Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 10:17

Πύργος: Νέα βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Μέσα στη νύχτα που πέρασε προκλήθηκε νέα βλάβη στον αγωγό ύδρευσης της πόλης του Πύργου και συγκεκριμένα στο παλιότερο τμήμα του στην οδό Σαρανταπόρου.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτή η βλάβη πριν ξημερώσει τα συνεργεία της ΔΕΥΑΠ ξεκίνησαν τις εργασίες αποκατάστασης της βλάβης.

Οι κάτοικοι του Πύργου ξύπνησαν σε αρκετές γειτονιές χωρίς νερό, όμως σύμφωνα με πληροφορίες πολύ σύντομα θα επανέλθει η υδροτότηση.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 21:59

Σχετικά Άρθρα

  • Πύργος: Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης την Τρίτη 29/10
    Πύργος: Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης την Τρίτη 29/10

    Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΥΑ Πύργου για την προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης για την ερχόμενη Τρίτη 29 Οκτωβρίου.

    Αναλυτικά:

    Στα πλαίσια εργασιών συντήρησης στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης της πόλης του Πύργου θα πραγματοποιηθεί γενική διακοπή υδροδότησης την Τρίτη 29/10/2024 από τις 8.30 π.μ. Προβλεπόμενη ώρα αποκατάστασης της υδροδότησης 13.00μ.μ.

    ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ

  • ΔΕΥΑΠ: Νέα διακοπή νερού στον Πύργο για την αποκατάσταση της βλάβης στον κεντρικό αγωγό
    ΔΕΥΑΠ: Νέα διακοπή νερού στον Πύργο για την αποκατάσταση της βλάβης στον κεντρικό αγωγό

    Σε αναγκαστική διακοπή νερού στην πόλη του Πύργου προχώρησε πάλι η ΔΕΥΑΠ, καθώς συνεχίζονται εργασίες αποκατάστασης της βλάβης του κεντρικού αγωγού που υδροδοτεί την πόλη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, η διακοπή εκτιμάται να διαρκέσει μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.

    Η βλάβη είναι ιδιαίτερα σοβαρή και για λόγους ασφαλείας των εργατών, ακολούθησε αναγκαστική διακοπή προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

    Η ΔΕΥΑΠ ζητά την κατανόηση των δημοτών και ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία.

  • Αμαλιάδα: Έντονες αντιδράσεις για τους συγκεντρωτικούς λογαριασμούς νερού
    Αμαλιάδα: Έντονες αντιδράσεις για τους συγκεντρωτικούς λογαριασμούς νερού

    Δεν είχαν εκδοθεί για τρία χρόνια

    Τις έντονες αντιδράσεις πολιτών στον Δήμο Ήλιδας προκάλεσε η έκδοση των λογαριασμών νερού που περιλαμβάνει το κόστος τριών ολόκληρων ετών! Εκπρόσωποι πολιτών κάνουν λόγο για υπέρογκα ποσά που είναι από δύσκολο έως αδύνατο να εξοφληθούν, υπογραμμίζοντας ότι οι λογαριασμοί είναι πλασματικοί καθώς έχουν εκδοθεί με υπολογισμό κατανάλωσης στοιχείων του 2018. Την ίδια στιγμή η Δημοτική Αρχή επιρρίπτει ευθύνες στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή για τη μη έκδοση λογαριασμών επί τρία χρόνια, κίνηση που δημιουργεί μεγάλη οικονομική ζημιά στον Δήμο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτελέσει έργα απαραίτητα και αναγκαία.

    Μετά από πολλά χρόνια εκδόθηκαν από το Δήμο Ήλιδας οι λογαριασμοί ύδρευσης, που ήδη έχουν αποσταλεί στα Δημοτικά Διαμερίσματα. Για την πόλη της Αμαλιάδας, η διανομή ξεκίνησε ήδη από τις 12 Αυγούστου 2024 και η λογαριασμοί περιέχουν 10 τρίμηνα ( τα δύο τελευταία του 2021, τα τέσσερα του 2022 και τα τέσσερα του 2023), καθώς και τυχόν ταμειακές εκκρεμότητες ή οφειλές πριν το τρίτο τρίμηνο του 2021, για κάθε ρολόι υδροδότησης. Σύμφωνα με την μέχρι στιγμής ενημέρωση οι πολίτες μπορούν να κάνουν ρύθμιση χρεών από 24 έως 48 δόσεις μετά τη λήξη των λογαριασμών 31/08/2024 και 31/10/2024, ξεχωριστά για το καθένα λογαριασμό, στα ληξιπρόθεσμα ποσά. Στα παραπάνω η Λαϊκή Συσπείρωση Ήλιδας εκφράζει την έντονη αντίθεσή της, είχε καταψηφίσει την απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο τονίζοντας, ότι αφενός οι δημότες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν στα ποσά, αφετέρου αναλογίζονται αν το νερό που φτάνει στις βρύσες είναι κατάλληλο για κατανάλωση.

    Απαντήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο

    Σε επικοινωνία του ilialive.gr, ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος αρκέστηκε σε μια λακωνική απάντηση δηλώνοντας πως “ό,τι έχω να πω, θα το πω στο Δημοτικό Συμβούλιο”. Σύμφωνα με πληφορορίες ο Δήμαρχος Ήλιδας θα κάνει εκτενή αναφορά για τη μη έκδοση λογαριασμών νερού από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή όπως και πώς ερμηνεύεται οικονομικά όλο αυτό για τον Δήμο. Επιπλέον θα εξεταστεί η παράταση αποπληρωμής των λογαριασμών.

    Σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Υδάτινων Πόρων, Κώστας Τσιριώνης επισημαίνει: “Όσον αφορά τους λογαριασμούς ύδρευσης στον δήμο Ήλιδας για τους οποίους υπάρχει δυσαρέσκεια λόγω δήθεν υψηλών ποσών θα ήθελα να αναφέρω πως η αδράνεια και απραξία της προηγούμενης δημοτικής αρχής, η οποία για 3 ολόκληρα χρόνια δεν έστειλε λογαριασμους στους δημότες δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολλούς λόγους! Τα έργα στην ύδρευση και στην αποχέτευση απαιτούν έσοδα και για να μπορούμε να έχουμε νερό θα πρέπει και ο δημότης από την πλευρά του να πληρώνει ως καταναλωτής. Για την εξόφληση αυτών στις ιδιαιτέρως δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε, προσπαθούμε πιέζοντας την κεντρική εξουσία να εξασφαλίσουμε ρυθμίσεις της τάξεως των 60 δόσεων με ταυτόχρονο κούρεμα των προσαυξήσεων! Παράλληλα να τονίσω πώς στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο θα προταθεί η παράταση της προθεσμίας εξόφλησης αυτών καθώς δεν είναι λογικό και εύκολο να εξοφληθούν μέσα σε λίγες μέρες έως τα τέλη Αυγούστου, την στιγμή που αρκετοί συνδημότες μας δεν τους έχουν λάβει ακόμα. Σε κάθε περίπτωση η υπηρεσία και οι αρμόδιες επιτροπές είναι διαθέσιμες για κάθε διευκρίνιση ή απορία μπορεί να υπάρχει”.

    Η διακοπή ρεύματος...έκοψε το νερό

    Ο κ. Τσεριώνης αναφέρθηκε επίσης με δηλώσεις του για τη 5ωρη διακοπή νερού, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, λόγω διακοπής ρεύματος στην περιοχή της δημοτικής κοινότητας Δάφνης, όπου βρίσκεται το κεντρικό αντλιοστάσιο νερού του Διυλιστηρίου του Φράγματος Πηνειο. “Θα ήθελα να επισημάνω πως η αγανάκτηση και η οργή είναι μεν δικαιολογημένη, γιατί βρισκόμαστε στο μέσον του καλοκαιριού και οι θερμοκρασίες είναι για την εποχή πολύ μεγάλες ακόμη, αλλά η κατανόηση δε, που θα πρέπει να δείξουν και οι πολίτες είναι το α και το ω! Δεν λύνονται όλα δια μαγείας. Δεν υπάρχει χρυσό ραβδάκι στις υπηρεσίες. Προσωπικά ζητάω συγνώμη από τον οποιονδήποτε, επειδή μπορώ να μπω στην θέση του και να τον καταλάβω. Όμως εδώ θα πρέπει να τονιστεί πως με την σημερινή Δημοτική αρχή και με τα πολλά προβλήματα του δικτύου, ότι οι διακοπές του νερού το φετινό καλοκαίρι ήταν ελάχιστες έως μηδαμινές, αν αναλογιστούμε τις συνεχείς διακοπές τα προηγούμενα χρόνια με αποκορύφωμα τον περσινό Αύγουστο που η διακοπή υδροδότησης κράτησε 5-6 μέρες. Δεν θα σταθώ όμως σε αυτό ούτε θα συγκρίνω το τώρα με το παρελθόν ή το μελλον. Για τον λόγο αυτό ευχαριστώ από καρδιάς το λιγοστό εναπομείναν προσωπικό της υπηρεσίας των Υδάτινων Πόρων που νυχθημερόν φροντίζει έγκαιρα για να αποκατασταθούν τυχόν βλάβες".

    Τέλος, ο κ. Τσεριώνης, σε τοποθέτησή του για το μείζον θέμα της λειψυδρίας, υπογραμμίζει την αισθητή μείωση του νερού στο φράγμα του Πηνειού, επικαλείται μαρτυρίες επιστημόνων, οι
    οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, και εφιστά την προσοχή σε όλους τους δημότες να μην σπαταλούν νερό χωρίς λόγο.

    Φωτογραφία: Freepik/tksonique

  • ΔΕΥΑ Πύργου: Αίτημα χρηματοδότησης προς το Υπ. Εσωτερικών για νέες γεωτρήσεις
    ΔΕΥΑ Πύργου: Αίτημα χρηματοδότησης προς το Υπ. Εσωτερικών για νέες γεωτρήσεις

    Ρ. Τζανέτου «Σωστή η απόφασή μας να λειτουργήσουν οι γεωτρήσεις - Τα προβλήματα υδροδότησης σε κοινότητες έχουν λυθεί κατά 90%»

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Άμεση η ανταπόκριση της ΔΕΥΑ Πύργου στην πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών για υλοποίηση δράσεων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας. Η διοίκηση ετοιμάζεται να καταθέσει φάκελο μελετών και προτάσεων χρηματοδότησης για ανόρυξη νέων γεωτρήσεων –όπως αναφέρεται και στην πρόσκληση του υπουργείου. Την ίδια στιγμή, όπως δηλώνει η πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ρούλα Αλικάκη Τζανέτου, τα προβλήματα υδροδότησης που είχαν παρατηρηθεί το προηγούμενο διάστημα σε συγκεκριμένες δημοτικές κοινότητες έχουν λυθεί κατά 90% με στοχευμένες παρεμβάσεις, σε ένα δύσκολο καλοκαίρι όπου η υπερκατανάλωση του νερού χτύπησε «κόκκινο».

    Προλαμβάνοντας τις εξελίξεις, η ΔΕΥΑ Πύργου, λειτούργησε φέτος και πάλι τις γεωτρήσεις που υπήρχαν σε κοινότητες για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υδροδότησης που παρατηρήθηκε εν μέσω καλοκαιριού με τις ανάγκες να πολλαπλασιάζονται, και λόγω επισκεψιμότητας αλλά κυρίως υπερκατανάλωσης που παρατηρήθηκε έντονα, σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο. «Ξαναλειτουργήσαμε γεωτρήσεις που υπήρχαν σε κάποιες κοινότητες και φυσικά το νερό πριν δοθεί προς κατανάλωση ελέγχθηκε από πιστοποιημένο εργαστήριο, όπου μας δόθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα ελέγχου και καταλληλότητας» δηλώνει στο ilialive.gr η κ. Τζανέτου. «Η απόφασή μας για να αντιμετωπιστεί η υδροδότηση σε συγκεκριμένες δημοτικές κοινότητες, φαίνεται εκ των πραγμάτων, ότι ήταν απολύτως προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς το Υπουργείο τώρα μας καλεί να καταθέσουμε προτάσεις και μελέτες για να χρηματοδοτήσει νέες γεωτρήσεις. Η ΔΕΥΑ Πύργου σύντομα θα καταθέσει αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών καθώς όλα δείχνουν πως το πρόβλημα της λειψυδρίας θα απασχολήσει έντονα όλη τη χώρα και είναι επιτακτική η εξεύρεση και νέων πηγών ύδρευσης».

    Τα προβλήματα υποχώρησαν

    Αναφερόμενη στα προβλήματα υδροδότησης δημοτικών κοινοτήτων της ΔΕ Ιάρδανου που είχαν παρουσιαστεί το προηγούμενο διάστημα, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ τονίζει ότι έχουν αντιμετωπιστεί σχεδόν ολοκληρωτικά. «Έχουμε λύσει το πρόβλημα στο 90%. Όταν σημειώθηκαν οι μεγάλης διάρκειας και έντασης καύσωνες, για λίγες ώρες το απόγευμα δεν μπορούσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες και αναγκαστικά η υδροδότηση διακόπτονταν για 2-3 ώρες. Το ίδιο συνέβαινε και στον Πύργο, στα ψηλότερα σημεία της πόλης που λόγω αύξησης του πληθυσμού και υπερκατανάλωσης κάποια βράδια είχαμε μειωμένη ροή.

    Εκτιμώ ότι τα καταφέραμε πολύ καλά, όταν άλλοι Δήμοι έδιναν νερό με το… μέτρο. Και αν δεν καταναλωνόταν άσκοπα το νερό δεν θα είχαμε προβλήματα. Κάναμε περιπολίες και με τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας και ανακαλύπταμε όταν κάποιοι, παρά τις ανακοινώσεις και τις συστάσεις μας, πότιζαν τα λιοστάσια τους. Αναγκαστικά προβήκαμε στα νόμιμα. Τώρα, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και φέτος δεν θα έχουμε πρόβλημα» καταλήγει η κ. Τζανέτου.

  • Πύργος: Χωρίς νερό η πόλη - Νέα βλάβη στον κεντρικό αγωγό - Σύντομα η αποκατάσταση
    Πύργος: Χωρίς νερό η πόλη - Νέα βλάβη στον κεντρικό αγωγό - Σύντομα η αποκατάσταση

    Νέα βλάβη προκλήθηκε στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης του Πύργου, κοντά στην κεντρική δεξαμενή του Λαμπετίου.

    Ήδη συνεργεία της ΔΕΥΑΠ βρίσκονται στο σημείο και επιχειρούν για την αποκατάσταση της βλάβης.

    Παρούσα είναι και η πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ρούλα Αλικάκη - Τζανέτου, με την οποία επικοινώνησε το ilialive.gr και όπως ανέφερε η βλάβη θα αποκατασταθεί σύντομα και σε περίπου δύο ώρες θα αποκατασταθεί η υδροδότηση της πόλης

  • ΔΕΥΑΠ: Χωρίς νερό ο Πύργος - Νέα βλάβη στον κεντρικό αγωγό
    ΔΕΥΑΠ: Χωρίς νερό ο Πύργος - Νέα βλάβη στον κεντρικό αγωγό

    Χωρίς νερό είναι από τα ξημερώματα η πόλη του Πύργου καθώς έσπασε ο κεντρικός αγωγός επί της Λαμπετίου (θέση Μαρμαρένια βρύση).

    Πρόκειται για τον κεντρικό αγωγό που υδροδοτεί όλη την πόλη. Από νωρίς το πρωί συνεργεία της ΔΕΥΑΠ βρίσκονται στο σημείο για να επιδιορθώσουν τη βλάβη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της προέδρου της ΔΕΥΑΠ Ρούλας Αλικάκη-Τζανέτου, η υδροδότηση της πόλης αναμένεται να αποκατασταθεί το μεσημέρι. «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί έσπασε ο κεντρικός αγωγός που δίνει νερό σε όλη την πόλη.

    Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΠ εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση. Βρήκαμε το σημείο της βλάβης, που ήταν στα τέσσερα μέτρα βάθος και πιστεύουμε ότι μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα δοθεί νερό στην πόλη. Ζητούμε συγνώμη από τους πολίτες του Πύργου για την ταλαιπωρία, και την κατανόηση τους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης» δήλωσε στο ilialive.gr η κ. Τζανέτου.

    * φωτογραφία αρχείου

  • Προγραμματισμένη διακοπή νερού στην Αμαλιάδα τη Δευτέρα,
    Προγραμματισμένη διακοπή νερού στην Αμαλιάδα τη Δευτέρα,

    Λόγω αναγκαίων εργασιών για τη σύνδεση του νέου υπόγειου αγωγού υδροδότησης

    Σε προγραμματισμένη μείωση της υδροδότησης ή και της διακοπής νερού σε κάποιες περιοχές της Αμαλιάδας, θα προχωρήσει η Υπηρεσία Υδάτινων Πόρων του Δήμου Ήλιδας τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και από ώρα 9:00 το πρωί έως 16:00 μετά το μεσημέρι.

    Η ενέργεια αυτή κρίνεται επιβεβλημένη λόγω των εργασιών που θα εκτελούνται, για την υπογειοποίηση του αγωγού στο νέο δίκτυο υδροδότησης που θα συνδέει της Ν.Ε.Ο. με τον Άγιο Ιωάννη Αμαλιάδας.

  • ΔΕΥΑΠ: Στην τελική ευθεία έργα 7 εκ. ευρώ
    ΔΕΥΑΠ: Στην τελική ευθεία έργα 7 εκ. ευρώ

    Χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ και το «Αντώνης Τρίτσης»

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα δύο μεγάλα έργα της ΔΕΥΑΠ, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων αγγίζει τα 7 εκ. ευρώ. Πρόκειται για την «Αντικατάσταση ψηφιακών υδρομετρητών σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Πύργου μέσα από το έργο «Επέκταση συστήματος τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού και Ψηφιακών υδρομετρητών στα δίκτυα ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ» που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και η «Ενεργειακή αναβάθμιση Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Πύργου με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

    Για τα δύο αυτά μεγάλα έργα, οι εργασίες των οποίων θα ξεκινήσουν σύντομα, είχε αναφερθεί και κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη λογοδοσία των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ρούλα Αλικάκη Τζανέτου. Μάλιστα τόνισε ότι τα έργα αυτά μπορεί να είναι εξ’ ολοκλήρου χρηματοδοτούμενα από προγράμματα, ωστόσο η ΔΕΥΑΠ έχει την υποχρέωση, να αποπληρώσει το ΦΠΑ.

    Έξυπνοι υδρομετρητές σε όλο το Δήμο

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον Μάρτιο θα ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης των ψηφιακών μετρητών σε δημοτικές κοινότητες του Δήμου Πύργου. Ήδη έχει γίνει η προμήθεια των πρώτων ψηφιακών μηχανημάτων παρακολούθησης κατανάλωσης που θα τοποθετηθούν τόσο στις δεξαμενές όπου θα ελέγχεται η υδροληψία όσο και στους παρόχους -με τα «έξυπνο», ψηφιακά ρολόγια- για να καταγράφεται χωρίς λάθη η κατανάλωση. Η λειτουργία των ψηφιακών υδρομετρητών θα περιορίσει κατά πολύ τόσο τις απώλειες του νερού, τις “κρυφές” βλάβες, αλλά και τις ποσότητες που σήμερα χάνονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη προηγηθεί ανάλογο έργο αντικατάστασης των υδρομετρητών στο Επιτάλιο, τη Βαρβάσαινα, το Καράτουλα, το Βούναργο και το Κατάκολο.

    Ενεργειακή αυτονομία στον βιολογικό

    Αμέσως μετά το Πάσχα αναμένεται να εγκατασταθεί ο ανάδοχος του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Πύργου με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» που ουσιαστικά βάζει τη ΔΕΥΑ Πύργου σε τροχιά ενεργειακής αναβάθμισης. Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια και η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος τουλάχιστον 499 kWp καθώς και η συντήρηση και λειτουργία φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 499 kWp.
    Παράλληλα, περιλαμβάνεται και εξοπλισμός ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Πύργου, καθώς και η αντικατάσταση ενεργοβόρων βασικών καταναλωτών, αλλά και η προμήθεια και εγκατάσταση συνολικού συστήματος ενεργειακής βελτιστοποίησης της λειτουργίας τους.

    Συνολικά, το έργο αφορά στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου, παρεμβάσεις σε υφιστάμενο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων και σύστημα βελτιστοποίησης ενεργειακής κατανάλωσης. Σκοπός της ΔΕΥΑΠ είναι η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Πύργου και η αποδοτικότερη λειτουργία της.

    Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για τη ΔΕΥΑΠ, το οποίο θα μειώσει τουλάχιστον κατά 200.000 ευρώ τα ενεργειακό κόστος στο βιολογικό. Με το έργο αυτό προβλέπεται η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε ιδιόκτητο οικόπεδο της επιχείρησης πλησίον του βιολογικού και ο εκσυγχρονισμός του ήδη υπάρχοντας εξοπλισμού.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο