλ Μαδρίτης μεταγραφές: Δεν «καίγεται» για τον Μπαπέ, στα υπόψιν της και ο Χάαλαντ

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αλλάξει την στάση της στο θέμα του Μπαπέ και δεν «καίγεται» να τον κάνει δικό της.

Η έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα «Relevo» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ για την υπόθεση της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης, δίνοντας μία νέα διάσταση στο θέμα, αφού υπογραμμίζει πως οι Μαδριλένοι έχουν αλλάξει στάση σχετικά με το θέμα αυτό και δεν «καίγονται» πλέον τόσο πολύ για την απόκτησή του.

Οι διοικούντες της Ρεάλ δεν πρόκειται πλέο να παλέψουν με την ίδια ζέση την υπόθεση αυτή, αφού θεωρούν πως η ομάδα τους έχει ήδη αρκετούς σούπερ σταρ (Βινίσιους, Μπέλινγκχαμ ενώ έρχεται και ο Έντρικ για το μέλλον) και θέλουν από τον ίδιο τον Μπαπέ να καταδείξει από μεριάς την επιθυμία του να έρθει στην ισπανική πρωτεύουσα βοηθώντας όσο μπορεί στην μεταγραφή.

Φυσικά, υπάρχουν πάντα και οι εναλλακτικές επιλογές, αν η «βασίλισσα» αποφασίσει τελικά να προχωρήσει σε μία μεγάλη μεταγραφική κίνηση, όπως είναι αυτή του Έρλινγκ Χάαλαντ, που έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει κάποια στιγμή στην Ρεάλ Μαδρίτης και σίγουρα είναι μία περίπτωση που ενδιαφέρει πολύ τους Μαδριλένους, οι οποίοι δεν έχουν αυτή τη στιγμή σέντερ φορ τοπ επιπέδου.

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα υπήρξε ένα δημοσίευμα για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για το καλοκαίρι, αλλά εκείνη διαψεύστηκε τόσο από την Παρί όσο και από τον κύκλο του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Andrew Yates
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 11:02

Σχετικά Άρθρα

  • Χάαλαντ: Έχει ρήτρα 70 εκατ. ευρώ, αλλά δεν το... κουνάει από τη Σίτι!
    Χάαλαντ: Έχει ρήτρα 70 εκατ. ευρώ, αλλά δεν το... κουνάει από τη Σίτι!

    Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται ότι μπορεί να αποχωρήσει αν η Σίτι δεχθεί πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, όμως ο ίδιος ακόμα βλέπει το μέλλον του στο Μάντσεστερ.

    Το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ συχνά - πυκνά απασχολεί τα ξένα ΜΜΕ, με τον Νορβηγό σε αρκετές περιπτώσεις να έχει συνδεθεί με τους δυο γίγαντες της Ισπανίας!

    Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «Marca» στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο 24χρονος με τη Μάντσεστερ Σίτι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ για ομάδες εκτός της Premier League, η οποία ωστόσο δύσκολα θα αποβεί καθοριστική για το μέλλον του...

    Κι αυτό διότι όπως προσθέτει το ισπανικό Μέσο, ο Χάαλαντ προς το παρόν δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ και μάλιστα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Citizens ώστε οι δυο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους!

    Ο Νορβηγός φαίνεται πως είναι ξεκάθαρος ότι η καριέρα του θα συνεχίζει να συμβαδίζει με τη Μάντσεστερ Σίτι τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει και τη στήριξή του στο κλαμπ ενώ κορυφώνονται οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των 115 οικονομικών κατηγοριών.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Andrew Yates

  • Ο Βάσκες αποθέωσε τον Βινίσιους: "Το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να το δείχνουν σε παιδιά"
    Ο Βάσκες αποθέωσε τον Βινίσιους:

    Ο Λούκας Βάθκεθ αποθέωσε τον Βινίσιους Τζούνιορ για την εμφάνισή του απέναντι στην Ντόρτμουντ, τονίζοντας πως η εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο θα πρέπει να διδάσκεται σε παιδιά.

    Τι κι αν η Ρεάλ βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ από την Ντόρτμουντ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο 45λεπτο ήταν καταιγιστική και διέλυσε τους Βεστφαλούς με 5-2 για τη League Phase του Champions League.

    Πρώτο "βιολί" για τους μερένγκες ήταν ο Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ με γκολ στο 62', το 83' και το 90+3'. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, αποθεώθηκε από τον συμπαίκτη του, Λούκας Βάθκεθ, που επίσης βρήκε δίχτυα.

    "Έδειξε ξανά πως είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης στον πλανήτη, είχε απίστευτο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να το δείχνουν σε παιδιά, για να καταλάβουν πώς θα έπρεπε να παίζεται το ποδόσφαιρο, με ένταση και πείνα για το γκολ. Είμαι ενθουσιασμένος" ανέφερε συγκεκριμένα στις δηλώσεις του.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Julio Munoz

  • Καμπάσο: "Ο Παναθηναϊκός τιμωρεί όλα σου τα λάθη, υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα στο ζευγάρι"
    Καμπάσο:

    Ο Φακούντο Καμπάσο εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που τιμωρεί όλα τα λάθη του αντιπάλου και σημείωσε ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Ρεάλ και στους πράσινους.

    Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό AKTOR (17/10, 21:45, LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική της EuroLeague και ο Φακούντο Καμπάσο μίλησε ενόψει του αγώνα με τους πράσινους.

    Ο Αργεντινός γκαρντ εξήγησε ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν τιμωρεί όλα τα λάθη σκοράροντας και τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα στο ζευγάρι, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από τον περυσινό τελικό στη διοργάνωση και την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμπάσο:

    Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έρχονται από ήττα, άρα θα είναι ακόμα πιο συγκεντρωμένοι. Ερχόμαστε από δύο σκληρές ήττες. Κάναμε καλά και κακά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε για να μην το επαναλάβουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν σου δίνει περιθώρια λάθους και τιμωρεί όλα σου τα λάθη με καλάθια. Έχουν ποιοτικούς παίκτες και είναι ένα παιχνίδι που θα απαιτήσει το 100% από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε εντός έδρας.

    Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στο γήπεδο μας και με τους φιλάθλους μας. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία αναζήτησης του παιχνιδιού μας".

    Για την ήττα από την Μπασκόνια: "Κόντρα στην Μπασκόνια είδαμε μια αμυντική εκδοχή μας, αν και κάναμε λάθη στο τελευταίο λεπτό. Σε γενικές γραμμές, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μας έλειψε η συγκέντρωση στο τέλος. Θέλεις πάντα να παίρνεις θετικά πράγματα ακόμα κι αν έχεις χάσει. Μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ και εργαζόμαστε για αυτό".

    Για τα στοιχία που θέλουν να παρουσιάσουν στο ματς με τον Παναθηναϊκό: "Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι έχουμε πολλά παιχνίδια στη σειρά στην έδρα μας. Πρέπει να δώσουμε την καλύτερη εκδοχή μας και όλα ξεκινούν από πίσω. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση πρέπει να προέρχεται από την άμυνα. Στην επίθεση έχουμε πολύ ποιότητα και αυτό δεν μας ανησυχεί".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER
  • Γαλλία: Χωρίς Εμπαπέ οι κλήσεις του Ντεσάμπ για τα ματς με Ισραήλ και Βέλγιο
    Γαλλία: Χωρίς Εμπαπέ οι κλήσεις του Ντεσάμπ για τα ματς με Ισραήλ και Βέλγιο

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ για τους αγώνες της Εθνικής Γαλλίας με Ισραήλ και Βέλγιο για το Nations League.

    Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Εμπαπέ έμεινε εκτός των κλήσεων του Ντιντιέ Ντεσάμπ για τα επερχόμενα παιχνίδια της Εθνικής Γαλλίας απέναντι σε Ισραήλ (10/10) και Βέλγιο (14/10) για το Nations League.

    Ο 25χρονος αστέρας των μερένχες τραυματίστηκε στις 24 Σεπτεμβρίου στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης με την Αλαβές και έμεινε εκτός από το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρά το γεγονός ότι οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν ότι ο Εμπαπέ θα έμενε εκτός για τρεις εβδομάδες, τελικά εκείνος ήρθε από τον πάγκο στην ήττα της Ρεάλ από τη Λιλ την Τετάρτη (2/10).

    Από την άλλη μεριά, στην αποστολή της Γαλλίας συμπεριλήφθηκε ξανά ο Κρίστοφερ Ενκουνκού για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2023.

    Αναλυτικά η αποστολή: Αρεολά, Μενιάν, Σάμπα, Κλάους, Ντιν, Γουέσλι Φοφανά, Ερναντές, Κονατέ, Κουντέ, Σαλιμπά, Ουπαμεκανό, Καμαβινγκά, Γιουσούφ Φοφανά, Γκεντουζί, Κονέ, Τσουαμενί, Ζαϊρ-Εμερί, Μπαρκολά, Ντεμπελέ, Κόλο-Μουανί, Ενκουνκού, Ολίσε, Τουράμ.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ IAN LANGSDON

  • Χάλαντ: Ασυγκράτητος ο Νορβηγός, πλησιάζει στο Top-10 των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του Champions League
    Χάλαντ: Ασυγκράτητος ο Νορβηγός, πλησιάζει στο Top-10 των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του Champions League

    Ο Έρλινγκ Χάλαντ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στο φετινό Champions League στο επιβλητικό 4-0 της Σίτι κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας και έχει πλέον 42 γκολ σε 41 ματς, βάζοντας πλώρη για να μπει σύντομα στην πρώτη 10άδα των σκόρερ της διοργάνωσης.

    Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε άσφαιρη στην πρεμιέρα της στην League Phase του Champions League κολλώντας στο μηδέν με την Ίντερ όμως η 2η αγωνιστική την βρήκε να... ξεσπάει και να πληρώνει τα σπασμένα η Σλόβαν Μπρατισλάβας, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να επικρατεί με το εντυπωσιακό 4-0 στην Σλοβακία το βράδυ της Τρίτης.

    Σε αυτό το ματς βρήκε μάλιστα δίχτυα ο Έρλινγκ Χάλαντ (πέτυχε το τρίτο γκολ των πολιτών), με τον Νορβηγό φορ να έχει να καμαρώνει για το γεγονός πως μετράει περισσότερα γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παρά συμμετοχές, με τα γκολ του να είναι πλέον 42 και τα ματς που έχει παίξει να είναι 41.

    Πλέον, χρειάζεται οκτώ γκολ για να μπει στην κορυφαία δεκάδα των σκόρερ αν και είναι μόλις 24 ετών, με το εντυπωσιακό στην περίπτωσή του να είναι πως επιδεικνύει αντίστοιχα "τρομακτικά" νούμερα στο Νησί, έχοντας 73 γκολ σε 72 συμμετοχές του στην Premier League στα δύο και κάτι χρόνια της παρουσίας του στην Μάντσεστερ Σίτι.

    Οι κορυφαίοι σκόρερ στην ιστορία του Champions League

    • Κριστιάνο Ρονάλντο 140 γκολ (183 ματς)
    • Λιονέλ Μέσι 129 γκολ (163 ματς)
    • Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι 96 γκολ (122 ματς)
    • Καρίμ Μπενζεμά 90 γκολ (152 ματς)
    • Ραούλ 71 γκολ (142 ματς)
    • Ρουντ Φαν Νίστελροϊ 56 γκολ (73 ματς)
    • Τόμας Μίλερ 54 γκολ (152 ματς)
    • Τιερί Ανρί 50 γκολ ((112 ματς)
    • Αλφρέδο Ντι Στέφανο 49 γκολ (58 ματς)
    • Κιλιάν Εμπαπέ 49 γκολ (74 ματς)
    • Αντρέι Σεβτσένκο 48 γκολ (100 ματς)
    • Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς 48 γκολ (124 ματς)
    • Εουσέμπιο 46 γκολ (65 ματς)
    • Φιλίπο Ιντζάγκι 46 γκολ (81 ματς)
    • Μοχάμεντ Σαλάχ 44 γκολ (80 ματς)
    • Ντιντιέ Ντρογκμπά 44 γκολ (92 ματς)
    • Νεϊμάρ 43 γκολ (81 ματς)
    • Έρλινγκ Χάλαντ 42 γκολ (41 ματς)

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Andrew Yates

  • Εμπαπέ: Σε ελεύθερη πτώση η δημοφιλία του στη Γαλλία - Ένας στους δύο Γάλλους έχουν θετική γνώμη για εκείνον
    Εμπαπέ: Σε ελεύθερη πτώση η δημοφιλία του στη Γαλλία - Ένας στους δύο Γάλλους έχουν θετική γνώμη για εκείνον

    Η φυγή του Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει γίνει αποδεκτή με θετικό τρόπο από μεγάλο αριθμό Γάλλων ποδοσφαιρόφιλων και μη

    Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο Odoxa, η δημοφιλία του Κιλιάν Εμπαπέ στην Γαλλία, βρίσκεται σε «ελεύθερη πτώση».
    Οπως προκύπτει από τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε με την συμμετοχή 1.005 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων 434 ποδοσφαιρόφιλων, μόλις το 54% των Γάλλων έχει θετική άποψη για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, του οποίου η δημοτικότητα έχει μειωθεί κατά 12 ποσοστιαίες μονάδες, σε σύγκριση με τον περασμένο Απρίλιο. Ωστόσο, το 65% των φίλων του ποδοσφαίρου, εξακολουθεί να έχει καλή γνώμη για τον Εμπαπέ, όμως κι αυτό το στοιχείο, επαρουσιάζει μείωση κατά 11% σε σχέση με προηγούμενη έρευνα.
    Για το εν λόγω ινστιτούτο δημοσκοπήσεων, η εικόνα του Εμπαπέ «αποδυναμώνεται» διαρκώς, δεδομένου ότι μόνο το 58% των Γάλλων σήμερα τον θεωρεί «συμπαθή», δηλαδή 22% λιγότεροι σε σύγκριση με το 2019, το 57% εκτιμά ότι βρίσκεται «κοντά στο κοινό» (-19%) και το 35% «ταπεινό» (-31%).

    Το 52% των Γάλλων θεωρεί ότι ο Εμπαπέ είναι μια κακή επιλογή αρχηγού για την εθνική ομάδα, το 54% θα ήθελε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ να δώσει σε κάποιον άλλον το περιβραχιόνιο και το 58% πιστεύει ότι η επιλογή του Αντουάν Γκριεζμάν είναι η ιδανική, ποσοστό που ανεβαίνει στο 66% ανάμεσα στους ποδοσφαιρόφιλους.

    Παράλληλα, το 59% των Γάλλων πιστεύει ότι η Ligue 1 δεν είναι λιγότερο ευχάριστη να παρακολουθεί κανείς ερήμην του Εμπαπέ, το 73% των φιλάθλων εκτιμά ότι θα πετύχει στην Ρεάλ και το 57% ότι ο σύλλογος της Μαδρίτης είναι πιο δυνατός μαζί του.

    Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ - Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER
  • Ρεάλ - Αλαβές: Ο ασταμάτητος Εμπαπέ σκόραρε μετά από 26 πάσες
    Ρεάλ - Αλαβές: Ο ασταμάτητος Εμπαπέ σκόραρε μετά από 26 πάσες

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφτασε τα επτά γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ, πετυχαίνοντας το 2-0 της βασίλισσας απέναντι στην Αλαβές με υπέροχο τρόπο.

    Η Ρεάλ έκανε το 2-0 απέναντι στην Αλαβές στο 40ο λεπτό. Πρωταγωνιστής, ο Εμπαπέ, ο οποίος έπαιξε το ένα-δύο με τον Μπέλιγχαμ και βρήκε δίχτυα με υπέροχο τρόπο.

    Οι παίκτες της βασίλισσας άλλαξαν 26 πάσες, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ. Πρόκειται για ρεκόρ φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπως ενημέρωσε η Opta.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Borja Sanchez-Trillo
  • Premier League: Ο Χάαλαντ πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του Γκαμπριέλ αλλά γλυτώνει την τιμωρία
    Premier League: Ο Χάαλαντ πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του Γκαμπριέλ αλλά γλυτώνει την τιμωρία

    Ο Νορβηγός επιθετικός ήταν πρωταγωνιστής του επεισοδιακού ματς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, καθώς πέρα από το 100ο του γκολ με την φανέλα της Σίτι ενεπλάκη σε διαμάχη με τον Γκαμπριέλ και έγινε viral

    Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ προσέφερε ένα ματς γεμάτο ένταση, δυνατές μονομαχίες και παράπονα. Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 2-2, με τη Σίτι να ισοφαρίζει στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε κεφαλιά του Τζον Στόουνς.
    Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό, με τη Μάντσεστερ Σίτι να ανοίγει το σκορ στο 9ο λεπτό με γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σαβίνιο και πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-0. Ο Νορβηγός επιθετικός σημείωσε το 100ό του γκολ με τη φανέλα της Σίτι, έχοντας συμπληρώσει μόλις 105 εμφανίσεις με την ομάδα, σπάζοντας άλλο ένα ρεκόρ στην Premier League.
    Η Άρσεναλ, παρά την πίεση, αντέδρασε δυναμικά και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να πάρει το προβάδισμα και να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ, με τη Σίτι να κυνηγάει την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο λεπτό.
    Η λύτρωση για τους «Πολίτες» ήρθε στο 90+7’, όταν ο Στόουνς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Το γκολ πυροδότησε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με τον Χάαλαντ να προβαίνει σε μια αψυχολόγητη ενέργεια, πετώντας την μπάλα στο κεφάλι του Γκαμπριέλ της Άρσεναλ, γεγονός που προκάλεσε σύρραξη μεταξύ των παικτών.
    Η Premier League διερεύνησε το περιστατικό μέσω βίντεο για να αποφασίσει αν απαιτείται τιμωρία για τον Χάαλαντ. Παρά την κόντρα και την ένταση, ο επιθετικός της Σίτι απέφυγε οποιαδήποτε ποινή, καθώς το περιστατικό εξετάστηκε από το VAR εκείνη τη στιγμή, αλλά επέλεξε να μην παρέμβει καθώς κρίθηκε ότι δεν ήταν πράξη βίαιης συμπεριφοράς για να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα.
    Ο πρώην διαιτητής της Premier League, Μαρκ Χάσλεϊ, δήλωσε ότι ο Χάαλαντ ήταν «πολύ τυχερός» που το περιστατικό δεν τιμωρήθηκε εντός γηπέδου καθώς το συμβάν δεν έγινε αντιληπτό από το διαιτητή.

    Αμέσως μετά τη σέντρα για το 2-2, ο Νορβηγός επιθετικός συνέχισε τις προκλήσεις, «ισοπεδώνοντας» τον 17χρονο Μάιλς Λιούις-Σκέλι, που είχε μόλις περάσει ως αλλαγή για τους «κανονιέρηδες».

    Η ενέργεια του Χάαλαντ προκάλεσε την αντίδραση των παικτών της Άρσεναλ, με τους συμπαίκτες του νεαρού να σπεύδουν να ζητήσουν τον λόγο από τον Νορβηγό επιθετικό. Ο ίδιος ο Λιούις-Σκέλι αντέδρασε, ωστόσο ο Χάαλαντ απευθύνθηκε στον πιτσιρικά με απαξιωτικό ύφος, λέγοντας «...εσύ ποιος διάολο είσαι;»
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Andrew Yates
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο