Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 11:08

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Οδηγίες για το πώς θα κάνετε ένσταση

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Αναλυτικά τα βήματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Έως τις 18 Αυγούστου στις 16:00 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ένσταση στον δικτυακό τόπο της ΕΕΤΑΑ και συγκεκριμένα εδώ σχετικά με τα προσωρινά αποτελέσματα για τους δικαιούχους της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς-ΚΔΑΠ για το 2020-2021.

Αναλυτικά, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα για να υποβάλουν ένσταση:

Μετά τη διαπίστευση, στην οθόνη των εντάσεων θα πρέπει:

  • Να επιλέξουν «Δημιουργία ένστασης»
  • Να συμπληρώσουν την αιτιολογία της ένστασης και να πατήσουν «Αποθήκευση»
  • Να επισυνάψουν ένα ένα τα δικαιολογητικά που θα συνυποβάλουν με την ένσταση, συμπληρώνοντας μια σύντομη περιγραφή του δικαιολογητικού
  • Όταν έχουν επισυνάψει όλα τα δικαιολογητικά, θα πρέπει να επιλέξουν «Υποβολή ένστασης» και με την ενέργεια αυτή ολοκληρώνεται η υποβολή της ένστασης.
  • Εν συνεχεία επιλέγουν «Αποσύνδεση» για την έξοδο από την εφαρμογή και μετά μπορούν να ξανασυνδεθούν δίνοντας κωδικούς TAXISNET.

Oι δικαιούχοι

Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη 13 Αυγούστου τα προσωρινά αποτελέσματα των ενδιαφερόμενων που κατέθεσαν ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις επιδοτούμενες θέσεις νηπίων και παιδιών στους παιδικούς σταθμούς ΕΕΤΑΑ και στα ΚΔΑΠ για το σχολικό έτος 2020-2021 στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2020 - 2021» (Παιδικοί σταθμοί – ΚΔΑΠ).

Στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ αναρτήθηκαν σε ειδική εφαρμογή τα προσωρινά αποτελέσματα στην οποία η είσοδος γίνεται με κωδικούς taxisnet.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 23:03

Σχετικά Άρθρα

  • Επίσκεψη σε οινοποιείο έκαναν τα νήπια του Παιδικού Σταθμού Μακρισίων
    Επίσκεψη σε οινοποιείο έκαναν τα νήπια του Παιδικού Σταθμού Μακρισίων

    Βίωσαν τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού

    Για την παραγωγή του κρασιού από το σταφύλι μέχρι την παρασκευή του μούστου, τη φύλαξη και την εμφιάλωσή του, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τα νήπια του Παιδικού Σταθμού Μακρισίων, τα οποία συνοδευόμενα από τους γονείς και το προσωπικό της υπηρεσίας, πήγαν περίπατο στο οινοποιείο του κ. Αντωνίου, που βρίσκεται στη γειτονιά τους.

    Ο περίπατος έγινε στα πλαίσια του πεδίου καλλιέργειας «κοινωνική και πολιτιστική ζωή», ενώ ακολούθησε ξενάγηση από το προσωπικό του οινοποιείου με τα παιδιά να παρατηρούν με περιέργεια τα μηχανήματα και να μαθαίνουν τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού, καθώς και των προϊόντων που παράγει το οινοποιείο.

    Τα νήπια έκαναν ερωτήσεις και περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους ανακαλύπτοντας καινούργια πράγματα, κάποια εκ των οποίων γνώριζαν από τα βιβλία που είχαν διαβαστεί στο σχολείο ή έχουν οι γονείς στα σπίτια τους.

    Στο τέλος της ξενάγησης ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά και τους συνοδούς τους, από την προσφορά από τον κ. Αντωνίου χυμού και μουστοκούλουρων για να φάνε και να πάρουν μαζί τους στο σχολείο.

    Επίσης προσέφερε μπουκάλια με κρασί στο προσωπικό του Παιδικού Σταθμού.

    «Μικροί και μεγάλοι ανακαλύψαμε το σύγχρονο οινοποιείο των Μακρισίων, απολαύσαμε την φιλοξενία του και φύγαμε με ευχάριστες εμπειρίες» ανέφερε η παιδαγωγός κ. Ιωάννα Χριστοπούλου, η οποία ευχαρίστησε εκ μέρους των παιδιών και των γονέων τους τον κ. Αντωνίου και το προσωπικό του, ευχόμενη να έχουν υγεία και να καταναλωθούν τα ποιοτικά προϊόντα που παράγουν.

    makrisia oinop nipia 2

    makrisia oinop nipia 3

    makrisia oinop nipia 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δήμος Πηνειού: Πρώτο κουδούνι στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Γαστούνης
    Δήμος Πηνειού: Πρώτο κουδούνι στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Γαστούνης

    Με χαμόγελα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας χρονιάς στον Παιδικό Σταθμό Γαστούνης. Στην τελετή παρέστη ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Προστασίας κ. Διονύση Γεωργόπουλο και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γαστούνης κ. Γιάννη Καράμπελα.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Πηνειού αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, συνομίλησε τόσο με το προσωπικό της μονάδας όσο και με τους γονείς των παιδιών επισημαίνοντας ότι η δημοτική αρχή θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. «Παραμένουμε δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε· προς αυτή την κατεύθυνση ζητάμε να υπάρχει άμεση ενημέρωση για τα ζητήματα που προκύπτουν προκειμένου να προωθείται η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους». Παράλληλα ο κ. Καστρινός ζήτησε από το εκπαιδευτικό και το βοηθητικό προσωπικό να είναι ιδιαίτερα συνεπές στην τήρηση των καθηκόντων του και να εναρμονίζεται πλήρως με όσα προβλέπονται από τους κανονισμούς. «Εύχομαι ολόψυχα υγεία και να έχουμε μια δημιουργική χρονιά» επεσήμανε ο δήμαρχος Πηνειού, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του. Επισημαίνεται ότι σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος κ. Γεωργόπουλος.

    Σημειώνεται ότι μετά το πέρας της τελετής κάθε μαθητής έλαβε ένα μικρό δωράκι που είχε προετοιμάσει το προσωπικό της μονάδας.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Αγιασμός στον παιδικό σταθμό Μακρισίων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2024-25
    Αγιασμός στον παιδικό σταθμό Μακρισίων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2024-25

    Μέσα σε χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρουσία τοπικών φορέων, γονέων και εκπαιδευτικών, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στον παιδικό σταθμό Μακρισίων του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

    Αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού η αρμόδια αντιδήμαρχος του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Αθανασία Κουσκουρή σε σύντομο χαιρετισμό της μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2024-25.

    Ταυτόχρονα η κ. Κουσκουρή επεσήμανε την άμεση στήριξη της Δ.Α. σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες του Δήμου.

    Να τονιστεί πως ο παιδικός σταθμός Μακρισίων λειτουργεί από το σχολικό έτος 1995-96, έχοντας φοιτήσει σε αυτόν δεκάδες μαθητές που σήμερα έχουν ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στην τοπική κοινωνία, αλλά και γενικότερα.

    makrisia agiasmos paidikos 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δήμος Πηνειού: Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό Βαρθολομιού
    Δήμος Πηνειού: Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό Βαρθολομιού

    Στον Παιδικό Σταθμό Βαρθολομιού για την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού παρέστη το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός. Συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Προστασίας κ. Διονύσιο Γεωργόπουλο και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βαρθολομιού κ. Αναστάσιο Πουλή, ο δήμαρχος συνομίλησε τόσο με το προσωπικό της μονάδας όσο και με τους γονείς των μαθητών, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και επεσήμανε ότι η δημοτική αρχή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

    Παράλληλα ο κ. Καστρινός επανέλαβε πως η ενασχόληση με τα παιδιά αποτελεί έναν ευαίσθητο και νευραλγικό τομέα ευθύνης και επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρχει στενή συνεργασία ανάμεσα στο διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό, τους γονείς και τον δήμο προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά τα ζητήματα που προκύπτουν. Ο Δήμαρχος Πηνειού αφού σημείωσε ότι αποτελεί προτεραιότητα η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων, ζήτησε από τους εργαζομένους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των καθηκόντων τους και να εναρμονίζονται πλήρως με όσα προβλέπονται από τους κανονισμούς. «Παραμένουμε κοντά σας για ό,τι χρειαστείτε αλλά και εσείς οφείλετε να είστε απόλυτα συνεπείς κατά την εκτέλεση της εργασίας σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καστρινός

    vartholomio agiasm paid 2

    Στον Παιδικό Σταθμό Βαρθολομιού για την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού παρέστη το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός.

    Παράλληλα ο κ. Καστρινός επανέλαβε ότι πρέπει να υπάρχει στενή συνεργασία ανάμεσα στο διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό, τους γονείς και τον δήμο προκειμένου να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα ζητήματα που προκύπτουν.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ξεκίνησαν οι έγγραφες παιδιών και νηπίων στους Δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ήλιδας
    Ξεκίνησαν οι έγγραφες παιδιών και νηπίων στους Δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ήλιδας

    Ξεκίνησαν ήδη από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ήλιδας οι νέες εγγραφές και οι επανεγγραφές των νηπίων και των βρεφών στους Δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, για την περίοδο 2024 – 2025.

    Οι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται στην αρμόδιο Διεύθυνση του Δήμου (Ελ. Βενιζέλου &Παπαγιαννοπούλου 35, τηλ.: 2622023820) έως την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, καθημερινά από τις 09:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.

    Τα δικαιολογητικά αποστέλλονται:

    Α) Ταχυδρομικώς στη Δ/νση Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΗΛΕΙΟΣ» Ελ. Βενιζέλου & Παπαγιαννοπούλου 35, με την ένδειξη «Εγγραφή Νηπίου»

    Β) Σε κλειστό φάκελο σε κάθε Παιδικό Σταθμό

    • Α’ Παιδικός Σταθμός - Θεμιστοκλέους 7 Καλίτσα, τηλ.: 2622023862
    • Β’ Παιδικός Σταθμός (Τσιρώνειος) – Ελ. Βενιζέλου & Παπαγιαννοπούλου 35, τηλ.: 2622024070
    • Παιδικός σταθμός Χαβαρίου, τηλ: 2622091237

    Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

    • Αίτηση εγγραφής – επανεγγραφής (υπάρχουν διαθέσιμες στους Παιδικούς Σταθμούς και στο Γραφείο της αρμόδιας Διεύθυνσης)
    • Υπεύθυνη δήλωση με σχετικό κείμενο (υπάρχουν διαθέσιμες στους Παιδικούς Σταθμούς και στο Γραφείο της αρμόδιας Διεύθυνσης)
    • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και πιστοποιητικό γέννησης του νηπίου, ή ληξιαρχική πράξη συμφώνου συμβίωσης
    • Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς εργάζονται ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης της αιτούσας/ του αιτούντος ή της σύμβασης μαζί με το έντυπο Ε4 (ετήσιος πίνακας προσωπικού)
    • Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ, του γονέα ή των γονέων που είναι άνεργοι
    • Βεβαίωση υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από παιδίατρο
    • Αντίγραφο του βιβλιάριου υγείας με τα εμβόλια που προβλέπονται για την ηλικία του παιδιού και αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης (Monteux), όπως προβλέπεται από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών
    • Εκκαθαριστικό Σημείωμα του Υπ. Οικονομικών του φορολογικού έτους 2023 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 01/01/2022 – 31/12/2022)
    • Αντίγραφο τελευταίου λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή Νερού για την πιστοποίηση της διεύθυνσης κατοικίας

    Ειδικές περιπτώσεις:

    • Για την εγγραφή αλλοδαπών γονέων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ φορολογική δήλωση και η άδεια παραμονής
    • Για γονείς διαζευγμένους ή σε διάσταση απαραίτητη η προσκόμιση δια ζευκτήριου ή άλλου αποδεικτικού
    • Γονείς με αναπηρία θα προσκομίζουν πιστοποιητικό από δημόσιο φορέα (Υγειονομική επιτροπή, Απόφαση συνταξιοδότησης κλπ.)

    Γονείς που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες θα προσκομίζουν:

    • Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα αναφέρεται η έδρα της επιχείρησης και το αντικείμενο εργασιών και θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα της επιχείρησης
    • Αντίγραφο πληρωμής των τελευταίων εισφορών στον ΟΑΕΕ

    Γονείς που είναι φοιτητές θα προσκομίζουν βεβαίωση σπουδών

    Απαραίτητες προϋποθέσεις για να εξετασθεί η αίτηση είναι:

    • Το νήπιο να έχει συμπληρώσει την ηλικία των 2,5 ετών έως 31/8/2024 και να αυτοεξυπηρετείται. (Ημερομηνία γέννησης του νηπίου από 01/01/2021 έως την 01/03/2022)
    • Το βρέφος να έχει συμπληρώσει την ηλικία των 18 μηνών έως την 01/09/2024 (Ημερομηνία γέννησης του βρέφους 01/03/2023)

    *Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο από τα δικαιολογητικά, δεν θα εξετάζεται η αίτηση (μέχρι να προσκομισθούν), με αποτέλεσμα να μην κατοχυρώνεται η εγγραφή του παιδιού.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Αλεξανδρούπολη: Απολογούνται τη Δευτέρα οι βρεφονηπιοκόμοι - Σοβαρές καταγγελίες
    Αλεξανδρούπολη: Απολογούνται τη Δευτέρα οι βρεφονηπιοκόμοι - Σοβαρές καταγγελίες

    Σε καταγγελίες για παιδικό σταθμό του Δήμου Αλεξανδρούπολης οδήγησαν οι μαρτυρίες παιδιών, μόλις 3 και 4 χρόνων, ότι η ίδια τους η δασκάλα τα κλείδωνε σε μικρή αποθήκη χωρίς φως για να πειθαρχήσουν ενώ δεν δίσταζε, να τα δένει σε καρέκλα. Μάλιστα ο δήμαρχος έδωσε εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ και οι δυο υπάλληλοι απομακρύνθηκαν από το σχολείο.

    Τιμωρία στο σκοτεινό δωμάτιο

    «Μου δείχνει ότι τους βάζει στα καρεκλάκια και βγάζει από το λαιμό της, μια σφυρίχτρα για να δένει τα χεράκια τους», είπε μητέρα παιδιού στην ΕΡΤ, επισημαίνοντας ότι η κόρη της μίλησε για τιμωρία σε σκοτεινό δωμάτιο.

    Το παιχνίδι ενός 3χρονου κοριτσιού που κλείδωνε την κούκλα του σε αποθήκη αλλά και οι περίεργες και ανησυχητικές συμπεριφορές αρκετών παιδιών μέσα στην ίδια τάξη, ήταν η αρχή για να ξεκινήσει έρευνα. Η παιδαγωγός φέρεται να παραδέχτηκε ότι έβαζε τα παιδιά στον συγκεκριμένο χώρο κάνοντας λόγο για «δωμάτιο αποσυμπίεσης».

    Τα παιδιά δεν ήθελαν να πάνε σχολείο

    Μητέρα κατήγγειλε: «Το δικό μου το παιδί εδώ και ένα τρίμηνο, ενώ είναι ένα παιδί που δεν φοβάται ξυπνούσε στον ύπνο του, έλεγε δεν θέλω να πάω σχολείο, μην με πας σχολείο, άνοιξε το φως, με αγκάλιαζε, τα απογεύματα όταν άρχισε να σκοτεινιάζει κι έλεγε θέλω να βγει ο ήλιος. Η δασκάλα είπε ότι, εντάξει αυτό γίνεται για να ηρεμήσουν τα παιδιά και δεν τα κρατάει πολύ ώρα μέσα, δύο με τρία λεπτά».

    Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης δήλωσε ότι οι δύο απομακρύνθηκαν όχι μονάχα από τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό αλλά γενικότερα από τους εργασιακούς χώρους των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αλεξανδρούπολης μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική διαδικασία.

    Το τμήμα του σχολείου έχει κλείσει και τα μικρά παιδιά, τα όποια σε μεγαλύτερο ποσοστό είναι ηλικίας 3 ετών, μοιράστηκαν προσωρινά σε άλλα τμήματα του παιδικού σταθμού.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Μητρόπουλος: Οι τετραήμερες Καρναβαλικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν από τους μικρούς μας φίλους στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ζαχάρως
    Μητρόπουλος: Οι τετραήμερες Καρναβαλικές εκδηλώσεις μας, ξεκίνησαν από τους μικρούς μας φίλους, στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ζαχάρως

    Σε αποκριάτικους ρυθμούς κύλησε το πρωί της Παρασκευής, 15 Μαρτίου 2024, στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ζαχάρως. Τα παιδιά έπαιξαν, χόρεψαν τραγούδησαν και μεταμφιέστηκαν μαθαίνοντας βιωματικά για τα έθιμα της αποκριάς, με κέφι και χαρά για μικρούς και μεγάλους. Ξεχωριστή νότα έδωσε ο κλόουν και την παρέα του, τα διαδραστικά παιχνίδια και παραμύθια καθώς και οι χορευτικές επιδείξεις.

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής , Γιώργος Τριγάζης καθώς γονείς και κηδεμόνες, που τους υποδέχθηκαν εγκάρδια η Προϊσταμένη Φωτεινή Πούλου και το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού του Δήμου Ζαχάρως. Η εκδήλωση έκλεισε με δώρα, γλυκά και κεράσματα για μικρούς και μεγάλους.

    Ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ανέφερε: «Οι τετραήμερες Καρναβαλικές εκδηλώσεις μας, ξεκίνησαν από τους μικρούς μας φίλους, στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ζαχάρως. Από εδώ, μαζί με τους μικρούς μας φίλους, σας προσκαλώ στο Καρναβάλι Ζαχάρως 2024. Μια γιορτή χαράς και δημιουργίας, μια γιορτή ελπίδας και της αισιοδοξίας. Θέλουμε να κάνουμε το Δήμο μας, έναν Δήμο της χαράς».

    Να σημειωθεί ότι έχουν προγραμματιστεί μία σειρά από εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στη Ζαχάρω και τη Φιγαλεία. Την Παρασκευή 15, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου. Τη Παρασκευή στις 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο παιδικό πάρτυ με κλόουν και ζογκλέρ στην πλατεία Κρέσπη, ενώ στις 8:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή παρέλαση καρναβαλιστών ενώ η βραδιά θα κλείσει με την συναυλία της Banda Morena στην κεντρική Πλατεία. Το Σάββατο 16 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στις 4:00 μετά το μεσημέρι, η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στην Νέα Φιγαλεία ενώ στις 5:00 θα πραγματοποιηθεί θεατρικό δρώμενο.
    Την Κυριακή κορυφώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις με την μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση στη Ζαχάρω που θα ξεκινήσει στις 4:30 το μεσημέρι.
    Και φέτος το Καρναβάλι Ζαχάρως θα προσφέρει ένα ξεχωριστό θέαμα με τις πολύχρωμες, καλαίσθητες και ευρηματικές στολές, τα όμορφα άρματα, με σάτιρα, κέφι, χορό και χαρίζοντας ταυτόχρονα ελπίδα και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους.

    mirop karnavali paid zaxaro 2

    mirop karnavali paid zaxaro 3

    mirop karnavali paid zaxaro 4

    mirop karnavali paid zaxaro 5

    mirop karnavali paid zaxaro 6

    mirop karnavali paid zaxaro 7

    (Δελτίο Τύπου)

  • Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας
    Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας

    Οι μικροί πρωταγωνιστές του παιδικού σταθμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας "Ο Μικρός Αρκούδος" μάγεψαν γονείς και κοινό με τις υπέροχες Χριστουγεννιατικες ιστορίες τους. Στην όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, τραγούδησαν, χόρεψαν και οι αγαπημένες τους δασκάλες, με την βοήθεια του Αγιου Βασίλη, τους έδωσαν τα δωράκια τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης & Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Ρόη Αντωνοπούλου, η οποία συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για την όμορφη γιορτή και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος.

    olumpia paidikos giorti xrist 2

    olumpia paidikos giorti xrist 3

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch