Γεύσεις

Μπακαλιαράκια με λαχανικά στον φούρνο

Μπακαλιαράκια με λαχανικά στον φούρνο
Διαβάστε τη συνταγή του Πάνου Παπαδάκη

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 1 κιλό μπακαλιαράκια (καθαρισμένα)
  • 100 γρ ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 400 γρ ντομάτα κονκασέ
  • 300 γρ ζωμό λαχανικών
  • 3 μικρά καρότα
  • 2 κολοκυθάκια
  • 3 πατάτες
  • 3 σκελίδες σκόρδου
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • ρίγανη

Ταψί 25χ35 εκ.

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε σε ροδέλες ένα μεγάλο κρεμμυδι.
  2. Σε ένα ταψί 25χ35 εκ. ρίχνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι ανοίγοντας το.
  3. Κόβουμε τα καρότα, τα κολοκυθάκια, τις πατάτες, τις σκελίδες σκόρδου και τα ρίχνουμε όλα μέσα στο ταψί.
  4. Προσθέτουμε την ντομάτα κονκασέ, τον ζωμό λαχανικών, το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη και τα ανακατεύουμε ολα μαζί τα υλικά.
  5. Κλείνουμε με ένα καπάκι ή με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο το ταψί.
  6. Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στον αέρα για 30-40 λεπτά στους 180 c.
  7. Καθαρίζουμε τα μπακαλιαράκια και τα αλατίζουμε πολύ καλά.
  8. Τα τοποθετούμε πάνω από τα λαχανικά και ρίχνουμε ελαιόλαδο πάνω από τα ψάρια.
  9. Ψήνουμε για ακόμη 30-40 λεπτά χωρίς το καπάκι.
  10. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.

Το πιο νόστιμο φαγητό που θα απολαύσετε εσείς και η οικογένειά σας!!

Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ :

Πηγή: live-kitchen.gr

TAGS:

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις