Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 20:29

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Έστειλαν είδη πρώτης ανάγκης στην Καρδίτσα

Γράφτηκε από
Ad Slot

Τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ν.Ηλείας , μυημένα στην αξία της συλλογικής Προσφοράς και της ενσυναίσθησης , συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης,τρόφιμα μακράς διαρκείας , κλινοσκεπάσματα κα,ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του Δήμου Πύργου ,τα οποία στάλθηκαν στην Καρδίτσα για να διανεμηθούν στη συνέχεια στους πληγέντες πολίτες της περιοχής τους.

Η δράση αυτή αποδεικνύει την αμφίδρομη σχέση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων με τα ζητήματα κοινωνικής ευαισθησίας καθώς εκφράζεται η ιδέα του εθελοντισμού όχι πλέον ως ανάγκη αλλά ως τρόπος επικοινωνίας και συνεργασίας με το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.

palProsk karditsa2

Η Ενωση ευχαριστεί όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά τους αυτή.

Η παραλαβή έγινε από τον κ. Γιάννη Πλεμμένο, Υπεύθυνο Γραφείου Εθελοντισμού και την πρόεδρο του συλλόγου Κατακόλου κα. Ελένη Τερζοπούλου

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 20:05

Σχετικά Άρθρα

  • Τσιάρας από Καρδίτσα: Εγκρίθηκαν 50 τοπικά προγράμματα Leader με καταρχήν πόρους ύψους  236 εκ.
    Τσιάρας από Καρδίτσα: Εγκρίθηκαν 50 τοπικά προγράμματα Leader με καταρχήν πόρους ύψους  236 εκ.

    «Παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη των προγραμμάτων και σχεδιάζουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας»

    Την έγκριση 50 τοπικών προγραμμάτων Leader για την προγραμματική περίοδο 2023-2027, ύψους 236 εκ. ευρώ ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Τσιάρας, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνάντησης του σχεδίου διατοπικής συνεργασίας CLLD/LEADER, με τίτλο "Ανάπτυξη Συνεταιρισμού", στο πλαίσιο του Υπομέτρου 19.3 του ΠΑΑ 2014-2020, στην οποία παρέστη και η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη. Στόχος, όπως υπογράμμισε ο κ. Τσιάρας, είναι να προκηρυχθούν άμεσα οι νέες προσκλήσεις από τις Ομάδες Τοπικής Δράσης, με πιο απλοποιημένες διαδικασίες και ψηφιοποίηση, προκειμένου να διευκολυνθούν τόσο οι επιχειρηματίες όσο και οι αναπτυξιακές εταιρείες και οι λοιποί φορείς που θα συμμετάσχουν.

    «Είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό εργαλείο προκειµένου οι τοπικές κοινωνίες να ενισχυθούν αποτελεσματικά και χωρίς αποκλεισμούς, να καινοτομήσουν, να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα κυρίως των αγροτών, αλλά και να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή της περιφέρειας», επισήμανε.

    Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τόνισε πως τα προγράμματα LEADER είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα επιτυχίας για τη χάραξη και υλοποίηση μιας "bottom-up" αναπτυξιακής πολιτικής για την ελληνική περιφέρεια, δηλαδή μιας πολιτικής που σχεδιάζεται από κάτω προς τα πάνω. Αυτές οι αναπτυξιακές πολιτικές αποδίδουν τόσο σε όρους ανάπτυξης όσο και απασχόλησης, διότι σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τις τοπικές κοινωνίες. Οι τοπικοί πληθυσμοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα χαρακτηριστικά της περιοχής τους, τις αδυναμίες και τις ευκαιρίες, και γι' αυτό μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους, να δημιουργούν νέες ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας και να αμβλύνουν τις ανισότητες, συγκρατώντας τους νέους στην περιφέρεια.

    Ο Κώστας Τσιάρας επισήμανε ότι η «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» είναι ένα τέτοιο επιτυχημένο παράδειγμα και δεσμεύτηκε ότι σε όλη τη διαδικασία θα είναι παρών. «Παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη των προγραμμάτων και σχεδιάζουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας. Σταθερά μαζί, εργαζόμαστε για να αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες που μας δίνουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΕ και όλες τις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου μας», είπε.

    Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ανακοίνωσε ότι κάθε υπερδέσμευση που θα ζητηθεί στη Θεσσαλία θα εγκριθεί, για την περαιτέρω στήριξη και ανάταξη της περιοχής.

    Στην παρουσίαση του σχεδίου, την οποία συντόνισε ο κ. Ευάγγελος Σακελλαρίου, γενικός διευθυντής της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε., παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές της ΝΔ του Νομού Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός, Ασημίνα Σκόνδρα και Αριστοτέλης Σπάνιας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Κουρέτας, οι Δήμαρχοι των δήμων του Νομού Καρδίτσας, καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της εκκλησίας, των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων του Νομού Καρδίτσας και ευρύτερα της Θεσσαλίας.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συναγερμός στην Καρδίτσα από την εξαφάνιση 49χρονου - Αγνοείται τέσσερις ημέρες
    Συναγερμός στην Καρδίτσα από την εξαφάνιση 49χρονου - Αγνοείται τέσσερις ημέρες

    Έρευνες για τον εντοπισμό ενός 49χρονου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την Τετάρτη (18/9) βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου (21/9) στην περιοχή της Κρανιάς στο Μουζάκι Καρδίτσας.

    Στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

    Σύμφωνα με το karditsaLive.net ο 49χρονος φέρεται να είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με συγχωριανό του το απόγευμα της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου. Είχαν δώσει ραντεβού να συναντηθούν, αλλά τα ίχνη του άνδρα εξαφανίστηκαν. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο συγχωριανός του δήλωσε την εξαφάνισή του στην αστυνομία.

    Έρευνα για την εξαφάνισή του διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

    Πηγή: cnn.gr

  • Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Πυράς μνήμες 2024
    Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Πυράς μνήμες 2024

    Μια βραδιά που θα τη θυμούνται για πολύ καιρό, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι δεκάδες Παλαιοί Πρόσκοποι και οι φίλοι τους, που κατέκλυσαν τον εξαιρετικό υπαίθριο χώρο στο ‘‘Κτήμα Αργυρόπουλου”, μέσα στην ομορφιά της φύσης που προσιδιάζει άλλωστε τον κατα κύριο χώρο δράσης τους, το θεσμό πλέον ”Πυράς μνήμες 2024”..

    Η πρωτοβουλία αυτής της συνάντησης ανήκε στην Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας και απέσπασαν,τα συγχαρητήρια όλων για την εκεί φιλοξενία τους, αλλά και τις πολυποίκιλες δραστηριότητές τους.

    Η Συνάντηση ξεκίνησε με τελετουργικό τον παραδοσιακή κύκλο γύρω από την Πυρά. Άναψε, από τον Υπαρχηγό κ.Παναγ.Καλαμπρέζο, με την Ευχή που περιγράφει τις Αξίες και Ιδανικά και είναι ο ηθικός κώδικάς που υλοποιούν δια βίου,με πυρσους και βεγγαλικα,υπό βροχή.

    Κατόπιν,το λόγο πήρε ο Αρχηγός της κ.ΚώσταςΤριανταφυλλόπουλος,που μίλησε για το έργο της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μέχρι τώρα πορεία και την παραδοχή της κοινωνίας όπως και για την μεγάλη συμμετοχή,τόνισε τον κοινωνικό και καθοριστικό ρόλο και τους στόχους της Ένωσης ε πυξίδα την προσφορά όλων,στους νέους του Πύργου και γενικότερα της Ηλείας,για την ανάπτυξη ,προβολή και διάδοση της Προσκοπικής Ιδέας,συνεχίζουμε ..”και αυτός είναι ο κρίκος που μας ενώνει”...Επίσης τις ευχαριστίες όλων ,στο ”Κτήμα Αργυόπουλου” για την άψογη φιλοξενία αφιλοκερδώς τον Παλιο Πρόσκοπο Φώτη Ασημακόπουλο που ερμηνευσε με το σαξόφωνο του γνωστες επιτυχίες ,τον κ. Γ.Γαβρίλη [crema latte]το Χορευτικό του Συνδέσμου Εν Ηλεία Γορτυνίων,τον κ.Γ.Γαβρίλη [crema latte]. τις Αρχές του Τόπου ,τα ΜΜΕ ,τους Συνεργάτες του και τα μέλη. αλλά και όλους όσους έχουν συμβάλει για την επιτυχία των εκδηλώσεων με διάφορους τρόπους αλλά και με την παρουσία τους ,. Επίσης τις ''Χρυσές Δημιουργίες'',για τη διακόσμηση του χώρου.

    Κατόπιν η Υπ/γος κα Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στους στόχους της Ένωσης ,τις προσεχείς δραστηριότητες και ενέργειες και ζήτησε την ενεργό συμμετοχή όλων.
    Ακολούθησε η απονομή των Μεταλλίων του''Παλαιού Προσκόπου'' στους Ανδρέα Αλεξανδρόπουλο και Πέτρο Σπίνο από τον Αρχηγό και τους κ.κ.Δήμαρχο Πύργου Στάθη Κανή ,παλιό Βαθμοφόρο και Δημ.Μηλιο Υπηρεσιακό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και πρώην στέλεχος. Επίσης επετειακά μπλουζάκια στους κ.κ.Γιάννη Αργυρόπουλο,ιδιοκτήτη του Κτήματος,Δημ.Μήλιο και Εθελοντή με ιδιαίτερη Προσφορά.
    Οι επόμενες ώρες κύλησαν με θαυμάσιο φαγητό και υπέροχη μουσική για όλα τα γούστα και πολύ χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ..
    Τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των παραπάνω, ο Βουλευτής και Παλαιός Πρόσκοπος κ.Διον.Καλαματιανός, ο Αντ/ρχης κ.Θεοδ.Βασιλόπουλος,οι Αντ/ρχοι κ.κ.Νικ.Θεοδώρου,Βασ.Παναγόπουλος και Παλαιοί Πρόσκοποι ,ο Αντ/ρχος κ.Γιάννης Αργυρόπουλος, ο Δασάρχης κ.Παν.Λάττας,ο Παν/κός κ. Γ.Βελντές,ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των Εν Ηλεία Γορτυνίων κ.Ν.Μπαρτζάκος με το Επιτελείο του,η κα Δώρα Κορκολή , του ΔΣ Λυκείου Ελληνίδων ,ο Πρόεδρος Φιλαρμονικής Αθ.Δασκόπουλος,ο κ.Παν.Σκαρτσιάρης με τους συντονιστές της Κίνησης Πολίτων για την Ιδρυση για ΑΕΙ στην Ηλείας ,ο κ.Παν.Αχιλλεοπουλος πρόεδρος του Πεζοπορικού Συλλόγου, ο πρώην Πρόεδρος του Οδοντ/κου Συλλόγου κ.Κων.Σπίνος Μέλη Συλλόγων και Οργανώσεων κλ ενω χαιρετισμούς έστειλαν οι βουλευτές του Νομού.
    Επίσης η ,Γεν.Γραμματέας της International Action Art στην Ηλεία κα Δημ.Χαρίση
    Ο κ.Μπάμπης Γλυκεράκης Αρχηγός των Παλαιών Προσκόπων Πτολεμαΐδας και μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής τους. .

    Μεταξύ των παλαιοτέρων αρχηγών και μελών τους, οι κ.κ.Θύμιος Κολοκοτρώνης ,Κυριάκος Γούναρης,Ανδρ.Γιατρας, Κωνστ. Παναγιωτόπουλος,Γιωργ,Γεοργόπουλος ,Α.Ρεβελου,Γιώργ.Ηλιόπουλος,Γιωργ.Μπακόπουλος,Γιωργ.Σταθόπουλος,Γεωργ.Κλουκίνας,Ν.Κωνσταντακόπουλος,Τάκης Παπαϊωάννου κα καθώς και ο Αρχηγός Προσκόπων Πύργου Γιώργος Καραμάνης

    Ήταν μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη αναμνήσεις,ζώντας πάλι τα βιώματα της τρυφερής ηλικίας,ενθυμούμενοι τις νεανικές, ευχάριστες, ανέμελες στιγμές αλλά και ταυτόχρονα υπόσχεση να ξαναβρίσκονται συχνά και να μετουσιώνουν σε πράξη συνεχώς τις Αξίες και τα Ιδανικά της Προσκοπικής Κίνησης σύμφωνα με το ρητό τους ΄΄Μια φορά Πρόσκοπος ,πάντα Πρόσκοπος ΄΄,να προσπαθήσουν κυρίως με αυτές τις συνθήκες που βιώνει η Κοινωνία να είναι πάντα χρήσιμοι βοηθώντας, συντρέχοντας και υπηρετώντας τον πλησίον και τη Νεολαία.

    proskopoi mnhm 24 2

    proskopoi mnhm 24 4

    proskopoi mnhm 24 5

    proskopoi mnhm 24 3

    proskopoi mnhm 24 6

    proskopoi mnhm 24 7

    proskopoi mnhm 24 9

    proskopoi mnhm 24 8

    (Δελτίο Τύπου)

  • Kοσμικό γεγονός η ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση των Παλαιών Προσκόπων
    Kοσμικό γεγονός η ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση των Παλαιών Προσκόπων

    Σάββατο 31η Αυγούστου στο ΄'΄Ευ Ηλιον ''

    Το φετινό ραντεβού είναι για το Σάββατο 31 Αυγούστου… και 8,30μμ..στον ξεχωριστής μαγευτικής ομορφιάς χώρο για εκδήλωση τέτοιας εμβέλειας ,στο ''Κτήμα Αργυρόπουλου ''που προσφέρεται δωρεάν από το παλιό στέλεχος του Προσκοπισμού τον κ. Γιάννη Αργυρόπουλο.
    Στην Προσκοπική βραδιά-Θεσμό, που έχει εξελιχθεί σε κοσμικοόγεγονός, προσκαλούνται να συμμετάσχουν κι φέτος, όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, αλλά και φιλοπρόσκοποι, γονείς , οι πολυπληθείς φίλοι τους κλ, στελέχη από Αθήνα,απο Πελ/σο και πολλές προσωπικότητες ,του ευρύτερου χώρου, όπως συνηθίζεται άλλωστε.
    Η Οργανωτική Επιτροπή τους , προετοιμάζει μια βραδιά με ιδιαίτερη φροντίδα ,εκπλήξεις, διασκέδαση με ποικίλο πρόγραμμα κα..ενω το Κτήμα παρέχει μεγάλη γκάμα διευκολύνσεων [μπαρ,παραμονή κα]
    Το χορευτικό τμήμα του ''Συνδέσμου των εν Ηλεία Γορτυνίων ''συμμετέχει, για τους παραδοσιακούς κλ χορούς, δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στη Εκδήλωση αυτή.
    Δηλώσεις συμμετοχής ,έγκαιρα, στην Ομάδα Συντονισμού, στους κ.κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Παν.Καλαμπρέζο.
    kalokairini sunantisi palaion prosk 24 2
    (Δελτίο Τύπου)
  • Εντοπίστηκε πτώμα σε κοίτη ποταμού στην Καρδίτσα - Το πιθανό σενάριο για την ταυτότητα της σορού
    Εντοπίστηκε πτώμα σε κοίτη ποταμού στην Καρδίτσα - Το πιθανό σενάριο για την ταυτότητα της σορού

    Τη σορό ενός άνδρα μέσα σε κοίτη ποταμού στην περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας εντόπισαν το πρωί της Τετάρτης (28/08) κυνηγοί.

    Αμέσως σήμανε συναγερμός με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο προκειμένου να ανασύρει το πτώμα και να πραγματοποιήσει έρευνα.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive η σορός βρέθηκε σε κοίτη ποταμού στην περιοχή της Φίλιας από κυνηγούς.

    Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και ερευνούν για το συμβάν.

    Σημειώνουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή γίνονται έρευνες εδώ και τρεις εβδομάδες καθώς αγνοείται (από 7/8) ένας 28χρονος άνδρας για τον οποίο έχει εκδοθεί Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Σκάνδαλο μεγατόνων στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον Ιανό
    Σκάνδαλο μεγατόνων στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον Ιανό

    Κοινωνικά επιδόματα αλληλεγγύης με μίζα τις δύο πρώτες πληρωμές μοιράζονταν στην Καρδίτσα, σε ένα σκάνδαλο μεγατόνων που αποκαλύφτηκε στη διεύθυνση πρόνοιας της περιοχής.

    Συνολικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, 2.027 άτομα χωρίς κανένα δικαιολογητικό πήραν επίδομα!

    Όταν έγινε ο έλεγχος στην υπηρεσία, διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε φάκελος για όλα αυτά τα επιδόματα.

    Είπαν πως χάθηκαν τα δικαιολογητικά στον Ιανό

    Μάλιστα, δικαιολόγησαν την απουσία των δικαιολογητικών, λέγοντας πως αυτά χάθηκαν στον Ιανό. Η αρμόδια αντιδήμαρχος απάντησε ωστόσο πως στο συγκεκριμένο κτίριο δεν τηρούνταν αρχείο και δεν είχε πλημμυρίσει καν στην κακοκαιρία!

    3,6 εκατομμύρια ζημιά - Τρεις συλλήψεις

    Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα τα άτομα που φέρεται να λαμβάνανε επιδόματα ήταν Ρομά, που δεν διέμεναν όλοι και στην Καρδίτσα και εικάζεται πως τους εργαλειοποίησαν και τους χρησιμοποίησαν οι υπάλληλοι για να λάβουν αυτοί τα χρήματα του επιδόματος.

    Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: «Η Πυρά ενώνει τις γενιές και ξυπνά τις αναμνήσεις!» 
    Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: «Η Πυρά ενώνει τις γενιές και ξυπνά τις αναμνήσεις!» 

    Στο μαγευτικό ΄΄Κτήμα Αργυρόπουλου'' την 31η Αυγούστου

    Και φέτος,συνεχίζοντας την όμορφη δωδεκαετή παράδοσή τους τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας θα πραγματοποιήσουν την ετήσια Καλοκαιρινή Συνάντηση, Παλαιών και σύγχρονων Προσκόπων.
    Το ραντεβού έχει οριστεί για την Σάββατο 31η Αυγούστου και 8,30μμ..στο ''Κτήμα Αργυρόπουλου Ευ Ήλιον'' που προσφέρεται ευγενικά δωρεάν από τον Παλιό Πρόσκοπο Γιάννη Αργυρόπουλο και θα διακοσμηθεί ανάλογα.
    Στην Προσκοπική βραδιά,με την ονομασία ''Πυράς Μνήμες'' αφού αυτή ενώνει τις γενιές και ξυπνά τις αναμνήσεις που βίωσαν όσοι συμμετείχαν σε Προσκοπικές ομάδες και έζησαν αξέχαστες εμπειρίες, προσκαλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που οργανώνουν την εκδήλωση, αλλά και να αναβαπτιστούν στα υψηλά ιδανικά και Ιδέες της Κίνησης ,να αναπολήσουν τις δραστηριότητες τους,καθώς και φίλοι τους,βαθμοφόροι ,γονείς των προσκόπων, υψηλόβαθμα στελέχη απο Αθηνα ,απο Πελ/σο ,για την επίδοση Τιμητικών Διακρίσεων σε Μέλη τους και Φίλους ,καθώς και διακεκριμένες προσωπικότητες.
    Η νεοεκλεγείσα Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων, προετοιμάζει μια διαφορετική βραδιά.με πολλές εκπλήξεις,επετειακά μπλουζάκια,διασκεδαστικό πρόγραμμα κα.
    Συνεπικουρεί και το χορευτικό τμήμα του ''Συλλόγου των εν Ηλεία Γορτυνίων '' για τους παραδοσιακούς χορούς,δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στη Συνάντηση αυτή.
    enosi palaios proskopon ktimapg
    (Δελτίο Τύπου)
  • Θανατηφόρο τροχαίο– ΙΧ προσέκρουσε σε δέντρο, σκοτώθηκε 20χρονος
    Θανατηφόρο τροχαίο– ΙΧ προσέκρουσε σε δέντρο, σκοτώθηκε 20χρονος

    Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο χωριό Καππά, στην Καρδίτσα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο

    Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 20χρονο σημειώθηκε περί τις 05:30 της Κυριακής 7 Ιουλίου στον δρόμο Μουζακίου – Καρδίτσας.

    Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο χωριό Καππά όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το karditsalive.gr.

    Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Μουζακίου για απεγκλωβισμό που έσπευσε στο σημείο με τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα. Ο 20χρονος παραδόθηκε από τους πυροσβέστες στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Η ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας:

    Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί του τμήματος Μουζακίου που διενεργούν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου.

    Πηγή: in.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο