Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 22:47

Αγουέρο: "Στον τελευταίο μου αγώνα με την Μπαρτσελόνα ένιωσα σαν να πνίγομαι

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Για αυτό δεν επέλεξα να φορέσω το 10 του Μέσι"

Ο Σέρχιο Αγουέρο μίλησε για τον τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, το αίσθημα πνιγμού που ένιωσε, τις αρρυθμίες που λίγο έλειψε να του στερήσουν τη ζωή και τον λόγο που δεν επέλεξε να φορέσει στους μπλαουγκράνα το 10 του Λιονέλ Μέσι.

Συνέντευξη στην Αργεντινή παραχώρησε ο Σέρχιο Αγουέρο, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στις τελευταίες του στιγμές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στη "μάχη" του με τις αρρυθμίες που έβαλαν πρόωρο τέλος στην καριέρα του σε ηλικία μόλις 33 ετών, καθώς επίσης και στον λόγο που το καλοκαίρι του 2021 με τον Λιονέλ Μέσι να έχει αποχωρήσει από τους μπλαουγκράνα με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν πήρε ο ίδιος το νούμερο 10.

"Ένιωσα σαν να πνίγομαι, δεν ένιωσα πόνο. Είχα μεγάλη πίεση στο κεφάλι μου. Σκέφτηκα ότι ήταν επειδή ήμουν σωματικά άρρωστος και είπα μέσα μου: "Σκατά, είμαι τόσο κακός". Πήδηξα για μια κεφαλιά. Έβγαλαν αντεπίθεση και άρχισα να ζαλίζομαι. Ένιωσα ότι θα λιποθυμούσα και ήθελα να ηρεμήσω. Ήθελα να πω κάτι και οι λέξεις δεν έβγαιναν. Έπιασα το χέρι του αρχηγού της Αλαβές σαν να έλεγα: "Σταματήστε το παιχνίδι". Άρχισε να ουρλιάζει και σταμάτησαν το παιχνίδι. Όταν ηρέμησα, ένιωσα ότι η καρδιά μου άρχισε να χτυπά πιο γρήγορα. Εκεί με έπιασε η κρίση αρρυθμίας. Μια εβδομάδα πριν μου είχε συμβεί στην προπόνηση, αλλά είχε περάσει μόνο 20 δευτερόλεπτα", ανέφερε αρχικά ο Αγουέρο για το τελευταίο του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αλαβές στις 30 Οκτωβρίου του 2021.

Παράλληλα, ρωτήθηκε γιατί το καλοκαίρι του 2021 όταν μεταγράφηκε στην ισπανική ομάδα, αφήνοντας τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από 10 χρόνια, επέλεξε το νούμερο 19 στη φανέλα του και όχι το 10 του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος την ίδια περίοδο άφηνε την Μπαρτσελόνα για να μετακομίσει στην "Πόλη του Φωτός" για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν: "Όταν ο Λέο έφυγε από τη Μπαρτσελόνα, μου πρόσφεραν τη φανέλα με το νούμερο 10 και είπα όχι. Όχι επειδή δεν το ήθελα. Νόμιζα ότι θα επέστρεφε. Μου είπαν ότι ήμουν ο μόνος που μπορούσα να το χρησιμοποιήσω, αλλά για μένα το νούμερο 10 ανήκει στον Μέσι".

Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ JORGE ZAPATA
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 20:51

Σχετικά Άρθρα

  • Λιονέλ Μέσι... ο «Μίδας»: Κερδίζει μόνος του περισσότερα από όσα κοστίζουν οι μισθοί 22 ομάδων του MLS
    Λιονέλ Μέσι... ο «Μίδας»: Κερδίζει μόνος του περισσότερα από όσα κοστίζουν οι μισθοί 22 ομάδων του MLS

    Ο Λιονέλ Μέσι -όπως αναμενόταν- είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο MLS το 2024.

    Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός λαμβάνει εγγυημένο μισθό 20,4 εκατομμύρια δολάρια (18,8 εκατομμύρια ευρώ), χωρίς να υπολογίζονται οι συμφωνίες με εταίρους του πρωταθλήματος της Βόρειας Αμερικής, όπως η Apple TV+ και η Adidas.

    Ενώ τα play-ff του MLS έχουν ήδη ξεκινήσει, το πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής δημοσίευσε τη δεύτερη ενημέρωση για τους μισθούς των παικτών για το 2024 ως συνήθως. Μόνο η εγγυημένη αποζημίωση του Μέσι είναι υψηλότερη από το σύνολο των μισθών 22 ομάδων του MLS από τις 29 συνολικά, όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιταλική ιστοσελίδα calico e finanza.

    Η συνολική εγγυημένη εποχική αμοιβή για τους 910 αμειβόμενους παίκτες του πρωταθλήματος είναι πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ, με μέσο όρο 550 χιλιάδες ευρώ ανά παίκτη, αύξηση 12,4% σε σύγκριση με τον μέσο όρο του 2023 που ήταν λίγο κάτω από 490 χιλιάδες ευρώ.

    Να σημειωθεί ότι στο συμβόλαιο του Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι υπάρχει ειδική ρήτρα που θα επιτρέψει στον Αργεντινό, μόλις αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, να αγοράσει μειοψηφικό μερίδιο της ομάδας της Φλόριντα, με αποτέλεσμα να γίνει μέτοχός του όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

    Το τοπ-10 των παικτών, όσον αφορά τον εγγυημένο μισθό τους:

    Παίκτης Μισθός ομάδα

    Λιονέλ Μέσι 18,8 εκατομμύρια ευρώ Ίντερ Μαϊάμι

    Λορέντσο Ινσίνιε 14,2 Τορόντο FC

    Σέρχιο Μπουσκέτς 8,1 Ίντερ Μαϊάμι

    Σεμπάστιαν Ντριούσι 6,2 Όστιν FC

    Φεντερίκο Μπερναρντέσκι 5,8 Τορόντο FC

    Εμίλ Φόρσμπεργκ 5,5 Red Bulls νέας Υόρκης

    Έκτορ Ερέρα 4,8 Χιούστον Ντιναμό

    Χάνι Μουχτάρ 4,8 Νέισβιλ SC

    Κρίστιαν Μπεντέκε 4,3 DC Γιουνάιτεντ

    Ρίκι Πούιγκ 4,3 ΛΑ Γκάλαξι

    Συνολικά, 21 από τις 29 ομάδες έχουν αυξήσει το κόστος μισθοδοσίας τους από την δημοσίευση των στοιχείων μισθού των παικτών τους την άνοιξη.

    Η Ίντερ Μαϊάμι έχει το υψηλότερο μισθολογικό κόστος στο MLS, με συνολικό εγγυημένο μισθό 38,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το χαμηλότερο σχετίζεται με τους Καναδούς του Μόντρεαλ (10,5 εκατ. ευρώ).

    Η κατάταξη των ομάδων με βάση το μισθολογικό τους κόστος το 2024:

    Ίντερ Μαϊάμι 38,5 εκατομμύρια ευρώ
    Τορόντο FC 29,4
    Λος Άντζελες FC 20,4
    Λος Άντζελες Γκάλαξι 20,3
    Νέισβιλ SC 20,2
    Σινσινάτι 19,4
    Χιούστον Ντιναμό 19
    Νιου Ίγκλαντ Ρεβολούσιον 17,4
    Red Bulls Νεάς Υόρκης 16,7
    Όστιν FC 16,3
    Ορλάντο Σίτι 16,2
    Βανκούβερ Γουάιτκαπς 16,1
    Σικάγο Φαίαρ 15,9
    FC Ντάλας 15,9
    Σιάτλ Σάουντερς 15,4
    Κολόμπους Κρου 15,3
    DC Γιουνάιτεντ 15,2
    Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 15,1
    Σίτι Νέας Υόρκης FC 15
    Ρεάλ Σολτ Λέικ 14,8
    Σεντ Λούις Σίτι 14,3
    Σαρλότ FC 14,3
    Πόρτλαντ Τάιμπερς 14,2
    Ατλάντα Γιουνάιτεντ 14,1
    Μινεσότα Γιουνάιτεντ 13,6
    Σαν Ζοσέ Έρθκουικς 13,5
    Κολοράντο Ράπιντς 13,3
    Φιλαδέλφεια Ουνιόν 12,8
    Μόντρεαλ CF 10,6

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Ιefimerida.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

  • Ριβάλντο: "Ο Γιαμάλ κάνει τη διαφορά στο ποδόσφαιρο σήμερα, όλοι θα χαίρονταν να τον είχαν στην ομάδα τους"
    Ριβάλντο:

    Ο Ριβάλντο μιλώντας στη Mundo Deportivo αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα, αλλά και το "φαινόμενο" Γιαμάλ, τον οποίο απολαμβάνει να βλέπει.

    Ο Ριβάλντο εκθείασε τον Λαμίν Γιαμάλ για το ταλέντο του και παραχωρώντας συνέντευξη στη Mundo Deportivo υποστήριξε ότι ο 17χρονος Ισπανός είναι ο παίκτης που κάθε προπονητής θα χαιρόταν να είχε στην ομάδα του.

    Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε ο Τσάβι από την Μπαρτσελόνα.

    "Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ο Τσάβι πήρε το πρωτάθλημα στην πρώτη του σεζόν. Είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα όταν έφτασε στην Μπαρτσελόνα, όχι αγωνιστικά, αλλά εξωαγωνιστικά.

    Τώρα τα πράγματα αλλάζουν κι αυτό είναι καλό για τον προπονητή. Ο Τσάβι έκανε καλή δουλειά και ποιος ξέρει αν θα επιστρέψει ποτέ.

    Μόλις ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής, για μένα έκανε καλή δουλειά. Έχει αντικατασταθεί από έναν καλό προπονητή επίσης, που έχει εμπειρία. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος και να κερδίζει τίτλους.

    Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη με τον σύλλογο, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Σίγουρα θα βρει σύντομα μια ομάδα και ελπίζω να επιστρέψει και να κάνει τη Μπαρτσελόνα ξανά πρωταθλήτρια στο μέλλον", είπε ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιαμάλ.

    "Ο Λαμίν είναι σπουδαίος παίκτης, έχει τα προσόντα ενός πολύ έμπειρου παίκτη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και κάνει τους φιλάθλους να το απολαμβάνουν.

    Έχει ήδη κατακτήσει το Euro, κάνει καλή δουλειά στον σύλλογο και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα.

    Όταν βλέπεις έναν παίκτη σαν τον Λαμίν να κάνει αυτό που κάνει στα 17 του, η αναφορά είναι ο Μέσι. Δεν είναι καλό να κάνουμε συγκρίσεις, ειδικά με τον Μέσι, που είναι κάποιος που έχει κατακτήσει τα πάντα με την Μπαρτσελόνα.

    Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να μπορέσεις να φτάσεις σ' ένα σημείο που θα σε συγκρίνουν με τον Μέσι. Ο χρόνος θα δείξει αν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Μέσι.

    Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι ένας παίκτης που αγαπώ, θα πάει μακριά γιατί έχει ποιότητα κι παίζει με χαρά. Κάνει τη διαφορά σε ένα ποδόσφαιρο που σήμερα είναι πολύ πιο τακτικό.

    Τα κάνει όλα καλά: ξέρει να ντριμπλάρει καλά, να σουτάρει, να κάνει το διάλειμμα... οποιοσδήποτε προπονητής θα χαιρόταν να τον έχει στην ομάδα του".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ALEJANDRO GARCIA
  • Μπαρτσελόνα: Σοκ με Λαπροβίτολα, υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν
    Μπαρτσελόνα: Σοκ με Λαπροβίτολα, υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

    Ο 34χρονος διεθνής γκαρντ τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με την Μπασκόνια, ενώ υπέστη ζημιά και στον έξω μηνίσκο

    Χωρίς τον Νικολάς Λαπροβίτολα για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πορευθεί η Μπαρτσελόνα, καθώς ο Αργεντινός γκαρντ θα υποβληθεί σε επέμβαση, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

    Ο 34χρονος διεθνής τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με την Μπασκόνια, ενώ υπέστη ζημιά και στον έξω μηνίσκο. Ο «Νίκο» Λαπροβίτολα, ο οποίος διάγει την τέταρτη σεζόν της καριέρας του στους «μπλαουγκράνα», είχε μέσο όρο 10.0 πόντους και 6.3 ασίστ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια για τη σεζόν 2024-25 της Euroleague.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση για τον Λαπροβίτολα αφού υποβληθεί σε επέμβαση μέσα στις επόμενες ημέρες. Όμως, δεδομένης της φύσης του τραυματισμού του, αναμένεται ο Αργεντινός να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ANDREJ CUKIC

  • Μπέκαμ: «Ο Μέσι έφτασε πάνω από τρεις ώρες νωρίτερα στην πρώτη προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι» (video)
    Μπέκαμ: «Ο Μέσι έφτασε πάνω από τρεις ώρες νωρίτερα στην πρώτη προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι» (video)

    Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε πάνω από τρεις ώρες νωρίτερα στην πρώτη του προπόνηση με την Ίντερ Μαϊάμι, όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

    Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε συνέντευξη του στο «ESPN» αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι και αποκάλυψε ότι έφτασε πάνω από τρεις ώρες νωρίτερα στην πρώτη του προπόνηση με την Ίντερ Μαϊάμι!

    Μπορεί ο Αργεντινός σούπερ σταρ να έχει κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο, αλλά συνεχίζει να επιδεικνύει τον επαγγελματισμό του, αφιερώνοντας επιπλέον χρόνο για προπόνηση και προετοιμασία! Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, έναν από τους ιδιοκτήτες της Ίντερ Μαϊάμι και πρώην θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μέσι έφτασε τρεις ώρες νωρίτερα στην πρώτη του προπόνηση στον Αμερικανικό σύλλογο.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ NEIL HALL

  • Αργεντινή: Απίστευτος Μέσι με χατ τρικ στο 6-0 επί της Βολιβίας (video)
    Αργεντινή: Απίστευτος Μέσι με χατ τρικ στο 6-0 επί της Βολιβίας (video)

    Με μια μυθική παράσταση του Λιονέλ Μέσι που είχε χατ τρικ και δύο ασίστ, η Αργεντινή διέλυσε τη Βολιβία

    Σόου Λιονέλ Μέσι και άνετη επικράτηση για την Αργεντινή απέναντι στη Βολιβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
    Ο «pulga» ήταν σε τρομερά κέφια και οδήγησε την Αλμπισελέστε σε μια ακόμη νίκη, με την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι να κάνει ό,τι θέλει απέναντι στη Βολιβία και να επικρατεί με 6-0, έχοντας τον αρχηγό της σε μεγάλη βραδιά.
    Ο Μέσι ήταν «on fire» και έκανε μια αδιανόητη εμφάνιση, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με χατ τρικ και δύο ασίστ. Ο αρχηγός της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με ένα εύκολο πλασέ για το 1-0. Στη συνέχεια «σέρβιρε» σε κενή εστία στον Λαουτάρο Μαρτίνες ο οποίος έγραψε το 2-0 στο 43ο λεπτό, πριν διαμορφώσει το 3-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Χουλιάν Άλβαρες και πάλι έπειτα από ασίστ του Μέσι.
    Η Αργεντινή δεν έριξε τον ρυθμό ούτε στο δεύτερο μέρος και στο 69ο λεπτό ο Τιάγκο Αλμάδα πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του Σκαλόνι. Εκεί που η Αλμπισελέστε έδειχνε να βγάζει... επιτέλους το πόδι από το γκάζι, εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι και πάλι. Ο «pulga» εκτέλεσε δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά τον τερματοφύλακα της Βολιβίας με δύο τρομερά τελειώματα (84', 86') και διαμόρφωσε το τελικό 6-0 υπέρ της Αργεντινής η οποία παρέμεινε στην πρώτη θέση στον όμιλο της Νότιας Αμερικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.

    Βαθμολογία προκριματικών Νότιας Αμερικής:

    1.Αργεντινή 22 β.
    2.Κολομβία 19 β.
    3.Ουρουγουάη 16 β.
    4.Βραζιλία 16 β.
    5.Εκουαδόρ 13 β.
    6.Παραγουάη 13 β.
    7.Βολιβία 11 β.
    8.Βενεζουέλα 11 β.
    9. Περού 6 β.
    10. Χιλή 5 β.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΠΑ/ Friedemann Vogel
  • Το MLS καταγράφει ρεκόρ προσέλευσης με το «φαινόμενο Μέσι»: 11 εκατ. θεατές στις εξέδρες
    Το MLS καταγράφει ρεκόρ προσέλευσης με το «φαινόμενο Μέσι»: 11 εκατ. θεατές στις εξέδρες

    Η βορειοαμερικανική λίγκα ξεπερνά τα περσινά επίπεδα (10,9 εκατομμύρια) ενώ απομένουν ακόμα 16 αγώνες για το τέλος της κανονικής περιόδου - Κατά μέσο όρο, 23.240 θεατές παρακολουθούν κάθε αγώνα με την Ίντερ Μαϊάμι να δίνει το ρυθμό

    Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να γεμίζει τις κερκίδες των γηπέδων στο MLS. Η έκρηξη στην προσέλευση του κόσμου που έχει προκαλέσει ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής στο βορειοαμερικανικό ποδόσφαιρο επιβεβαιώθηκε ξανά αυτή την εβδομάδα με την επίτευξη ενός νέου ρεκόρ προσέλευσης.
    Παρόλο που απομένουν ακόμα 16 αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, το MLS έχει ήδη φτάσει τα 11 εκατομμύρια θεατές στις εξέδρες. Η επίδραση του Μέσι είναι καταλυτική καθώς δύο από τους τρεις αγώνες με τη μεγαλύτερη προσέλευση αφορούν την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι.
    Η λίγκα έχει ήδη ξεπεράσει τα 10,9 εκατομμύρια θεατές που κατέγραψε πέρσι, ένα ρεκόρ που φαίνεται μικρό φέτος, με τα γήπεδα της MLS να φιλοξενούν κατά μέσο όρο 23.240 θεατές σε κάθε αγώνα.
    «Η άφιξη διεθνών αστέρων και η προσπάθεια των συλλόγων να δημιουργήσουν πιο αποκλειστικά και ελκυστικά πακέτα εισιτηρίων και εμπειρίες αγώνα για τους φιλάθλους ήταν καθοριστικά για τη συνεχή αύξηση της προσέλευσης στην MLS», τονίζει η λίγκα σε ανακοίνωσή της.

    Όπως και να έχει, η παρουσία του Μέσι ως το κύριο πόλο έλξης στις εξέδρες είναι αδιαμφισβήτητη. Ο αγώνας με τους περισσότερους θεατές φέτος ήταν το Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι - Ίντερ Μαϊάμι, με 72.610 άτομα στο Arrowhead Stadium, ενώ ο τρίτος σε προσέλευση ήταν το Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον - Ίντερ Μαϊάμι, με 65.612 θέσεις κατειλημμένες στο Gillette Stadium.

    Ανάμεσά τους βρίσκεται το κλασικό ντέρμπι του Λος Άντζελες (LA Galaxy vs LAFC), το οποίο συγκέντρωσε 70.076 φιλάθλους στο Rose Bowl.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
  • Γιαμάλ: «Ο Φλικ μας έχει δώσει μεγάλη ελευθερία, απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο»
    Γιαμάλ: «Ο Φλικ μας έχει δώσει μεγάλη ελευθερία, απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο»

    Ο Λαμίν Γιαμάλ συνεχίζει να «λάμπει» και μετά τις «μαγικές» εμφανίσεις του με την Εθνική Ισπανίας και την κατάκτηση του EURO 2024, κάνει «πάταγο» στην εφετινή σεζόν και με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, απολαμβάνοντας την κορυφή της LaLiga.

    Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάνσι Φλικ, ο οποίος έχει απελευθερώσει πλήρως το ταλέντο των «μπλαουγκράνα» τονίζοντας: «Απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν και είμαστε χαρούμενοι με την ελευθερία που μας δίνει ο Φλικ. Τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όταν όμως πιέζεις και κερδίζεις μπάλες όλα γίνονται πιο εύκολα».

    Ο νεαρός άσος μίλησε ακόμη και για το «αντίο» του Αντρές Ινιέστα στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας: «Δεν θυμάμαι πολλά από το Μουντιάλ του 2010 έβλεπα όμως τον Ινιέστα στο Καμπ Νου μαζί με τους Μέσι και Νεϊμάρ. Έκανε τα πάντα να φαίνονται εύκολα και θα λείψει στο ποδόσφαιρο».

    Πηγή: Ιefimerida.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ALEJANDRO GARCIA

  • Μπαρτσελόνα: Ο Αγουέρο ζητά 3 εκατ. ευρώ από τους Καταλανούς
    Μπαρτσελόνα: Ο Αγουέρο ζητά 3 εκατ. ευρώ από τους Καταλανούς

    Ο Σέρχιο Αγουέρο ζήτησε από την Μπαρτσελόνα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που ισχυρίζεται ότι του χρωστάει ο σύλλογος μετά τη ξαφνική αποχώρησή του το 2021 λόγω καρδιακής αρρυθμίας.

    Άλυτα θέματα φαίνεται πως έχει ο Σέρχιο Αγουέρο με την Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό να ζητά από τους "μπλαουγκράνα" 3 εκατ. ευρώ.

    Πρόκειται για ένα ποσό που ο 36χρονος ισχυρίζεται ότι του οφείλει ο σύλλογος ως αποζημίωση για την αποχώρησή του λόγω των προβλημάτων στην καρδιά, σύμφωνα με όρους που υπήρχαν στο συμβόλαιό.

    Ο Αγουέρο σταμάτησε το ποδόσφαιρο βάζοντας τέλος στην καριέρα του σε ηλικία μόλις 33 ετών, καθώς το πρόβλημα της καρδιακής αρρυθμίας τον εμποδίζει να συνεχίσει.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ JORGE ZAPATA
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο