Γεύσεις

Νηστίσιμο Ρυζόγαλο με Βελούδινη κρέμα

Νηστίσιμο Ρυζόγαλο με Βελούδινη κρέμα
Διαβάστε τη συνταγή του Πάνου Παπαδάκη

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 1 λίτρο Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ
  • 120 γρ. Ρύζι Καρολίνα
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 70 γρ. κόρν φλάουρ
  • 2 βανιλίνες
  • 400 γρ. νερό

Για το πασπάλισμα

  • Κανέλα

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε το ρύζι, το ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το νερό και το βράζουμε μέχρι να σωθεί το νερό και να έχει μαλακώσει.
  2. Απο το 1 λίτρο προσθέτουμε τα 800 ml Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ, την ζάχαρη και τις βανιλίνες.
  3. Στα υπόλοιπα 200 ml Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ διαλύουμε το κόρν φλάουρ και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα.
  4. Ανακατεύουμε συνεχώς πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει.
  5. Μοιράζουμε σε 5 με 6 μπολάκια και σερβίρουμε με κανέλα.

Καλή σας επιτυχία!

Δείτε το βίντεο εδώ :

Πηγή: live-kitchen.gr

TAGS:

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις