Μεθυσμένα κριτσίνια παρμεζάνας

Κριτσίνια νόστιμα, ζυμωμένα με ελαιόλαδο αλλά και μεθυσμένα...αφού έχουν ζυμωθεί μόνον με λευκό κρασί.
 
Η παρμεζάνα και πιο συγκεκριμένα η Μετσοβάνα, όπως λέγεται η ελληνική παρμεζάνα Μετσόβου, έρχεται να δώσει εκείνη την πινελιά που μαζί με το αλεύρι καλαμποκιού και το σουσάμι τα απογειώνει και τα κάνει ένα σνακ υγιεινό, νόστιμο και χορταστικό!
 
Και όχι μόνον σνακ!

Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

 

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο