Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 09:53

Ι.Μ. Ασκητή: Δεν θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και φέτος

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Ανακοίνωση εκδόθηκε από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγ. Παρασκευής Γουμέρου – Ι. Ν. Καταθέσεως Αγ. Ζώνης Ασκητή.

Όπως αναφέρεται δεν θα τελεστούν εκδηλώσεις στην Ι.Μ. Ασκητή και φέτος λόγω των γνωστών απαγορεύσεων απο την ΕΦΑ Ηλείας.

"Γίνεται γνωστό στους φιλέορτους Χριστιανούς της Ιεράς Μονής Ασκητή ότι και φέτος δεν θα τελεστούν ο εσπερινός και η θεία Λειτουργία στις 30 και 31 Αυγούστου λόγω απαγόρευσης εισόδου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας .

Όσο αφορά δε κάποιους «φιλέορτους» που για άλλη μία χρονιά είναι οι «Κονιόρδοι» τους παραπέμπουμε στην παροιμία «όταν σε βλέπω άνδρα μου σε θυμάμαι»" αναφέρει η ανακοίνωση του εκκλησιαστικού συμβουλίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 21:34

Σχετικά Άρθρα

  • Δήμος Πύργου: Παρεμβάσεις στο αποχετευτικό δίκτυο του Δημοτικού και Γυμνασίου Γουμέρου
    Δήμος Πύργου: Παρεμβάσεις στο αποχετευτικό δίκτυο του Δημοτικού και Γυμνασίου Γουμέρου

    Έμπρακτο είναι το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση των κτηριακών εγκαταστάσεων των σχολικών μονάδων του Δήμου καθώς και των συνθηκών κάτω από τις οποίες πραγματοποιείται η εκπαιδευτική διαδικασία.

    Στο πλαίσιο αυτό και μετά από αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο που στεγάζεται το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Γουμέρου, εκπονήθηκε μελέτη και υπεγράφη σύμβαση για την υλοποίηση εργασιών βελτιστοποίησης των υποδομών που έχουν να κάνουν με το αποχετευτικό δίκτυο των τουαλετών του σχολείου, ώστε να γίνεται με ασφαλή τρόπο η απορροή των ακαθάρτων και της διοχέτευσης των λυμάτων.

    Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν διαπιστωθεί προβλέπονται καθαιρέσεις δαπέδων και αντικατάσταση των παλαιών σωλήνων αποχέτευσης, τα οποία έχουν αστοχία κατασκευής και παρουσιάζουν διαρροές λυμάτων.

    Επίσης, πρόκειται να γίνει επισκευή των χαλασμένων τουαλετών με την αντικατάσταση των φθαρμένων ειδών υγιεινής και πλακιδίων δαπέδου.

    Κύριος στόχος των παρεμβάσεων που γίνονται είναι να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα του αποχετευτικού δικτύου του κτηρίου που στεγάζει τα δύο σχολεία, καθόσον η τελευταία συντήρηση είχε γίνει εδώ και αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μαθητών.

    dimos goumero apox 2

    dimos goumero apox 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δημοτική Κοινότητας Γουμέρου: Παρεμβάσεις ζωτικής σημασίας στην αγροτική οδοποιία
    Δημοτική Κοινότητας Γουμέρου: Παρεμβάσεις ζωτικής σημασίας στην αγροτική οδοποιία

    Σε παρεμβάσεις ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Γουμέρου προχωρά η Δημοτική Αρχή με την υλοποίηση του έργου αγροτικής οδοποιίας που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες.

    Οι εργασίες που έχει αναλάβει να υλοποιήσει ο εργολάβος, ο οποίος εγκαταστάθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Βασίλη Παναγόπουλο, αφορούν αγροτικό δρόμο πλάτους 3,5 μέτρων και μήκους 950 μ.

    Ο συγκεκριμένος δρόμος διευκολύνει την πρόσβαση των αγροτών της περιοχής προς τις καλλιεργούμενες εκτάσεις που έχουν στην ιδιοκτησία τους καθώς και γενικότερα τη διαδικασία της πρωτογενούς παραγωγής.

    Ειδικότερα θα γίνει καθαρισμός φυτικών και εκσκαφή του υπάρχοντος δρόμου σε βάθος έως και 0,8 μ., κατασκευή σωληνωτών οχετών εκτόνωσης τάφρων, τοιχίων αντιστήριξης, κρασπέδου, σκυροδέματος, επενδύσεις σε τάφρους και εισόδων αγροτικών ιδιοκτησιών με μεταλλικά στοιχεία.

    Προβλέπεται το αργότερο μέσα σε διάστημα 12 μηνών να έχει ολοκληρωθεί το έργο αυτό που έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

    Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου αυτού μαζί με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν σε Χανάκια και Μυρτιά-Άγιο Ηλία, ανέρχεται στο ποσό των 699.980,41€ .

    (Δελτίο Τύπου)

  • Γούμερο: Συνελήφθη άνδρας για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών
    Γούμερο: Συνελήφθη άνδρας για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

    Κατασχέθηκαν 22 δενδρύλλια κάνναβης και περίπου 40 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία, πραγματοποίησαν έρευνες σε αγρόκτημα και κατοικία του κατηγορούμενου, κατά τις οποίες βρήκαν και κατέσχεσαν :

    • 22 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε τα 1,4 μέτρα και
    • 38,6 γραμμάρια, της ναρκωτικής ουσίας.

    Ο κατηγορούμενος καλλιεργούσε τα δενδρύλλια σε ισάριθμες γλάστρες, σε τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους, αποψιλωμένους από υπάρχουσα βλάστηση, ενώ το πότισμα των φυτών πραγματοποιούταν από πηγάδι.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

  • Επίσκεψη Δ. Αβραμόπουλου στα σχολεία Καράτουλα και Γουμέρου
    Επίσκεψη Δ. Αβραμόπουλου στα σχολεία Καράτουλα και Γουμέρου

    Ένα μάθημα, μια προσέγγιση για την Ευρώπη μέσα από μια προσωπική ματιά

    Ένα «μάθημα», μία προσέγγιση μέσα από την προσωπική του εμπειρία, προσέφερε στους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων Καράτουλα και Γουμέρου και του Γενικού Λυκείου Καράτουλα, στο πλαίσιο των μαθημάτων της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής και της Πολιτικής Παιδείας ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, Βουλευτής Ηλείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

    Η διδακτική αυτή προσέγγιση πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία-πρόταση του Προέδρου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ωλένης κ. Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου.

    Τον κ. Αβραμόπουλο υποδέχθηκαν οι διευθυντές του Γυμνασίου Καράτουλα κ. Μαρία Ζώντου και του Γενικού Λυκείου Καράτουλα κ. Αριστείδης Ταυλόπουλος, που ευχαρίστησαν τον καλεσμένο και τον κ. Αντωνόπουλο για τις πολλαπλές κινήσεις ενίσχυσης του σχολικού συγκροτήματος Καράτουλα, ενώ παραβρέθηκαν και μαθητές του Γυμνασίου Γουμέρου με επικεφαλής την καθηγήτρια κ. Κατερίνα Σταυροπούλου.

    Τον ομιλητή, μέσα από την παρουσίαση του βιογραφικού του, προλόγισε ο καθηγητής του Γυμνασίου Καράτουλα κ. Γεώργιος Κουρκούτας, ενώ λίγα λόγια απηύθυνε και ο κ. Κ. Αντωνόπουλος, που «θυμήθηκε» τα κοινά μαθητικά χρόνια με τον κ. Αβραμόπουλο.

    Ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία της μεταπολεμικής Ευρώπης, που ξέφυγε από το εφιαλτικό πολεμικό παρελθόν που την είχε γονατίσει και τόνισε πως οι νέες ευκαιρίες, που γέννησε η Ευρωπαϊκή ενοποίηση, έχουν δώσει και στους Έλληνες μια νέα προοπτική. Ωστόσο, όπως επισήμανε, ακόμη δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι λόγω της φυγής νέων επιστημόνων από την Ελλάδα προς άλλες χώρες της Ε.Ε., λόγω μισθολογικής διαφοράς και συνθηκών εργασίας τονίζοντας την ανάγκη να υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα, για τους νέους και τις νέες της χώρας μας. Προέτρεψε μάλιστα τους μαθητές να αλλάξουν την κατάσταση που τους παρέδωσε η προηγούμενη γενιά και με όχημα την αριστεία και την διαρκή προσπάθεια να κυνηγούν τα όνειρά τους, να θέτουν στόχους και να τους πετυχαίνουν, χωρίς να νιώθουν φόβο.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε ο διάλογος του κ. Αβραμόπουλου με τους μαθητές, που επί δύο ώρες περίπου έθεταν εύστοχα ερωτήματα στον καλεσμένο, με τον τελευταίο να δίνει απαντήσεις και να αναφέρεται σε δικές του εμπειρίες από την επί δεκαετίες πολιτική, επαγγελματική και κοινωνική του διαδρομή. Πέραν των θεμάτων σπουδών, της επαγγελματικής τους αποκατάστασης και της εξασφάλισης ενός ικανοποιητικού επιπέδου ζωής, ευρωπαϊκά και γεωπολιτικά θέματα, δημογραφικό και μετανάστευση, έδειξαν να απασχολούν τους μαθητές, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως δεν έγινε κάποια πολιτική αναφορά. Άλλα ζητήματα που ετέθησαν αφορούσαν στο μέλλον της σταφίδας, την τιμή του γάλακτος, της φέτας και των αγροτικών προϊόντων, τις εξαγωγές, την ανάπτυξη του τουρισμού, την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την τεχνητή νοημοσύνη και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

    Οι τοποθετήσεις των μαθητών κατέδειξαν πως οι νέοι σήμερα έχουν οικολογικό ενδιαφέρον περισσότερο από κάθε άλλη γενιά, διεκδικούν συμμετοχή στον πολιτισμικό γίγνεσθαι και τους απασχολεί πολύ το οικονομικό κλίμα.

    Ο κ. Αβραμόπουλος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον διευθυντή του σχολείου και τους καθηγητές οι οποίοι απέδειξαν έμπρακτα πως διαπλάθουν όχι μόνο καλούς μαθητές αλλά κυρίως ενεργούς πολίτες.

    avramop karat goumr 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Επίσκεψη κλιμακίου από την Περιφερειακή παράταξη "Νέα Δυτική Ελλάδα - Ενωμένοι Μπορούμε" στην κοινότητα Γουμέρου
    Επίσκεψη κλιμακίου από την Περιφερειακή παράταξη

    Την Τοπική Κοινότητα Γουμέρου του Δήμου Πύργου επισκέφθηκαν την Κυριακή 7/4 ο περιφερειακός σύμβουλος Ηλείας με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ "Νέα Δυτική Ελλάδα - Ενωμένοι Μπορούμε", συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Σταματόπουλο Ανδρέα και Κωνσταντίνο Ντίνο, όπου συνάντησαν τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Μαρίνο Ντούμα αλλά και κατοίκους του χωριού.

    Το κορυφαίο θέμα συζήτησης ήταν το γεγονός πως την κοινότητα εδώ και 3 1/2 μήνες δεν επισκέπτεται αγροτικός ιατρός, γεγονός που δυσχεραίνει την καθημερινότητα των κατοίκων όχι μόνο της κοινότητας Γουμέρου αλλά και των γειτονικών χωριών τους οποίους εξυπηρετεί η συγκεκριμένη οργανική θέση.

    Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν επίσης και τα σοβαρά προβλήματα οδοποιίας (αγροτικής και μη) που υπάρχουν στην περιοχή καθώς επίσης και η τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων σε συγκεκριμένα επικίνδυνα σημεία από και προς την κοινότητα.

    Η ποιότητα ζωής των κατοίκων της ορεινής Ηλείας έχει μπει από τους ιθύνοντες σε δεύτερη μοίρα εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα τα χωριά μας να ερημώνουν.

    Η αξιοπρεπής ποιότητα ζωής και η συνεχής βελτίωση ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή για την παράταξη μας σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής ζωής.

    Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο να ασκούμε πίεση προσπαθώντας για το καλύτερο για τους συμπολίτες μας.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Με το βραβείο Διονυσίου και Γεωργίου Αντωνόπουλου 2023 βραβεύτηκαν οι πρώτοι μαθητές σε Καράτουλα και Γούμερο
    Με το βραβείο Διονυσίου και Γεωργίου Αντωνόπουλου 2023 βραβεύτηκαν οι πρώτοι μαθητές σε Καράτουλα και Γούμερο

    Με επιτυχία έγινε στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καράτουλα, η απονομή των Βραβείων Αριστείας, Διονυσίου και Γεωργίου Αντωνόπουλου, στους πρώτους μαθητές των τάξεων του έτους 2022- 2023 του Λυκείου Καράτουλα, του Γυμνασίου Καράτουλα και του Γυμνασίου Γουμέρου.

    Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Καράτουλα, έγινε το πρωι της Τρίτης 7 Νοεμβρίου 2023 η απονομή των Βραβείων Διονυσίου και Γεωργίου Αντωνόπουλου, στους πρώτους μαθητές των τάξεων του έτους 2022- 2023 του Λυκείου Καράτουλα, του Γυμνασίου Καράτουλα και του Γυμνασίου Γουμέρου.

    Εις μνήμην δύο προσώπων της κοινωνικής προσφοράς….

    Ο καθηγητής κ. Γεώργιος Κουρκούτας, στην εισαγωγή της εκδηλώσεως, ανέγνωσε το χρονικό της βράβευσης και το βιογραφικό των αειμνήστων Διονυσίου και Γεωργίου Αντωνόπουλου, που καταγόμενοι από το Αρβανίτη Ωλένης διακρίθηκαν στην Ιατρική επιστήμη και στο Πυροσβεστικό Σώμα, αντίστοιχα, αφήνοντας παρακαταθήκη για στήριξη της Εκπαίδευσης στην περιοχή του τ. Δήμου Ωλένης.

    Ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ωλένης, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ανεφέρθη στο όραμα των δύο σημαντικών ανθρώπων και την σημαντική βοήθεια που προσέφεραν στον τόπο τους. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην πολυετή προσπάθεια αναβίωσης του ιστορικού συλλόγου, έργο που επετεύχθη χάρη στις προσπάθειες και την εμπιστοσύνη των μελών και του Δ.Σ. του συλλόγου. Όπως υπογράμμισε ο κ. Κ. Αντωνόπουλος, ο Σύλλογος πλέον γίνεται θεσμός και θερμός υποστηρικτής της νεολαίας της περιοχής Ωλένης, εγκρίνοντας μάλιστα χορηγία για την σχολική εκδρομή της Γ’ Λυκείου.

    Στην εκδήλωση, απηύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, ο βουλευτής Ηλείας, πρώην υπουργός και επίτροπος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών νομού Ηλείας αρχιπύραρχος κ. Βασίλης Σολδάτος, ο δημοτικός σύμβουλος δήμου Πύργου κ. Νίκος Θεοδώρου (εκπροσώπησε το νέο δήμαρχο κ. Στάθη Καννή) και ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, γιος και ανιψιός των χορηγών, ενώ παρόντες μεταξύ άλλων ήταν

    Το παρών έδωσαν πέρα από τους μαθητές και τους γονείς των μαθητών ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δ. Πηνειού κ. Σπύρος Βασιλείου, η επιστημονική υπεύθυνος των σχολείων κα Μαρία Μπίρμπα, ο τ. Δήμαρχος Ωλένης κ. Ιωάννης Παναγόπουλος, εκπρόσωποι των κοινοτήτων Καράτουλα και Γουμέρου, οι Διευθυντές των τιμωμένων σχολείων, το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ωλένης, που ήταν και ο διοργανωτής των Βραβείων Αριστείας κ.α.

    vraveio antonop goumero kar 2

    Οι μαθητές που βραβεύτηκαν

    Από το Γυμνάσιο Καράτουλα και την Α Γυμνασίου ο Ντόγκος Παναγιώτης με βαθμό 19,6, από την Β Γυμνασίου ο Μιαούλης Βασίλειος – Παναγιώτης και η Πετροπούλου Νικολία – Πιπίνα με βαθμό 19,9, και από την Γ Γυμνασίου ο Μαγούλης Βασίλειος με βαθμό 19,6.

    Από το Γενικό Λύκειο Καράτουλα και την Α Λυκείου η Παναγοπούλου Νίκη με βαθμό 18,9, από τη Β Λυκείου η Σένια Αιμιλιάνα – Μαρία με βαθμό 18,7 και από τη Γ Λυκείου η Γιαννόπουλου Μαρία με βαθμό 19,7. Από το Γυμνάσιο Γουμέρου βραβεύτηκαν από την Α Γυμνασίου ο Γαβριλόπουλος Γεώργιος με επίδοση 19,1, από τη Β Γυμνασίου η Παυλοπούλου Μαρία με επίδοση 18,5 και από τη Γ Γυμνασίου η Θεοδωροπούλου Γεωργία, η Τσαμπούκου Βασιλική – Ανδριάνα και ο Φωτακόπουλος Κωνσταντίνος με επίδοση 18.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Γούμερο: Σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά κοντά στο Βάραγκα
    Γούμερο: Σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά κοντά στο Βάραγκα

    Δασική πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις δύο το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή ανάμεσα στο Βάραγκα και το Γούμερο.

    Στο σημείο κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου με επικεφαλής διοικητή Π.Υ. Ηλείας Αρχιπύραρχο Βασίλη Σολδάτο και τον υποδιοικητή της Π.Υ. Πύργου Αντιπύραρχο Νίκο Σμαρνάκη.

    Η φωτιά ξέσπασε σε παρυφές δασικής έκτασης και επεκτάθηκε κάνοντας στάχτη έκταση περίπου τεσσάρων στρεμμάτων.

    Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, δύο οχήματα και μια υδροφόρα του δήμου Πύργου και μια ομάδα πυροσβεστών από την 6η ΕΜΟΔΕ.

    goumer2

    goumer3

  • Γούμερο: Στάχτη 70 στρέμματα από πυρκαγιά κοντά στον Ασκητή
    Γούμερο: Στάχτη 70 στρέμματα από πυρκαγιά κοντά στον Ασκητή

    Στην ίδια περιοχή που πριν από λίγες ημέρες είχε ξεσπάσει πυρκαγιά από κεραυνό εν μέσω κακοκαιρίας, ξέσπασε και πάλι νέα, το μεσημέρι της Κυριακής, στο Γούμερο.

    Οι φλόγες φούντωσαν σε ένα δύσβατο σημείο κοντά στον Ασκητή, και έλαβε διαστάσεις, αφού η πρόσβαση από τις επίγειες δυνάμεις ήταν αδύνατη και το έργο της κατάσβεσης ανέλαβαν από αέρος ένα ελικόπτερο Erickson, τρια αεροσκάφη Air Tractor και ένα αεροσκάφος Canadair.

    Οι επίγειες δυνάμεις κυρίως με πεζοπόρα τμήματα προσπάθησαν να περιορίσουν όσο μπορούσαν την επέκταση της φωτιάς όπου υπήρχε πρόσβαση, πράγμα όμως πολύ δύσκολο.

    Οι πυροσβεστικές δυνάμεις με επικεφαλής το διοικητή Π.Υ. Ηλείας Αρχιπύραρχο Βασίλη Σολδάτο και τον διοικητή της Π.Υ. Πύργου Πύραρχο Γιώργο Κωνσταντακόπουλο, συνεχίζουν και σήμερα τις επιχειρήσεις στην περιοχή, όπου ήδη έχουν καεί περί τα 70 στρέμματα αναγεννημένης δασικής έκτασης.

    Ένα αεροσκάφος Canadair προστέθηκε στα εναέρια μέσα που επιχειρούν στην περιοχή του Γουμέρου. Σε ότι αφορά τις επίγειες δυνάμεις πεζοπόρα τμήματα της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, κάνουν ότι μπορούν για να φτάσουν στις εστίες της πυρκαγιάς σε μια περιοχή που δεν υπάρχει κανένας δρόμος και η πρόσβαση είναι εξαιρετικά δύσκολη...

    Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

    goumero fotia 1

    goumero fotia 3

    fotia goumero 2

    fotia goumero 4

    fotia goumero 5

    fotia goumero 6

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch