Γεύσεις

Νηστίσιμη Βελουτέ Σούπα Λαχανικών

Νηστίσιμη Βελουτέ Σούπα Λαχανικών
Διαβάστε τη συνταγή του Πάνου Παπαδάκη

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 4 καρότα
  • 2 πράσα
  • 2 πατάτες
  • 1 κρεμμύδι
  • 750 γρ. ζωμός λαχανικών
  • 250 γρ. Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • Πιπέρι

Για το γαρνίρισμα

  • Μαϊντανός
  • Κρουτόν ολικής άλεσης

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε τα καρότα κομμένα σε ροδέλες, τα πράσα κομμένα σε ροδέλες, τις κομμένες πατάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 λεπτά.
  3. Ρίχνουμε τον ζωμό λαχανικών και το αλάτι, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε τη σούπα να σιγοβράσει για 25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
  4. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από την εστία και με ένα ραβδομπλέντερ χειρός πολτοποιούμε τα λαχανικά πολύ καλά.
  5. Προσθέτουμε το πιπέρι και ρίχνουμε το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, ανακατεύοντας πολύ καλά.
  6. Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή και γαρνίρουμε με κρουτόν ολικής, πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό και ελαιόλαδο.


Καλή σας επιτυχία!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: live-kitchen.gr

TAGS:

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις


tsoukalas popup mobile
tsoukalas popup