Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 22:40

Η on air τούμπα της Ματίνας Νικολάου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Γράφτηκε από
Ad Slot

Η Ματίνα Νικολάου υποδύεται ως γνωστόν την... «Βάνια» της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι»

Κατά τη διάρκεια που ο Νίκος Μουτσινάς διάβαζε τα μηνύματα που έστειλαν οι τηλεθεατές της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” στο Instagram, με σκοπό να τους… λύσει τα ερωτικά τους προβλήματα η «Βάνια» είχε ένα μικρό ατύχημα!

Συγκεκριμένα, στην προσπάθεια της να ξαπλώσει στην αιώρα που υπήρχε στο πλατό κάτι πήγε στραβά και βρέθηκε στο… πάτωμα!

Ο Νίκος Μουτσινάς είδε την πτώση της από την αιώρα και γελώντας, ανέφερε: “Η άλλη πέφτει μόνη της ρε φίλε”. Η «Βάνια» έκανε ακόμη μια προσπάθεια και κατάφερε να ξαπλώσει στην αιώρα. Ωστόσο, την έπιασε νευρικό γέλιο και δεν μπορούσε να σταματήσει, καθώς ο παρουσιαστής συνέχιζε να της κάνει πλάκα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 20:45

Σχετικά Άρθρα

  • Ναταλία Γερμανού: Εντόπισε τον σωσία του Νίκου Μουτσινά
    Ναταλία Γερμανού: Εντόπισε τον σωσία του Νίκου Μουτσινά

    Ο λόγος για έναν Ιταλό σταρ με το όνομα Filippo Nigro - Δείτε το story της παρουσιάστριας

    Τον σωσία του Νίκου Μουτσινά εντόπισε στο Instagram η Ναταλία Γερμανού κι όπως θα δει κανείς, η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

    Η γνωστή παρουσιάστρια πάνω σε μια αναζήτηση, «έπεσε πάνω» στον λογαριασμό του Filippo Nigro. Πρόκειται για έναν Ιταλό ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πως είναι δημοφιλής στη χώρα του, καθώς τον λογαριασμό του στο Instagram ακολουθούν περίπου 79.000 χρήστες.

    Η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε λοιπόν, μια από τις φωτογραφίες του άνδρα σε story της στο Instagram και πάνω σε αυτό έγραψε: «Νίκο Μουτσινά, κάποιος σε αντιγράφει στο model life κι είναι και Ιταλός σταρ», επισημαίνοντας τον παρουσιαστή.

    Δείτε την ανάρτησή της:

    μουτσινας

    Δείτε φωτογραφίες του Filippo Nigro:

    Πηγή: protothema.gr

  • Νίκος Μουτσινάς: Τα πρώτα του λόγια, μετά το coming out - «Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος»
    Νίκος Μουτσινάς: Τα πρώτα του λόγια, μετά το coming out - «Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος»

    Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο παρουσιαστής, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε, σχετικά με τη σεξουαλικότητά του

    Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε ανοιχτά για το coming out του, ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σε μία ανάρτηση. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε στο περιοδικό Antivirus, με αφορμή το Pride και αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του, την πρώτη του επαφή με ένα άτομο του ίδιου φύλου, καθώς και την αντίδραση των γονιών του, όταν τους το αποκάλυψε. Στην ανάρτησή του, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως όσα είπε ήταν μόνο κάποιες λεπτομέρειες από τη ζωή του και τόνισε πως το μήνυμα που ήθελε να περάσει, μιλώντας τόσο ειλικρινά, ήταν ότι όλοι πρέπει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι.
    «Θα μπορούσα να γράψω ένα μεγάλο κείμενο σχετικά με τα κομμάτια της ζωής μου που μοιράστηκα μαζί σας.. Αλλά είναι πολύ ξεκάθαρα στην κουβέντα που έκανα στο antivirus. Οποτε θα πω αυτό που έχω μάθει μέσα απο δουλειά που κάνω (ακόμα). Το σημαντικοτεροτερο όλων είναι να αποδεχτούμε εμείς τον εαυτό μας.Δεν είναι τόσο εύκολο οσο ακούγεται,δεν μιλάω για τα χαριτωμένα και αγαπητά σε άλλους χαρακτηριστικά μας,μιλάω για την αποδοχή 100% της προσωπικότητας μας και των ιδιοτήτων που έχουμε», έγραψε αρχικά, στην ανάρτησή του.
    Στη συνέχεια συμπλήρωσε τι σημαίνει για εκείνον να αγαπάει κανείς τον εαυτό του. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως το bullying είναι κάτι που τον ενοχλεί ακόμα και σήμερα. «Αγαπάω τον εαυτό μου (για εμένα) σημαίνει να μην μπορεί κανεις και τίποτα να με βαλει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με το τι κάνω,ποιος είμαι και πως θέλω να προχωρήσω στο «παιχνίδι» της ζωής.. Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά.. Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος.. Ps: νικολακη,να ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα σε ενοχλεί το bullying απο τα υπόλοιπα παιδακια( σε οποία ηλικία και να βρίσκονται). Ps 2:τελικά είναι μεγάλο το κείμενο», έκλεισε την ανάρτησή του.
    Πηγή: protothema.gr
  • Νίκος Μουτσινάς: Με ζωντανό κοινό το Καλό Μεσημεράκι μετά από 27 μήνες
    Νίκος Μουτσινάς: Με ζωντανό κοινό το Καλό Μεσημεράκι μετά από 27 μήνες

    Δείτε τι έγινε και τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

    Με ζωντανό κοινό πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Για πρώτη φορά μετά από 27 μήνες, ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε κόσμο στο πλατό, κάτι που φάνηκε λίγο… πρωτόγνωρο, αν αναλογιστεί κανείς το διάστημα που μεσολάβησε.

    Το ημερολόγιο έγραφε 10 Μαρτίου 2020, όταν το Καλό Μεσημεράκι είχε για τελευταία φορά κοινό στο στούντιο. Τα μέτρα κατά του κορονοϊού ανάγκασαν τότε την εκπομπή του ΣΚΑΙ να σταματήσει να δέχεται κόσμο στο πλατό, κάτι που σήμερα έλαβε τέλος.

    «Ήρθαν οι άνθρωποι, επιτέλους. Καλώς ήρθατε! Καταλαβαίνετε τώρα, έχουμε να τα πούμε καιρό, θα φύγετε κατάκοποι σήμερα, πάρτε το απόφαση», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

    Όπως ήταν φυσικό, η παρουσία του κόσμου “συγκίνησε” τη Βάνια.

    Πηγή: Zappit.gr

  • Πρωταπριλιά: Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά
    Πρωταπριλιά: Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά

    Δείτε το βίντεο από την καλοστημένη πλάκα που έστησε η παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό «ανταγωνιστή» της, αλλά και πολύ καλό της φίλο

    Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα «θύματα» της Πρωταπριλιάς και μάλιστα, από φάρσα της φίλης του, Ζέτας Μακρυπούλια.

    Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής, το οποίο εξελίχθηκε σε μία καλοστημένη φάρσα από την παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ».

    Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια τηλεφώνησε στον Νίκο Μουτσινά για να του εκφράσει τη χαρά της για την αλλαγή ώρας που θα γίνει στην εκπομπή του από τη Δευτέρα 4/4. Υπενθυμίζεται, ότι από εδώ και στο εξής το «Καλό Μεσημεράκι» θα προβάλλεται στις 16:00 και δεν θα είναι «απέναντι» από το «Ρουκ Ζουκ». Μέχρι εκείνο το σημείο, η συζήτηση κινήθηκε σε φυσιολογικά πλαίσια, αλλά η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία φάρσα.

    Η Ζέτα Μακρυπούλια, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νίκο δεν θα το πιστέψεις τι έχει γίνει. Κατ’ αρχάς δεν ξέρει τι χαρά πήρα που επιτέλους θα μπορώ και εγώ να βλέπω τον φίλο μου από την αρχή και να μη σε βλέπω μετά σε βίντεο, δεν μπορώ να στην περιγράψω. Αυτή τη χαρά όμως μου την πήρανε πίσω όμως, γιατί με πήρανε από τον ΑΝΤ1 και μου είπανε ότι από Δευτέρα με πάνε στις 16:00»

    Αφού είδε σοκαρισμένο τον για πολλά χρόνια φίλο της, η Ζέτα Μακρυπούλια του ευχήθηκε… καλό μήνα και τότε ο ίδιος κατάλαβε πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Νίκος Μουτσινάς: «Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα»
    Νίκος Μουτσινάς: «Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα»

    Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

    Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο Καλό Μεσημεράκι μετά την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορονοϊό. Ο παρουσιαστής, στην έναρξη της εκπομπής, ανέφερε σχετικά:

    «Νεκρανάσταση! Καλή σεζόν! Πω πω, μια βδομάδα. Ανανεωμένος, πολύ καλοζωϊσμένος. Κανονικά δύο εβδομάδες δεν πρέπει να καθόμαστε; Εγώ με αγωνία, αρνητικός στις 5 μέρες να πάρω το πιστοποιητικό και δεν δίνουν. Το καλό είναι ότι είχα την Όμικρον 2 και θεωρώ ότι εμένα μου μεγάλωσαν τα πράγματα και δεν μικρύναν όπως στην Δέλτα».

    Στη συνέχεια, μεταξύ αστείου και σοβαρού, ο Νίκος Μουτσινάς είπε πως καλό θα είναι η εκπομπή να πηγαίνει σταδιακά όλο και πιο αργά μέχρι «να έρθει η ώρα να πάμε 4 να ησυχάσουμε».

    Πηγή: Zappit.gr

  • Το "Καλό Μεσημεράκι" επιστρέφει! Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Μουτσινάς;
    Το

    Μετά το διάλειμμα για τις καλοκαιρινές διακοπές, ο Νίκος Μουτσινάς και το "Καλό Μεσημεράκι" έρχονται

    Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και σιγά σιγά όλο και περισσότερες εκπομπές ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους ή την έχουν πραγματοποιήσει ήδη. Έτσι και ο Νίκος Μουτσινάς και το "Καλό Μεσημεράκι" έρχονται για ακόμα μια σεζόν στον ΣΚΑΪ.

    Τις τελευταίες ημέρες, όλοι οι συντελεστές της εκπομπής βρίσκονται σε πυρετώδης προετοιμασίες, ενώ πριν από λίγες ώρες γύρισαν και το τρέιλερ της εκπομπής. Μάλιστα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας.

    Πότε επιστρέφει; Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 15:00 θα κάνει πρεμιέρα το "Καλό Μεσημεράκι".


    Πηγή: Υupiii.gr

  • Νίκος Μουτσινάς - Ματίνα Νικολάου: Μαζί και στις καλοκαιρινές διακοπές - Στην παρέα τους και η Ζέτα Μακρυπούλι
    Νίκος Μουτσινάς - Ματίνα Νικολάου: Μαζί και στις καλοκαιρινές διακοπές - Στην παρέα τους και η Ζέτα Μακρυπούλι

    Οι τρεις φίλοι απολαμβάνουν μαζί της διακοπές τους - Τα στιγμιότυπα στο Instagram

    Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου απολαμβάνουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

    Το τηλεοπτικό δίδυμο της εκπομπής του ΣΚΑΪ, είναι πέρα από συνεργάτες και πολύ καλοί φίλοι. Αποφάσισαν λοιπόν, να απολαύσουν μαζί μερικές στιγμές χαλάρωσης.

    Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του λογαριασμού της η Ματίνα Νικολάου, καθώς ανάρτησε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, δίπλα στον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά.
    Όπως φαίνεται σε δεύτερη δημοσίευση, που έκανε αυτή την φορά ο γνωστός παρουσιαστής, στην παρέα τους ήρθε και η αγαπημένη του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια.

    zeta
    Πηγή: Protothema.gr
  • Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση σε follower για την ομοφοβία - Αυτή η «γιορτή» με λυπεί πρέπει να σταματήσει
    Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση σε follower για την ομοφοβία - Αυτή η «γιορτή» με λυπεί πρέπει να σταματήσει

    «Δε με απασχολεί πως βλέπει ο άλλος τη ζωή μου. Με αφορά πως βλέπω εγώ τη ζωή μου», αναφέρει στο μήνυμά του ο παρουσιαστής

    Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας έχει ορισθεί η 17η Μαΐου και αρκετοί ήταν εκείνοι που προέβησαν σε σχετική ανάρτηση εκφράζοντας την άποψη πως κάθε είδους ομοφοβική συμπεριφορά πρέπει να σταματήσει.

    Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος στο παρεθλόν έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του. Ο παρουσιαστής με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει πως αυτή η «γιορτή» πρέπει να σταματήσει και μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε εξήγησε και τους λόγους.

    Αφορμή για τα stories του ήταν ένα μήνυμα που έλαβε από ένα follower του το οποίο λέει τα εξής:

    «Σ’ αγαπώ σε εκτιμώ αλλά ομοφοβία σημαίνει κάτι άλλο. Ομοαρνητισμός έπρεπε να πεις. Δεν έχω πειράξει κανέναν γκέι αλλά όταν ασταμάτητα μας ζαλίζεται με το να θέλετε την προσοχή μας, μας κάνετε να βγάζουμε τους ομοαρνητισμούς μας. Κάνε ότι θες στο κρεβάτι σου αλλά δε χρειάζεται να μας λες συνέχεια για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό. Φτάνει ρε μάγκες, δε μας νοιάζει. Μείνε σε αυτό που κάνεις απλά, εκεί είσαι καλός, ξέχνα το άλλο γιατί απλά είναι προσωπικό και έτσι δείχνεις εσύ την ομοφοβικότητά σου. Θα έκανες κακό σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή δε σε αποδέχεται και φταις εσύ».

    Moutsinas_Omofovia
    Ο Νίκος Μουτσινάς
    απαντά: «Το στόρι αυτό το έβαλα μόνο και μόνο για να πω το εξής: Δε με ενοχλεί, δε χαλιέμαι καθόλου. Έχω ξεπεράσει ένα πάρα πολύ μεγάλο τέτοιου τύπου κομμάτι, το τι θα μου πει ο άλλος είναι προσωπικό του θέμα. Δε με απασχολεί πως βλέπει ο άλλος τη ζωή μου. Με αφορά πως βλέπω εγώ τη ζωή μου. Δε μπορώ να κάτσω να σκεφτώ σε ποια οικογένεια έχει μεγαλώσει ο άλλος, τι πράγματα κουβαλάει, με πόσα πρέπει έχει προχωρήσει στη ζωή του ή δεν έχει προχωρήσει και θεωρώ ότι είναι αυτονόητο ότι ο καθένας είναι αυτονόητο να νιώθει και να κάνει ότι θέλει. Με λυπεί που υπάρχει γιορτή για να το θυμίζει σε ένα κομμάτι του κόσμου. Εύχομαι να σταματήσει αυτή η γιορτή και αυτή η παγκόσμια ημέρα να μην είναι παγκόσμια μέρα, όπως λέμε ότι έχουμε καλοκαίρι έτσι και ο καθένας να νιώσει όπως θέλει για όποιον θέλει».
    Πηγή: protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch