Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 08:45

Ηλεία: Ερευνάται καταγγελία για ρευματοκλοπή από επιχείρηση - Είχε συνδεθεί με το δημοτικό φωτισμό;

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Μια καταγγελία ρευματοκλοπής όχι σε καταυλισμό, αλλά σε μεγάλη επιχείρηση ερευνά σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔΕΔΔΗΕ σε γνωστή περιοχή της Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε καταγγελία προς διερεύνηση για την υπόθεση αυτή και συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ μετέβη προς έλεγχο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται η ρευματοκλοπή από το δίκτυο του δημοτικού φωτισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αναζητήθηκε ο ιδιοκτήτης την ώρα του ελέγχου αλλά δεν εντοπίστηκε.

Από την πλευρά της ΔΕΔΔΗΕ Πύργου, όπου επικοινωνήσαμε δεν διαψεύδεται ούτε επιβεβαιώνεται η πληροφορία.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 10:26

Σχετικά Άρθρα

  • Πύργος: Τρεις συλλήψεις για ρευματοκλοπές
    Πύργος: Τρεις συλλήψεις για ρευματοκλοπές

    Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

    Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχές του Πύργου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τρεις ημεδαπές γυναίκες, (η μια 16χρονη).

    Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

  • Κίνδυνος διακοπής του ρεύματος λόγω φόρτισης
    Κίνδυνος διακοπής του ρεύματος λόγω φόρτισης

    Ο ΔΕΔΔΗΕ προειδοποιεί όσους δεν προχωρήσουν σε άμεση δήλωση…… των φορτιστών τους. Και είναι πάρα πολλοί αυτοί, αφού δεν έχουν την ανάλογη ενημέρωση. Οι κάτοχοι φορτιστών οχημάτων στην Ελλάδα , τόσο οι ιδιώτες, όσο και οι επιχειρήσεις, πρέπει άμεσα να καταχωρίσουν σωστά τις εγκαταστάσεις τους, ειδάλλως θα αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να υπαχθούν σε νομικές διαδικασίες, ακόμα και σε διακοπή της ηλεκτροδότησης.

    Αν και οι περισσότεροι δεν το γνωρίσουν, πρέπει να δηλωθούν οι φορτιστές στον ΔΕΔΔΗΕ ο οποίος με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας.

    Σήμερα έχουν εγκατασταθεί περισσότεροι από 10.000 φορτιστές στην Ελλάδα, από του όποιους έχουν δηλωθεί μόλις το 6%.

    Φυσικά και ο κόσμος δεν γνωρίσει ότι πρέπει να μπει σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πολύ απλά κάποιοι πάροχοι και εταιρείες φορτιστών δεν τους ενημερώνουν.

    Για την δήλωση, οι κάτοχοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ή να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή της εταιρείας για κινητά.

    Επίσης, είναι διαθέσιμη η τηλεφωνική εξυπηρέτηση για απορίες ή βοήθεια στη διαδικασία στο τηλέφωνο 800 400 4000.

    Πηγή: newsauto.gr

  • Παράδειγμα προς μίμηση η ηλειακή επιχειρηματικότητα - Το 1ο φωτοβολταϊκό πάρκο αυτοπαραγωγής και αυτοκατανάλωσης ενέργειας είναι γεγονός
    Παράδειγμα προς μίμηση η ηλειακή επιχειρηματικότητα - Το 1ο φωτοβολταϊκό πάρκο αυτοπαραγωγής και αυτοκατανάλωσης ενέργειας είναι γεγονός

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Η 1η Αυγούστου αποτελεί ημερομηνία ορόσημο για μια μεγάλη ομάδα επιχειρηματιών της Ηλείας καθώς το 1ο φωτοβολταϊκό πάρκο, ισχύος 800kW που χρηματοδοτήθηκε 100% από ίδια κεφάλαια τέθηκε σε λειτουργία μετά από τη σύνδεσή του από τον ΔΕΔΔΗΕ.

    Πρόκειται για μια προσπάθεια που έγινε πραγματικότητα κατόπιν επίμονων προσπαθειών του προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κωνσταντίνου Νικολούτσου, του Ζώη Σιδηροκαστρίτη προέδρου της Ενεργειακής κοινότητας Ηλείων επιχειρηματιών, ηλεκτρολόγου μηχανικού και κατασκευαστή του έργου, του Αναστάσιου Καρνάρου, αντιπροέδρου, του Ηλία Ξανθούλη, γραμματέα, του Νίκου Δημόπουλου, ιατρού και ταμία και των μελών του Δ.Σ Γιώργου Αναγνωστόπουλου και Χρήστου Γιαρμενίτη.

    Με το συγκεκριμένο εγχείρημα οι εμπλεκόμενοι επιχειρηματίες θα επιτύχουν την δραστική μείωση των λογαριασμών του ρεύματος των επιχειρήσεών τους, καθώς το συγκεκριμένο πάρκο λειτουργεί με σκοπό την αυτοπαραγωγή και αυτοκατανάλωση ενέργειας (virtual net-metering). Ειδικότερα 35 επιχειρηματίες της περιοχής συνεργάστηκαν μεταξύ τους εμπιστεύθηκαν ο ένας τον άλλο και έφτασαν σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα με το οποίο ασχολήθηκαν και μεγάλες εφημερίδες της χώρας.

    Για όλη αυτή την επίπονη προσπάθεια, και για την στιγμή που πλέον οι επιχειρηματίες της Ηλείας έφτασαν στο πολυπόθητο αποτέλεσμα μίλησαν χθες το απόγευμα κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τον χώρο του πάρκου, τονίζοντας σύσσωμοι πως η ενεργειακή κοινότητα των Ηλείων επιχειρηματιών με αρωγό το Επιμελητήριο Ηλείας είναι διατεθειμένη να κάνει περαιτέρω βήματα στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ενσωματώνοντας κάθε νέα τεχνολογία.

    Κώστας Νικολούτσος πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας: “Φαίνονταν ουτοπικό αλλά τα καταφέραμε”

    «Όταν ξεκινήσαμε το όλο εγχείρημα είχε και κάποια στοιχεία ουτοπίας. Όλα όμως πήγαν κατ ευχήν και ευχαριστώ τους ανθρώπου που μας εμπιστευθήκαν σε αυτό το εγχείρημα το οποίο ήταν υψηλού κόστους.

    Σήμερα απολαμβάνουμε τους πρώτους καρπούς μέσω της σύνδεσης που έχει γίνει στο εθνικό δίκτυο. Η όλη προσπάθεια πέρασε από πολλά στάδια. Καταφέραμε να είμαστε στον τόπο η πρώτη ενεργειακή κοινότητα που απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο. Η συμβολή μας, όχι μόνο από την ωφέλεια που θα έχουν οι μέτοχοι αυτής της διαδικασίας, είναι ένα σοβαρό δείγμα γραφής για το τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μας ενωμένοι.

    Εμείς σήμερα καταγράφουμε αποτέλεσμα σε επίπεδο εθνικό. Εμείς δεν πρόκειται να σταματήσουμε εδώ είναι μια προσπάθεια με συνέχεια και δεν θα περιοριστούμε μόνο στα ενεργειακά θέματα. Μετά τον κόπο και τις αγωνίες μας μελετάμε προς αυτή την κατεύθυνση και τα επόμενα βήματα. Σε ό,τι αφορά τα φωτοβολταικά πάρκα η Ηλεία είχε μείνει καταλυτικά πίσω. Και όσα πάρκα βλέπετε συνήθως είναι από επιχειρηματίες εκτός Ηλείας. Ήταν τέτοια η νοοτροπία μας, λαθεμένη αλλά σήμερα βλέπουμε μια άλλη προοπτική στα θέματα αυτά και η προσπάθεια μας αφορά στα άλλα βήματα που μπορούμε να κάνουμε για την τεχνολογική βελτίωση των υποδομών μας».

    Αργύρης Σπυρίδης φαρμακοποιός, πρόεδρος και ιδρυτής των 2 ενεργειακών κοινοτήτων των φαρμακοποιών: “Τεράστιο βήμα για την περιοχή”

    «Έχουμε 2 πάρκα ένα στην Αγγινάρα 500 kw και ένα στην Καλαμάτα 1mw και ταυτόχρονα κατασκευάζουμε και ένα τρίτο πάρκο 1 mw πάλι στην περιοχή του Πύργου. Καλούμε όλους από την Περιφέρεια Δυτικής Έλλάδας φαρμακοποιούς και μη να γίνουν μέλη και να συμψηφίσουν την ενέργεια του σπιτιού τους. Σε αυτό το πάρκο μιλάμε μόνο για οικιακές παροχές ενώ τα άλλα είναι για επαγγελματικές.

    Συνεργαστήκαμε με τους Ηλείους επιχειρηματίες, συνολικά εμείς συμψηφίζουμε σε 15 συνεταιρισμούς φαρμακοποιών, ουσιαστικά είναι σχεδόν όλοι από την κεντρική Έλλάδα και κάτω. Θεωρώ ότι είναι ένα τεράστιο βήμα και για την περιοχή μας και για τους επαγγελματίες , είναι μια ανακούφιση στα έξοδα των επιχειρήσεων και θεωρώ ότι είμαστε πρωτοπόροι σε αυτόν τον τομέα».

    Χάρης Μαμούσης, μέλος ενεργειακής κοινότητας: “Ευελπιστούμε σε μια γρήγορη απόσβεση”

    «Στην επιχείρηση έχουμε μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις, δουλεύουμε σεζόν και σε αυτό το διάστημα προσπαθούμε να κάνουμε έναν ενεργειακό συμψηφισμό για τις καταναλώσεις μας και να ρίξουμε λίγο τους λογαριασμούς στο ρεύμα. Γιατί το τοπίο στα ενεργειακά είναι θολό με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην τιμή της ενέργειας. Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώθηκε το έργο και συνδεθήκαμε. Είμαστε στο πικ της σεζόν τώρα τον Αύγουστο οπότε ξεκινάμε να κάνουμε ήδη έναν ενεργειακό συμψηφισμό που είναι πολύ σημαντικό για μας και ευελπιστούμε στα επόμενα χρόνια να γίνει μια γρήγορη απόσβεση».

    Νίκος Δημόπουλος Ορθοπεδικός μέλος Δ.Σ: “Η προσπάθεια είναι πολύ σοβαρή και θα φανεί στο μέλλον”

    «Θα ήθελα να συγχαρώ τους συναδέλφους επιχειρηματίες, το Επιμελητήριο και ειδικά τον κ. Νικολούτσο και τον κ. Σιδηροκαστρίτη. Υπήρχε μια διστακτικότητα παλιότερα στο επιχειρείν και βγαίνει τώρα ένα μήνυμα πανελλήνιο για την προσπάθεια αυτή που κάνουμε που έχει στόχο την μείωση του κόστους των επιχειρήσεων. Η προσπάθεια είναι πολύ σοβαρή και θα φανεί στο μέλλον. Υπάρχει και μια σκέψη για την κατασκευή μπαταριών αποθήκευσης. Θα προετοιμαστούμε και προς αυτή την κατεύθυνση».

    Γιώργος Αναγνωστόπουλος: “Στόχος είναι η διεύρυνση της ενεργειακής κοινότητας”

    «Έυελπιστούμε ότι και στην πορεία και τα υπόλοιπα μέλη που δεν κατάφεραν να ενταχθούν στην ενεργειακή κοινότητα κάποια στιγμή που θα ανοίξουν πάλι οι αδειοδοτήσεις για τα πάρκα, θα προχωρήσουμε στην διεύρυνση της ενεργειακής κοινότητας».

    Ζώης Σιδηροκαστρίτης ηλεκτρολόγος μηχανικός: “Ευχαριστώ όλους όσοι μας στήριξαν”

    «Θέλω να ευχαριστήσω τα 35 μέλη της ενεργειακής κοινότητας που μας εμπιστεύθηκαν και επένδυσαν όπως επίσης και τον κ. Αναγνωστόπουλο που συγκέντρωσε τα μέλη αυτά. Όπως επίσης και τον κ. Νικολούτσο για την στήριξη».

    Energeiako 2

    Energeiako 3

    Energeiako 4

  • Κέρκυρα: Πέθανε ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ που υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών
    Κέρκυρα: Πέθανε ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ που υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών

    Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της περιοχής - Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν

    Δεν τα κατάφερε τελικά και έφυγε από τη ζωή ο τεχνικός της ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος έπαθε ηλεκτροπληξία στη διάρκεια εργασιών στην Κέρκυρα.

    Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, ήταν άκαρπες.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Νισσάκι όπου το συνεργείο είχε κληθεί για να αντιμετωπίσει βλάβη, σύμφωνα με το corfutvnews.

    Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, αναφέροντας: «Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα εργαζόμενο στον ΔΕΔΔΗΕ σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή Νησάκι στην Κέρκυρα, κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης βλάβης στη χαμηλή τάση. Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης ότι έχει προχωρήσει στη σύσταση επιτροπής για τη διερεύνηση του δυστυχήματος».

    Πηγή: Protothema.gr

  • Επιτάλιο: Με ελαφριά εγκαύματα ο 59χρονος - Τον χτύπησε το ρεύμα σε αλλαγή κολώνας
    Επιτάλιο: Με ελαφριά εγκαύματα ο 59χρονος - Τον χτύπησε το ρεύμα σε αλλαγή κολώνας

    Άγιο είχε ένας 59χρονος εργαζόμενος σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν “χτυπήθηκε” από το ηλεκτρικό ρεύμα στη διάρκεια εργασιών για την αποκατάσταση βλάβης σε κολώνα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το ατύχημα συνέβη λίγο λεπτά πριν τις δύο το μεσημέρι και ενώ οι τέσσερις εργαζόμενοι του συνεργείου, είχαν αποκαταστήσει τη βλάβη, είχαν τοποθετήσει νέο στύλο για το δίκτιο και απομάκρυναν τον παλιό.

    Ο 59χρονος χειριστής γερανού στην προσπάθειά του να απομακρύνει το στύλο, ακούμπησε με το μηχάνημα στα καλώδια, όπου η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος είχε επανέλθει, με αποτέλεσμα να τον τινάξει το ρεύμα να υποστεί ελαφρά εγκαύματα και να τον πετάξει αρκετά μέτρα πιο πέρα.

    Οι άνθρωποι που ήταν κοντά του, έκαναν ότι είναι δυνατόν για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του και κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου.

    Προληπτικά ο 59χρονος παρέμεινε στην Μονάδα Εμφραγμάτων.

    ergatiko 2

  • Επιτάλιο: Εργατικό ατύχημα στο ηλεκτρικό δίκτυο - "Χτύπησε" το ρεύμα 59χρονο εργαζόμενο
    Επιτάλιο: Εργατικό ατύχημα στο ηλεκτρικό δίκτυο -

    Ένας άντρας 59 ετών, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια εκτέλεσης εργασιών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ στο Επιτάλιο το μεσημέρι του Σαββάτου.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μηχάνημα που χειρίζονταν φέρεται να ακούμπησε σε καλώδιο του δικτύου, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί το μηχάνημα αλλά και ο ίδιος που εκτελούσε απομακρυσμένο χειρισμό να εκτιναχθεί αρκετά μέτρα μακριά.

    Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την ζωή του να μην διατρέχει κάποιο κίνδυνο, ωστόσο σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να έχει υποστεί απώλεια μνήμης και μην θυμάται τι ακριβώς έχει συμβεί.

    Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

  • Ρευματοκλοπές: Οι συνεπείς πελάτες θα πληρώσουν για τους… κλέφτες - 225 περιπτώσεις στην Ηλεία την τελευταία διετία
    Ρευματοκλοπές: Οι συνεπείς πελάτες θα πληρώσουν για τους… κλέφτες - 225 περιπτώσεις στην Ηλεία την τελευταία διετία

    Επιμέλεια: Γιάννης Σπυρούνης

    Η χονδρεμπορική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος μπορεί να αποκλιμακώνεται σταδιακά από τον Μάρτιο και να αναμένεται περαιτέρω μείωση και το Μάιο, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της “Καθημερινής” η μείωση αυτή δεν θα περάσει στους λογαριασμούς των καταναλωτών. Μπορεί η μείωση να πέρασε το πρώτο τρίμηνο του 2024, όμως δεν θα συμβεί το ίδιο και τον Απρίλιο.

    Όπως αναφέρει το δημοσίευμα “… οι μειώσεις από τη χονδρεμπορική τιμή ρεύματος δεν έφτασαν στους καταναλωτές και απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα φτάσουν ούτε οι αναμενόμενες μειώσεις των επόμενων μηνών. Χάθηκαν στη διαδρομή του ρεύματος από το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ στον μετρητή για να καλύψουν, με υστέρηση τουλάχιστον δύο ετών, τις απώλειες του δικτύου – τεχνικές και μη τεχνικές ρευματοκλοπές, που δεν είχε υπολογίσει στην αρχική του μελέτη ο ΔΕΔΔΗΕ.

    Οι προμηθευτές έχουν ήδη συμπεριλάβει στα κοστολόγιά τους και έχουν ήδη μεταφέρει στους καταναλωτές κόστη από απώλειες του δικτύου για τα έτη 2021 και 2022 της τάξης των 800 εκατ. ευρώ συνολικά ανά έτος, που αντιστοιχούν στο σύνολο των απωλειών δικτύου, εκ των οποίων τα 400 εκατ. ευρώ ανά έτος σε ρευματοκλοπές.

    Συνέβη όμως λίγες ημέρες πριν ανακοινώσουν τα τιμολόγια του Απριλίου οι πάροχοι να λάβουν από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποίηση για τον «συντελεστή κανονικοποίησης», όπως ονομάζονται τεχνικά οι απώλειες του πρώτου εξαμήνου του 2022.

    Οι προμηθευτές για την κατάρτιση των τιμολογίων έχουν λάβει υπόψη τους έναν συντελεστή 13,54% για τις απώλειες της περιόδου 2021-2024, που έχει εγκρίνει για το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ η ΡΑΑΕΥ από το 2020, βάσει μελέτης που της έχει υποβάλει ο διαχειριστής” αναφέρει το δημοσίευμα.

    Με λίγα λόγια το κόστος των ρευματοκλοπών θα μετακυλιστεί μέσα από τον ΔΕΔΔΗΕ και τους παρόχους, στους καταναλωτές που … δεν κλέβουν, αλλά πληρώνουν για την ενέργεια που καταναλώνουν. Κάτι που φαντάζει αδιανόητο…

    Οι ευθύνες

    Άποψη των παρόχων είναι ότι το κόστος τουλάχιστον των ρευματοκλοπών και των ελλιπών μετρήσεων θα πρέπει κατά το μεγαλύτερο μέρος να βαρύνει τον διαχειριστή, που είναι και ο αρμόδιος για τον περιορισμό του φαινομένου και το ζήτημα έχει τεθεί ήδη στη ΡΑΑΕΥ, η οποία έχει βάλει στόχους στον διαχειριστή για τη μείωση των ρευματοκλοπών κατά μέσον όρο 2% ετησίως το διάστημα 2021-2024, έναντι ποινών.

    Οι στόχοι αυτοί, σύμφωνα με την αγορά, θεωρούνται εξαιρετικά χαμηλοί ενώ στο μεταξύ δεν έχουν επιτευχθεί. Αντιθέτως, όπως επιβεβαιώνουν από τον ΔΕΔΔΗΕ, οι μη τεχνικές απώλειες του δικτύου (ρευματοκλοπές) από 4,9% το 2021 αυξήθηκαν σε 5,32% της συνολικής κατανάλωσης το 2022 και οι τεχνικές από 5,1% το 2021 σε 5,88% το 2022, αναφέρει το δημοσίευμα.

    Η εικόνα στην Ηλεία

    Σύμφωνα με τα στατιστικά που ζήτησε το ilialive.gr από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι ρευματοκλοπές στην Ηλεία συνεχίζονται την τελευταία διετία με αμείωτο ρυθμό. Στα σημεία όπου η ΔΕΔΔΗΕ εντοπίζει “απώλειες” ηλεκτρικού ρεύματος, σε συνεργασία με την Αστυνομία, παρεμβαίνει. Τεχνικά διακόπτεται η παροχή και νομικά γίνεται σύλληψη των υπευθύνων.

    Με βάση τα επίσημα στοιχεία το 2022 στην Ηλεία καταγράφηκαν 111 περιπτώσεις ρευματοκλοπών και το 2023, 114 περιπτώσεις. Δηλαδή σε μια διετία εντοπίστηκαν 225 σημεία ρευματοκλοπής όπου είναι άγνωστη η ποσότητα της ενέργειας που καταναλώθηκε.

    Σύμφωνα με άλλες πηγές του ilialive.gr από τις παραπάνω περιπτώσεις που έχουν εντοπιστεί, το 99% αφορά υποθέσεις ρευματοκλοπών σε καταυλισμούς ή κατοικίες ΡΟΜΑ και το υπόλοιπο 1% αφορά επιχειρήσεις και κατοικίες.

    • Με πληροφορίες από την εφημερίδα “Καθημερινή”.

    Φωτογραφία: Freepik/pvproductions

  • Πύργος: Κλείνουν τμήματα της Μανωλοπούλου της Πατρών και της Γερμανού λόγω εργασιών ΔΕΥΑΠ και ΔΕΔΔΗΕ
    Πύργος: Κλείνουν τμήματα της Μανωλοπούλου της Πατρών και της Γερμανού λόγω εργασιών ΔΕΥΑΠ και ΔΕΔΔΗΕ

    Κλειστά θα παραμείνουν τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/1/2024 κεντρικοί δρόμοι του Πύργου λόγω εκτέλεσης εργασιών της ΔΕΥΑΠ και της ΔΕΔΔΗΕ, ύστερα από απόφαση του Δημάρχου Πύργου Στάθη Καννή, για την διασφάλιση της ομαλής κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

    Συγκεκριμένα, τις ώρες 08.00 έως 15.00, η οδός Μανωλοπούλου θα παραμείνει κλειστή για την πραγματοποίηση εργασιών(λόγω διαρροής του αγωγού ύδρευσης) από την οδό Κοκκίνου έως την οδό Πατρών. Τα οχήματα που θα κινούνται επί της οδού Μπιζανιου δεν θα εισέρχονται δεξιά επί της οδού Μανωλοπούλου και θα έχουν φορά κίνησης προς οδό Τ. Πετροπούλου.

    Επίσης κλειστό θα παραμείνει τις ίδιες ώρες και τμήμα της οδού Μ. Αντωνίου (Πατρών) στο ρεύμα ανόδου προς οδό Ερμού, από την οδό Τάκη Πετροπούλου έως την οδό Καστόρχη.

    Τις ώρες 08.00 έως 11.00 θα κλείσει η οδός Γερμανού από την οδό Καπετάν Γιώργη έως την οδό Ερμού λόγω εργασιών συντήρησης υποσταθμού Υ.Τ/Μ.Τ. Τα οχήματα που θα κινούνται επί της οδού Αιόλου θα εισέρχονται στην οδό Μπότσαρη και όχι αριστερά επί της οδού Γερμανού

    Επίσης οι οδηγοί να γνωρίζουν ότι την Δευτέρα 29/1/2024 θα μείνει κλειστή η συνδετήριος οδός μεταξύ της Ε.Ο. Ολυμπίων –Πύργου & της Ε.Ο Πύργου-Κυπαρισσίας, λόγω εργασιών του ΓΟΕΒ και ώρες 09.00 έως 12.00.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο