Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 1 κιλό μπακαλιαράκια (καθαρισμένα)
- 100 γρ ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 400 γρ ντομάτα κονκασέ
- 300 γρ ζωμό λαχανικών
- 3 μικρά καρότα
- 2 κολοκυθάκια
- 3 πατάτες
- 3 σκελίδες σκόρδου
- πιπέρι
- αλάτι
- ρίγανη
Ταψί 25χ35 εκ.
Εκτέλεση
- Κόβουμε σε ροδέλες ένα μεγάλο κρεμμυδι.
- Σε ένα ταψί 25χ35 εκ. ρίχνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι ανοίγοντας το.
- Κόβουμε τα καρότα, τα κολοκυθάκια, τις πατάτες, τις σκελίδες σκόρδου και τα ρίχνουμε όλα μέσα στο ταψί.
- Προσθέτουμε την ντομάτα κονκασέ, τον ζωμό λαχανικών, το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη και τα ανακατεύουμε ολα μαζί τα υλικά.
- Κλείνουμε με ένα καπάκι ή με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο το ταψί.
- Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στον αέρα για 30-40 λεπτά στους 180 c.
- Καθαρίζουμε τα μπακαλιαράκια και τα αλατίζουμε πολύ καλά.
- Τα τοποθετούμε πάνω από τα λαχανικά και ρίχνουμε ελαιόλαδο πάνω από τα ψάρια.
- Ψήνουμε για ακόμη 30-40 λεπτά χωρίς το καπάκι.
- Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.
Το πιο νόστιμο φαγητό που θα απολαύσετε εσείς και η οικογένειά σας!!
Καλή σας επιτυχία!!
Δείτε το βίντεο εδώ :
Πηγή: live-kitchen.gr