Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 10:03

Επειός Ήλιδας: Με δύο αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Με τον Ορέστη Ντίνο και την Παναγιώτα Βαΐα Τσουκαλά θα εκπροσωπήσει ο Επειός Ήλιδας την Ηλεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ένα άθλημα το οποίο ο Επειός Ήλιδας το έχει βάλει για τα καλά μέσα στην καθημερινότητα του ηλειακού αθλητισμού, είναι η τεχνική κολύμβηση, την οποία ο «πορτοκαλί» σύλλογος, εκπροσωπεί ανελλιπώς την Ηλεία τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο θα κάνει και φέτος, όπου θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών, με δύο αθλητές.

Εξάλλου μιλάμε για το Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών, την κορυφαία διοργάνωση τεχνικής κολύμβησης στη χώρα, η οποία θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 30 Ιουλίου2023 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητές του Επειού και αναλυτικά τα αγωνίσματα

· ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΙΝΟΣ: 50μ. Διπλά Πέδιλα
· ΒΑΪΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ: 50μ. Διπλά Πέδιλα

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 10:30

Σχετικά Άρθρα

  • Επειός Ήλιδας: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Τσουπαρέλου
    Επειός Ήλιδας: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Τσουπαρέλου

    Ο Επειός Ήλιδας, αισθάνεται την ανάγκη να συλλυπηθεί θερμά την οικογένεια του 5χρονου Κωνσταντίνου Τσουπαρέλου, για τον τόσο άδικο θάνατό του. Ο Κωνσταντίνος, υπήρξε αθλητής του συλλόγου μας, ξεκινώντας από πάρα πολύ μικρός στη μικρή πισίνα και μετά στη μεγάλη.

    Υπήρξε ένα φωτεινό παράδειγμα δύναμης και θέλησης, παράδειγμα για όλους τους συνομηλίκους του και όλα τα νέα παιδιά. Η είδηση του θανάτου του, αποτελεί για την οικογένεια του Επειού Ήλιδας ένα σοκ. Kαι συνάμα, ένα ισχυρό χρέος να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη του για πάντα, ως φάρο του μέλλοντος για τον σύλλογό μας.

  • Επειός Γ.Σ. Ήλιδας: Συγχαίρει τον Κυριάκο Γιαννόπουλο και το νέο Δ.Σ.
    Επειός Γ.Σ. Ήλιδας: Συγχαίρει τον Κυριάκο Γιαννόπουλο και το νέο Δ.Σ.

    Παρών στις εκλογές της ΚΟΕ στα Γιάννενα, ήταν ο Επειός Ήλιδας, τον οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του συλλόγου και μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου της ΚΟΕ, Θεόδωρος Σάκκος.

    Αμέσως μετά την εκλογή του Δ. Σ. και την επανεκλογή του προέδρου, ο σύλλογος προχώρησε σε συγχαρητήριο μήνυμα: «Ο Επειός Ήλιδας, συγχαίρει τον κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο, για την επανεκλογή του στην προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Επίσης συγχαίρει και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, τα οποία πέτυχαν την εκλογή τους στις πρόσφατες εκλογές των Ιωαννίνων. Τους ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία».

    epios ds gianoP 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Επειός Ήλιδας: Στην ομάδα της Π.Α. ο Θοδωρής Νικολόπουλος
    Επειός Ήλιδας: Στην ομάδα της Π.Α. ο Θοδωρής Νικολόπουλος

    Μια νέα διάκριση είχαμε για τον Επειό Ήλιδας και το τμήμα πόλο.

    Ο αθλητής του συλλόγου Θοδωρής Νικολόπουλος, κλήθηκε στην αντιπροσωπευτική ομάδα υδατοσφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων 2024.

    Στην ίδια ομάδα, αυτή της Πολεμικής Αεροπορίας, θα συμμετέχουν οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες με την εθνική ομάδα πόλο, Ζερδεβάς, Μουρίκης, Κολόμβος και Καπότσης.

    Το Δ. Σ. του Επειού εύχεται στον αθλητή του Θοδωρή Νικολόπουλο, καλή επιτυχία.

    epios nikolop polo 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Επειός Ήλιδας: Με πέντε αθλητές στην Α΄φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος
    Επειός Ήλιδας: Με πέντε αθλητές στην Α΄φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

    Με πενταμελή αποστολή θα λάβει μέρος ο Επειός Ήλιδας στην Α Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ηλικιακών κατηγοριών στην Πάτρα. Μια αποστολή, η οποία έχει σαν στόχο την εμπειρία της συμμετοχής, δεδομένου ότι λόγω της κλειστής πισίνας, οι αθλητές δεν είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν όπως έπρεπε. Από τους πέντε αθλητές του Επειού, τρεις θα συμμετάσχουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα και δυο ανήκουν στην προαγωνιστική κατηγορία. Η αγωνιστική ομάδα, αποτελείται από την Παναγιώτα Βαΐα Τσουκαλά, η οποία θα αγωνιστεί συα 50μ. ελεύθερο αι στα 50μ. ύπτιο, τον Αλέξανδρο Ντίνο ο οποίος θα αγωνιστεί στα 50μ. ελεύθερο και στα 50μ. ύπτιο, καθώς και στον Κώστα Λέφα, ο οποίος θα αγωνιστεί στα 50μ. ελεύθερο και στα 100μ. ύπτιο.

    Η προαγωνιστική ομάδα, αποτελείται από τους Κώστα Ανδριόπουλο στα 50μ. ελεύθερο και 50μ. ύπτιο, καθώς και Αντώνη Χαλικιά, στα 50μ , 100μ. ελεύθερο και 100μ. ύπτιο.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Επειός Ήλιδας: Νέα αρχή μετά την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, νέοι στόχοι
    Επειός  Ήλιδας: Νέα αρχή μετά την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, νέοι στόχοι
    Το δυσάρεστο διάλειμμα τελείωσε. Μετά το άνοιγμα ξανά του κολυμβητηρίου της Αμαλιάδας, ο Επειός Ήλιδας επιστρέφει στον φυσικό του χώρο, στο νερό, στην πισίνα και στις προπονήσεις., με νέους στόχους και φιλοδοξίες, να μπορέσει άμεσα να προσφέρει τη χαρά της κολυμβητικής εμπειρίας σε μικρούς και μεγάλους, αλλά και την ευκαιρία βελτίωσης.

    Όλα τα τμήματα, αγωνιστικά και προαγωνιστικά, τμήματα ενηλίκων, αρχαρίων και προγράμματα baby swimming, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της επανεκκίνησης. Μια μεγάλη προσπάθεια, να γίνει μια νέα αρχή, είναι πλέον γεγονός. Σε καθημερινή βάση, οι άνθρωποι του συλλόγου, οι προπονητές, θα βρίσκονται στο κολυμβητήριο για να παρέχουν ενημέρωση στους ενδιαφερόμενους και να πραγματοποιούν τις προπονήσεις. Με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά στο μέλλον να διακοπούν οι προπονήσεις, ο Επειός άνοιξε τις πόρτες του και ήδη το ενδιαφέρον που σημειώνεται είναι πάρα πολύ μεγάλο.

    Με αφορμή την επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αμαλιάδας, ο Επειός Ήλιδας προσκαλεί όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό και θέλουν να ασχοληθούν με το πιο αγαπημένο, δροσερό και ευχάριστο άθλημα να ενταχθούν σε ένα από τα τμήματά του:

    Τα τμήματα θα είναι τα εξής:

    -BABY SWIMMING: Από 6 μηνών έως 3 ετών.

    -ΑΡΧΑΡΙΩΝ: Από 3 ετών και άνω, που δεν είχαν επαφή με την πισίνα στο παρελθόν.

    -ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ: Από 6 ετών και άνω, που δεν είχαν διδαχθεί κολύμβηση στο παρελθόν.

    -ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ: Από 7 ετών και άνω, που αθλούνταν στο παρελθόν συστηματικά.

    -ΕΝΗΛΙΚΩΝ: Για φυσική κατάσταση και αποκατάσταση τραυματισμών.

    -ΕΝΗΛΙΚΩΝ : Εκμάθηση σωστής κολύμβησης.

    -ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Η ΤΕΦΑΑ.

    -ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

    -ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

    -MASTER’S

    -ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (ΠΟΛΟ)

    -AQUA AEROBIC

    -ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

    epeios kol epanal 2

    Η μεγάλη εμπειρία μας στην εκμάθηση αλλά και στην μετέπειτα ενασχόληση για αθλητισμό επιπέδου και πρωταθλητισμό, είναι η καλύτερη εγγύηση για την ανάπτυξη όχι μόνο του σώματος αλλά της προσωπικότητας και του χαρακτήρα. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό, σε ένα υγιές περιβάλλον μακριά από τους κινδύνους που απειλούν τη νεολαία μας σήμερα, είναι το πρώτο και μεγαλύτερο κέρδος. Εξειδικευμένοι προπονητές και καθηγητές Φυσικής Αγωγής με Μεγάλη πείρα, είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών μας από τα πρώτα βήματα στο νερό μέχρι-και γιατί όχι-το βάθρο του νικητή.

    Για πληροφορίες και Εγγραφές σας περιμένουμε στο ΓΡΑΦΕΙΟ Νο 2 του Συλλόγου πίσω από τις Κερκίδες του Κολυμβητήριου.

    Τηλ. Επικοινωνίας: ΚΙΝ: 6944 595 345 & 6987 946 600 E-mail: [email protected] .

    (Δελτίο Τύπου)
  • Επειός Ήλιδας - Κολύμβηση: Ο μοναδικός Ηλείος στο Κύπελλο Χριστουγέννων
    Επειός Ήλιδας - Κολύμβηση: Ο μοναδικός Ηλείος στο Κύπελλο Χριστουγέννων

    Κατέβασε τον χρόνο του ο νεαρός Αντώνης Χαλκιάς σε δυο αγωνίσματα

    Με μια πολύ καλή εμφάνιση, ο νεαρός Αντώνης Χαλκιάς του Επειού Ήλιδας, αθλητής το Φώτη Καραμουαντά, κατάφερε να βελτιώσει την ατομική του επίδοση στο Κύπελλο Χριστουγέννων στην Πάτρα. Ο Χαλκιάς, αγωνίστηκε στα 50μ. ελεύθερο καταλαμβάνοντας την 20η θέση, αλλά και στα 100μ. ύπτιο, καταλαμβάνοντας την 24η θέση.

    Το Κύπελλο Χριστουγέννων, είναι ο πλέον παραδοσιακός αγώνας εδώ και δεκαετίες στη δυτική Ελλάδα για τις αναπτυξιακές ηλικίες, αγώνα τον οποίο διοργανώνει η ΝΕΠ. Μια συνάντηση στην οποία η Ηλεία, είχε μόλις έναν αθλητή φέτος.

    Ο Επειός εξέδωσε και συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον Αντώνη Χαλκιά:

    «Πολλά συγχαρητήρια στον Αντώνη Χαλικιά που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο καιρό συμμετείχε στο 30ο Κύπελλο Χριστουγέννων και κατάφερε να βελτιώσει τις ατομικές επιδόσεις του.

    Δυστυχώς δεν είχαμε κοντά μας τον Κωνσταντίνο Λέφα λόγω ασθένειας, που κι εκείνος είχε δώσει τον καλύτερο εαυτό του στις προπονήσεις. Ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ηλείας μεταξύ 830 περίπου κολυμβητών. Είναι πραγματικά λυπηρό να μην λειτουργούν τα κολυμβητήρια και ο υγρός στίβος της περιοχής να παραμένει χρόνια τώρα φτωχός συγγενής, την ώρα που ενημερωνόμαστε για τη μαζική συμμετοχή μικρών και μεγάλων κολυμβητών σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα και καμαρώνουμε για τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στις διεθνείς διοργανώσεις. Κάθε χρόνο το ίδιο σενάριο, με αποτέλεσμα οι αθλητές και οι αθλούμενοι να βρίσκουν μπροστά τους μόνο εμπόδια».

  • Επειός Ήλιδας: Ατομικές και ομαδικές διακρίσεις στη Swimming League
    Επειός Ήλιδας: Ατομικές και ομαδικές διακρίσεις στη Swimming League

    Δυο σημαντικές ατομικές διακρίσεις και μια ομαδική διάκριση συνδύασε ο Επειός Ήλιδας στη Swimming League της Why Not για το 2023, το σιρκουΐ αγώνων ανοιχτής θαλάσσης.

    Μετά από τέσσερις αγώνες σε Πόρο, Επίδαυρο, Ναύπλιο και Σούνιο, ο Επειός κατέλαβε τη 10η θέση ανάμεσα σε 63 σωματεία. Σε ατομικό επίπεδο, ο Παναγιώτης Βουλουξής πήρε τη δεύτερη θέση στα 1.500μ. ανδρών και η Ευαγγελία Αλεξίδη, τη δεύτερη θέση στα 3.000μ. γυναικών.

    epeios Swimming League diakr 2

    epeios Swimming League diakr 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • Επειός Ήλιδας: Η κλήρωση της δεύτερης φάσης της Γ΄ Εθνικής Πόλο και το πρόγραμμα
    Επειός Ήλιδας: Η κλήρωση της δεύτερης φάσης της Γ΄ Εθνικής Πόλο και το πρόγραμμα

    Και τρίτη ομάδα θα ανεβαίνει στη Β΄ Εθνική. Αυτή είναι η σημαντικότερη είδηση που βγαίνει από την κλήρωση η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Πόλο. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ομοσπονδία, η επιπλέον θέση που προέκυψε από αποχώρηση ομάδα από τη Β΄Εθνική, θα καλυφθεί από την κατώτερη κατηγορία και το τουρνουά που βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Ο Επειός Ήλιδας, τοποθετήθηκε στον πρώτο όμιλο, με τους Πιγκουΐνους Ρόδου, τον ΟΠΑΘΑ, τη Νίκη Βόλου και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

    Θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια την Πέμπτη, 27 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα του Σαββάτου. Οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, θα περάσουν στο final 4 της Κυριακής. Το πρωί θα γίνουν οι δυο πρώτοι ημιτελικοί, οι νικητές των οποίων θα ανέβουν στη Β΄ Εθνική και θα παίξουν στον απογευματινό τελικό για τον τίτλο της Γ΄ Εθνικής. Οι δυο ηττημένοι, θα παίξουν σε αγώνα Πλέι Οφ για την τρίτη θέση, η οποία θα χαρίσει και αυτή άνοδο στη Β΄ Εθνική.

    epeios polo klir 1

    epeios polo klir 2

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο