Τετάρτη, 25 Μαϊος 2022 09:05

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την επέμβαση του 16χρονου Γιάννη από τα Καβάσιλα

Γράφτηκε από τον
Ad Slot
Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και χαμόγελα αισιοδοξίας πλημμύρισαν την οικογένειά του μικρού Γιάννη από τα Καβάσιλα, που πλέον έχει την δυνατότητα να ταξιδέψει μέχρι το Βερολίνο, προκειμένου να υποβληθεί στο απαραίτητο όπως αναφέρουν οι γιατροί χειρουργείο για την πορεία της υγείας του. Μέσω του Facebook ο φιλανθρωπικός οργανισμός “Παιδική Χαρά” προέβη σε αυτή την ανακοίνωση, καθώς όλο αυτό το διάστημα, πλήθος κόσμου, από το υστέρημά του συνεισέφερε προκειμένου να βοηθήσει τον μικρό Γιάννη να κερδίσει το στοίχημα με τη ζωή. Τώρα πια οι ευχές όλων είναι η επέμβαση που πρόκειται να γίνει στο CHA-RITE, στο κεφάλι του παιδιού να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία…
Όπως αναφέρει το φιλανθρωπικό σωματείο "Παιδική Χαρά" "... με μεγάλη συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι ΜΑΖΙ σας φτάσαμε στο στόχο για να μεταβεί ο Γιάννης στο Βερολίνο για το κρίσιμο χειρουργείο !!!
Στην αρχή φαινόταν δύσκολο να συγκεντρωθεί το μεγάλο ποσό που απαιτούνταν προκειμένου ο 16χρονος Γιάννης να συνεχίσει να δίνει τη μεγάλη μάχη για να κερδίσει μια καλύτερη ζωή. Για ακόμη μια φορά όμως η ανθρωπιά έκανε ένα μικρό θαύμα, και σε σύντομο διάστημα συγκεντρώθηκε το ποσό χάρη στην αλληλεγγύη όλων σας !!!
Η επέμβαση που πρέπει να πραγματοποιηθεί στο CHARITE θα γίνει στο κεφαλάκι του παιδιού και θα συμβάλει καθοριστικά στην αποκατάσταση του, όπως δήλωσε και ο γιατρός που είχε αναλάβει το πρώτο χειρουργείο στον εγκέφαλο.
Σήμερα ο Γιάννης αναρρώνει από μια μικροεπέμβαση που έκανε στα δαχτυλάκια του ποδιού και αναμένει να είναι σε θέση να ταξιδέψει για Βερολίνο. Ένα ευχαριστώ για όλους εσάς , τους φίλους της Παιδικής Χαράς που για ακόμη μια φορά καταφέραμε όλοι μαζί να στηρίξουμε έναν ήρωα της ζωής που μας χρειάζεται και να δώσουμε ΧΑΡΑ σε όλη την οικογένεια του !
Όπως χαρακτηριστικά θέλει η οικογένεια να σας μεταφέρουμε : «Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρατε, η οποία είναι ήδη αρκετή για να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα".
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Μαϊος 2022 21:22

Σχετικά Άρθρα

  • Πρέβεζα: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητές του – Οκτώ συλλήψεις
    Πρέβεζα: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητές του – Οκτώ συλλήψεις

    Το περιστατικό έγινε στο προαύλιο του σχολείου, όταν μία ομάδα 17χρονων χτύπησε τον 16χρονο – Συνελήφθησαν και οι γονείς για παραμέληση

    Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στη χώρα, αυτή τη φορά στην Πρέβεζα, όπου οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις ανηλίκων και των κηδεμόνων τους, μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό 16χρονου σε σχολείο της πόλης.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZATODAY, το περιστατικό του ξυλοδαρμού σημειώθηκε στο 2ο Λύκειο. Στην αστυνομία έγινε καταγγελία ότι μια ομάδα ανήλικων από το ΕΠΑΛ επιτέθηκε και χτύπησε άλλον ανήλικο μαθητή του 2ου Λυκείου Πρέβεζας, στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Ο μαθητής τραυματίστηκε και ο γονέας του τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

    Η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις. Ειδικότερα, συνέλαβε τέσσερις ανηλίκους που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση και τον ξυλοδαρμό και τους τους κηδεμόνες τους, που κατηγορούνται για παραμέληση ανηλίκων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα και η υπόθεση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 16χρονο για βιασμό 13χρονης
    Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 16χρονο για βιασμό 13χρονης

    Νέο περιστατικό βιασμού ανήλικης, αυτήν τη φορά στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

    Στην καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού από 16χρονο προχώρησε μία 13χρονη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

    Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο 16χρονος συνελήφθη χθες Τρίτη (1/10) και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

    Είχε προηγηθεί καταγγελία της 13χρονης στο Τμήμα Ασφάλειας Λαγκαδά. Όπως φέρεται να κατήγγειλε, την περασμένη Δευτέρα, στην περιοχή του Λαγκαδά, ο νεαρός προέβη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της, χωρίς τη θέλησή της.

    Πηγήγ: iEidiseis.gr

  • Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου μετά από καταδίωξη στη Χαλκιδική - Η μηχανή που επέβαινε καρφώθηκε σε δέντρο
    Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου μετά από καταδίωξη στη Χαλκιδική - Η μηχανή που επέβαινε καρφώθηκε σε δέντρο

    Οι ανήλικοι είχαν στην κατοχή τους πιστόλι ρέπλικα

    Ένας 16χρονος συνεπιβάτης μοτοσυκλέτας, ο οποίος ήταν οπλισμένους με πιστόλι «ρέπλικα», τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Δευτέρας, στη Χαλκιδική, όταν ο οδηγός του δικύκλου προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και καρφώθηκε σε ελαιόδεντρο.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν λίγο μετά τις 23:00, στο 1ο χλμ. Επαρχ. Οδού Νέων Μουδανιών-Τρίγλιας Χαλκιδικής, όταν ο 18χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας στη θέα των αστυνομικών πάτησε γκάζι και επιχείρησε να διαφύγει. Όπως διαπιστώθηκε, τη στιγμή που οι αστυνομικοί πλησίασαν το δίκυκλο ο 16χρονος συνεπιβάτης κρατούσε ένα πιστόλι, προτεταμένο προς άγνωστη κατεύθυνση, το οποίο αργότερα αποδείχθηκε ότι ήτανε ψεύτικο.
    Στην προσπάθεια του να ξεφύγει ο νεαρός οδηγός πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς και όταν επιχείρησε να περάσει από δεξιά προπορευόμενο όχημα, η μοτοσικλέτα εξετράπη δεξιά της πορείας της σε παρακείμενο αγρό και προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο, όπου και ανετράπη, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου συνεπιβάτη και τον ελαφρύ τραυματισμό του 18χρονου.
    Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος νοσηλεύεται στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται πιο σοβαρή.
    Σημειώνεται ότι ο 16χρονος είχε στην κατοχή του όπλο απομίμησης (ρέπλικα), το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε. Επιπλέον, ο 18χρονος οδηγός, δε διέθετε άδεια οδήγησης ενώ η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας, καθώς είχε αφαιρεθεί από αστυνομικούς σε προγενέστερο χρόνο λόγω τροχονομικής παράβασης.

    Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απείθειας, της επικίνδυνης οδήγησης και του Νόμου περί όλων. Επιπλέον, αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και οι γονείς του 16χρονου που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: 16χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
    Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: 16χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

    Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής στην Εύβοια λίγο μετά την Λάμψακο.

    Σύμφωνα με το evima, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγάκι με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν τρία άτομα μέσα στα οχήματα.

    16χρονος χωρίς τις αισθήσεις του από το τροχαίο στην Εύβοια

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ένα αγόρι 16χρονων χωρίς τις αισθήσεις του από το τροχαίο

    Στο σημείο έφτασαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίοι, απεγκλώβισαν τους τραυματίες, μαζί με την αστυνομία η οποία καταγράφει τα αιτία το ατυχήματος.

    Ο δρόμος έχει κλείσει λόγω του τροχαίου, εκτός από τα οχήματα που έχουν σχηματίσει ουρές στο σημείο βρίσκεται και αρκετός κόσμος.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Ηράκλειο Κρήτης: 16χρονος χτύπησε το κεφάλι του σε λαμαρίνα μετά από ερωτική απογοήτευση
    Ηράκλειο Κρήτης: 16χρονος χτύπησε το κεφάλι του σε λαμαρίνα μετά από ερωτική απογοήτευση

    Ο 16χρονος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο – Από το χτύπημα λιποθύμησε

    Θύμα ερωτικής απογοήτευσης έπεσε ένας 16χρονος, ο οποίος χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο, όταν η κοπέλα του του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.
    Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν αστυνομικοί κλήθηκαν για ένα περιστατικό τραυματισμού νεαρού ατόμου στην περιοχή της Πλατείας Δασκαλογιάννη, στο κέντρο της πόλης.
    Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σημείο είδαν ένα νέο παιδί, μόλις 16 ετών, να κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος σε δύσκολη κατάσταση. Όπως προέκυψε στην πορεία, το νεαρό παιδί που είχε σχέση με ένα κορίτσι 17 χρόνων, λίγη ώρα νωρίτερα γεύτηκε την ερωτική απογοήτευση, όταν η κοπέλα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.
    Ο 16χρονος μόλις το άκουσε πήρε φόρα και χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του στη λαμαρίνα περιπτέρου που είναι στην Πλατεία, προκαλώντας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραύματα σε όλο του το σώμα και καταλήγοντας λιπόθυμος στο έδαφος.
    Όλα δείχνουν ότι η 17χρονη κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο 16χρονος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο εφημερεύον νοσοκομείο.

    Η συνέχεια δόθηκε λίγη ώρα αργότερα στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου βρέθηκαν οι συγγενείς των παιδιών, η νεαρή αλλά και ο ίδιος ο αυτοτραυματισθείς, που στο μεταξύ είχε αναχωρήσει από το νοσοκομείο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Η Μάσα και ο αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή: Την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων
    Η Μάσα και ο αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή: Την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων

    «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή»

    Σκηνοθεσία Ταμίλλα Κουλίεβα

    Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

    Με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

    στα ΚΑΒΑΣΙΛΑ

    στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ

    την Τρίτη 30/7 στις 8:30μ.μ.

    Οι αγαπημένοι ήρωες ζωντανεύουν

    σε μια μαγική θεατρική παράσταση

    Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της Animaccord

    www.facebook.com/kolossaionproductions

    www.kolossaion.com

    «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» η επίσημη θεατρική παράσταση, ζωντανεύει τον μαγικό κόσμο της παγκόσμιας επιτυχημένης σειράς κινουμένων σχεδίων. Με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού.

    Η Μάσα και ο Αρκούδος, είναι ένα από τα πέντε κορυφαία παιδικά σε Ευρώπη και Αμερική, μεταδίδεται σε περισσότερες από 130 χώρες, πάνω από το 78% των παιδιών παγκοσμίως γνωρίζουν τους ήρωες και το 2021 βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης των πιο δημοφιλών εκπομπών για παιδιά στον κόσμο.

    Λίγα λόγια για το έργο:

    Η Μάσα και ο Αρκούδος ετοιμάζουν μία μεγάλη γιορτή για την Ντάσα! Ένα πάρτυ έκπληξη για τα γενέθλια της και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους φίλους στο υπέροχο δάσος τους.

    Τα πεντανόστιμα cupcakes με την συνταγή του Αρκούδου φουρνίζονται και όλοι είναι έτοιμοι για την υποδοχή της Ντάσα.

    Τι συμβαίνει όμως όταν η Ντάσα καθυστερεί να πάει στο πάρτυ-έκπληξη και η Μάσα οργανώνει όλη την παρέα και ξεχύνονται στο δάσος να την βρουν;

    Όλοι μαζί επί σκηνής τραγουδούν, χορεύουν και μας μεταφέρουν στο μαγικό κόσμο της Μάσα προσκαλώντας παιδιά και μεγάλους σε ένα παιχνίδι μυστηρίου που πρέπει να παίξουν και να λύσουν όλοι μαζί.

    Γιατί στο μαζί βρίσκεται η χαρά, το μαζί δημιουργεί την αγάπη και από το μαζί γεννιούνται οι πιο ωραίες ιστορίες και οι ομορφότερες αναμνήσεις.

    Η Μάσα, ο Αρκούδος, η Ρόζι, η Σκιουρίνα, ο Λαγός, το Πάντα, η Σίλλυ και ο Σλάυ, και φυσικά η Ντάσα μας υποδέχονται και μας υπόσχονται μία περιπέτεια γεμάτη μουσικές, γέλιο, τραγούδι, cupcakes, ακροβατικά και παιχνίδι. Παιχνίδι ανεξαρτήτου ηλικίας, παιχνίδι από όλους για όλους, παιχνίδι που στο τέλος πάντα γίνεται γιορτή.

    Φορέστε τα γιορτινά σας και ετοιμαστείτε για πάρτυ! Η Μάσα και ο Αρκούδος μας καλωσορίζουν στην μεγάλη τους γιορτή!

    «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» μια θεατρική παράσταση που θα σας συναρπάσει.

    Μην τη χάσετε.

    masa ark kavasila 2

    Συντελεστές

    Σκηνοθεσία: Ταμίλλα Κουλίεβα

    Κείμενο: Χάρης Χιώτης, Αγνή Χιώτη

    Μουσική: Γιώργος Κωστογιώργης

    Σκηνογραφία: Ντίνα Ζαφειρίου, Kolossaion Productions

    Ενδυματολογία: Σωτήρης Καραθανάσης

    Χορογραφίες: Ιωάννα Μήτσικα

    Φωτισμοί: Τρύφωνας Κεχαγιάς

    Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασιλική Ζαφειρίου

    Sound design: Τσεσμελόγλου Δημήτρης

    Υπεύθυνος Κατασκευής Σκηνικών: Kolossaion Productions

    Hair styling: Γιαννακοπούλου Άννα

    Σκηνοθεσία trailer: Παναγιώτης Κουντουράς

    Φωτογράφιση: Γιώργος Νάκης

    Παραγωγή: Kolossaion Productions

    Πρωταγωνιστούν: Τάσος Αθανασέλος, Στέλλα Δροσινού, Ελβίρα Πολυτίμη Θεμελή, Κριστάνα Καρρίκι, Όλια Μήτσιου, Χρύσα Μπολλάτι, Βλάσης Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Σέβη Σπύρτου.

    Η επίσημη θεατρική παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» σε σκηνοθεσία Ταμίλλας Κουλίεβα, θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στα Καβάσιλα την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 στις 8:30μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων.

    Μην τη χάσετε.

    Δείτε το trailer:

    Tιμή προσφορά σε προπώληση: 11€

    Γενική είσοδος στο ταμείο: 13€

    Εισιτήρια προπωλούνται:

    στο https://www.more.com/theater/children/i-masa-kai-o-arkoudos-mia-megali-giorti/

    και στα: στα σημεία προπώλησης του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ,

    Αμαλιάδα: ΒΙΒΛΙΟΠΑΝΟΡΑΜΑ

    Ανδραβίδα: LOUSOU

    Βάρδα: ΟΠΤΙΚΑ ZOEL

    Βαρθολομιό: Βιβλιοπωλείο Τρελή Σβούρα

    Γαστούνη: Βιβλιοπωλεία: ΒΑΡΟΥΧΑ Μ., ΒΙΒΛΙΟΓΝΩΣΙΑ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΝΟΡΑΜΑ, Καβάσιλα: ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΛΛΙΑΡΗ Μ.

    Λεχαινά: ΟΠΤΙΚΑ ZOEL (ΟΠΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Ζ.)

    Τραγανό: ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ Α.

    Πληροφορίες στο 6987 089 778

    Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Λουτζιούδη

    m. 6947 70 69 72 e-mail: [email protected]

    masa ark kavasila 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • Απόψε έχει... "Αλήθειες" με τον Τσουβέλα στα Καβάσιλα - Οι τυχεροί του διαγωνισμού
    Απόψε έχει...

    Η νέα παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα είναι εδώ και θα λέει Αλήθειες! Την Κυριακή 21 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων στις 21.30.

    Αλήθειες της καθημερινότητας

    Αλήθειες της διπλανής πόρτας

    Αλήθειες για την ζωή του

    Αλήθειες για την ζωή σας

    Όπως και να ‘χει ο Αλέξανδρος λέει πάντα την δική του αλήθεια με μια οπτική που όλοι νιώθουμε και ζούμε!

    Αλήθεια; Είστε έτοιμοι για μια παράσταση με πολύ storytelling, με πολλές ερωτήσεις αλλά και στιγμές που εσείς οι ίδιοι γίνεστε πρωταγωνιστές;

    Εμείς είμαστε …

    Εισιτήρια

    ComeTogether.live

    Και ακόμα:

    • Πύργος - Βιβλιοπωλείο Κορκολής
    • Αμαλιάδα - Βιβλιοπωλείο Βιβλιοπανόραμα
    • Γαστούνη - My Friends Cafe
    • Λεχαινά - Οπτικά Zoel
    • Βάρδα - Οπτικά Zoel
    • Ανδραβίδα - Κατάστημα LouSou

    Οι τυχεροί του διαγωνισμού

    Το ilialive.gr σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής της παράστασης, προσέφερε δωρεάν ατομικές προσκλήσεις σε αναγνώστες του.

    Οι τυχεροί του διαγωνισμού είναι οι εξής:

    1. Ειρήνη Σταματοπούλου Πύργος
    2. Παρασκευή Τασίγιαννη Βάρδα
    3. Ιωάννα Χρόνη Γαστούνη
    4. Κωνσταντίνα Χορτάτου Πύργος
    5. Αλέξανδρος Παναγούλης Πύργος

    Οι προσκλήσεις θα σταλούν ηλεκτρονικά στους τυχερούς που θα ανακοινωθούν το πρωί της Κυριακής.

    tsouvelas kavasila

  • Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται με "Αλήθειες" στα Καβάσιλα - Κερδίστε προσκλήσεις
    Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται με

      Η νέα παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα είναι εδώ και θα λέει Αλήθειες! Την Κυριακή 21 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων στις 21.30.

      Αλήθειες της καθημερινότητας

      Αλήθειες της διπλανής πόρτας

      Αλήθειες για την ζωή του

      Αλήθειες για την ζωή σας

      Όπως και να ‘χει ο Αλέξανδρος λέει πάντα την δική του αλήθεια με μια οπτική που όλοι νιώθουμε και ζούμε!

      Αλήθεια; Είστε έτοιμοι για μια παράσταση με πολύ storytelling, με πολλές ερωτήσεις αλλά και στιγμές που εσείς οι ίδιοι γίνεστε πρωταγωνιστές;

      Εμείς είμαστε …

      Εισιτήρια

      ComeTogether.live

      Και ακόμα:

      • Πύργος - Βιβλιοπωλείο Κορκολής
      • Αμαλιάδα - Βιβλιοπωλείο Βιβλιοπανόραμα
      • Γαστούνη - My Friends Cafe
      • Λεχαινά - Οπτικά Zoel
      • Βάρδα - Οπτικά Zoel
      • Ανδραβίδα - Κατάστημα LouSou

      Κερδίστε προσκλήσεις

      Το ilialive.gr σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής της παράστασης, προσφέρει δωρεάν ατομικές προσκλήσεις σε αναγνώστες του. Στείλτε e-mail στο [email protected] με την ένδειξη "ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΣΟΥΒΕΛΑ" και το ονομάτεπώνυμό σας και τη διεύθυνσή σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι προσκλήσεις θα σταλούν ηλεκτρονικά στους τυχερούς που θα ανακοινωθούν το πρωί της Κυριακής.

      tsouvelas kavasila

    Sites του Ομίλου

    Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

    Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

    Up & High Media & Productions

    ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

    Μέλος του 
    Μητρώο ΜΗ

    Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο