Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 10:35

PAPADOPOULOS TEAM: Ντεμπούτο Γκούβελου στα Trials του «Cage Survivor»

Γράφτηκε από την
Ad Slot
Την πρώτη του εμφάνιση σε κλουβί έκανε ο αθλητής της PAPADOPOULOS TEAM Γιάννης Γκούβελος από τα Λεχαινά Ηλείας στα trials του «Cage Survivor» στο άθλημα των μικτών πολεμικών τεχνών(ΜΜΑ) που πραγματοποιήθηκαν στον Ασπρόπυργο Αττικής το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.
Ο αθλητής του Διονύση Παπαδόπουλου με μόλις 2 χρόνια προπόνηση βρίσκεται σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο που του επιτρέπει να ξεκινήσει την αγωνιστική του καριέρα και το έπραξε με πολλά θετικά στοιχεία.
Ο προπονητής του δήλωσε μετά το πέρας του αγώνα: «Η εξέλιξη έρχεται μόνο μέσα από την αγωνιστική δραστηριότητα... Βλέπουμε που βρισκόμαστε και συνεχίζουμε!»
papad cage surv 2
(Δελτίο Τύπου)
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 10:35

Σχετικά Άρθρα

  • Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και βραβεύσεις στο «ΑΕΘΛΕΙΟΝ» για την PAPADOPOULOS TEAM
    Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και βραβεύσεις στο «ΑΕΘΛΕΙΟΝ» για την PAPADOPOULOS TEAM

    Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών Παγκρατίου Αθλήματος και Kick Boxing πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στο Κλειστό Γήπεδο Ανδραβίδας «ΑΕΘΛΕΙΟΝ» στα τμήματα των ακαδημιών Κούμανης, Πύργου, Αμαλιάδας και Ανδραβίδας της PAPADOPOULOS TEAM. Πάνω από 60 μικροί και μεγάλοι αθλητές επέδειξαν το επίπεδο και τις μαχητικές τους ικανότητες στους εξεταστές Παπαδόπουλο Διονύση 5ο Dan Παγκρατίου Αθλήματος και Παναγιωτόπουλο Γιώργο 4ο Dan Kick Boxing.

    Στην έναρξη της εκδήλωσης τελέστηκαν βραβεύσεις στους αθλητές Κωτσάκη Φίλιππο, Γεωργουλή Θανάση, Παλυβό Παναγιώτη και Μάσσαλα Μαρία για τις διακρίσεις τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing 2022, ο Δρογγίτης Διονύσης για την διάκρισή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα BJJ και στην συνέχεια βραβεύτηκε για την μεγάλη του προσφορά στο Ηλειακό Kick Boxing ο Master Παναγιωτόπουλος Γιώργος. H PAPADOPOULOS TEAM ευχαριστεί θερμά τον προπονητή του Α.Σ. Ανδραβίδας «ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗ» Δρακόπουλο Τάκη για την πολύτιμη βοήθειά του καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης COMVOS στην Αμαλιάδα και το ζαχαροπλαστείο SWEET στην Ανδραβίδα.

    papadop team zones 2

    papadop team zones 3

    papadop team zones 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • PAPADOPOULOS TEAM: Δυνατή παρουσία με 4 στα 4 στην πυγμαχία
    PAPADOPOULOS TEAM: Δυνατή παρουσία με 4 στα 4 στην πυγμαχία

    Τις καλύτερες εντυπώσεις για την συνέχεια άφησε η πυγμαχική ομάδα του Διονύση Παπαδόπουλου στο "Sparing Series II" από το Knockout BOXING GYM που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης.

    Όλοι οι αθλητές της αποστολής επέδειξαν την άρτια τεχνική, αλλά και την πολλή καλή τους φυσική κατάσταση κατακτώντας σημαντικές νίκες για την συνέχεια. Η τετραμελής Ηλειακή αποστολή της PAPADOPOULOS TEAM με τους Νίκο Σταυρόπουλο να παίρνει την νίκη με εγκατάλειψη αντιπάλου, τον Μανώλη Φωκά να κερδίζει με οριακή νίκη στα σημεία, τον Μάριο Γκιέλι να παίρνει την νίκη με παρατηρήσεις στον αντίπαλο για αντικανονικά χτυπήματα και τον Δημήτρη Τραπουζάνη να παίρνει νίκη στα σημεία.
    Ο προπονητής της ομάδας Διονύσης Παπαδόπουλος δήλωσε μετά τους προπονητικούς αγώνες: "Συγχαρητήρια στα παιδιά που δίνουν τον καλύτερος τους εαυτό.
    Προσπαθούμε να βάλουμε τους νέους στον αθλητισμό με σωστή παιδεία και αγάπη γι' αυτό που επέλεξαν να κανουν, δημιουργώντας σωστούς πολίτες τις κοινωνίας μας, κτίζοντας δυνατούς χαρακτήρες με ήθος και θάρρος."
    papadopoulos2
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο