Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 20:22

Θεριό ανήμερο ο Κολιτσόπουλος πρωταθλητής Ευρώπης U17 στην Ελληνορωμαϊκή

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Επική ήταν η δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων. Η Ελλάδα πανηγύρισε δύο τεράστιες επιτυχίες στην Ελληνορωμαϊκή, καθώς ο Πυργιώτης αθλητής του Τιτάνα, Αρίωνας Κολιτσόπουλος εκτροχίασε κάθε εμπόδιο που βρήκε μπροστά του και σταμάτησε μόνο για να παραλάβει το χρυσό μετάλλιο, ενώ στο βάθρο των νικητών ανέβηκε και ο Δημήτρης Θάνος, που μέσω των ρεπεσάζ φόρεσε στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο.

Η ημέρα ανήκε ολοκληρωτικά στον Αρίωνα Κολιτσόπουλο. O 16χρονος πρωταθλητής ανέβηκε στην παλέστρα τη Δευτέρα, όπου επικράτησε του Σουηδού Σακάς και του Εστονού Χρίστιουκ, πριν αποδείξει εκτός από τις μαχητικές και τις τακτικές του ικανότητες απέναντι στον Χοβανισιάν από την Αρμενία. Στον ημιτελικό το «αγρίμι» ήρθε 1-1, ωστόσο κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον σημερινό τελικό.

Στη σημερινή ημέρα τέθηκε αντιμέτωπος με τον Σέιμουρ Γκασίμοφ από το Αζερμπαϊτζάν και ξεκίνησε τον αγώνα με αυτοπεποίθηση, μετά τη χθεσινή του... παρέλαση. Αρχικά προηγήθηκε 1-0 για να ισοφαρίσει ο Αζέρος. Με το παιχνίδι να φτάνει προς τη λήξη του ο Κολιτσόπουλος προηγήθηκε 5-2 και με επικό φινάλε κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ακούγοντας τον εθνικό ύμνο με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος. O Ελληνας πρωταθλητής έγραψε Ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17 στην Ελληνορωμαϊκή.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Θάνος στα 110κ. μέτρησε τη Δευτέρα (13/6) μία νίκη και μία ήττα και μπήκε στο μονοπάτι των ρεπεσάζ. Σήμερα νίκησε αρχικά 11-4 τον Τζέτσοφ από την Μολδαβία και στον τελικό επικράτησε με πτώση του Αζέρου Μαρντάνοφ. Έτσι, με το σπαθί του πήρε το χάλκινο μετάλλιο και ανέβηκε στο βάθρο των νικητών.

Από εκεί και πέρα, στα 51κ. ο Βασίλης Ραφαήλ Παπαγεωργίου πάλεψε απέναντι στον Τούρκο Τσακμάκ. Σε ένα οριακό παιχνίδι με έντονη δράση ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε με 6-3. Ο Παπαγεωργίου μπήκε δυναμικά στον αγώνα και προηγήθηκε 3-0, όμως στο δεύτερο μέρος ο Τούρκος απάντησε με τον ίδιο τρόπο και ισοφάρισε. Στη συνέχεια αναγκάστηκε να ρισκάρει, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στον πόντο που χρειαζόταν για να προκριθεί.

Ο Γιώργος Αθανασίου προσπάθησε, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ντίμιταρ Στιογιάνοφ Ράτσεφ από την Βουλγαρία έχασε στα 71κ. της Ελληνορωμαϊκής.

Τέλος μία νίκη απέναντι στον Βούλγαρο Αντόνιο Στεφάνοφ Ταχόφ και μία ήττα από τον Ρουμάνο Κρίστιαν Ρούσου μέτρησε ο Νίκο Γιαγκουνίδης στα 92κ. της Ελληνορωμαϊκής.

Διπλή εκπροσώπηση την Τετάρτη (15/6)

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων συνεχίζεται την Τετάρτη (15/6). Η Ελλάδα θα έχει διπλή εκπροσώπηση με τις Αγάπη Αμπελίδου και Δροσούλα Τζιανακοπούλου να ρίχνονται στη μάχη.

Η πρώτη στα 57κ. αντιμετωπίζει για την φάση των «16» την Γιάνα Πέτροβιτς από την Σερβία, ενώ η δεύτερη στα 65κ. κοντράρεται με την επίσης Σέρβα Μάσα Πέτροβιτς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

upd: 21:40

kolitsop1a

kolitsop2a

nikolakop1aΟ αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού ΠΔΕ κ. Νικολακόπουλος, ταξίδεψε στη Ρουμανία και βρέθηκε στο πλευρό του Αρίωνα και του Αλέξη Κολιτσόπουλου

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 23:09

Σχετικά Άρθρα

  • Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ισοπεδωτικός ο Κουρουγκλίεφ - Νίκησε σε λίγα δευτερόλεπτα και το βράδυ πάει για μετάλλιο
    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ισοπεδωτικός ο Κουρουγκλίεφ - Νίκησε σε λίγα δευτερόλεπτα και το βράδυ πάει για μετάλλιο

    To βράδυ η Ελλάδα μπορεί να πανηγυρίσει ακόμα ένα μετάλλιο στο Παρίσι - Μετά τις 21:00 θα διεκδικήσει την διάκριση στα 86 κιλά ελευθέρας πάλης ανδρών - Δείτε βίντεο

    Σαρωτικός ήταν ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στον πρώτο αγώνα των ρεπεσάζ στην κατηγορία των 86 κιλών της ελεύθερης πάλης ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και το βράδυ θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα.
    Ο αθλητής από το Νταγκεστάν που εκπροσωπεί την Ελλάδα ήταν ανήμερο θηρίο απέναντι στον Αυστραλό Τζέιντεν Λόρενς και πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 10-0 με τεχνική υπεροχή. Ολόκληρος ο αγώνας διήρκησε περίπου 1,5 λεπτό, αλλά από τη στιγμή που ο Κουρουργκλίεφ έπιασε με λαβή τον αντίπαλό του, χρειάστηκαν μόλις 37 δευτερόλεπτα για να τελειώσει η αναμέτρηση.
    Δείτε τον σύντομο αγώνα του Νταουρέν Κουρογκλίεφ:
    Ετσι, θα κρατήσει δυνάμεις και για τον αγώνα του χάλκινου μεταλλίου που θα γίνει είτε στις 21:05, είτε στις 21:15 το βράδυ.

    Μετά τον αγώνα, ο 32χρονος αθλητής της πάλης δήλωσε: «Το μυαλό μου είναι να πάρω το μετάλλιο για την Ελλάδα. Το ταπί είναι ταπί, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Δεν θα χαλαρώσουμε, μέχρι το βράδυ έχουμε χρόνο. Θα ξεκουραστώ και θα τα δώσουμε όλα στον τελευταίο αγώνα».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός ημιτελικών ο Κουρουγκλίεφ, παραμένει η ελπίδα για μετάλλιο στο ρεπεσάζ (video)
    Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός ημιτελικών ο Κουρουγκλίεφ, παραμένει η ελπίδα για μετάλλιο στο ρεπεσάζ (video)

    Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ ηττήθηκε από τον Ιρανό, Χασάν Γιαζντανιχαρατί με 9-4, μένοντας εκτός ημιτελικών στα 86κ. ελευθέρας πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, τι χρειάζεται για να μείνει στη διεκδίκηση μεταλλίου

    Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ δεν κατάφερε να κάνει το επόμενο βήμα στον δρόμο για την κατάκτηση μεταλλίου στα 86κ. ελευθέρας πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

    Ο 32χρονος παλαιστής ηττήθηκε από τον Ιρανό, Χασάν Γιαζντανιχαρατί με 9-4 κι έμεινε εκτός των ημιτελικών.
    Πλέον, ο Κουρουγκλίεφ περιμένει να δει τι θα κάνει το απόγευμα ο Γιαζντανιχαρατί στον ημιτελικό με τον Ναζέμ Αμίνε από τον Σαν Μαρίνο (19:15). Αν νικήσει και περάσει στον τελικό, αυτόματα ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ θα έχει μέσω του ρεπεσάζ την ευκαιρία την Παρασκευή (9/8) να παίξει για το χάλκινο μετάλλιο.

    Στον αγώνα με τον Ιρανό, ο Κουρουγκλίεφ προηγήθηκε με 4-2 στον πρώτο γύρο, όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Ο Γιαζντανιχαρατί προηγήθηκε με 6-4 και στον 2ο γύρο έφθασε στο τελικό 9-4.

    Πηγή: gazzetta.gr - Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε πάλη και πόλο γυναικών το ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα Πέμπτη
    Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε πάλη και πόλο γυναικών το ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα Πέμπτη

    Μετά την ολοκλήρωση της ελληνικής παρουσίας στους προκριματικούς των αγωνισμάτων του στίβου, το βάρος για την ελληνική αποστολή την Πέμπτη (08/08) κατά τη 13η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, πέφτει πλέον στην πάλη όπου ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ μπαίνει στις 12:30 στη μάχη των 86κ. ελευθέρας ανδρών.

    Εφόσον περάσει από τον πρώτο γύρο θα συνεχίσει τις προσπάθειές του στα προημιτελικά στις 13:50 κι ακολούθως το βράδυ (19:35 ή 19:45) θα μπει στη μάχη των ημιτελικών.

    Στις 19:00 η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία σε αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5 έως 8.

    Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών την 13η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού έχει ως εξής:

    ΠΑΛΗ

    12:30 1ος γύρος 86κ ελευθέρας ανδρών: Νταουρέν Κουρουγκλίεφ
    13:50 προημιτελικά 86κ ελευθέρας ανδρών: Νταουρέν Κουρουγκλίεφ (εφόσον προκριθεί)
    19:35 ή 19:45 ημιτελικά 86κ ελευθέρας ανδρών: Νταουρέν Κουρουγκλίεφ (εφόσον προκριθεί)

    ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

    19:00 Υδατοσφαίριση Γυναικών, Αγώνας κατάταξης 5-8: Ελλάδα-Ουγγαρία

    Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ MARTIN DIVISEK
  • Πρωταθλητής Ελλάδος στα 67 Kg της Ελληνορωμαϊκής Ανδρών ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος
    Πρωταθλητής Ελλάδος στα 67 Kg της Ελληνορωμαϊκής Ανδρών ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος

    Με τεράστια επιτυχία και ένα κατάμεστο γήπεδο ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάλης Ανδρών – Γυναικών που διεξάγεται στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης.Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση για το 2024 και όπως είναι φυσικό έχει… άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων.

    Οι πρώτοι τίτλοι της χρονιάς δόθηκαν στις δέκα κατηγορίες με τον Γιώργο Πρεβολαράκη να συνεχίζει το εκπληκτικό σερί του, καθώς αναδεικνύεται πρωταθλητής Ελλάδας από το 2016, αν και όχι στην ίδια κατηγορία, ενώ για τρίτη διαδοχική χρονιά κρέμασε το χρυσό μετάλλιο στο στήθος και ο Ηλίας Ζαϊράκης. Επίσης, Πρωταθλητής Ελλάδας στους συλλόγους αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ.

    Στόχος των αθλητών που συμμετέχουν είναι φυσικά να μπουν και στις προεθνικές ομάδες, καθώς το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι. Το παρών έδωσε για να παρακολουθήσει τους αγώνες της ελληνορωμαϊκής και ο μοναδικός Έλληνας Χρυσός Ολυμπιονίκης, Στέλιος Μυγιάκης.

    Ο Παγκόσμιος Ηλείος Αρίωνας Κολιτσόπουλος, κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στα 67 Kg στην κατηγορία Ανδρών.

    Αναλυτικά οι νικητές ανά κατηγορία στην ελληνορωμαϊκή

    55 κιλά

    1. Βασίλειος- Ραφαήλ Παπαγεωργίου (Θησεύς Περιστερίου)
    2. Αρτούρ Χατσατούροβ (Λεώντιδες)
    3. Παύλος Χατσατούροβ (Λεώντιδες)

    60 κιλά

    1. Ηλίας Ζαϊράκης (ΣΒΑ Τρικάλων)
    2. Κωνσταντίνος Δαμιανάκης (Μίνωας)
    3. Γεώργιος Παπαγεωργίου (Θησεύς Περιστερίου)
    3. Δημήτριος Ηλιάδης (Παντζιτζιφιακός)

    63 κιλά

    1. Ιωάννης Πέτκος (Αρχέλαος)
    2. Τρύφωνας Καραβασίλης (Ηρακλής Περιστερίου)
    3. Πέτρος Μακρίδης (ΓΟ Ευόσμου Μακεδόνες)
    3. Χρήστος Θεοδωράκης (ΠΑΟΚ)

    67 κιλά

    1. Αρίωνας Κολιτσόπουλος (Τιτάν Πύργου)
    2. Δημήτριος Σωτηριάδης (ΠΑΟΚ)
    3. Αργύριος Γιαννάκης (ΠΟΠ)
    3. Σωτήριος Κουτέλης (ΠΑΟΚ)

    72 κιλά

    1. Δημήτριος Ρωμανίδης (ΠΑΟΚ)
    2. Ιωάννης Πυρσός (Σπάρτακος Ιωαννίνων)
    3. Ανδρέας Κουτσουρίδης (ΒΑΟ)
    3. Γεώργιος Σωτηριάδης (ΠΑΟΚ)

    77 κιλά

    1. Γεώργιος Πρεβολαράκης (Ηρακλής Περιστερίου)
    2. Νικόλαος Ιωσηφίδης (ΟΛ. Φλόγα Ξάνθης)
    3. Εμμανουήλ Στάμος (Λεώντιδες)
    3. Ανδρέας Βασιλακόπουλος (Εθνικός Γ.Σ.)

    82 κιλά

    1. Ευάγγελος-Φώτιος Μπούκης (Ηρακλής Περιστερίου)
    2. Κωνσταντινίδης Ιωάννης (Εορδαία)
    3. Χαράλαμπος Κουτσουρίδης (ΒΑΟ)
    3. Οδυσσέας Ρουγγέρης (Εθνικός Γ.Σ.)

    87 κιλά

    1. Ηλίας Παγκαλίδης (ΒΑΟ)
    2. Χρήστος Τερζίδης (Εορδαία)
    3. Νικόλαος Γιαγκουνίδης (ΠΑΟΚ)
    3. Νικόλαος Ιωσηφίδης (Λεώντιδες)

    97 κιλά

    1. Μιχαήλ Ιωσηφίδης (ΠΑΟΚ)
    2. Λαοκράτης Κεσίδης (ΠΑΟΚ)
    3. Σπυρίδων Κουντούρατζης (Εορδαία)
    3. Χρήστος Χατσατούροβ (Λεώντιδες)

    130 κιλά

    1. Νικόλαος Ντούνιας (ΠΟΠ)
    2. Αχιλλέας Χρυσίδης (ΑΠΣ Ολύμπιοι Κατερίνης)
    3. Απόστολος Τσιόβολος (ΠΑΟΚ)
    3. Σταύρος Ξούρας (ΠΑΟΚ)

  • Ο Δήμος Πύργου καλωσόρισε το «Χρυσό παιδί» της πόλης Αρίωνα Κολιτσόπουλο
    Ο Δήμος Πύργου καλωσόρισε το «Χρυσό παιδί» της πόλης Αρίωνα Κολιτσόπουλο

    Παναγιώτης Αντωνακόπουλος «Ο Αρίωνας είναι ένας σύγχρονος Τιτάνας!»

    Τιμητική υποδοχή, όπως αρμόζει στην μεγάλη διάκριση που απέσπασε και τον ίδιο, επεφύλαξε ο Δήμος Πύργου στο «δικό μας» Αρίωνα Κολιτσόπουλο, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Πάλης U17, το απόγευμα της Κυριακής στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Βασιλακόπουλος».

    Τον Πύργιο πρωταθλητή που έγραψε ξανά ιστορία με «χρυσά γράμματα», όπως είχε κάνει άλλωστε και πέρυσι όταν τότε έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης U17.

    Πλήθος κόσμου, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Πύργου και συγκεντρώθηκε στο χώρο για να τιμήσει τον μεγάλο μας αθλητή. Ο Δήμαρχος Πύργου υποδέχτηκε τον Αρίωνα, του πρόσφερε ένα μετάλλιο και το συμβολικό κλάδο ελιάς, λέγοντας: «Καλωσορίζουμε νικητή και τροπαιούχο, έναν σύγχρονο Τιτάνα, τον Αρίωνα που δόξασε όχι μόνο τον Πύργο, την οικογένειά του, αλλά όλη την Ελλάδα στο παγκόσμιο αθλητικό γίγνεσθαι.

    Όσο δυνατά και τον χειροκροτήσουμε η δύναμή του είναι τέτοια που δεν μπορούμε να την ξεπεράσουμε γιατί κυρίως –όπως μου είπε και ο παππούς του Δημήτρης- είναι η δύναμη του μυαλού που φέρνει τη νίκη.

    Ο αθλητισμός είναι η δύναμη της παγκόσμιας ειρήνης, της εκεχειρίας, της συναδέλφωσης των λαών. Και ο Αρίωνας είναι πλέον ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας στην παγκόσμια σκηνή για τις ελληνικές αξίες. Αρίωνα, να είσαι πάντα δυνατός να φέρεις όλα τα χρυσά του πλανήτη στην Ελλάδα και ήδη έχεις γραφτεί στο στερέωμα των μεγάλων αστέρων μ’ αυτό το παγκόσμιο χρυσό που πήρες».

    Ο κ. Αντωνακόπουλος συνεχάρη τους γονείς του Αρίωνα Κολιτσόπουλο, τον πατέρα και προπονητή του Αλέξη, τον παππού του Δημήτρη, που όπως είπε, έσπειρε τον σπόρο, και τον πρόεδρο του ΤΙΤΑΝ Νίκο Ντοχά.

    Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος τίμησε με πλακέτα τον προπονητή του πρωταθλητή Αλέξη Κολιτσόπουλο και τον συνεχάρη για τον τιτάνιο αγώνα που έδωσε τόσα χρόνια για να φτάσει ο Αρίωνας στο πιο ψηλό βάθρο.

    Στην τιμητική εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Γ.Γ. του Δήμου Πύργου Γιάννης Βαρελάς.

    (Δελτίο Τύπου)

    Kolitsopoulos ypodoxi 2

    Kolitsopoulos ypodoxi 3

    Kolitsopoulos ypodoxi 4

    Kolitsopoulos ypodoxi 5

    Kolitsopoulos ypodoxi 6

    Kolitsopoulos ypodoxi 7

    Kolitsopoulos ypodoxi 8

  • Επίσκεψη του Δ. Νικολακόπουλου, και του έφηβου Παγκόσμιου Πρωταθλητή Α.Κολιτσόπουλου, στον Αναπλ. Υπουργό Αθλητισμού Γ. Βρούτση
    Επίσκεψη του Δ. Νικολακόπουλου, και του έφηβου Παγκόσμιου Πρωταθλητή Α.Κολιτσόπουλου, στον Αναπλ. Υπουργό Αθλητισμού Γ. Βρούτση

    Δημήτρης Νικολακόπουλος: «Θερμά συγχαρητήρια και προσωπικό ενδιαφέρον για τον Αρίωνα και το άθλημα της Πάλης»

    Στο γραφείο του αναπλ. Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στην Αθήνα, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (4 Αυγούστου 2023), ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δυτ. Ελλάδας, Δημήτρης Νικολακόπουλος, μαζί με τον Αρίωνα Κολιτσόπουλο, αθλητή του «Τιτάνα» Πύργου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης για ηλικίες κάτω των 17 ετών (U17), και τον πατέρα (και προπονητή του) του «χρυσού» έφηβου, Αλέξη.

    Σημειώνεται πως η συνάντηση έγινε αμέσως μετά την άφιξη στην Ελλάδα του Ηλείου Παγκόσμιου Πρωταθλητή και του πατέρα του από την Κωνσταντινούπολη (όπου διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης).

    Ο αναπλ. Υπουργός Αθλητισμού συνεχάρη θερμά τον Αρίωνα Κολιτσόπουλο για την ανεπανάληπτη επιτυχία του, στις παλαίστρες της Τουρκίας και του ευχήθηκε ανάλογη συνέχεια στο μέλλον.

    nikolako kolitso vrouts 3

    «Παράδειγμα προς μίμηση»…

    Από την πλευρά του ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Βρούτση για το ενδιαφέρον και την ανθρώπινη προσέγγιση στο πρόσωπό του αλλά και για το άθλημα της πάλης γενικότερα, αναφέροντας πως «Θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτό που έχω ξεκινήσει θέλοντας να αποτελώ παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά».

    «Πέρα από το γεγονός της ανεπανάληπτης επιτυχίας του Αρίωνα, κατά την διάρκεια της συνάντηση μας με τον Υπουργό συζητήσαμε διάφορά θέματα. Βασικό ήταν το θέμα για τα ηλικιακά κριτήρια που ισχύουν για την εισαγωγή σε Σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή στα Σώματα Ασφαλείας όταν ένας αθλητής διακρίνεται σε Παγκόσμιο/Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μάλιστα ο κ. Βρούτσης έδωσε εντολή στο νομικό επιτελείο του να ασχοληθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ζήτημα», ανέφερε, ο κ. Νικολακόπουλος.

    nikolako kolitso vrouts 2

    Νέα παλαίστρα Ολυμπιακού τύπου για τον «Τιτάν»

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δυτ. Ελλάδας πρόσθεσε πως «Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε τη συνεργασία μας με τον σύλλογο Πάλης Τιτάνας Πύργου, που ήταν στενή όλο το προηγούμενο διάστημα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι συντέλεσε -στο βαθμό που της αναλογεί- στην επιτυχία του Αρίωνα.

    Τονίστηκε επίσης η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Υπουργείου Αθλητισμού που μπορεί να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, κάτι που επιθυμεί και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης.

    Μάλιστα μέσα στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση όπου θα ιεραρχηθούν τα ζητήματα της συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Υπουργείου Αθλητισμού όπου θα τεθούν και οι γενικότεροι στόχοι.

    Τέλος ο κ. Βρούτσης μας γνωστοποίησε πως το Υπουργείο θα προσφέρει στον Τιτάν Πύργου μια καινούργια παλαίστρα Ολυμπιακών προδιαγραφών».

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συγχαρητήρια Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας στον παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης Αρίωνα Κολιτσόπουλο
    Συγχαρητήρια Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας στον παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης Αρίωνα Κολιτσόπουλο

    Συγχαίρω θερμά τον Ηλείο αθλητή μας Αρίωνα Κολιτσόπουλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης Κ17. Είναι μια μεγαλειώδης διάκριση που μας κάνει όλους περήφανους, ιδίως εμάς στην Ολυμπία, τον οικουμενικό τόπο του ευ αγωνίζεσθαι και της άμιλλας στον αθλητισμό. Συγχαρητήρια επίσης και στον Αλέξανδρο Κολιτσόπουλο, πατέρα και προπονητή του Αρίωνα, που με μεθοδικότητα και επιμονή συνέβαλε σ’ αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Εύχομαι στον αθλητή μας να έχει και στο μέλλον ανάλογες διακρίσεις και να τιμά τη χώρα και τον τόπο μας.

    Γιώργος Γεωργιόπουλος, Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συγχαρητήρια Δ. Αβραμόπουλου στον Αρίωνα Κολιτσόπουλο
    Συγχαρητήρια Δ. Αβραμόπουλου στον Αρίωνα Κολιτσόπουλο

    Ο Ηλείος αθλητής, Αρίων Κολιτσόπουλος, είναι πρωταθλητής κόσμου.

    Κατήγαγε ένα θρίαμβο που τιμά την Ελλάδα και την ιδιαίτερα του πατρίδα .

    Εύχομαι στον Πυργιώτη αθλητή του Παλαιστικού Συλλόγου «ΤΙΤΑΝ», να συνεχίσει να γράφει με χρυσά γράμματα το βιβλίο της αθλητικής του διαδρομής, συνεχίζοντας την λαμπρή του πορεία.

    Θερμά συγχαρητήρια Αρίωνα, σε σένα, τους προπονητές και την οικογένειά σου.

    Μας κάνεις περήφανους όχι μόνο με τις διακρίσεις σου αλλά κυρίως με τη στάση ζωής σου.

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch