Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 11:27

Ο Άκης Σκέρτσος στον Πύργο! - Τα είπε με τον Χρήστο Γαβρά

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Στον Πύργο αιφνιδιαστικά βρέθηκε χθες ο Υπουργός Επικρατείας και ένα από τα «ισχυρά χαρτιά» των συνεργατών του πρωθυπουργού Άκης Σκέρτσος. Επρόκειτο περί μιας επίσκεψης που δεν είχε επίσημα χαρακτηριστικά, για αυτό και οι επαφές του κυβερνητικού παράγοντα υπήρξαν περιορισμένες.

Ωστόσο μία από τις ελάχιστες συναντήσεις που είχε, ήταν αυτή με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον φίλο του Χρήστο Γαβρά, με τον οποίο είχε ολιγόλεπτη συζήτηση. Ως γνωστόν ο κ. Γαβράς κατέρχεται ως υποψήφιος με το Δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο.

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 10:17

Σχετικά Άρθρα

  • Κατώτατος μισθός: Η θέση της Ελλάδας στην ΕΕ - Η σύγκριση με την Βουλγαρία
    Κατώτατος μισθός: Η θέση της Ελλάδας στην ΕΕ - Η σύγκριση με την Βουλγαρία

    Απάντηση σε όσα λέγονται περί του κατώτατου μισθού στη χώρα μας, σε σύγκριση, μάλιστα, με εκείνο στη Βουλγαρία, έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος σε ανάρτησή του.

    «Κάποιοι δυστυχώς εξακολουθούν να υποτιμούν τόσο πολύ τη νοημοσύνη των πολιτών και προσπαθούν να κάνουν πολιτική με ψέμματα κάνοντας το άσπρο-μαύρο με fake news ότι δήθεν οι μισθοί στην Ελλάδα είναι χαμηλότεροι ακόμη και από τη Βουλγαρία.

    Από τη χώρα δηλαδή που αποτελεί με βάση την Eurostat το κράτος μέλος της ΕΕ με τον χαμηλότερο κατώτατο μισθό», αναφέρει εισαγωγικώς και προσθέτει:

    «Αντί για στατιστικές παραδοξολογίες, όσοι ενδιαφέρονται ας ρίξουν μια ματιά στον πίνακα με τους κατώτατους μισθούς που επικαιροποιείται τακτικά από την Eurostat, με τελευταία ενημέρωση τον φετινό Ιούλιο (2024).

    1724667196146-489179892-1.jpg

    Εκεί θα διαπιστώσουν δυο πράγματα:

    • Πρώτον ότι ο κατώτατος μισθός στη Βουλγαρία είναι 477 ευρώ/μήνα (σε δωδεκάμηνη βάση) ενώ στην Ελλάδα είναι 968 ευρώ/μήνα (σε 12μηνη βάση) ή 830 ευρώ/μήνα (σε 14μηνη βάση). Η Βουλγαρία έχει τον χαμηλότερο θεσμοθετημένο κατώτατο μισθό στην ΕΕ.
    • Το δεύτερο που θα διαπιστώσουν είναι ότι η Ελλάδα χάρη στην καλύτερη πορεία της οικονομίας και των αυξήσεων που δόθηκαν στον κατώτατο μισθό από 650 σε 830 ευρώ/μήνα, βρίσκεται στην 11η θέση μεταξύ των 22 ευρωπαϊκών χωρών που έχουν θεσμοθετημένο κατώτατο μισθό. Δηλαδή ακριβώς στη μέση».

    Στη συνέχεια, ο Άκης Σκέρτσος συμπεραίνει:

    «Προφανώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι ακόμη από το επίπεδο των μισθών και των εισοδημάτων στη χώρα μας. Και αυτός είναι ο στόχος της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής που μειώνει φόρους και αυξάνει τις επενδύσεις, τα εισοδήματα να συγκλίνουν περισσότερο με τα ευρωπαϊκά επίπεδα έως το τέλος της τρέχουσας θητείας.

    Και κάτι ακόμη: αντί η αντιπολίτευση να διασπείρει fake news που δεν στέκουν στην πραγματικότητα, ας μας πει το δικό της σχέδιο για το πώς θα αυξήσει τους μισθούς», καταλήγει η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Συνέδριο ΝΔ: Γαλάζια…επιστράτευση για την μάχη των ευρωεκλογών - Τα «όπλα» με στόχο την αύξηση της συσπείρωσης
    Συνέδριο ΝΔ: Γαλάζια…επιστράτευση για την μάχη των ευρωεκλογών - Τα «όπλα» με στόχο την αύξηση της συσπείρωσης

    Η κινητοποίηση των παραδοσιακών ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές αποτελεί κεντρικό στόχο της Πειραιώς, προκειμένου να αποφευχθεί μία χαλαρή ψήφος. Κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης αλλά και του κόμματος από το βήμα του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας τόνισαν την κρισιμότητα της επικείμενης αναμέτρησης και επεσήμαναν πως δεν πρέπει η χώρα να οδηγηθεί σε νέες περιπέτειες.

    Το τριήμερο συνέδριο της Ν.Δ. ολοκληρώνεται σήμερα με νέα ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος την Παρασκευή τόνισε την ανάγκη οι πολίτες να πουν «όχι» στα πειράματα και «ναι» στη σταθερότητα. Ανάλογα μηνύματα θα εκπέμψει και σήμερα απευθυνόμενος στους «γαλάζιους» συνέδρους, καθώς ουσιαστικά έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος.

    Ο πρωθυπουργός ξεκινά ένα μπαράζ περιοδειών όπου θα θέτει τα διλήμματα τα οποία θα κληθούν να απαντήσουν οι πολίτες στην αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου. Αύριο θα επισκεφθεί την Ρόδο, ενώ την Τρίτη αναμένεται να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη με τη Νέα Δημοκρατία να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην Βόρεια Ελλάδα καθώς εκεί υπάρχουν και οι περισσότερες διαρροές προς τα δεξιά. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου, προκειμένου να μπορέσουν οι υποψήφιοι να ριχθούν στο κυνήγι του σταυρού (ένα μεγάλο μέρος των ονομάτων έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα).

    Στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές τρία είναι τα βασικά επιχειρήματα που χρησιμοποιούν από το γαλάζιο στρατόπεδο για να πετύχουν την μέγιστη δυνατή συσπείρωση των ψηφοφόρων:

    1. Πρέπει να συνεχιστεί η σταθερή πορεία της χώρας και να μην τεθούν εν κινδύνω τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. « Στις επικείμενες ευρωεκλογές δεν πρέπει να σταλεί το λάθος μήνυμα ότι μπαίνουμε σε ένα φαύλο κύκλο πολιτικής κρίσης θα ήταν πολιτική και οικονομική οπισθοδρόμηση» τόνισε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης. Προσέθεσε δε πως «όλα όσα πετύχαμε δεν ήταν αυτονόητα, τα επόμενα χρόνια θα πάμε καλύτερα, με δύο, όμως, προυποθέσεις: πρώτον το σωστό μείγμα οικονομικής πολιτικής και δεύτερον να υπάρχει πολιτική σταθερότητα».

    2. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρή ψήφο, που θα στείλει λάθος μηνύματα. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης «δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος. Όσες φορές το εκλογικό σώμα, ο ελληνικός λαός αντιμετώπισε την ψήφο ως χαλαρή υπήρξαν συνέπειες, τις οποίες πληρώσαμε πολύ ακριβά με μεγάλο τόκο».

    3.Είναι αναγκαίο να σταλούν στην Ευρώπη πρόσωπα που να μπορούν να υπερασπιστούν τις θέσεις της χώρας και να δώσουν κρίσιμες μάχες. «Πρέπει να τονίσουμε στους συμπολίτες μας πως οι ευρωπαϊκοί συσχετισμοί επηρεάζουν τη δικιά τους ζωή» επεσήμανε ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Ενδεικτικά ανέφερε πως αυτά για τα οποία διαμαρτύρονται οι αγρότες « είναι αυτά για τα οποία πολεμούσε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα να αποσυρθούν, ενώ οι πολιτικοί μας αντίπαλοι οι σοσιαλιστές και οι αριστεροί δίνανε μάχη για να διατηρηθούν; Στην Ελλάδα ήταν πάνω στα τρακτέρ και στα μπλόκα, στην Ευρώπη τους κόβανε τα λεφτά».

    Έμφαση στην προβολή του κυβερνητική έργου.

    Στο δρόμο προς της κάλπες της 9ης Ιουνίου από την κυβέρνηση δίνεται έμφαση στην προβολή όσων έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, ενώ τονίζονται και οι πρωτοβουλίες που είναι στα σκαριά. Σχετικά μηνύματα εξέπεμψαν στο συνέδριο του κόμματος κορυφαίοι υπουργοί και η στρατηγική αυτή θα ακολουθήσει και το επόμενο διάστημα.

    Σε μια σειρά σημαντικών κινήσεων που έχουν γίνει, όπως για παράδειγμα η ψήφιση του νόμου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, εστιάσε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος. Παράλληλα σημείωσε «έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμη στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στην ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης, μια αποτελεσματική και σύγχρονη αστυνομία, στη δημόσια υγεία, στη δημόσια εκπαίδευση».

    Από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας υπογράμμισε πως «για πρώτη φορά μετά το 1947 η Ελλάδα μεγάλωσε. Η επικράτεια της πατρίδας μας μεγάλωσε. Με τις ιστορικές μας συμφωνίες με την Ιταλία, με την Αίγυπτο, η πατρίδα μας έγινε πιο ασφαλής, με τις συμφωνίες για στρατηγική και αμυντική συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες, με τη Γαλλία, με Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα». Μίλησε για τον «πατριωτισμό της ευθύνης», ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πορεία της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία 50 χρόνια σημειώνοντας χαρακτηριστικά «διευρυνόμαστε, δε μεταλλασσόμαστε, το μπλε μένει πάντα μπλε, δεν ξεθωριάζει»

    Πηγή: ethnos.gr

  • Ομόφυλα ζευγάρια: Μπρα ντε φέρ Σκέρτσου-Φάμελλου στη Βουλή - Αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία από ΣΥΡΙΖΑ
    Ομόφυλα ζευγάρια: Μπρα ντε φέρ Σκέρτσου-Φάμελλου στη Βουλή - Αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία από ΣΥΡΙΖΑ

    Κόντρα ανάμεσα στον Σωκράτη Φάμελλο και τον Υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο ξέσπασε στη Βουλή. Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζοντας ότι χωρίς τις ψήφους των άλλων κομμάτων το νομοσχέδιο δεν θα περνούσε από την Ολομέλεια.

    Τι ειπώθηκε στη Βουλή

    «Η ΝΔ δεν έχει την επάρκεια να κάνει προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και να ικανοποιήσει βασικά δικαιώματα και τη συνταγματική επιταγή της ισότητας. Ο ψευδεπίγραφος εκσυγχρονισμός τους σταματά στις εξαγγελίες και στα μεγάλα λόγια», τόνισε ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσει το σχέδιο νόμου, προκειμένου «να μην προσβάλουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα για να αποδείξουμε τα ελλείμματα και τον διχασμό της κυβέρνησης». Μάλιστα, ο ίδιος προανήγγειλε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα καταθέσει αίτημα για τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.

    Απαντώντας ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος θύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στους κόλπους της τόσο τον Πάνο Καμμένο παλαιότερα σήμερα τον Παύλο Πολάκη. «Καμμένος και Πολάκης. Αυτά τα δυο ονόματα θα πω όταν με ρωτάτε για το Κράτος Δικαίου», είπε με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζουν από τα έδρανά τους. Αμηχανία υποκρύπτουν οι φωνές. Οίηση και αλαζονεία», συνέχισε ο Άκης Σκέρτσος και προσέθεσε ότι η «ΝΔ είναι καθρέφτης της κοινωνίας και δεν κουνάει σε κανέναν το δάχτυλο».

    Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Κράτος Δικαίου, λέγοντας ότι όντως εγκάλεσε τους Έλληνες ευρωβουλευτές που συνυπέγραψαν το ψήφισμα, γιατί υπάρχει ρητή αναφορά για εξέταση και αξιολόγηση κοινοτικών πόρων. «Έχετε δει ποτέ τη ΝΔ να υπογράφει ψηφίσματα για να μην έρθουν στην χώρα μας πόροι;» είπε.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση αντί να διδάσκεται από τα λάθη της γίνεται πιο αλαζονική και επικίνδυνη
    ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση αντί να διδάσκεται από τα λάθη της γίνεται πιο αλαζονική και επικίνδυνη

    Για υπουργούς, προεξάρχοντος του Άκη Σκέρτσου, και βουλευτές της ΝΔ που δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον εκνευρισμό ούτε τον πανικό τους από το ψήφισμα της Ευρωβουλής κάνουν λόγο στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, τονίζοντας πως η κυβέρνηση αντί να διδάσκεται από τα λάθη της, δυστυχώς γίνεται ακόμα πιο αλαζονική, τοξική κι επικίνδυνη.

    Για υπουργούς, προεξάρχοντος του Άκη Σκέρτσου, και βουλευτές της ΝΔ που δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον εκνευρισμό ούτε τον πανικό τους από το ψήφισμα της Ευρωβουλής κάνουν λόγο στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, τονίζοντας πως η κυβέρνηση αντί να διδάσκεται από τα λάθη της, δυστυχώς γίνεται ακόμα πιο αλαζονική, τοξική κι επικίνδυνη.

    Σε αυτό το πλαίσιο, κάνουν λίγο για κατήφορο που δεν έχει τέλος.

    Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζεται πως επιτίθενται στους Έλληνες ευρωβουλευτές που υπερψήφισαν το ψήφισμα με το οποίο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδικάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις κατάφωρες παραβιάσεις του κράτους δικαίου και της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα.

    Στην Κουμουνδούρου κάνουν ιδιαίτερη αναφορά σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του υπουργού Επικρατείας, κ. Σκέρτσου με την οποία καταφέρεται κατά των Ελλήνων ευρωβουλευτών «με εκφράσεις που ​θυμίζουν σκοτεινές και θεσμικά επικίνδυνες εποχές».

    «Ο κ. Σκέρτσος παραλείπει να αναφέρει ότι το ψήφισμα ενέκριναν συνολικά 330 ευρωβουλευτές από πέντε Κοινοβουλευτικές Ομάδες, μεταξύ των οποίων κι επτά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο ανήκει η ΝΔ. Επιτίθεται δε στους ευρωβουλευτές που προασπίζονται το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας, αντί να απαντά αν η κυβέρνηση θα συμμορφωθεί με τις αυστηρές συστάσεις του ψηφίσματος», υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Φάμελλος σε Σκέρτσο: Έχετε την ψήφο της εμπιστοσύνης ή όχι της Κ.Ο. της ΝΔ;
    Φάμελλος σε Σκέρτσο: Έχετε την ψήφο της εμπιστοσύνης ή όχι της Κ.Ο. της ΝΔ;

    «Δεν καλύπτεται η εικόνα αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης», τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ προς τον υπουργό Επικρατείας.

    Να πάρει θέση αν ισχύει η θέση του πρωθυπουργού περί αποχής των «γαλάζιων» βουλευτών στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια ζήτησε από τον Άκη Σκέρτσο ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, καλώντας, παράλληλα, τον υπουργό Επικρατείας και την κυβέρνηση να αναστείλει την προτροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη στους βουλευτές της Ν.Δ. που διαφωνούν να απέχουν.

    Ο Σωκράτης Φάμελλος, ξεκαθαρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ του νομοσχεδίου, έστρεψε τα «βέλη» του προς τον υπουργό Επικρατείας, τονίζοντας πως «αυτό το κρυφτούλι δεν ξεγελά κανένα. Δεν καλύπτεται η εικόνα αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης, όπου το υπουργικό συμβούλιο εγκρίνει προτάσεις νόμου, αλλά τα μέλη του είτε διαφωνούν είτε θέτουν ζητήματα αντισυνταγματικότητας είτε το καταψηφίζουν είτε έχουν δικαίωμα να απέχουν από την ψήφιση. Οφείλετε να μας ενημερώσετε αν η κυβέρνηση έχει τη στήριξη της Κ.Ο. της Ν.Δ. Οφείλετε να μας πείτε ποιοι υπερασπίζονται τις αρχές και τα ιδανικά της προόδου και της συμμόρφωσης της χώρας μας με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και νομολογία».

    Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως «είναι προφανές ότι έχουμε πλέον μπροστά μας ένα ξεκάθαρο μείζον πολιτικό και κοινοβουλευτικό ζήτημα, παρά τις δικαιολογίες του κ. Σκέρτσου ότι διαφωνίες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Είστε κυβέρνηση, δεν είστε κόμμα της αντιπολίτευσης. Έχετε την ψήφο της εμπιστοσύνης ή όχι της Κ.Ο. της Ν.Δ.;». Και πρόσθεσε ο Σωκράτης Φάμελλος πως «εμείς θα συμμετέχουμε, ως οφείλουμε στην κοινωνία, στην επεξεργασία του νομοσχεδίου, αλλά οφείλετε απαντήσεις».

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Σκέρτσος για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Οι υπουργοί έχουν αυξημένη ευθύνη» - Τι είπε για τα σεμινάρια
    Σκέρτσος για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Οι υπουργοί έχουν αυξημένη ευθύνη» - Τι είπε για τα σεμινάρια

    Ξεκινούν τα σεμινάρια στους γαλάζιους βουλευτές για το νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο και στην τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, προκειμένου να περιοριστούν οι διαρροές κατά την ψήφιση του. Ο Άκης Σκέτσος, ο οποίος είναι ένας εκ των στελεχών, που έχουν επιφορτιστεί με την «επιμόρφωση» των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για μια πάγια θεσμική διαδικασία ενημέρωσης, ενώ παράλληλα υπενθύμισε στους υπουργούς πως έχουν αυξημένη ευθύνη στήριξης των νομοθετικών πρωτοβουλιών.

    «Ο πρωθυπουργός υπήρξε σαφής, δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο και σεβόμαστε την άποψη εκείνων που διαφωνούν, αλλά λέμε ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει αυτό που έχουν κάνει 36 χώρες του κόσμου, 20 στην Ευρώπη ως προς τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και 22 χώρες στην Ευρώπη και 39 στον κόσμο ως προς την τεκνοθεσία» είπε ο Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και πρόσθεσε «μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα, δεν ερχόμαστε με όρους σύγκρουσης».

    «Είμαστε κυβέρνηση που δουλεύουμε για όλους του πολίτες. Θα υπάρξει ψήφος κατά συνείδηση για τους βουλευτές αλλά σε ό,τι αφορά τους υπουργούς που συμμετέχουν, έχουν αυξημένη ευθύνη στήριξης των νομοθετικών πρωτοβουλιών. Αλλά βεβαίως οι υπουργοί είναι και βουλευτές», συμπλήρωσε.

    Ο Άκης Σκέρτσος απέκλεισε για την ώρα το ενδεχόμενο αποπομπής του Μάκη Βορίδη από το κυβερνητικό σχήμα σε περίπτωση που καταψηφίσε το νομοσχέδιο, λέγοντας πως «δεν τίθενται τέτοια ζητήματα σε αυτή τη φάση. Αυτό που προέχει είναι η ενημέρωση».

    «'Ήταν στο πρόγραμμα της κυβέρνησης»

    «Στην Ελλάδα από το 1946 ένας άντρας μόνος του όπως και μία γυναίκα μπορεί να υιοθετήσει ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού. Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που έχουν παιδιά και δεν μπορεί να αναγνωριστεί εντός της σχέσης», είπε ο κ. Σκέρτσος.

    «Επεκτείνουμε ένα αστικό δικαίωμα ως προς τον πολιτικό γάμο που πρόκειται για μία σύμβαση και δεν επιτρέπεται να υπάρχουν διακρίσεις. Θέλουμε να λύσουμε τη διάκριση, το στίγμα», υπογράμμισε.

    Τι είπε για τον Σαμαρά

    Ερωτηθείς για την αντίδραση από την πλευρά του κ. Σαμαρά, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι «ο πρωθυπουργός δεν έκρυψε ποτέ ότι βρίσκεται στο πρόγραμμά μας και όλοι οφείλουμε να ξέρουμε σε ποια πλατφόρμα εκλέχθηκε η ΝΔ».

    Ο Άκης Σκέρτσος έκανε άνοιγμα στα κόμματα της αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν γνωρίζουν κομματικούς φραγμούς και θα ήταν καλοδεχούμενη η στήριξη τους.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Μήνυμα στήριξης Χρήστου Γαβρά για τον Τάκη Αντωνακόπουλο: Στηρίζουμε Ενωτικά τον Άξιο Δήμαρχό μας
    Μήνυμα στήριξης Χρήστου Γαβρά για τον Τάκη Αντωνακόπουλο: Στηρίζουμε Ενωτικά τον Άξιο Δήμαρχό μας

    Με ώριμη σκέψη και με τη λογική για το ποιος μπορεί να οδηγήσει στον δρόμο της εξέλιξης και της ανάπτυξης τα επόμενα πέντε χρόνια τον Δήμο Πύργου καλούμαστε την Κυριακή να επιλέξουμε οριστικά τον νέο Δήμαρχο της Ηλειακής πρωτεύουσας.

    Θέλω με αυτή την ευκαιρία αφού ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον Τάκη Αντωνακόπουλο που μου έδωσε τη δυνατότητα να συμπορευθούμε σε έναν δύσκολο αλλά ωραίο προεκλογικό αγώνα, να καλέσω τους συμπατριώτες μου για τη μεγάλη στήριξη στο πρόσωπό του.

    Γιατί ο Τάκης Αντωνακόπουλος είναι ο άνθρωπός μας, είναι ένας από εμάς, ο αυθεντικός, μαχητικός, πρώτος πολίτης του τόπου που γνωρίζει και έχει την ικανότητα να μας εμπνεύσει δημιουργικά μπροστά στις «μάχες» της επόμενης ημέρας.

    Το πρώτο βήμα έγινε την περ. Κυριακή και το επόμενο πρέπει να γίνει τώρα ενώπιον της δεύτερης κάλπης.

    • Να μην χάσουμε την ευκαιρία μιας πενταετίας με έργο, με δράση και αποτέλεσμα.
    • Να μην αφήσουμε την πόλη και τις κοινότητές μας σε πειραματισμούς και πισωγυρίσματα.
    • Να μην επιτρέψουμε την διαμόρφωση μικροπολιτικών δεδομένων και πρακτικών.

    Να στηρίξουμε, να εμπιστευθούμε, να δώσουμε τη νέα θητεία στον άξιο Δήμαρχό μας, στον δικό μας άνθρωπο και επιστήμονα Τάκη Αντωνακόπουλο!

    (Δελτίο Τύπου)

  • Γαβράς: Η ώρα της κάλπης στον Πύργο με ώριμη κρίση  και σκέψη….
    Γαβράς: Η ώρα της κάλπης στον Πύργο με ώριμη κρίση  και σκέψη….

    «Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία και όπως όλα δείχνουν, οι αυτοδιοικητικές εκλογές αναμένεται να αναδείξουν και πάλι δήμαρχο Πύργου τον Τάκη Αντωνακόπουλο. Αυτό βλέπουμε στις γειτονιές, αυτό αντιμετωπίζουμε όπου κι αν πάμε στα χωριά, αυτό μας επισημαίνουν οι κάτοικοι, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα ηνία της πόλης και για την επόμενη πενταετία στον Δήμαρχο».

    Τα παραπάνω επισήμανε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο» Χρήστος Γαβράς, ο οποίος συνεχίζει ακατάπαυστα το πρόγραμμα της επικοινωνίας με τους συνδημότες του, αλλά και τις επισκέψεις σε κάθε γωνιά του δήμου.

    Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο κ. Γαβράς επέδειξε μία ποιοτική προεκλογική δραστηριότητα και είναι από τους υποψηφίους που συνέβαλαν, ώστε να δημιουργηθεί το καλύτερο δυνατό κλίμα, ένα κλίμα διαλόγου και ουσιαστικών μηνυμάτων απέναντι στους πολίτες.

    «Είμαστε όμως εδώ» πρόσθεσε, «προκειμένου να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι και την τελευταία στιγμή και καλώ τους συμπολίτες μου να σκεφτούν λίγο πριν την κάλπη, ώριμα, σοβαρά και με την ανάλογη κρίση, έτσι ώστε να σταθμίσουν τα όσα ειπώθηκαν, αλλά και το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα από τη δημοτική αρχή. Και με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει, να δουν με αισιοδοξία και με αποφασιστικότητα το μέλλον της πόλης μας και των χωριών μας.

    Ο Τάκης Αντωνακόπουλος και όλοι εμείς που βρισκόμαστε δίπλα του, είμαστε έτοιμοι να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις, ώστε τα πρώτα βήματα που έχουν γίνει από την πρώτη θητεία του δημάρχου, να εξελιχθούν πιο γοργά και πιο σίγουρα, για μία σύγχρονη, ευέλικτη και λειτουργική πόλη, για έναν δήμο που θα νοιάζεται για όλους τους πολίτες του και θα εφαρμόσει περαιτέρω προγράμματα, ενώ θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα προόδου, προς όφελος των ίδιων των πολιτών».

    Gavras2

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο