Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 23:45

Νίκος Μουτσινάς: «Θα φύγει η Ελένη Μενεγάκη και θα έρθει η Αντελίνα Βαρθακούρη»;

Γράφτηκε από
Ad Slot

Ο παρουσιαστής είπε στον αέρα της εκπομπής του ότι η Αντελίνα υπέγραψε με τον Alpha

Ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε ότι … η Αντελίνα Βαρθακούρη έκλεισε με τον Alpha και μάλιστα το πήγε και ένα... βήμα παραπέρα ρωτώντας αν η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη θα πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη.

«Ο Alpha είναι σε επαφές με την Green Pixel γιατί αναζητά καινούργια project. Δεν ξέρω αν έχει υπογράψει τώρα για κάτι που θα μας έρθει τον Μάρτιο, που δεν αποκλείεται, ή κάτι για του χρόνου, δηλαδή την επόμενη σεζόν. Η Αντελίνα ήταν ένα πρόσωπο που ήθελε να κάνει τηλεόραση. Το έψαχνε. Δεν πήγε τυχαία στο τηλεπαιχνίδι του Star, ούτε πήγε τυχαία στην εκπομπή της Μενεγάκη για συνέντευξη. Τώρα θα σε σοκάρω. Να το σκάσω; Το σκάω στον ΣΚΑΪ. Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκλεισε στον Alpha. Το κορίτσι υπέγραψε. Γιατί πήγε στον Alpha δεν έχω ιδέα, αν και κάτι μου έρχεται στο μυαλό, κάτι υποψιάζομαι και κάπως μας τρομοκρατεί να πεις… Δηλαδή, θα φύγει η Ελένη Μενεγάκη και θα έρθει η Αντελίνα Βαρθακούρη; Εδώ πέρα πια μιλάμε για σκάνδαλο» είπε στον αερά της εκπομπής του.

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 20:43

Σχετικά Άρθρα

  • Ναταλία Γερμανού: Εντόπισε τον σωσία του Νίκου Μουτσινά
    Ναταλία Γερμανού: Εντόπισε τον σωσία του Νίκου Μουτσινά

    Ο λόγος για έναν Ιταλό σταρ με το όνομα Filippo Nigro - Δείτε το story της παρουσιάστριας

    Τον σωσία του Νίκου Μουτσινά εντόπισε στο Instagram η Ναταλία Γερμανού κι όπως θα δει κανείς, η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

    Η γνωστή παρουσιάστρια πάνω σε μια αναζήτηση, «έπεσε πάνω» στον λογαριασμό του Filippo Nigro. Πρόκειται για έναν Ιταλό ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πως είναι δημοφιλής στη χώρα του, καθώς τον λογαριασμό του στο Instagram ακολουθούν περίπου 79.000 χρήστες.

    Η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε λοιπόν, μια από τις φωτογραφίες του άνδρα σε story της στο Instagram και πάνω σε αυτό έγραψε: «Νίκο Μουτσινά, κάποιος σε αντιγράφει στο model life κι είναι και Ιταλός σταρ», επισημαίνοντας τον παρουσιαστή.

    Δείτε την ανάρτησή της:

    μουτσινας

    Δείτε φωτογραφίες του Filippo Nigro:

    Πηγή: protothema.gr

  • Νίκος Μουτσινάς: Τα πρώτα του λόγια, μετά το coming out - «Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος»
    Νίκος Μουτσινάς: Τα πρώτα του λόγια, μετά το coming out - «Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος»

    Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο παρουσιαστής, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε, σχετικά με τη σεξουαλικότητά του

    Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε ανοιχτά για το coming out του, ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σε μία ανάρτηση. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε στο περιοδικό Antivirus, με αφορμή το Pride και αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του, την πρώτη του επαφή με ένα άτομο του ίδιου φύλου, καθώς και την αντίδραση των γονιών του, όταν τους το αποκάλυψε. Στην ανάρτησή του, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως όσα είπε ήταν μόνο κάποιες λεπτομέρειες από τη ζωή του και τόνισε πως το μήνυμα που ήθελε να περάσει, μιλώντας τόσο ειλικρινά, ήταν ότι όλοι πρέπει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι.
    «Θα μπορούσα να γράψω ένα μεγάλο κείμενο σχετικά με τα κομμάτια της ζωής μου που μοιράστηκα μαζί σας.. Αλλά είναι πολύ ξεκάθαρα στην κουβέντα που έκανα στο antivirus. Οποτε θα πω αυτό που έχω μάθει μέσα απο δουλειά που κάνω (ακόμα). Το σημαντικοτεροτερο όλων είναι να αποδεχτούμε εμείς τον εαυτό μας.Δεν είναι τόσο εύκολο οσο ακούγεται,δεν μιλάω για τα χαριτωμένα και αγαπητά σε άλλους χαρακτηριστικά μας,μιλάω για την αποδοχή 100% της προσωπικότητας μας και των ιδιοτήτων που έχουμε», έγραψε αρχικά, στην ανάρτησή του.
    Στη συνέχεια συμπλήρωσε τι σημαίνει για εκείνον να αγαπάει κανείς τον εαυτό του. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως το bullying είναι κάτι που τον ενοχλεί ακόμα και σήμερα. «Αγαπάω τον εαυτό μου (για εμένα) σημαίνει να μην μπορεί κανεις και τίποτα να με βαλει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με το τι κάνω,ποιος είμαι και πως θέλω να προχωρήσω στο «παιχνίδι» της ζωής.. Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά.. Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος.. Ps: νικολακη,να ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα σε ενοχλεί το bullying απο τα υπόλοιπα παιδακια( σε οποία ηλικία και να βρίσκονται). Ps 2:τελικά είναι μεγάλο το κείμενο», έκλεισε την ανάρτησή του.
    Πηγή: protothema.gr
  • Νίκος Μουτσινάς: Με ζωντανό κοινό το Καλό Μεσημεράκι μετά από 27 μήνες
    Νίκος Μουτσινάς: Με ζωντανό κοινό το Καλό Μεσημεράκι μετά από 27 μήνες

    Δείτε τι έγινε και τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

    Με ζωντανό κοινό πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Για πρώτη φορά μετά από 27 μήνες, ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε κόσμο στο πλατό, κάτι που φάνηκε λίγο… πρωτόγνωρο, αν αναλογιστεί κανείς το διάστημα που μεσολάβησε.

    Το ημερολόγιο έγραφε 10 Μαρτίου 2020, όταν το Καλό Μεσημεράκι είχε για τελευταία φορά κοινό στο στούντιο. Τα μέτρα κατά του κορονοϊού ανάγκασαν τότε την εκπομπή του ΣΚΑΙ να σταματήσει να δέχεται κόσμο στο πλατό, κάτι που σήμερα έλαβε τέλος.

    «Ήρθαν οι άνθρωποι, επιτέλους. Καλώς ήρθατε! Καταλαβαίνετε τώρα, έχουμε να τα πούμε καιρό, θα φύγετε κατάκοποι σήμερα, πάρτε το απόφαση», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

    Όπως ήταν φυσικό, η παρουσία του κόσμου “συγκίνησε” τη Βάνια.

    Πηγή: Zappit.gr

  • Πρωταπριλιά: Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά
    Πρωταπριλιά: Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά

    Δείτε το βίντεο από την καλοστημένη πλάκα που έστησε η παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό «ανταγωνιστή» της, αλλά και πολύ καλό της φίλο

    Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα «θύματα» της Πρωταπριλιάς και μάλιστα, από φάρσα της φίλης του, Ζέτας Μακρυπούλια.

    Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής, το οποίο εξελίχθηκε σε μία καλοστημένη φάρσα από την παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ».

    Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια τηλεφώνησε στον Νίκο Μουτσινά για να του εκφράσει τη χαρά της για την αλλαγή ώρας που θα γίνει στην εκπομπή του από τη Δευτέρα 4/4. Υπενθυμίζεται, ότι από εδώ και στο εξής το «Καλό Μεσημεράκι» θα προβάλλεται στις 16:00 και δεν θα είναι «απέναντι» από το «Ρουκ Ζουκ». Μέχρι εκείνο το σημείο, η συζήτηση κινήθηκε σε φυσιολογικά πλαίσια, αλλά η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία φάρσα.

    Η Ζέτα Μακρυπούλια, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νίκο δεν θα το πιστέψεις τι έχει γίνει. Κατ’ αρχάς δεν ξέρει τι χαρά πήρα που επιτέλους θα μπορώ και εγώ να βλέπω τον φίλο μου από την αρχή και να μη σε βλέπω μετά σε βίντεο, δεν μπορώ να στην περιγράψω. Αυτή τη χαρά όμως μου την πήρανε πίσω όμως, γιατί με πήρανε από τον ΑΝΤ1 και μου είπανε ότι από Δευτέρα με πάνε στις 16:00»

    Αφού είδε σοκαρισμένο τον για πολλά χρόνια φίλο της, η Ζέτα Μακρυπούλια του ευχήθηκε… καλό μήνα και τότε ο ίδιος κατάλαβε πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Νίκος Μουτσινάς: «Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα»
    Νίκος Μουτσινάς: «Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα»

    Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

    Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο Καλό Μεσημεράκι μετά την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορονοϊό. Ο παρουσιαστής, στην έναρξη της εκπομπής, ανέφερε σχετικά:

    «Νεκρανάσταση! Καλή σεζόν! Πω πω, μια βδομάδα. Ανανεωμένος, πολύ καλοζωϊσμένος. Κανονικά δύο εβδομάδες δεν πρέπει να καθόμαστε; Εγώ με αγωνία, αρνητικός στις 5 μέρες να πάρω το πιστοποιητικό και δεν δίνουν. Το καλό είναι ότι είχα την Όμικρον 2 και θεωρώ ότι εμένα μου μεγάλωσαν τα πράγματα και δεν μικρύναν όπως στην Δέλτα».

    Στη συνέχεια, μεταξύ αστείου και σοβαρού, ο Νίκος Μουτσινάς είπε πως καλό θα είναι η εκπομπή να πηγαίνει σταδιακά όλο και πιο αργά μέχρι «να έρθει η ώρα να πάμε 4 να ησυχάσουμε».

    Πηγή: Zappit.gr

  • Ελένη Μενεγάκη: "Όχι, δεν την χάρηκα τη χρονιά που κάθισα"
    Ελένη Μενεγάκη:

    Μια αποκάλυψη για την χρονιά που έμεινε εκτός έκανε η Ελένη Μενεγάκη

    Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ωστόσο, η ηθοποιός θέλησε να ξεκινήσει αλλιώς τη συνέντευξη και έτσι ξεκίνησε εκείνη της ερωτήσεις.

    Μάλιστα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου την ρώτησε ότι: "Πώς σου φάνηκε που έκατσες ένα χρόνο;".

    Τότε, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: "Αυτός ο χρόνος, επειδή δεν ήταν ένας κανονικός χρόνος που θα μπορούσαμε ίσως να τον ζήσουμε λίγο διαφορετικά -δεν ήταν μια ωραία χρονιά, ήταν μια ζόρικη χρονιά για όλους μας και με γεγονότα που και στο σπίτι σου που ήσουν πάλι σε αναστάτωναν. Άρα ήταν μια ταραγμένη χρονιά. Όχι, δεν την χάρηκα. Δεν την χάρηκα. Αλλιώς την φανταζόμουν. Όταν για πολλές δεκαετίες κάνεις έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και λες εδώ θα σπάσουμε το πρόγραμμα. Και δεν το σπας… Παρά κάθεσαι στο σπίτι σου εκεί. Το μόνο που μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα είναι τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που κάτσαμε όλοι τόσο πολύ μαζί σε ένα σπίτι. Αυτό θα μπορούσε να είναι και λίγο ζόρικο. Εμείς καλά τα πήγαμε. Στο κομμάτι του αν μου έλειψε η δουλειά, μου έλειψε η επαφή, αυτό που είχα μάθει να έχω"

    πηγή: yupii.gr

  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Άλλο εμπειρία στην τηλεόραση άλλο εμπειρία στη Μενεγάκη"
    Δημήτρης Ουγγαρέζος:

    Για την εμπειρία του στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

    Στην "Ελένη” της Παρασκευής, ο Γιώργος Κρικοριάν βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής και αναφέρθηκε στο πόσο αγχωμένος είναι. Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε κάτι.

    Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη είπε: "Παθαίνουμε αυτό δίπλα σου. Άλλο εμπειρία στην τηλεόραση άλλο εμπειρία στη Μενεγάκη”. Μάλιστα και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τόνισε ότι λέει αλήθεια.

    Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι προχθές που είχε καλεσμένο τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα εντυπωσιάστηκε που ο νεαρός τραγουδιστής δεν είχε άγχος στη συνάντηση τους.

    Δες όσα ειπώθηκαν!

    Πηγή: Yupiii.gr

  • Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται τη «χρυσή εποχή» των πρωινάδικων
    Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται τη «χρυσή εποχή» των πρωινάδικων

    Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση και την πιθανότητα να μετακόμιζε για άλλη μία φορά σε άλλη ζώνη

    Αφιερωμένο στην ελληνική τηλεόραση της δεκαετίας του '90 ήταν το δεύτερο μέρος της εκπομπής Βινύλιο χθες και φυσικά, από το αφιέρωμα δε θα μπορούσε να λείπει η Ελένη Μενεγάκη.

    Με αφορμή το θέμα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή μέσω Skype και θυμήθηκε την «χρυσή εποχή» των πρωινάδικων.

    «Εκείνα τα πρώτα χρόνια δεν τα έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου, μόνο σε συναισθήματα. Τώρα που παίζατε βίντεο και έβλεπα, όχι μόνο τα δικά μου, αλλά και όλα από εκείνη την εποχή, με έπιασαν τα γέλια. Όταν είπατε ότι τα πρωινά συνδύαζαν αστρολογία, γυμναστική, μαγειρική, μποζούκια, τώρα συνειδητοποιώ πόσο δίκιο έχετε», είπε χαρακτηριστικά.
    Στη συνέχεια, μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη και να «μετακομίσει» στη μεσημεριανή.

    «Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξω ζώνη -κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, ούτε θα το τολμούσα-, νομίζω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή, γιατί συγχρόνως με τη δουλειά, εγώ κάποια στιγμή ξεκίνησα να θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Οπότε το να δουλεύω μέρα ήταν ό,τι καλύτερο για εμένα», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.

    Τέλος, εξήγησε ότι τελικά η μεσημεριανή ζώνη της ταίριαξε ακόμα καλύτερα από την πρωινή και πως δε θα έκανε ένα night show, παρά μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

    «Με βόλεψε πάρα πολύ να είμαι μέρα. Όταν μπήκα στη μεσημεριανή ζώνη είπα εδώ είμαι, πιο κάτω δεν πρόκειται να πάω. Το βράδυ αν μου ζητηθεί μόνο για μια φορά, αν υπάρχει λόγος, ναι ένα concept θα το κάνω. Αλλά να αφήσω τη μέρα και να πάω νύχτα; Πότε; Τόσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά», δήλωσε κλείνοντας.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch