Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 600 γρ Στραγγιστο Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ (3 κεσεδάκια)
- 400 γρ ζαχαρουχο γάλα (1 κουτάκι)
- 30 γρ ζελατίνη σε σκόνη (3 φακελάκια)
- 200 γρ νερό
Για το στόλισμα
- Γλυκο του κουταλιού βύσσινο
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ το Στραγγιστο Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ ,το ζαχαρουχο γάλα και με ένα σύρμα ανακατεύουμε πολύ καλα.
- Σε ένα μπολακι ρίχνουμε τα φακελάκια με την ζελατίνη, το κρύο νερο και ανακατεύουμε πολύ καλα αφήνοντας την για 5 λεπτά.
- Σε Μπεν Μαρί βάζουμε το μπολακι με την ζελατίνη και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να υγροποιηθεί.
- Με το ρανδομπλεντερ χτυπαμε πολύ καλα το μείγμα και ρίχνουμε σιγά σιγά την ζελατίνη.
- Αλείφουμε με νερο ένα πυρέξ 28χ12 εκ. και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
- Το βάζουμε στο ψυγειο για 4-5 ώρες μέχρι να σταθεροποιηθεί.
- Γαρνίρουμε με γλυκο του κουταλιου βύσσινο και κόβουμε σε φέτες!!
Το πιο νόστιμο γιαουρτογλυκο που όλοι θα λατρέψουν!!
Καλή σας επιτυχία!!
Δείτε το βίντεο εδώ :
Πηγή: live-kitchen.gr