Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 12:06

Ενόργανη: Διέπρεψαν οι αθλητές του Κοροίβου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Τραμπολίνο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Κατάκτηση κυπέλλου και σημαντικών διακρίσεων

Με ένα κύπελλο και δύο σημαντικές διακρίσεις επέστρεψαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Κοροίβου Ενόργανης Γυμναστικής από τους Αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας Τραμπολίνο- Ατομικού, Κατηγοριών Α,Β,Γ,Δ που διεξήχθησαν στις 20 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αρ. Παπαμιχαήλ» στην Δραπετσώνα.

Οι Βασίλης Αδαμόπουλος και Αλέξανδρος Ντίνος κατέκτησαν την πρώτη και την δεύτερη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία Εφήβων, ενώ και ο Βάσιος Σερβίνης κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία Παμπαίδων. Οι αθλητές μας κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις και κέρδισαν τα εύσημα για την αγωνιστική τους παρουσία σε μια διοργάνωση με τη συμμετοχή των καλύτερων αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους συγκεκριμένους αγώνες, που αποτελούν και το κλείσιμο του αγωνιστικού προγράμματος της χρονιάς, συμμετείχαν σε κάθε κατηγορία οι 10 επίλεκτοι αθλητές. Τα «δικά» μας παιδιά, ο Βασίλης και ο Αλέξανδρος είχαν ήδη στις «αποσκευές» τους την 2η και 4η θέση αντίστοιχα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο που είχε διεξαχθεί τον περασμένο Μάιο στην Αμαλιάδα.

Το ilialive.gr συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές τους Σάκη Τεμπονέρα και Ελισάβετ Πέλκα για την κατάκτηση των κορυφαίων θέσεων. Ευχόμαστε νέες επιτυχίες στο επόμενο αγωνιστικό και ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Trampolino 2

Trampolino 3

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 09:48

Σχετικά Άρθρα

  • Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου, που θα διεξαχθούν στην Αμαλιάδα 16-19/05
    Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου, που θα διεξαχθούν στην Αμαλιάδα 16-19/05

    Έφτασε η ώρα για να υποδεχτεί ο Δήμος Ήλιδας μία ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση, αφού την ερχόμενη Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 ξεκινάει στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας το «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ» και το «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟΥ, τα οποία θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 19 Μαΐου 2024.

    Στο πλαίσιο των αγώνων, η Αμαλιάδα θα υποδεχτεί περισσότερους από 300 άτομα, αθλητές αθλήτριες, προπονητές και συνοδούς, με το τετραήμερο να διοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, το Δήμο Ήλιδας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Τμήμα Γυμναστικής του Α.Σ. «ΚΟΡΟΙΒΟΣ».

    Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ηλεία και το ΔΑΚ Αμαλιάδας, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με ανοιχτό κάλεσμα για τους πολίτες της Ηλείας να παρακολουθήσουν από κοντά τα δύο θεαματικά αθλήματα και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.

    Στο πλαίσιο των αγώνων, στην Αμαλιάδα θα βρεθούν αθλητές αξιώσεων, ανάμεσά τους και η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, που λίγες εβδομάδες πριν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ακροβατικού Διαδρόμου, στην πόλη Γκιμαράες της Πορτογαλίας.

    Παράλληλα, ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία και το τελικό πρόγραμμα των αγώνων της Αμαλιάδας, το οποίο έχει ως εξής:

    ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ

    • 14:00 – 21:00 ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ

    • 09:00 – 20:00 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ 5ου ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΩΝ 1-4
    • 13:30 – 19:00 ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΥ ΜΙΝΙΤΡΑΜΠ
    • 15:00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
    • 19:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΠΕΔΩΝ 1-4

    ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΪΟΥ

    • 09:00 – 17:30 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ – ΔΙΠΛΟΥ ΜΙΝΙΤΡΑΜΠ
    • 17:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ – ΔΙΠΛΟΥ ΜΙΝΙΤΡΑΜΠ
    • 18:00 – 20:00 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ

    ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ

    • 09:00 – 14:30 ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ – ΔΙΠΛΟΥ ΜΙΝΙΤΡΑΜΠ – ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ
    • 14:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ – ΔΙΠΛΟΥ ΜΙΝΙΤΡΑΜΠ – ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ – ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

    panel trampol amaliada pr 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δήμος Ήλιδας: Στα «σκαριά» η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Διαρκείς διαβουλεύσεις για να ξαναμπεί η Αμαλιάδα στον Ακαδημαϊκό χάρτη
    Δήμος Ήλιδας: Στα «σκαριά» η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Διαρκείς διαβουλεύσεις για να ξαναμπεί η Αμαλιάδα στον Ακαδημαϊκό χάρτη

    Με στόχο να ξαναμπεί η πόλη της Αμαλιάδας στον Πανεπιστημιακό χάρτη της χώρας, ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος είναι σε διαρκείς συζητήσεις και διαβουλεύσεις το τελευταίο διάστημα με το Παν/μιο Πελοποννήσου. Αυτό αποκάλυψε, μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοδολόπουλος σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες παρουσία του Ηλείου καθηγητή, μέλος του ΔΣ του Παν/μιου Πελοποννήσου και Δ/ντη του Εργαστηρίου «iSportManagement» Τάκη Αλεξόπουλο.

    Η παρουσία του κ. Αλεξόπουλου καθώς και άλλων αθλητικών παραγόντων, έγινε με αφορμή τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο, Διπλού Μίνι Τραμπ και Ακροβατικού Διαδρόμου στην Αμαλιάδα, το διάστημα 16-19 Μαΐου.

    Όπως τόνισε ο κ. Χριστοδουλόπουλος, έχει ήδη ξεκινήσει αλληλογραφία τους τελευταίους μήνες με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για το ενδεχόμενο δημιουργίας Τμήματος στην Αμαλιάδα ενώ το επόμενο αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη Διοίκηση του Πανεπιστημίου. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, η συνεργασία του Δήμου με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου βρίσκεται στα «σκαριά», ενώ ο κ. Αλεξόπουλος επισήμανε ότι το προσεχές διάστημα θα προγραμματιστεί συνάντηση με τον Πρύτανη ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας.

    Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου

    Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου που θα διεξαχθεί στην Αμαλιάδα από τις 16 έως 19 Μαΐου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας μίλησε ο Δήμαρχος Ήλιδας και ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος.

    Τη διοργάνωση έχει αναλάβει για δεύτερη συνεχή χρονιά η πόλη της Ηλείας, μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή προσπάθεια, ενώ σε αυτή συμμετέχουν το Τμήμα Γυμναστικής του Α.Σ. «ΚΟΡΟΙΒΟΣ», ο Δήμος Ήλιδας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

    Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ήλιδας, στην πόλη αναμένεται να βρεθούν περισσότερα από 300 άτομα, αθλήτριες, αθλητές και συνοδοί, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες του νομού να παρακολουθήσουν από κοντά το θεαματικό άθλημα.
    Παράλληλα, τόνισε ότι ο δήμος θα σταθεί αρωγός σε κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση που προτείνεται για την περιοχή μας.

    «Ο Δήμος μας έχει επιλέξει μέσω της φιλοξενίας μεγάλων διοργανώσεων, να είναι ο “πρωταγωνιστής” του αθλητικού γίγνεσθαι της περιοχής και του νομού μας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας.

    Για το λόγο αυτό, καλούμε όλο τον κόσμο που αγαπά και στηρίζει τον αθλητισμό, να βρεθεί την επόμενο εβδομάδα στην Αμαλιάδα και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, το οποίο θα φιλοξενήσει τους αγώνες από τις 16 έως τις 19 Μαΐου.

    «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο το τμήμα Γυμναστικής και Τραμπολίνο του ΚΟΡΟΙΒΟΥ, όσο και τους εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, αφού δίχως τη δική τους συμβολή και την τεχνογνωσία, δεν θα μπορούσε ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός να γίνει πράξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Χριστοδουλόπουλος.

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μίλησε για αγώνες υψηλού επιπέδου, στους οποίους θα συμμετέχουν μεγάλοι Έλληνες αθλητές και ιδιαίτερα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Τραμπολίνο, τα οποία έχουν αξιόλογες διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις.

    Μάλιστα, μεταξύ άλλων στην Αμαλιάδα θα βρεθεί και η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, η οποία λίγες εβδομάδες πριν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ακροβατικού Διαδρόμου, που διεξήχθη στην πόλη Γκιμαράες της Πορτογαλίας.

    Στην συνέντευξη συμμετείχαν επίσης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Κράλλης και ο έφορος Γυμναστικής του Α.Σ. ΚΟΡΟΙΒΟΣ Αμαλιάδας Νίκος Ντίνος .

  • Στην Αμαλιάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από 16 έως 19 Μαΐου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου
    Στην Αμαλιάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από 16 έως 19 Μαΐου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου

    Το Τμήμα Γυμναστικής του Α.Σ. «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» Αμαλιάδας, ο Δήμος Ήλιδας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο Α ́ – Β ́ – Γ ́κατηγοριών και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ακροβατικού Διαδρόμου Α ́ – Β ́ – Γ ́ – Δ ́ κατηγοριών, συνδιοργανώνουν και πάλι τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση στην πόλη της Αμαλιάδα.

    Ειδικότερα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί για το 2024, από 16 έως και 19 Μαΐου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας.

    Στο πλαίσιο της διευθέτησης των τελευταίων λεπτομερειών των αγώνων, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος υποδέχτηκε στο γραφείο του τους εκπροσώπους γυμναστικής του Α.Σ. «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» κ. Νίκος Ντίνο και κ. Δημήτρη Αδαμόπουλο, όπου τον ενημέρωσαν ότι τα πάντα είναι έτοιμα, σε αγαστή συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Κράλλη.

    amaliada pan trampolino 2

    Στο πλαίσιο των αγώνων, το κοινό του Δήμου Ήλιδας και συνολικά του Νομού Ηλείας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των καλύτερων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών και ιδιαίτερα των μελών της Εθνικής Ομάδας Τραμπολίνο, τα οποία έχουν αξιόλογες διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις.

    Στην Αμαλιάδα θα βρεθεί για τη διοργάνωση και η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, η οποία λίγες εβδομάδες πριν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ακροβατικού Διαδρόμου, που διεξήχθη στην πόλη Γκιμαράες της Πορτογαλίας.

    Η είσοδος για όλους είναι ελεύθερη.

    amaliada pan trampolino 3

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο