Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 14:58

Η πρώτη συνάντηση των Ηλείων Αποστράτων Αεροπορίας

Γράφτηκε από
Ad Slot

Πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου

Μέσα σε φιλικό και «οικογενειακό» κλίμα και παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου στον Πύργο η πρώτη συνάντηση των Αποστράτων Αξιωματικών της Αεροπορίας από την Ηλεία. Δεκάδες Απόστρατοι έδωσαν το «παρών» από όλον τον Νομό, αποδεικνύοντας και το μεγάλο τους ενδιαφέρον για να υπάρξει και στην Ηλεία ένας φορέας που θα ασχοληθεί με τον χώρο της Πολεμικής Αεροπορίας και τα θέματά τους. Παράλληλα, συγκροτήθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Ηλείας, που σύντομα θα επικοινωνήσει με την Κεντρική Διοίκηση της Ε.Α.Α.Α. για τα περαιτέρω.

Την κεντρική εισήγηση για την συγκρότηση του Παραρτήματος Ηλείας της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας έκανε ο Υποπτέραρχος (Ι) ε.α. κ. Σωτήριος Γαραντζιώτης, που ανέφερε και τις ως τώρα κινήσεις που έχουν γίνει σε συνεννόηση με την Κεντρική Διοίκηση της Ε.Α.Α.Α. Μετά από ψηφοφορία εξελέγησαν (κατά σειρά ψήφων) στις πρώτες 7 θέσεις οι Γαραντζιώτης Σωτήριος, Παρασκευόπουλος Χρήστος, Μακρής Αθανάσιος, Κοτσιλίμπας Γεώργιος, Πατέλης Δημήτριος, Λόλας Δημήτριος και Ρηγόπουλος Νικόλαος.

Ακολούθως διαμορφώθηκε η σύνθεση του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου, που αποτελείται από τους Σωτ. Γαραντζιώτη, Πρόεδρο, Αθαν. Μακρή, Αντιπρόεδρο, Χρ. Παρασκευόπουλο, Γραμματέα, Γεώρ. Κοτσιλίμπα, Ταμία και Δημ. Πατέλη, μέλος, ενώ αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι Δημ. Λόλας και Νικ. Ρηγόπουλος. Μετά από αυτές τις εξελίξεις θα σταλούν στα κεντρικά των Αθηνών της Ενώσεως Αποστράτων Αεροπορίας τα πρακτικά της ψηφοφορίας και μετά την επικύρωσή τους θα οριστεί επίσημα το εκλεγέν Δ.Σ. του Παραρτήματος Ηλείας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 18:09

Σχετικά Άρθρα

  • Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ήλιδας: Γενική Συνέλευση των μελών την Τετάρτη 23/10
    Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ήλιδας: Γενική Συνέλευση των μελών την Τετάρτη 23/10

    Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δήμου Ήλιδας, στο εργατικό κέντρο της Αμαλιάδας. Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

    1. Διαδικασίες προς το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που θα γίνει στις 8 -10 Νοεμβρίου 2024.
    2. Εγγραφή μελών, λειτουργία γραφείων κόμματος έως τις 24/10/2024.
    3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τις εκλογές αντιπροσώπων στο Συνέδριο του Νοεμβρίου.
    4. Άλλα τρέχοντα οργανωτικά θέματα.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία είναι και παραμείνει η ελπίδα για αλλαγή, το κόμμα που εκφράζει τη μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού για πρόοδο και αξιοπρέπεια. Όλες και όλοι μαζί για μια νέα σελίδα για την Αριστερά και την πατρίδα.
    (Δελτίο Τύπου)
  • Ν.Μ. Πύργου: Επί τάπητος τα χρόνια προβλήματα του ΕΣΥ στη συνέλευση, παρουσία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ
    Ν.Μ. Πύργου: Επί τάπητος τα χρόνια προβλήματα του ΕΣΥ στη συνέλευση, παρουσία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

    Αντιλαμβανόμενοι το λειτουργικό αδιέξοδο στο οποίο εδώ και χρόνια έχει περιέλθει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, οι Σύλλογοι Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου, με την συμμετοχή του ιατρικού προσωπικού αλλά και του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου πραγματοποίησαν χθες συνέλευση στο αμφιθέατρο της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου.

    Κατά την διάρκεια της συνέλευσης τέθηκαν όλα τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τον υγειονομικό κλάδο τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

    Σε ό,τι αφορά στη Ν.Μ. Πύργου η υποστελέχωση σε ιατρικό κυρίως προσωπικό με την Παθολογική Κλινική να πλήττεται περισσότερο καθώς και το θέμα των μονιμοποιήσεων των συμβασιούχων εργαζομένων ήταν αυτά που κυριάρχησαν ενώ από την συζήτηση δεν έλειψαν όπως ήταν αναμενόμενο τα συνδικαλιστικά ζητήματα και το “πάγωμα” των μισθών των υγειονομικών.

    Αναφορά έγινε επίσης στην Παιδιατρική Κλινική στον χώρο της οποίας φιλοξενούνται τέσσερα αδέλφια μέχρι να βρεθεί κάποια δομή φιλοξενίας.

    Αναφερόμενος σε όλα αυτά τα ζητήματα ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου Γιάννης Γεωργίου σε δήλωσή του σημείωσε πως:

    «Θέσαμε στην Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΕΔΗΝ) τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Πύργου και τα οποία εδώ και τρία χρόνια παραμένουν άλυτα. Η Παθολογική κλινική εξακολουθεί να λειτουργεί με σοβαρότατες ελλείψεις ενώ και ο Στρατιωτικός γιατρός που είχε έρθει, μοιάζει πλέον με προεκλογικό τέχνασμα καθώς μετα τις εκλογές έχει πάψει και αυτός. Οι ελλείψεις είναι πολλές και σε όλα τα τμήματα.

    Στην Ουρολογική δυο μόνο γιατροί προσπαθούν να καλύψουν τους πολίτες ενώ εκτός από τα προβλήματα των κλινικών, σοβαρό είναι και το ζήτημα της μη λειτουργίας βασικών τακτικών εξωτερικών ιατρείων με κυριότερο το Παθολογικό αλλά και Πνευμονολογικό και Διαβητολογικό.

    Ζητήματα που θα πρέπει να απασχολήσουν την Διοίκηση του ΓΝ Ηλείας και το Υπουργείο Υγείας. Αποτέλεσμα είναι οι Ηλείοι ασθενείς να προσφεύγουν σε ιδιώτες και να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Την ίδια στιγμή, το Νοσοκομείο Πύργου έχει αποτελέσει τη «μαύρη τρύπα» για τις Νοσηλευτικές Μονάδες της Αχαΐας καθώς όπως λένε οι πληροφορίες μας, πλέον δεν δηλώνουν γιατροί για τα Νοσοκομεία της Πάτρας, κυρίως Παθολόγοι, διότι γνωρίζουν ότι θα τους δώσουν εντέλλεσθε για τον Πύργο.

    Παράλληλα, συζητήσαμε και συνδικαλιστικά ζητήματα με βασικότερο τους μισθούς οι οποίοι έχουν παγώσει και οι υγειονομικοί εξαιτίας των αυξήσεων και του ενεργειακού κόστους αδυνατούν να βγάλουν το μήνα…».

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος επεσήμανε ότι: «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται σε λειτουργικό αδιέξοδο λόγω των μαζικών αποχωρήσεων, το κύμα φυγής υγειονομικών.

    Τα τελευταία 2,5 χρόνια έχουν φύγει 10.000 υγειονομικοί από το ΕΣΥ, αρνητικό ρεκόρ αποχωρήσεων που δείχνει ότι πια ότι το εθνικό σύστημα υγείας δεν είναι ελκυστικό για το υγειονομικό προσωπικό. Προτιμούν να πάνε να δουλέψουν στον ιδιωτικό τομέα ή το εξωτερικό όπου εκεί οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες και οι μισθοί πολλαπλάσιοι απ’ ότι στην χώρα μας.

    Οι περιφερειακές ανισότητες στο ΕΣΥ στην παροχή υπηρεσιών μέρα με την ημέρα αυξάνονται όλο και πιο πολύ καθότι στα περιφερειακά νοσοκομεία αρνούνται να πάνε γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό καθώς οι μισθοί δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος διαβίωσης. Εδώ στον Πύργο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την Παθολογική.

    Προκηρύξεις γίνονται αλλά βγαίνουν άγονες. Ταυτόχρονα δεν μπορεί όταν νοσηλεύεις 60 ασθενείς να καλύπτεσαι μόνο με δυο γιατρούς με μετακίνηση να μην δουλεύουν τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και να έρχεται ο χειμώνας που ξέρουμε ότι οι ιώσεις και οι λοιμώξεις είναι σε έξαρση και τα παθολογικά και πνευμονολογικά διπλασιάζονται και υπερπολλαπλασιάζονται.

    Θα πρέπει η κυβέρνηση να αυξήσει τους μισθούς, να είναι ειλικρινής με τους δημόσιους υπαλλήλους, τους υγειονομικούς, να μας εντάξει στα ΒΑΕ, να μονιμοποιήσει τους συμβασιούχους γιατί τώρα και προκήρυξη να γίνει, το επικουρικό προσωπικό των συμβασιούχων θα καταλάβει θέσεις μόνιμου.

    Δηλαδή θα έχουμε ανακύκλωση του ίδιου προσωπικού. Να αυξήσει τους μισθούς γιατί δεν πρόκειται ο υγειονομικός πια να έρθει στο ΕΣΥ.

    Τώρα ακολουθεί την αντίστροφη πορεία. Έως τα μνημόνια ερχόταν στο ΕΣΥ. Τώρα σταδιακά όλοι φεύγουν και αν πάμε με αυτό το ρυθμό ο τελευταίος θα κλείσει την πόρτα. Και όταν αφήνει χώρο το δημόσιο σύστημα υγείας τον καλύπτει ο ιδιωτικός τομέας.

    Έρχεται λοιπόν ο ιδιωτικός να καλύψει τα κενά και ο πολίτης βάζει όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Οι ιδιωτικές δαπάνες στη χώρα μας είναι 40% είμαστε πρωταθλητές στην Ευρώπη και όπως πάμε σταδιακά θα είναι πολύ περισσότερες απ’ ότι οι δημόσιες δαπάνες.

    Με 5% δημόσιες δαπάνες υγείας δε φτιάχνει το σύστημα, συνεχώς θα υποβαθμίζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και ο πολίτης θα βάζει το χέρι στην τσέπη. Τα περιφερειακά νοσοκομεία όπως και του Πύργου έχουν καταντήσει κέντρα διακομιδών» ανέφερε κλείνοντας ο κ. Γιαννάκος.

    giannakos 2

  • Η ΟΜ Ήλιδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις προσυνεδριακές συνελεύσεις-εκδηλώσεις
    Η ΟΜ Ήλιδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις προσυνεδριακές συνελεύσεις-εκδηλώσεις

    Την Κυριακή 27 Μάρτη η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ήλιδας πραγματοποίησε την τελευταία Γενική Συνέλευσή της πριν τις εκλογές των αντιπροσώπων της στο 3ο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθούν στις 3 Απρίλη. Κεντρικός εισηγητής ήταν εκ μέρους της ΚΟΕΣ, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μιχάλης Σιδηρόπουλος. Μετά από γόνιμο διάλογο και σε κλίμα ενότητας έγινε η έγκριση των κειμένων των θέσεων και του καταστατικού και κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες των αντιπροσώπων της ΟΜ Ήλιδας στο 3ο Συνέδριο. Η διαδικασία της κατάθεσης υποψηφιοτήτων θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30/3.

    Στα πλαίσια των προσυνεδριακών διαδικασιών η ΟΜ Ήλιδας πραγματοποίησε ακόμη:

    • Στις 22 Φλεβάρη, Γενική Συνέλευση με κεντρικό εισηγητή τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστο Σπίρτζη που συνδυάστηκε με διήμερη περιοδεία του στο Νομό Ηλείας.
    • Στις 28 Φλεβάρη, θεματική εκδήλωση για την Υγεία με την παρουσία του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέα Ξανθού, την περιοδεία του σε δομές υγείας του Νομού Ηλείας (Κρέστενα, Πύργος, Αμαλιάδα) και κεντρική εκδήλωση-ομιλία στη Αμαλιάδα με τίτλο: «Η πανδημία και η πρόκληση ενός νέου Δημόσιου Συστήματος Υγείας».

    Οι παραπάνω εκδηλώσεις σε συνδυασμό με την παράλληλη ένταξη πολλών νέων μελών στην ΟΜ Ήλιδας, καταγράφονται σαν πολιτικά γεγονότα που σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Θέλουμε μαζί μας κάθε σκεπτόμενο και δημοκρατικό πολίτη, ακόμα και όσους έχουν ενστάσεις και διαφωνίες σε όσα κάνουμε. Όλους όσους μπορούν να μας οδηγούν μπροστά. Όσους έχουν όραμα για έναν καλύτερο κόσμο γιατί είναι αυτοί που τελικά τον αλλάζουν.

    Το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 17 Απρίλη.

    «Ελάτε να γίνετε εσείς το κόμμα της νέας εποχής. Γίνε εσύ ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, πάρε την Ελλάδα στα χέρια σου, αύριο».

    (Δελτίο Τύπου)

  • ΣΥΡΙΖΑ ΟΜ Ήλιδας: Ανοιχτή συνέλευση μελών και φίλων
    ΣΥΡΙΖΑ ΟΜ Ήλιδας: Ανοιχτή συνέλευση μελών και φίλων

    Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο δρόμο για το συνέδριό του, απευθύνεται σε κάθε αριστερό και προοδευτικό πολίτη καλώντας τον να λάβει μέρος στην τελική προσυνεδριακή συνέλευση πριν από τις εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων. Να συμβάλλει στις αναγκαίες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα. Να δυναμώσει τη φωνή της Αριστεράς, της Προόδου, της Δημοκρατίας, να δυναμώσει τη δική του φωνή. Η συστράτευση με το ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου της νίκης στη μάχη για να αλλάξουμε τους συσχετισμούς δυνάμεων ενάντια στον αυταρχικό νεοφιλελευθερισμό με μια κατεύθυνση αριστερή, προοδευτική, δημοκρατική. Μια κατεύθυνση προς ένα μέλλον ελπιδοφόρο για όλες και για όλους. Για μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή.

    Η τελική προσυνεδριακή συνέλευση της Οργάνωσης Μελών Ήλιδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου και ώρα 6:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας και είναι ανοιχτή για όλους όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος ως μέλη ή ως φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

    Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δ.Ήλιδας

    Καποδιστρίου και Ιφίτου (πλατεία Αγ.Αθανασίου), 27200, Αμαλιάδα

    τηλ: 26220 27183

    https://www.facebook.com/SYRIZAILIDAS

    (Δελτίο Τύπου)

  • Αναβολή της Λαϊκής Συνέλευσης στο Δήμο Πηνειού
    Αναβολή της Λαϊκής Συνέλευσης στο Δήμο Πηνειού

    Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην επικράτεια οδήγησε τον Δήμαρχο Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνο στην απόφαση για αναβολή της Λαϊκής Συνέλευσης της 7ης Νοεμβρίου 2021.

    «Ψηλά η ασφάλεια των συνδημοτών μας! Πιο Ψηλά η υγεία όλων μας! Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, επιβάλλει την αναβολή της Λαϊκής Συνέλευσης, της 7/11/2021! Ο χρόνος είναι μπροστά μας, η βούλησή μας, δεδομένη και αμετακίνητη» αναφέρει σε ανάρτησή του στο προφίλ του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Ανδρέας Μαρίνος.

    Η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού από το μη νομιμοποιημένο κτίριο σε άλλο και η ενίσχυση του Αστυνομικού Σταθμού Βαρθολομιού παραμένει καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας και αμετακίνητη βούληση της Δημοτικής Αρχής.

    Το δικαίωμα του πολίτη για ασφάλεια είναι αναφαίρετο και η προάσπισή της είναι θεμελιώδης υποχρέωση της Πολιτείας.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Πραγματοποίηση της 1ης συνέλευσης συνέλευσης Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου - ΚΥ Κρεστένων
    Πραγματοποίηση της 1ης συνέλευσης συνέλευσης Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου - ΚΥ Κρεστένων

    Την Τετάρτη 22/09/2021 στις 19:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Κρεστένων, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά της Πανδημίας, πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κρεστένων.

    Τα θέματα της Γ.Σ. ήταν:

    1. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.
    2. Τρέχουσες εξελίξεις για το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κρεστένων

    Μετά από διαλογική συζήτηση, αποφασίστηκαν τα εξής:

    Εκλέχθηκε νέο Δ.Σ. ως εξής:

    α) Αναστάσιος Καρνάρος

    β) Ιωάννης Χουζούρης

    γ) Δημήτριος Γκότσης

    δ) Ευγενία Χρονά

    ε) Γεώργιος Θανόπουλος

    στ) Πέτρος Σπανός

    ζ) Κωνσταντίνος Καραμπέτσος

    Η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα εκλέξει το προεδρείο, ενώ βγήκε και ελεγκτική επιτροπή.

    Στις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνεται η διοργάνωση έκτακτης διευρυμένης Γενικής Συνέλευσης που θα συμμετέχουν και φορείς της περιοχής μαζί με πολιτικούς παράγοντες για το παρόν και το μέλλον του Νοσοκομείου. Αυτή η πρωτοβουλία θα πρέπει να υλοποιηθεί το πρώτο 15νθήμερο του Οκτωβρίου.

    Επίσης ο Σύλλογός μας θα συμμετέχει και θα συνεργαστεί με το Σύλλογο εργαζομένων Γ.Ν.-Κ.Υ. Κρεστένων καθώς με άλλους φορείς της ευρύτερης περιοχής της Ηλείας, για να δυναμώσουν οι φωνές και να πραγματοποιηθούν οι σκοποί του καταστατικού του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κρεστένων.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δεύτερη αναβολή της 1ης συνέλευσης Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου - ΚΥ Κρεστένων
    Δεύτερη αναβολή της 1ης συνέλευσης Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου - ΚΥ Κρεστένων

    Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων κατά της Πανδημίας αναβάλλεται ξανά η 1η Γενική Συνέλευση μετά την έγκριση του καταστατικού μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/09/2021 στις 19:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Κρεστένων τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά της Πανδημίας. Αν επιβαρυνθεί ο Νομός Ηλείας με τον Covid-19, τότε θα ενημερώσουμε έγκαιρα για την νέα ημερομηνία. Επίσης θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία τηλεδιάσκεψης για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της 1ης Γενικής Συνέλευσης.

    Τα θέματα της Γ.Σ. θα είναι:

    1. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.
    2. Τρέχουσες εξελίξεις για το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κρεστένων

    Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν στις διαδικασίες εκλογές του νέου Δ.Σ. και να αποφασίσουμε για τις ενέργειες και τις δράσεις του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Κρεστένων.

    (Δελτίο Τύπου)

  • 1η Συνέλευση Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου - ΚΥ Κρεστένων
    1η Συνέλευση Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου - ΚΥ Κρεστένων

    Η 1η Γενική Συνέλευση μετά την έγκριση του καταστατικού μας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/09/2021 στις 19:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Κρεστένων τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά της Πανδημίας. Αν επιβαρυνθεί ο Νόμος με τον Covid-19, τότε να ενημερώσουμε έγκαιρα για την νέα ημερομηνία.

    Τα θέματα της Γ.Σ. θα είναι:

    1. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.
    2. Τρέχουσες εξελίξεις για το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κρεστένων

    Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν στις διαδικασίες εκλογές του νέου Δ.Σ. και να αποφασίσουμε για τις ενέργειες και τις δράσεις του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Κρεστένων.

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch