Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 08:54

ΚΤΕΛ Ηλείας: Νέες - μεγάλες - περικοπές δρομολογίων

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Νέες περικοπές στα δρομολόγια ανακοίνωσε το ΚΤΕΛ Ηλείας.

Πλέον από σήμερα έως τις 3 Απριλίου θα εκτελούνται τα εξής δρομολόγια:

  • ΠΥΡΓΟΣ – ΑΘΗΝΑ : 9.30΄ (Απλό). Κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή , 14.30΄ (Απλό) Καθημερινά
  • ΑΘΗΝΑ – ΠΥΡΓΟΣ : 9.30΄ (Απλό). Καθημερινά , 14.30΄ (Απλό). Κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή

( ΑΠΛΟ : Πυργ-Αμαλ-Γαστ-Ανδραβ-Λεχ-Βαρδ-Ισθμός-Αθηνα )

  • ΠΥΡΓΟΣ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ : 8.30΄ Πέμπτη 26-3-2020′
  • ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΠΥΡΓΟΣ : 14.30΄ Παρασκευή 27-3-2020′
  • ΠΥΡΓΟΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ : Όχι ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΥΡΓΟΣ : Όχι
  • ΠΥΡΓΟΣ – ΠΑΤΡΑ : 13.30′ ΠΑΤΡΑ – ΠΥΡΓΟΣ : 6.45΄
  • ΠΥΡΓΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Όχι ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΡΓΟΣ : Όχι

Υ.Γ. Η αποστολή ΔΕΜΑΤΩΝ από και πρός ΑΘΗΝΑ πραγματοποιείται ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ

ΤΟΠΙΚΑ ΠΥΡΓΟΥ Δεν θα εκτελείται κανένα δρομολόγιο

ΤΟΠΙΚΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Δεν θα εκτελείται κανένα δρομολόγιο

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 23:36

Σχετικά Άρθρα

  • Δήμος Ήλιδας: Απομάκρυνση κατοίκων Βάλμης και Απιδούλας με το ΚΤΕΛ Ηλείας

    Λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ηλείας βάζει ο Δήμος Ήλιδας για να συνδράμουν στο έργο της απομάκρυνσης των κατοίκων από τους οικισμούς «Βάλμη», «Απιδούλα», καθώς και οποιοδήποτε άλλου οικισμού του Δήμου Ήλιδας, για την ασφάλεια των κατοίκων.

    Ο Δήμος Ήλιδας αποφάσισε τη μίσθωση δύο λεωφορείων πενήντα (50) θέσεων, καθώς και ενός λεωφορείου τριάντα (30) θέσεων του ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ Α.Ε., στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με το μνημόνιο Συνεργασίας που έχει συναφθεί μεταξύ του Δήμου Ήλιδας και του ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ Α.Ε.

  • Στο ΚΤΕΛ Ηλείας ο Δημήτρης Νικολακόπουλος
    Στο ΚΤΕΛ Ηλείας ο Δημήτρης Νικολακόπουλος

    Επίσκεψη στο ΚΤΕΛ Ηλείας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Νικολακόπουλος. Εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ κ. Αριστοτέλη Οικονομόπουλο και τον εκπρόσωπο της θυγατρικής-ταξιδιωτικής του εταιρείας «Pyrgos Travel» κ. Δημήτρη Κολόκα.

    Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε μια πρώτη συζήτηση με κύρια θέματα αναφοράς την έναρξη της φετινής τουριστικής σεζόν καθώς και την εύρυθμη λειτουργία των μεταφορικών μέσων στο λιμάνι του Κατακόλου (Κρουαζιέρα).

    Ο κ. Νικολακόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται σε διαρκή επαφή και επικοινωνία με το διοικητικό συμβούλιο του ΚΤΕΛ ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει νέα συνάντηση στο αμέσως επόμενο διάστημα.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συνάντηση Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας Α. Παναγιωτόπουλου με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Ηλείας
    Συνάντηση Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας Α. Παναγιωτόπουλου με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Ηλείας

    Σύνδεση των χωριών Δίβρη, Τσίπιανα, Αγία Κυριακή, Πανόπουλο με τον Πύργο, με νέο δρομολόγιο του Κ.Τ.Ε.Λ.

    Η σύνδεση των χωριών του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας με τα αστικά κέντρα, στο επίκεντρο της συνάντησης του διοικητικού συμβουλίου του Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού ΗΛΕΙΑΣ με τον Δήμαρχο κ. Παναγιωτόπουλο.

    Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Ηλείας είχε την Πέμπτη 7 Μαρτίου ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, στο Δημαρχείο, προκειμένου να συζητήσουν για την επείγουσα και αναγκαία σύνδεση των χωριών του Δήμου με τα αστικά κέντρα. Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν εκτός του Δημάρχου ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Ηλείας κ. Αριστοτέλης Οικονομόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Καρασκούτης και τα Μέλη κ.κ. Δημήτρης Γρηγορόπουλος και Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος.

    Στη συνάντηση αποφασίστηκε να τεθεί άμεσα σε ισχύ από την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 δρομολόγιο που θα ξεκινά από την Δίβρη (Λαμπεία) στις 08:15 και θα περνά από τα χωριά Τσίπιανα στις 08:35, Αγία Κυριακή στις 08:40, Πανόπουλο στις 08:50 και θα καταλήγει στον Πύργο. Για την επιστροφή, θα ξεκινά από Πύργο στις 12:00. Η Τετάρτη επιλέχτηκε ως ημέρα σημαντική για τις μετακινήσεις των κατοίκων του Δήμου, καθώς διεξάγεται η Λαϊκή Αγορά στην πρωτεύουσα.

    Σημειώνεται ότι το δρομολόγιο αυτό θα λειτουργήσει πιλοτικά για δύο μήνες, ώστε να εξεταστεί αν πράγματι υπάρχει ζήτηση και διευκολύνει τους πολίτες, ώστε τελικά να οριστικοποιηθεί η ένταξή στα δρομολόγια του Κ.Τ.Ε.Λ.

    Εκτός του θέματος αυτού, τα Μέλη του Δ.Σ. και ο Δήμαρχος συζήτησαν για την έλλειψη σύγχρονων στάσεων μέσα στην πόλη, καθώς δημιουργεί προβλήματα στους πολίτες που αναμένουν την άφιξη των λεωφορείων, χωρίς στέγαστρο και πρόσβαση σε πληροφορίες για ενδεχόμενες έκτακτες αλλαγές των δρομολογίων. Ένα πρόβλημα, ωστόσο, που και οι δύο πλευρές θα εργαστούν από κοινού να επιλύσουν το συντομότερο.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Καλάβρυτα: Στις ράγες και πάλι ο Οδοντωτός
    Καλάβρυτα: Στις ράγες και πάλι ο Οδοντωτός
    Ξεκινούν και πάλι από σήμερα, 1η Ιουλίου τα δρομολόγια του Οδοντωτού.
    Τα δρομολόγια είχαν διακοπεί από την περασμένη Κυριακή, όταν φερτά υλικά είχαν πέσει σε αρκετά σημεία της γραμμής.
  • Υπογραφή πρωτόκολλου συνεργασίας Δήμου Πύργου - ΚΤΕΛ Ν. Ηλείας για τις γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας
    Υπογραφή πρωτόκολλου συνεργασίας Δήμου Πύργου - ΚΤΕΛ Ν. Ηλείας για τις γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας

    Για τη δωρεάν και ασφαλή τους μεταφορά σε ξενώνες - Με την καθοριστική συμβολή του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Πύργου

    Πρωτόκολλο συνεργασίας, με έντονο κοινωνικό πρόσημο, υπέγραψε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ Ν.Ηλείας, για τη δωρεάν, νόμιμη και ασφαλή μεταφορά γυναικών-θύματα ενδοοικογενειακής βίας σε ξενώνες της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων. Η μεταφορά αφορά τις ίδιες και τα παιδιά τους και θα πραγματοποιείται με την καθοριστική συμβολή του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Πύργου και του επιστημονικού προσωπικού.

    Ο κ. Αντωνακόπουλος, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ ν. Ηλείας Αριστοτέλη Οικονομόπουλο, με τον οποίο υπέγραψε το πρωτόκολλο συνεργασίας, τον αντιπρόεδρο Νικόλαο Καρασκούτη και τον Ψυχολόγο και υπεύθυνο του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Τάκη Γεωργακόπουλο.

    Όπως δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος: «Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η διευκόλυνση των γυναικών στις κρίσιμες στιγμές της ζωής τους. Όταν βιώνουν την έμφυλη βία, που δυστυχώς στην εποχή μας έχει αναδειχθεί ως τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα, να έχουν τη δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης με ασφάλεια και νομιμότητα. Καθοριστικό ρόλο παίζει το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Πύργου και η παρουσία του είναι ο καταλυτικός παράγοντας νομιμοποίησης της διαδικασίας. Να επισημάνουμε ότι το ΚΤΕΛ είναι μια επιχείρηση κοινωνικού χαρακτήρα. Επιτελούν πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο, δίνουν λύσεις και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου Πύργου να αυξήσουν τα δρομολόγια προς το Νοσοκομείο Πύργου».

    dimos pirg ktel gunaikes 2

    «Θα κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους»

    Ο κ. Οικονομόπουλος δήλωσε ότι η διοίκηση των ΚΤΕΛ ν. Ηλείας είναι έτοιμη να παράσχει βοήθεια όποτε της ζητηθεί. «Είμαστε πάντα κοντά την κοινωνία και τους πολίτες να παρέχουμε βοήθεια με όποιον τρόπο χρειαστεί. Το έχουμε αποδείξει με τη λειτουργία μας δεκαετίες τώρα. Και θα συνεχίσουμε, όποτε μας ζητηθεί, το κοινωνικό μας έργο».

    Ο κ. Γεωργακόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Πύργου και τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ν. Ηλείας για τη δέσμευσή τους ότι οι γυναίκες θα μεταφέρονται με ασφάλεια και απόρρητο τρόπο στους ξενώνες και δήλωσε: «Το πρωτόκολλο συνεργασίας θα δώσει τη δυνατότητα στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών να βοηθήσει ακόμη περισσότερο και με πιο συγκεκριμένο τρόπο τις γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Η μεταφορά των γυναικών προς τους ξενώνες της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων αποτελούσε ανέκαθεν ένα πρόβλημα καθώς πολλές γυναίκες –θύματα δεν είχαν τη δυνατότητα να μεταφερθούν σ’ αυτούς, για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς ήταν η κρισιμότητα της κατάστασης και το επείγον του γεγονότος. Με την υπογραφή του πρωτοκόλλου μεταξύ των δύο φορέων λύνεται αυτό το πρόβλημα με αποτέλεσμα οι γυναίκες να οδηγούνται σε ασφαλή περιβάλλοντα για τις ίδιες και τα παιδιά τους που θα τους βοηθήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα»

    dimos pirg ktel gunaikes 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δήμος Πύργου: Επισήμανση ανάγκης για αύξηση των δρομολογίων που διέρχονται μπροστά από το Νοσοκομείο Πύργου
    Δήμος Πύργου: Επισήμανση ανάγκης για αύξηση των δρομολογίων που διέρχονται μπροστά από το Νοσοκομείο Πύργου

    Η ανάγκη αύξησης των δρομολογίων που διέρχονται μπροστά από το Νοσοκομείο Πύργου, επισημαίνεται από τον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο σε επιστολή του προς του ΚΤΕΛ και τον πρόεδρο της εταιρίας.

    Όπως μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Η Δημοτική Αρχή σας μεταφέρει το αίτημα αυτό για το οποίο έχει γίνει κι αυτή δέκτης του και ταυτόχρονα συνηγορεί για ενίσχυση των δρομολογίων που διέρχονται από το σημείο.

    Ευελπιστούμε πως η διοίκηση σας θα εξετάσει τους τρόπους και θα υλοποιήσει το αίτημα αυτό, μιας και κρίνεται ότι η αύξηση των δρομολογίων με περισσότερα λεωφορεία που θα διέρχονται από το Νοσοκομείο είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την εξυπηρέτηση πάρα πολλών κατοίκων αλλά και κάθε μορφής εμπλεκομένων με τη λειτουργία του νοσηλευτικού μας ιδρύματος».

    (Δελτίο Τύπου)

  • Αχαΐα: Επαναλειτουργεί από την Δευτέρα το τρένο στη γραμμή Αίγιο-Κιάτο
    Αχαΐα: Επαναλειτουργεί από την Δευτέρα το τρένο στη γραμμή Αίγιο-Κιάτο

    Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Hellenic Train

    Στις ράγες ξαναμπαίνει το τρένο για τη διαδρομή Αίγιο - Κιάτο, δυόμιση μήνες μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

    Ξεκινούν τα δρομολόγια, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της εταιρείας Hellenic Train που αναφέρει ότι ενεργοποιείται το πλήρες πρόγραμμα δρομολογίων των γραμμών Πειραιάς-Κιάτο-Πειραιάς, Κιάτο-Αίγιο–Κιάτο και της λεωφορειακής γραμμής Πάτρα-Κιάτο-Πάτρα και Πειραιάς-Κιάτο-Πειραιάς.

    Τα δρομολόγια στο εν λόγω τμήμα είχαν πάψει να εκτελούνται καθώς έπρεπε να υλοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης βλαβών.

    Πηγή: TheBest.gr

  • ΚΤΕΛ Ηλείας: Τι αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης για τα πορίσματα διαχειριστικών ελέγχων των Ορκωτών Λογιστών
    ΚΤΕΛ Ηλείας: Τι αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης για τα πορίσματα διαχειριστικών ελέγχων των Ορκωτών Λογιστών

    Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΤΕΛ Ηλείας ΑΕ, μέσω της διοίκησης, αναφερόμενη στις ενέργειες εξυγίανσης της εταιρίας.

    Η ανακοίνωση εκδόθηκε μετά την σύγκλιση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, με θέμα την ενημέρωση από Ορκωτούς Λογιστές σε σχέση με τα πορίσματα διαχειριστικών ελέγχων για τα οικονομικά δεδομένα της εταιρίας, που οι ίδιοι οι μέτοχοι επεδίωξαν να πραγματοποιηθούν.

    Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    “Σεβόμενοι την αγωνία των εκατόν πενήντα οικογενειών που βιοπορίζονται από την λειτουργία της εταιρείας μας, καθώς και το δικαιολογημένο ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, οφείλουμε να διευκρινίσουμε στο δημόσιο διάλογο τα εξής.

    Η σύσταση εδραίωση και επικράτηση της εταιρείας μας στην εβδομήντα και πλέον ετών διαδρομή της δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της εξελικτικής μας πορείας. Διαχρονικά έχουμε διαβεί συμπληγάδες κατορθώνοντας όχι μόνο να επιβιώσουμε αλλά και να κυριαρχήσουμε με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών μας, την άοκνοι εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και την άνευ όρων συνεργατικότητα που μας διακρίνει.

    Με αφορμή λοιπόν την διάδοση στο διαδίκτυο πληροφοριών που αφορούν την οικονομική μας θέση κρίνουμε απαραίτητο να επισημάνουμε ότι μετά από καθολική απαίτηση των μετόχων, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος και μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, αναθέσαμε την διενέργεια διαχειριστικών ελέγχων σε επίμαχες περιόδους. Τα πορίσματα των ορκωτών ελεγκτών φέραμε προς συζήτηση σε έκτακτη γενική συνέλευση όπου ομόθυμα αποφασίσαμε να προβούμε στις απαραίτητες νομικές ενέργειες και να υπερασπιστούμε τα οικονομικά συμφέροντά μας.

    Η απαρέγκλιτη προσήλωσή μας στην αρχή της χρηστής διαχείρισης δεν πρέπει να παρερμηνευτεί από κάποιους ως ένδειξη ανυπέρβλητων προβλημάτων. Απεναντίας η διακρίβωση, απομόνωση και διόρθωση των οποίων οικονομικών παθογενειών μας, που περιορίζεται αυστηρά και μόνο στα οικονομικά συμφέροντα των μετόχων – ιδιοκτητών και όχι στο Ελληνικό Δημόσιο, θα φέρει μετά βεβαιότητας την εξυγίανση και την ανάπτυξη στην εταιρεία μας.

    Ούτως ώστε, όσοι στοιχηματίζουν υστερόβουλα στην διάλυση της εταιρείας μας καθώς και όσοι μεταφράζουν την υγιή αντίδραση των μετόχων – ιδιοκτητών για αποκατάσταση της οικονομικής ορθότητας σε αφορμές για οικονομικούς εκβιασμούς, τους διαβεβαιώνουμε ότι θα απογοητευτούν οικτρά. Η εταιρεία μας με το απαιτούμενο αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσει να επιτελεί το μοναδικό κοινωνικό της έργο σε πείσμα των καιροσκόπων. Έχουν γνώση οι φύλακες”.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο