Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 15:10

Μίλτος Τεντόγλου: Το tweet του ΑΟ Μυκόνου που έγινε viral

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Οι άνθρωποι του ΑΟ Μυκόνου αποθέωσαν τον Μίλτο Τεντόγλου για το άλμα στα 8μ.52 που τον έκανε back-to-back πρωταθλητή Ευρώπης.

Αποθέωσαν οι άνθρωποι του ΑΟ Μυκόνου τον Μίλτο Τεντόγλου για το άλμα στα 8μ.52 που τον έκανε back-to-back πρωταθλητή Ευρώπης στο άλμα εις μήκος, με ένα υπέροχο γραφικό που δείχνει το μεγαλείο μίας τέτοιας προσπάθειας.

Ουσιαστικά ο Τεντόγλου πάτησε δύο μέτρα πίσω από τη γραμμή του τριπόντου και προσγειώθηκε εκτός γραμμής, με τον ΑΟ Μυκόνου να εξηγεί με τον πιο ευφάνταστο, αλλά ταυτόχρονα και πιο απλό τρόπο τι πραγματικά πέτυχε ο 24χρονος πρωταθλητής.

Σκέφτομαι τα 9 μέτρα

Ο Μίλτος Τεντόγλου την ώρα που ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ τον ρωτούσε αν στο μυαλό του έχει και το παγκόσμιο ρεκόρ έβλεπε στην τηλεόραση την ανατροπή στις άλλες θέσεις του βάθρου και η γκριμάτσα στο πρόσωπο του ήταν όλα τα λεφτά!

«Ωωωωωω! Είναι άκυρος, είναι άκυρος…», άρχισε να λέει αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ήταν live στην τηλεόραση κι αφου οι άνθρωποι της διοργάνωσης του επιβεβαίωσαν ότι είδε σωστά, συνέχισε σα να μην τρέχει τίποτα τη συνέντευξη του.

«Όλοι οι άλτες του μήκους έχουν όνειρο τα 9 μέτρα! Το ίδιο κι εγώ… Μου μένει μισό μέτρο, ίσως κάτι λιγότερο, αλλά ναι το σκέφτομαι», ήταν η αφοπλιστική του απάντηση.

Πηγή: in.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 20:31

Σχετικά Άρθρα

  • Μίλτος Τεντόγλου: Στην τελική τριάδα των υποψηφίων για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στίβου της Ευρώπης
    Μίλτος Τεντόγλου: Στην τελική τριάδα των υποψηφίων για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στίβου της Ευρώπης

    Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι στην τριάδα μαζί με τους Μόντο Ντουπλάντις και Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν - Στις 26/10 η ανακοίνωση

    Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ που διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στην Ευρώπη για το 2024.
    Ο “χρυσός” ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού και πρωταθλητής Ευρώπης του 2024 διεκδικεί τον τίτλο μαζί με τους Μόντο Ντουπλάντις και Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν, όπως συνέβη το 2022 και το 2023.
    Ο Τεντόγλου αποτελεί αναμφίβολα τον κορυφαίο άλτη του μήκους στον πλανήτη με αδιάλειπτες διακρίσεις σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις. Ο τίτλος του κορυφαίου της Ευρώπης είναι από τους λίγους που λείπουν από το πλούσιο βιογραφικό του.

    Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στη διάρκεια του Γκαλά της ΕΑ στις 26 Οκτωβρίου στην πόλη των Σκοπίων.

    Οι κορυφαίοι ανά κατηγορία προκύπτουν από ψηφοφορίες που διενεργεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (κοινό, εθνικές ομοσπονδίες, δημοσιογράφοι, ειδική επιτροπή).

    Κορυφαίος άνδρας του 2023 ήταν ο Ινγκεμπρίγκτσεν, ενώ ο ίδιος αθλητής μοιράστηκε τον τίτλο με τον Ντουπλάντις το 2022.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Diamond League: Το πρόγραμμα των 14 αγώνων για το 2025 μέχρι τον τελικό στη Ζυρίχη
    Diamond League: Το πρόγραμμα των 14 αγώνων για το 2025 μέχρι τον τελικό στη Ζυρίχη

    Το καλεντάρι των 14 αγώνων μέχρι τον τελικό των Diamond Leage στη Ζυρίχη γνωστοποίησε η World Athletics, πότε ξεκινούν, πότε ολοκληρώνοντα, πού θα έχει μήκος ανδρών και πού επί κοντώ ανδρών.

    Το πρόγραμμα των αγώνων της σειράς Diamond League για το 2025 ανακοίνωσε η World Athletics την Τετάρτη (2/10). Το ταξίδι περιλαμβάνει 14 αγώνες σε τέσσερις ηπείρους, πριν από το διήμερο των τελικών στη Ζυρίχη (27-28 Αυγούστου).

    Με δεδομένο ότι το παγκόσμιο πρωτάθλημα για το 2025 θα γίνει στο Τόκιο τον Σεπτέμβριο (13-21/9), τα Diamond League θα αποτελέσουν την καλύτερη πρόβα για το μεγάλο γεγονός της χρονιάς.

    Όπως έχει ανακοινωθεί τα Diamond League θα μοιράσουν 9,24 εκατομμύρια δολάρια το 2025, οι αγώνες θα αρχίσουν από την Ασία και συνολικά θα φιλοξενηθούν σε 13 χώρες. Κάθε αγώνισμα θα διεξαχθεί από τέσσερις μέχρι επτά φορές στον δρόμο για τον τελικό.

    Για παράδειγμα το μήκος ανδρών, για τον Μίλτο Τεντόγλου, έχει ενταχθεί στο πρόγραμα του Diamond League σε τέσσερα μίτινγκ και το επί κοντώ ανδρών σε επτά μίτινγκ για τον Εμμανουήλ Καραλή.

    Τα Diamond League για τον Τεντόγλου

    • Ξιανμέν 26 Απριλίου
    • Ρώμη 6 Ιουνίου
    • Λονδίνο 19 Ιουλίου
    • Λωζάνη 20 Αυγούστου
    Τα Diamond League για τον Καραλή
    • Ξιανμέν 26 Απριλίου
    • Σανγκάη/Σουζού 3 Μαΐου
    • Όσλο 12 Ιουνίου
    • Στοκχόλμη 15 Ιουνίου
    • Μονακό 11 Ιουλίου
    • Σιλεσία 16 Αυγούστου
    • Λωζάνη 20 Αυγούστου
    Το πρόγραμμα των αγώνων
    • Ξιανμέν 26 Απριλίου
    • Σανγκάη/Σουζού 3 Μαΐου
    • Ντόχα 16 Μαΐου
    • Ραμπάτ 25 Μαΐου
    • Ρώμη 6 Ιουνίου
    • Όσλο 12 Ιουνίου
    • Στοκχόλμη 15 Ιουνίου
    • Παρίσι 20 Ιουνίου
    • Γιουτζίν 5 Ιουλίου
    • Μονακό 11 Ιουλίου
    • Λονδίνο 19 Ιουλίου
    • Σιλεσία 16 Αυγούστου
    • Λωζάνη 20 Αυγούστου
    • Βρυξέλλες 22 Αυγούστου
    • Ζυρίχη 27-28 Αυγούστου
    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ROBERT GHEMENT
    • Μίλτος Τεντόγλου: Υποψήφιος για Ευρωπαίος αθλητής της χρονιάς στον στίβο
      Μίλτος Τεντόγλου: Υποψήφιος για Ευρωπαίος αθλητής της χρονιάς στον στίβο

      Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου - Ποιοι είναι οι αντίπαλοί του στη μάχη για την κορυφή

      Ο Μίλτος Τεντόγλου, ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο, δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τους υποψήφιους για τον τίτλο του κορυφαίου του 2024 στην Ευρώπη.
      Μιας χρονιάς όπου όχι μόνο κατάφερε να κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια σε τρεις κορυφαίες διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Παγκόσμιο κλειστού), αλλά να προσγειωθεί στα 8,65μ. – μάλιστα δύο φορές – στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.
      Ψηφίστε ΕΔΩ τον Μίλτο Τεντόγλου

      Ο πρωταθλητής του Γιώργου Πομάσκι είναι και φέτος υποψήφιος κορυφαίος της Ευρώπης στην κατηγορία των Ανδρών ανάμεσα σε σπουδαίους αθλητές από την Ευρώπη. Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου. Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή έως τις 29/9, ενώ οι τρεις φιναλίστ ανά κατηγορία θα γίνουν γνωστοί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

      Οι δέκα υποψήφιοι στους Άνδρες

      Μίλτος Τεντόγλου (Ελλάδα- μήκος)
      Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία – επί κοντώ)
      Λενάρντο Φάμπρι (Ιταλία – σφαιροβολία)
      Μάθιου Χάντσον- Σμιθ (Μ. Βρετανία- 400 μ.)
      Τζέικομπ Ινγκεμπρίτσεν (Νορβηγία- 1.500 μ./5.000 μ.)
      Μάρκους Ρουθ (Νορβηγία – 10αθλο)
      Τζιανμάρκο Ταμπέρι (Ιταλία- ύψος)
      Κάρστεν Βάρχολμ (Νορβηγία – 400 μ. εμπ.).
      Πηγή: Protothema.gr
    • «Βόμβα» Τεντόγλου: Αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, τότε θα αφήσω το μήκος
      «Βόμβα» Τεντόγλου: Αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, τότε θα αφήσω το μήκος

      Ο Μίλτος Τεντόγλου εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αντίθεσή του με την πρόθεση της World Athletics να αλλάξει τον κανονισμό για το πάτημα, πετώντας την «βόμβα» περί αποχώρησης από το άθλημα.

      Όσα δήλωσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης

      «Δεν είμαι θυμωμένος που έχασα σήμερα. Δεν ένιωθα τα πόδια μου σήμερα, ενώ το κρύο δεν είναι για μένα. Είναι εντυπωσιακό που ο Γκέιλ κατάφερε να πηδήσει με αυτές τις συνθήκες, οπότε δεν είμαι θυμωμένος που έχασα από αυτόν.

      Από την άλλη ο Εχάμερ είναι πολύ καλός αθλητής, αλλά είναι δεκαθλητής, είναι σκληρό να χάνεις από αθλητή συνθέτων. Τώρα θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον κλειστό στίβο, εκτός αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, οπότε και θα αφήσω το μήκος».

      Πηγή: ethnos.gr

    • Diamond League: Τεντόγλου και Καραλής αγωνίζονται την Πέμπτη στη Ζυρίχη
      Diamond League: Τεντόγλου και Καραλής αγωνίζονται την Πέμπτη στη Ζυρίχη

      Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας του Εμμανουήλ Καραλή μετά το ιστορικό άλμα στα 6μ στην Πολωνία

      O Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουέλ Καραλής θα ταξιδέψουν την Πέμπτη (5/9) στην Ζυρίχη για το προτελευταίο φετινό Diamond League, με τον τελικό που θα γίνει στις Βρυξέλλες, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, να κλείνει και επίσημα τη σεζόν.
      Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του μήκους θα αγωνιστεί στο τρίτο του Diamond League για φέτος μετά τη δεύτερη θέση στη Ντόχα (8,36 μ.) και την επεισοδιακή πρώτη θέση – νίκη στο τελευταίο άλμα – στη Λωζάννη (8,06 μ.). Στον αγώνα θα τεθεί αντιμέτωπος με όλους τους αντιπάλους που είχε και στη νίκη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

      Αναλυτικά το startlist του μήκους:
      Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-09-04_165701
      Από την άλλη ο “χάλκινος” Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θα αγωνιστεί στη Ζυρίχη με… φόρα από το νέο πανελλήνιο ρεκόρ και το άλμα στου στα 6,00 μέτρα. O Καραλής στις 25 Αυγούστου είχε γράψει ιστορία καθώς στο Diamond League της Σιλέσια κατάφερε να γίνει ο πρώτος Έλληνας που ξεπερνά τα 6,00 μ. στο επί κοντώ. Στον αγώνα του στη Ζυρίχη ο στόχος παραμένει ίδιος, να ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη.

      Αναλυτικά το startlist στο επί κοντώ:
      Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-09-04_165710

      * To Diamond League της Ζυρίχης (5/9) θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21.00 από την ΕΡΤ3.

      Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

    • Ο Μίλτος Τεντόγλου νίκησε στο Diamond League της Λωζάνης χάρη στο έκτο και τελευταίο άλμα του
      Ο Μίλτος Τεντόγλου νίκησε στο Diamond League της Λωζάνης χάρη στο έκτο και τελευταίο άλμα του

      Με άλμα στα 8μ.06 στην έκτη του προσπάθεια, ο Μίλτος Τεντόγλου θριάμβευσε και στη Λωζάνη.

      Το πρώτο του άλμα ήταν άκυρο, το δεύτερο ήταν μικρό, ο Μίλτος Τεντόγλου δυσκολεύθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22/8) στο Diamond League της δροσερής Λωζάνης (21-23 βαθμοί Κελσίου στη διάρκεια του αγώνα), όμως στο φινάλε βρήκε τον τρόπο, πέρασε τα οκτώ μέτρα και πήρε ακόμα μία νίκη στη σεζόν με 8μ.06.



      Ο χρυσός ολυμπιονίκης επικράτησε των Γουέιν Πίνοκ, Σίμον Εχάμερ, Τατζέι Γκέιλ, Φιλίπ Πράβντιτσα, Ματία Φουρλάνι, Κάρι ΜακΛίοντ, Τζερεμάια Ντέιβις, Τζάριον Λόσον, Ανβάρ Ανβάροφ, με μόλις έναν να ξεπερνάει τα οκτώ μέτρα (Πίνοκ 8μ.01).

      Με αυτό το άλμα, ο Τεντόγλου συνέχισε το σερί των φετινών του αγώνων πάνω από τα οκτώ μέτρα. Ήταν πέμπτος πριν από το πέμπτο άλμα, με αυτό ανέβηκε στην τρίτη θέση και με ψυχραιμία στο φινάλε πέτυχε τον στόχο του για ακόμα μία φορά.

      Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ROBERT GHEMENT
    • Η Έλενα Χαραλαμπούδη πάει διακοπές στο χωριό της πεθεράς... Πύργος, Κατάκολο, Σπιάντζα σε ένα βίντεο με τρελό γέλιο
      σε Viral
      Η Έλενα Χαραλαμπούδη πάει διακοπές στο χωριό της πεθεράς... Πύργος, Κατάκολο, Σπιάντζα σε ένα βίντεο με τρελό γέλιο

      Η ηθοποιός Έλενα Χαραλαμπούδη έχει κάνει θραύση στα social media και στο Youtube με τα χιουμοριστικά βίντεο με την ίδια να ενσαρκώνει διαφορετικούς τύπους μαμάδων στο 5’ Minute Mum. Ε ... δεν θα γλιτώναμε οι Πυργιώτες... Πύργος, Κατάκολο, Σπιάντζα και η Ηλεία γενικώς κάνουν θραύση και βγάζουν γέλιο με την Έλενα να δίνει ρεσιτάλ...

      "Όλοι έχουμε περάσει έστω και μια φορά στη ζωή μας, τις διακοπές μας στο σπίτι, στο χωριό, είτε είναι της πεθεράς, είτε είναι της μαμάς μας. Αυτή τη φορά είναι στις στης πεθεράς! Οι τιμές στον Θεό στα νησιά, οπότε η μόνη λύση είναι χωριό, Πόθος, Πύργος Ηλείας, Κατάκολο. Τι γίνεται όμως όταν μένουνε πολλοί άνθρωποι μέσα σ’ ένα σπίτι για 2 εβδομάδεας ; Είμαι σίγουρή ότι το έχετε περάσει! Συνυπάρχουν εύκολα ή δύσκολα; Και τι γίνεται όταν την συγκεκριμένη περίοδο τυχαίνει ένα από τα παιδιά της οικογένειας να είναι στη φάση που βγάζει την πάνα; Potty training λοιπόν για ΟΛΟΥΣ μέσα στο σπίτι! Το έχετε περάσει και αυτό! Και καθένας έχει τη δίκη του γνώμη και λέει το μακρύ του και το κοντό του! Η κατάσταση είναι στο όριο και η τουαλέτα μία! 😂😂😂😂😂ΕΣΥ ποσό ταυτίζεσαι;" αναφέρει στο μήνυμα που συνοδεύει το video...

    • Ασταμάτητος, αυτοκρατορικός: O παγκόσμιος αθλητισμός υποκλίνεται στον Μίλτο Τεντόγλου
      Ασταμάτητος, αυτοκρατορικός: O παγκόσμιος αθλητισμός υποκλίνεται στον Μίλτο Τεντόγλου

      Οι επιδόσεις, το ήθος αλλά και οι... tentoglou airlines σχολιάστηκαν στα social media μετά το δεύτερο σερί χρυσό του Έλληνα Ολυμπιονίκη

      14 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου, επιδόσεις που γράφουν ιστορία, ήθος που το αναγνωρίζουν όλοι. Ο Μίλτος Τεντόγλου για άλλη μια φορά από το βράδυ της Τρίτης είναι από τις κορυφαίες μορφές της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας.
      Μπορεί ο ίδιος να μην ήταν ευχαριστημένος με το άλμα στα 8,48 μέτρα που του χάρισε το χρυσό στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, αυτό που κατάφερε, όμως, τον έγραψε για άλλη μια φορά στην ιστορία του στίβου καθώς έγινε μόλις ο δεύτερος άλτης μετά τον Καρλ Λιούις που κατάφερε να κερδίσει back to back πρώτες θέσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
      «Δεν μπορεί τίποτα που να μπορεί να τον σταματήσει» γράφτηκε στον λογαριασμό της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου. «Αυτοκρατορικός» ήταν το μονολεκτικό σχόλιο στον επίσημο λογαριασμό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. «Μπορεί κανείς να τον σταματήσει;» ήταν το ερώτημα που έθεσε ο λογαριασμός της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου. «Back to back» υπενθύμισε ο λογαριασμός στο Χ των Ολυμπιακών Αγώνων.
      Εξίσου αποθεωτική ήταν η αντίδραση και των Ελλήνων χρηστών του Χ που εκτός από τα μπράβο και τα συγχαρητήρια για την επίδοση του Τεντόγλου, αναφέρθηκαν στις... tentoglou airlines ενώ ξεχωριστή ήταν και η αναφορά στο ήθος του Έλληνα χρυσού Ολυμπιονίκη.
      Στον... χορό μπήκαν και εταιρείες όπως το Netflix και η Duo που δεν έχασαν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις πτήσεις του Μίλτου Τεντόγλου για επιθετικό marketing.
      netflix-tentoglou


      Τον αγώνα του Τεντούγλου παρακολούθησε από τις εξέδρες του «Stade De France» τόσο ο φίλος του και χάλκινος Ολυμπιονίκης στο άλμα επι κοντώ Εμμανουήλ Καραλής, όσο και ο «άρχοντας των κρίκων» και χάλκινος Ολυμπιονίκης στο Παρίσι Λευτέρης Πετρούνιας, με τον οποίο ο Μίλτος είχε και μια θερμή αγκαλιά.
      Ο Μίλτος όμως παρότι έγραψε Ιστορία η πρωτη αντίδραση που έβγαλε προς τον προπονητή του είχε ένα μικρό παράπονο: «Δεν ήμουν καλός, δεν ήμουν καλός», είπε στον Γιώργο Πομάσκι και το επιβεβαίωσε στις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη μετά τέλος του αγώνα "Ο Πομάσκι μου είπε ότι το πήραμε δεύτερη φορά. Του έλεγα δεν ήμουν καλός".
      «Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό που κατάφερα αλλά ήθελα κάτι παραπάνω, κάτι μου έλειπε σήμερα. Το πάλεψα. Στο τέλος άρχισα να ξυπνάω, το πέμπτο άλμα ήταν πάρα πολύ καλό, θα πήγαινε για μεγάλο άλμα. Πήγαμε να το ρισκάρουμε στο έκτο αλλά δεν έκατσε. Ο αέρας άλλαζε συνέχεια, είναι δύσκολος αγώνας. Είμαι πολύ χαρούμενος. Σαν επίδοση ήθελα κάτι παραπάνω, για μένα, να το ευχαριστηθώ πιο πολύ».
      Προφανώς ο Μίλτος είχε αυτό το μικρό παράπονο γιατί περίμενε περισσότερα από τον εαυτό του, ίσως ένα άλμα κοντά στα 8,70 μ. ή τουλάχιστον η κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ (8,66 μ) του Λούη Τσάτουμα.

      Ο τυπάρας από τα Γρεβενά παρά την ένταση του αγώνα δεν ξέχασε ούτε αυτούς που αγωνίστηκαν με το εθνόσημο στο Παρίσι, αλλά ούτε και αυτούς που συνεχίζουν την προσπάθειά τους. Όταν ρωτήθηκε αν θα δει άλλους αγώνες είπε: "Θα είμαι αύριο εδώ, για να πάρω το μετάλλιο. Θα δω την Κατερίνα, το αγαπημένο μου άθλημα το τριπλούν. Έχουμε και πόλο".

      «Βλέπω πολλά σχόλια, βιντεάκια, φωτογραφίες, μηνύματα, μ' αρέσουν αυτά. Χαίρομαι που κατάφερα να ευχαριστήσω τους Έλληνες και να τους κάνω περήφανους όπως και τα υπόλοιπα παιδία που αγωνίστηκαν είτε πήραν μετάλλιο είτε όχι», δήλωσε λίγο αργότερα μέσα από το πούλμαν της ελληνικής αποστολής.
      Όταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος έφτασε στο Ολυμπιακό Χωριό πνίγηκε στις αγκαλιές των ανθρώπων της ελληνικής αποστολής, με κάποιους να τον τρολάρουν επειδή στις δηλώσεις του είπε ότι «δεν πήγα καλά». Ανάμεσα σε όσους τον υποδέχθηκαν ήταν και ο Εμμανουήλ Καραλής με τον Μίλτο να του ζητάει να δει το μετάλλιο που κατέκτησε μια ημέρα νωρίτερα. Όλοι τους έδωσαν ραντεβού για ακόμα έναν γύρο αποθέωσης σήμερα που ο Μίλτος θα φορέσει και το χρυστό στο στήθος.
      Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
    Sites του Ομίλου

    Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

    Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

    Up & High Media & Productions

    ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

    Μέλος του 
    Μητρώο ΜΗ

    Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο