Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 13:47

Επειός Ήλιδας: Κοπή πίτας, με… πανευρωπαϊκό άρωμα κορυφής

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Παρουσία δεκάδων φίλων και αθλητών του Επειού, εκπροσώπων της πολιτικής ζωής και όχι μόνο, ο Επειός Ήλιδας, έκοψε το βράδυ της Παρασκευής στο Osso Buco στην Αμαλιάδα, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Μια βραδιά, στην οποία ολόκληρη η οικογένεια του Επειού, πέρασε ένα χαλαρό βράδυ, συνοδευόμενο από γεύμα, ζωντανή μουσική και χορό.

Παρούσα, η αθλήτρια του Επειού Ήλιδας, πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Δίαθλο Τριάθλου Αγγελική Τζόλα, μαζί με τους γονείς της και την αδερφή ης Ιουλιανή Τζόλα, η σημείωσε σπουδαίες διακρίσεις και αυτή σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν η Αγγελική Τζόλα, για το χρυσό της μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου, καθώς και τη μεγάλη διάκρισή της, με το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό στο ομαδικό και το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό. Βραβεύτηκε η Ιουλιανή Τζόλα, για την όγδοη θέση της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου, καθώς και την ένατη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Βραβεύτηκε επίσης ο Αντώνης Χαλικιάς, ένας μικρός αθλητής του Επειού, ως ο πλέον συνεπής και με ήθος αθλητής που συμμετείχε στις προπονήσεις της χρονιάς που έφυγε.

epeios pita23 3

Ο πρόεδρος του Επειού Θοδωρής Σάκκος, χαιρέτισε την εκδήλωση, με μια σύντομη ομιλία του, περιγράφοντας τις αρχές και τα ιδανικά του συλλόγου, καθώς και τις προτεραιότητες και στόχους της νέας σεζόν.

0 Πρόεδρος και το Δ. Σ. ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου μας, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, τους δωροθέτες, τους χορηγούς αλλά και όσους βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης. Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, οικογενειακή και προσωπική υγεία.

epeios pita23 2

ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ!!

ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑ

PARANOIA

BENETTON

LOVE BY HANDS

XRISTIANA ACCESORIES

IN LAV Hand Made Creations

GIORGIO

GIANNA WOMAN'S WEAR

SCONDO ΔΟΥΛΟΣ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΞΕΝΟΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΙΟ ΚΥΚΛΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΥΣΟΡΑΜΑ

Α. Β. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

ΚΑΒΑ ΧΑΔΟΥΛΑΣ

ΝΙΚΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΟ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

ΚΡΑΤΟΠΗΓΗ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

NIKOLAS JEWERLY

IZI BOUTIQUE

L' UOMO

SOCKS

ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΒΡΥΩΝΗΣGOLD

EVA'S STYLE BAR

ΧΡΥΣΟΡΑΜΑ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΑΝΙΑ Dream Hair

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΚΤΥΠΟΡΑΜΑ

BAMBINI SHOES

COMPUTER ART ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΠΟΜΠΙΡΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΚΟΛΛΟΤΟΥΡΟΣ

ΚΡΥΣΤΑΛ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ GEORGE'S

ERI BUTIQUE

LYNNE

CELESTINO

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ BIOILIS

ΚΑΒΑ - ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 10:50

Σχετικά Άρθρα

  • Επειός Ήλιδας: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Τσουπαρέλου
    Επειός Ήλιδας: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Τσουπαρέλου

    Ο Επειός Ήλιδας, αισθάνεται την ανάγκη να συλλυπηθεί θερμά την οικογένεια του 5χρονου Κωνσταντίνου Τσουπαρέλου, για τον τόσο άδικο θάνατό του. Ο Κωνσταντίνος, υπήρξε αθλητής του συλλόγου μας, ξεκινώντας από πάρα πολύ μικρός στη μικρή πισίνα και μετά στη μεγάλη.

    Υπήρξε ένα φωτεινό παράδειγμα δύναμης και θέλησης, παράδειγμα για όλους τους συνομηλίκους του και όλα τα νέα παιδιά. Η είδηση του θανάτου του, αποτελεί για την οικογένεια του Επειού Ήλιδας ένα σοκ. Kαι συνάμα, ένα ισχυρό χρέος να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη του για πάντα, ως φάρο του μέλλοντος για τον σύλλογό μας.

  • Επειός Γ.Σ. Ήλιδας: Συγχαίρει τον Κυριάκο Γιαννόπουλο και το νέο Δ.Σ.
    Επειός Γ.Σ. Ήλιδας: Συγχαίρει τον Κυριάκο Γιαννόπουλο και το νέο Δ.Σ.

    Παρών στις εκλογές της ΚΟΕ στα Γιάννενα, ήταν ο Επειός Ήλιδας, τον οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του συλλόγου και μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου της ΚΟΕ, Θεόδωρος Σάκκος.

    Αμέσως μετά την εκλογή του Δ. Σ. και την επανεκλογή του προέδρου, ο σύλλογος προχώρησε σε συγχαρητήριο μήνυμα: «Ο Επειός Ήλιδας, συγχαίρει τον κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο, για την επανεκλογή του στην προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Επίσης συγχαίρει και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, τα οποία πέτυχαν την εκλογή τους στις πρόσφατες εκλογές των Ιωαννίνων. Τους ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία».

    epios ds gianoP 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Επειός Ήλιδας: Στην ομάδα της Π.Α. ο Θοδωρής Νικολόπουλος
    Επειός Ήλιδας: Στην ομάδα της Π.Α. ο Θοδωρής Νικολόπουλος

    Μια νέα διάκριση είχαμε για τον Επειό Ήλιδας και το τμήμα πόλο.

    Ο αθλητής του συλλόγου Θοδωρής Νικολόπουλος, κλήθηκε στην αντιπροσωπευτική ομάδα υδατοσφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων 2024.

    Στην ίδια ομάδα, αυτή της Πολεμικής Αεροπορίας, θα συμμετέχουν οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες με την εθνική ομάδα πόλο, Ζερδεβάς, Μουρίκης, Κολόμβος και Καπότσης.

    Το Δ. Σ. του Επειού εύχεται στον αθλητή του Θοδωρή Νικολόπουλο, καλή επιτυχία.

    epios nikolop polo 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Επειός Ήλιδας: Με πέντε αθλητές στην Α΄φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος
    Επειός Ήλιδας: Με πέντε αθλητές στην Α΄φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

    Με πενταμελή αποστολή θα λάβει μέρος ο Επειός Ήλιδας στην Α Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ηλικιακών κατηγοριών στην Πάτρα. Μια αποστολή, η οποία έχει σαν στόχο την εμπειρία της συμμετοχής, δεδομένου ότι λόγω της κλειστής πισίνας, οι αθλητές δεν είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν όπως έπρεπε. Από τους πέντε αθλητές του Επειού, τρεις θα συμμετάσχουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα και δυο ανήκουν στην προαγωνιστική κατηγορία. Η αγωνιστική ομάδα, αποτελείται από την Παναγιώτα Βαΐα Τσουκαλά, η οποία θα αγωνιστεί συα 50μ. ελεύθερο αι στα 50μ. ύπτιο, τον Αλέξανδρο Ντίνο ο οποίος θα αγωνιστεί στα 50μ. ελεύθερο και στα 50μ. ύπτιο, καθώς και στον Κώστα Λέφα, ο οποίος θα αγωνιστεί στα 50μ. ελεύθερο και στα 100μ. ύπτιο.

    Η προαγωνιστική ομάδα, αποτελείται από τους Κώστα Ανδριόπουλο στα 50μ. ελεύθερο και 50μ. ύπτιο, καθώς και Αντώνη Χαλικιά, στα 50μ , 100μ. ελεύθερο και 100μ. ύπτιο.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Επειός Ήλιδας: Νέα αρχή μετά την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, νέοι στόχοι
    Επειός  Ήλιδας: Νέα αρχή μετά την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, νέοι στόχοι
    Το δυσάρεστο διάλειμμα τελείωσε. Μετά το άνοιγμα ξανά του κολυμβητηρίου της Αμαλιάδας, ο Επειός Ήλιδας επιστρέφει στον φυσικό του χώρο, στο νερό, στην πισίνα και στις προπονήσεις., με νέους στόχους και φιλοδοξίες, να μπορέσει άμεσα να προσφέρει τη χαρά της κολυμβητικής εμπειρίας σε μικρούς και μεγάλους, αλλά και την ευκαιρία βελτίωσης.

    Όλα τα τμήματα, αγωνιστικά και προαγωνιστικά, τμήματα ενηλίκων, αρχαρίων και προγράμματα baby swimming, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της επανεκκίνησης. Μια μεγάλη προσπάθεια, να γίνει μια νέα αρχή, είναι πλέον γεγονός. Σε καθημερινή βάση, οι άνθρωποι του συλλόγου, οι προπονητές, θα βρίσκονται στο κολυμβητήριο για να παρέχουν ενημέρωση στους ενδιαφερόμενους και να πραγματοποιούν τις προπονήσεις. Με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά στο μέλλον να διακοπούν οι προπονήσεις, ο Επειός άνοιξε τις πόρτες του και ήδη το ενδιαφέρον που σημειώνεται είναι πάρα πολύ μεγάλο.

    Με αφορμή την επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αμαλιάδας, ο Επειός Ήλιδας προσκαλεί όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό και θέλουν να ασχοληθούν με το πιο αγαπημένο, δροσερό και ευχάριστο άθλημα να ενταχθούν σε ένα από τα τμήματά του:

    Τα τμήματα θα είναι τα εξής:

    -BABY SWIMMING: Από 6 μηνών έως 3 ετών.

    -ΑΡΧΑΡΙΩΝ: Από 3 ετών και άνω, που δεν είχαν επαφή με την πισίνα στο παρελθόν.

    -ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ: Από 6 ετών και άνω, που δεν είχαν διδαχθεί κολύμβηση στο παρελθόν.

    -ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ: Από 7 ετών και άνω, που αθλούνταν στο παρελθόν συστηματικά.

    -ΕΝΗΛΙΚΩΝ: Για φυσική κατάσταση και αποκατάσταση τραυματισμών.

    -ΕΝΗΛΙΚΩΝ : Εκμάθηση σωστής κολύμβησης.

    -ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Η ΤΕΦΑΑ.

    -ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

    -ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

    -MASTER’S

    -ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (ΠΟΛΟ)

    -AQUA AEROBIC

    -ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

    epeios kol epanal 2

    Η μεγάλη εμπειρία μας στην εκμάθηση αλλά και στην μετέπειτα ενασχόληση για αθλητισμό επιπέδου και πρωταθλητισμό, είναι η καλύτερη εγγύηση για την ανάπτυξη όχι μόνο του σώματος αλλά της προσωπικότητας και του χαρακτήρα. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό, σε ένα υγιές περιβάλλον μακριά από τους κινδύνους που απειλούν τη νεολαία μας σήμερα, είναι το πρώτο και μεγαλύτερο κέρδος. Εξειδικευμένοι προπονητές και καθηγητές Φυσικής Αγωγής με Μεγάλη πείρα, είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών μας από τα πρώτα βήματα στο νερό μέχρι-και γιατί όχι-το βάθρο του νικητή.

    Για πληροφορίες και Εγγραφές σας περιμένουμε στο ΓΡΑΦΕΙΟ Νο 2 του Συλλόγου πίσω από τις Κερκίδες του Κολυμβητήριου.

    Τηλ. Επικοινωνίας: ΚΙΝ: 6944 595 345 & 6987 946 600 E-mail: [email protected] .

    (Δελτίο Τύπου)
  • Έκοψε την πίτα του ο Φιλαθλητικός
    Έκοψε την πίτα του ο Φιλαθλητικός
    Σε μια όμορφη και ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα ο Φιλαθλητικός έκοψε την πίτα του και πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του το περασμένο Σάββατο στο κέντρο "Κίρκη" στον Άγιο Γεώργιο. Ένα θεσμός που καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια και τον αγκάλιασε όλος ο κόσμος της ομάδας αλλά και εκτός ομάδας και τον περιμένουν με ανυπομονησία κάθε χρονιά. Η προσέλευση φέτος πέρασε κάθε προηγούμενο με περίπου 180 άτομα να έχουν πάρει θέση από νωρίς και να κοσμούν με την παρουσία τους την όμορφη αυτή βραδιά. Σην λαμπρή αυτή βραδιά αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Δημήτρης Βλαχαντώνης ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε για την καινούργια σεζόν επιτυχίες και υγεία. Μετά είχαμε την κοπή της πίτας του συλλόγου όπου το φλουρί αντιστοιχούσε σε καποιο ποσό και το κέρδισε η αθλήτρια Σταυρούλα Διαμαντοπούλου.
    Εκτός από το κέφι και την διασκέδαση όμως είχαμε και βραβεύσεις των επιλεγμένων διακριθέντων αθλητών από κάθε τμήμα του συλλόγου την χρονιά που μας πέρασε. Από το τμήμα μπάντμιντον βραβεύτηκαν οι: ΧΑΡΑ ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΤΥΛΙΓΑΔΑΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΓΟΥΒΙΑ, ΘΑΝΑΣΗς ΚΡΕΚΟΥΚΙΩΤΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ, ΤΙΤΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΑΝΤΑΣ, ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΛΕΒΙΤΗ, ΓΙΩΤΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΙΑΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ. ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΙΠΛΑΣ. Απο το τμημα ποδηλασιας βραβεύτηκαν οι : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ. .Τέλος από το τμήμα τενις βραβεύτηκαν οι: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΨΥΧΟΜΑΝΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΙΤΣΕΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΑΤΖΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΛΟΓΕΩΡΓΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. Επισης ο γυμναστής ΑΓΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ για την προσφορά του στο τμήμα τένις ενώ απονεμήθηκε στον Ε.Ε. ΣΤΑΥΡΟ (ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΠΥΡΓΟΥ) για την κάλυψη των αγώνων του συλλόγου και την προσφορά τους.
    Η βραδιά τελείωσε με πλούσια λαχειοφόρο με πρώτα δώρα ένα τριήμερο ταξίδι προσφορά από τον Κο ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΙΑΔΡΑΜΗ και ένα smart watch προσφορά από την "ALL GEO" ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ και τον Κο ΑΛΕΞΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ. Οι υπόλοιποι δωροθέτες της λαχειοφόρου τους οποίους ο Φιλαθλητικός ευχαριστεί θερμά ήταν οι: TSITSOS men's Clothes, «ΑΘΗΝΑ» Beautystore, «KOSTAS BIKES», «NEW by roubani», «Kiddo», ΕΚΟ Πολίτης Νίκος,«TSOCAFE», ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ, «ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ» ΕΠΙΠΛΟ-ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ, «ΑΦΟΙ ΚΛΟΥΚΙΝΑ», «ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ», «ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ», «ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΤΖΕΜΟΥ» ΧΑΛΙΚΙΑΤΙΚΑ, ΟΠΤΙΚΑ «ΜΕΝΕΓΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ», «ΙNSTANTE», «CRISTIANO MORATTI», «IDHOME» ΑΦΟΙ ΨΥΧΟΜΑΝΗ, ΟΠΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΡΓΟΥ «ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ», ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΟΡΦΕΑΣ»,
    ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΓΟΥ, « ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ» BIKES, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, "SHERLOCK" ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ.
    filathl kopi pitas 24 2
    filathl kopi pitas 24 6
    filathl kopi pitas 24 3
    filathl kopi pitas 24 4
    filathl kopi pitas 24 5
    (Δελτίο Τύπου)
  • 2024 ευχές στους εργαζόμενους του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης!
    2024 ευχές στους εργαζόμενους του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

    Τις καλύτερες ευχές του για ένα δημιουργικό 2024 εξέφρασε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας προς τους εργαζομένους του Δήμου στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στα Λεχαινά.

    Η εκδήλωση έγινε σε οικογενειακό κλίμα, με τον Δήμαρχο να εκφράζει την απεριόριστη εκτίμησή του και τις ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους για τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά. «Η Δημοτική Αρχή μαζί με τους εργαζόμενους καταβάλλουμε , σε καθημερινή βάση, κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε με ευθύνη, εργατικότητα και ευαισθησία, να διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους Δημότες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης», τόνισε μεταξύ άλλων.

    Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάσω Σωτηροπούλου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Γιάννης Βαρβαρέσος. Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η δημοτική αρχή, καθώς και η αντιπολίτευση του Δήμου.

    Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η κα Ελένη Αγγελοπούλου.

    dimos andr kopi Pitas 24 2

    dimos andr kopi Pitas 24 3

    dimos andr kopi Pitas 24 4

    dimos andr kopi Pitas 24 5

    dimos andr kopi Pitas 24 6

    dimos andr kopi Pitas 24 7

    dimos andr kopi Pitas 24 8

    (Δελτίο Τύπου)

  • Την πίτα τους έκοψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Κρεστένων - Διαρκής στήριξη από το δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων
    Την πίτα τους έκοψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Κρεστένων - Διαρκής στήριξη από το δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

    Παρουσία μεγάλου αριθμού μελών, κατοίκων και τοπικών φορέων, έγινε το βράδυ της Πέμπτης η κοπή της πατροπαράδοτης πίτας του ΚΑΠΗ Κρεστένων, στην αίθουσα της πρ. Μαθητικής Εστίας της πόλης.

    Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος ευχήθηκε στα μέλη του Κέντρου αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους, να έχουν προσωπική υγεία και οικογενειακή ευτυχία, επισημαίνοντας πως ο δήμος στηρίζει τις δράσεις του ΚΑΠΗ Κρεστένων.

    Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος κ. Αθανασία Κουσκουρή υπογράμμισε ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο ΚΑΠΗ είναι πολίτες με μεγάλη ενέργεια και διάθεση για προσφορά, συμμετέχοντας σε όλα τα δρώμενα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

    Την πίτα ευλόγησαν εκπρόσωποι της εκκλησίας από την ευρύτερη περιοχή, ενώ ακολούθησε μικρή δεξίωση στους χώρους της πρ. Μαθητικής Εστίας, προς τιμήν όλων των παριστάμενων.

    Παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Δήμητρα Ζαφειροπούλου, ο αντιδήμαρχος κ. Αν. Καρνάρος, ο Γ.Γ. του δήμου κ. Κώστας Πολυζωγόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

    kapi krestenon kopi Pita 2

    kapi krestenon kopi Pita 3

    kapi krestenon kopi Pita 4

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο