Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 22:47

Μάικ Τζέιμς: MVP Φεβρουαρίου στην Euroleague (video)

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Μάικ Τζέιμς πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στην Euroleague για τον μήνα Φεβρουάριο.

Για πρώτη φορά φέτος και για 5η συνολικά στην καριέρα του, ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP του μήνα στην Euroleague. Μόνο ο Νίκολα Μίροτιτς έχει ένα παραπάνω βραβείο μήνα, κατέχοντας την 1η θέση στην σχετική λίστα.

Ο Αμερικανός γκαρντ, λίγο πριν προσπεράσει και τον Βασίλη Σπανούλη στην πρώτη θέση του πίνακα με τους καλύτερους σκόρερ της διοργάνωσης, έλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για τον Φεβρουάριο. Ένας μήνας όπου οδήγησε στο 3/3 και στις έξι σερί νίκες στο σύνολο.

Συγκεκριμένα σε αυτό το διάστημα είχε κατά μέσο όρο 20.3 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 1.7 κλεψίματα ενώ ο μέσος όρος του PIR έφτασε τις 22.6 μονάδες.

Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 20:31

Σχετικά Άρθρα

  • MVP o Τσιμίκας στη νίκη της Λίβερπουλ
    MVP o Τσιμίκας στη νίκη της Λίβερπουλ

    Ο Κώστας Τσιμίκας αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Λειψία για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

    Το «τρένο» της Λίβερπουλ δεν έκανε στάση ούτε στη Λειψία. Οι «ρεντς» έφυγαν με το πολύ μεγάλο διπλό από τη Γερμανία και έκαναν το «3/3» στη διοργάνωση.

    Κορυφαίος για την ομάδα του Άρνε Σλοτ αλλά και συνολικά του αγώνα ήταν ο Κώστας Τσιμίκας.

    Ο Έλληνας Scouser πήρε την ευκαιρία από τον προπονητή του και τον δικαίωσε.

    Ο Τσιμίκας είχε 80 επαφές με την μπάλα με 95% ευστοχία στις μεταβιβάσεις του (54/57), δύο πάσες κλειδιά, 5/7 μακρινές μπαλιές και τρία κλεψίματα.

    Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

    Ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ έβγαλε τη σέντρα στη φάση που προήλθε το γκολ του Νούνιες που χώρισε τις δυο ομάδες, ενώ θα μπορούσε να είχε ασίστ στην κεφαλιά του Φαν Ντάικ που έβγαλε εντυπωσιακά ο Γκουλάτσι.

    Πηγή: In.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TIΜ KEETON

  • Τέταρτο σερί MVP για τον Σάσα Βεζένκοβ που γράφει νούμερα βγαλμένα από video game
    Τέταρτο σερί MVP για τον Σάσα Βεζένκοβ που γράφει νούμερα βγαλμένα από video game

    Το τέταρτο σερί MVP πήρε ο Σάσα Βεζένκοβ, που έχει χάσει μόλις ένα από τα πέντε πρώτα της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

    Ακούγεται ακραίο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό: Ο Σάσα Βεζένκοβ αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική MVP της EuroLeague και μαζί με τα δύο βραβεία στη Stoiximan Basket League έφτασε τα τέσσερα συνεχόμενα σε πέντε αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη!

    Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού συγκέντρωσε 31 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης στην εντός έδρας νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο (22 πόντοι, 3/6 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 7/8 βολές, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 6 κερδισμένα φάουλ σε 23:39), ενώ σε επτά αγώνες στη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων και των δύο στο Stoiximan Super Cup, έχει:

    • 19.6 πόντους
    • 6.3 ριμπάουντ
    • 33/42 δίποντα (78.6%)
    • 10/23 τρίποντα (43.5%)
    • 41/46 βολές (89.1%)
    • 4.43 κερδισμένα φάουλ
    • 0.43 λάθη
    • 26.3 PIR
    • ανά 24.7 λεπτά

    Με απλά λόγια βάζει... στρογγυλοποιημένους 20 πόντους ανά 25 λεπτά και έχει μεγαλύτερη αξιολόγηση από τον χρόνο συμμετοχής του. Προφανώς οι αριθμοί του θα ισορροπήσουν όσο προχωράει η σεζόν, καθώς θα κάνει και κάποια χλιαρά ή άσχημα ματς όπως εκείνο με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, προς το παρόν ωστόσο η επιρροή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι εκπληκτική.

    Ο Βεζένκοβ ήταν MVP και της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague (17 πόντοι, 3/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 11/13 βολές, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 7 κερδισμένα φάουλ, 30 PIR σε 24:38 απέναντι στη Ζάλγκιρις), ενώ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης και στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος (25 πόντοι, 8/9 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 9/11 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 8 κερδισμένα φάουλ, 39 PIR σε 20:20 στο Λαύριο) και στη 2η (22 πόντοι, 7/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/5 βολές, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κερδισμένα φάουλ, 32 PIR σε 20 λεπτά).

    Ήταν επίσης και MVP του Stoiximan Super Cup, ως ο κορυφαίος στον πρώτο τίτλο της σεζόν.

    Για την ιστορία, έχει τρία λάθη σε επτά ματς. Έκανε δύο στον πρώτο αγώνα της σεζόν, στον ημιτελικό του Stoiximan Super Cup με αντίπαλο το Περιστέρι και έκτοτε μετράει μόλις ένα, όταν η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια συμπαίκτη του στο ματς με τη Ζάλγκιρις.

    Οι παίκτες με τα περισσότερα MVP of the Week awards:

    • Σέιν Λάρκιν 17
    • Νάντο ντε Κόλο 16
    • Μάικ Τζέιμς 11
    • Μιρσάντ Τουρκτσάν 11
    • Σάσα Βεζένκοβ 11
    • Βασίλιε Μίτσιτς 10
    • Νικόλα Μίροτιτς 9
    • Βασίλης Σπανούλης 8
    • Γιάννης Μπουρούσης 8
    • Λούκα Ντόντσιτς 8
    • Νικόλα Μιλουτίνοβ 8
    • Τόκο Σενγκέλια 8
    Οι MVP's της EuroLeague 2024/25 ανά αγωνιστική
    • Round 1: Ταμίρ Μπλατ (Μακάμπι Τελ Αβίβ) 36 PIR
    • Round 2: Νιλ Σακό (Βιλερμπάν) - Σάσα Βεζένκοβ (Ολυμπιακός) 30 PIR
    • Round 3: Σάσα Βεζένκοβ (Ολυμπιακός) 31 PIR
    Πηγή: Sport24.gr
  • Μάικ Τζέιμς: "Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη"
    Μάικ Τζέιμς:

    Ο Μάικ Τζέιμς εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, σε συζήτηση που είχε μέσω twitter.

    Σε διάλογο που άνοιξε με ακόλουθό του στο twitter ο Μάικ Τζέιμς, ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός AKTOR αποτελεί την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

    Στον απόηχο της επικράτησης της Μάλαγα επί της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό του ισπανικού Super Cup, που οδήγησε μάλιστα τον Τσους Ματέο, να παραδεχθεί πως η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση μεταγραφικά, ο 34χρονος άσος της Μονακό κατέθεσε την άποψη του για την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.

    Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης του twitter ανέφερε ειρωνικά το όνομα του Τζέιμς λέγοντας πως "Η Ουνικάχα Μάλαγα κατέκτησε το ισπανικό Super Cup απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, αλλά ο Μάικ Τζέιμς λέει ότι είναι καλύτεροι. Είναι αστείο από μόνο του".

    Ο περσινός MVP της EuroLeague δεν δίστασε να του απαντήσει και να εξηγήσει πως "Κέρδισαν ένα παιχνίδι και τώρα είναι οι καλύτεροι, γελάω. Και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή είναι ο Παναθηναϊκός".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER
  • Μονακό: Ο Μάικ Τζέιμς υποβλήθηκε σε επέμβαση στην μέση και θα χάσει την προετοιμασία και τα πρώτα ματς πρωταθλήματος
    Μονακό: Ο Μάικ Τζέιμς υποβλήθηκε σε επέμβαση στην μέση και θα χάσει την προετοιμασία και τα πρώτα ματς πρωταθλήματος

    Χωρίς τον Μάικ Τζέιμς θα γίνει η προετοιμασία της Μονακό, αφού - όπως έγινε γνωστό - ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στην μέση και τέθηκε εκτός μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

    Ο Μάικ Τζέιμς θα ξεκινήσει την σεζόν 2024/25 στα... πιτς. Όπως αποκάλυψε η γαλλική ιστοσελίδα bebasket.fr, ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε κατά την διάρκεια της offseason σε μικροεπέμβαση στην μέση, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός από την προετοιμασία της Μονακό, αλλά και τους πρώτους αγώνες πρωταθλήματος στις αρχές Σεπτεμβρίου.

    Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, υπάρχει η ελπίδα ότι ο Τζέιμς θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της πρεμιέρας της EuroLeague κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, στις 3 Οκτωβρίου.

    Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι ο Τζέιμς υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με την Μονακό, με συνολικές αποδοχές περίπου 8 εκατ. ευρώ.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER
  • EuroLeague: Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP και από την ELPA
    EuroLeague: Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP και από την ELPA

    Ο Μάικ Τζέιμς πήρε τον τίτλο του MVP της χρονιάς στη EuroLeague και από την Ένωση Παικτών της διοργάνωσης.

    Ο Μάικ Τζέιμς διένυσε μία εξαιρετική σεζόν στη EuroLeague και έλαβε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη και από την ELPA.

    Θυμίζουμε ότι η EuroLeague τον ανέδειξε σε MVP της χρονιάς, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η Ένωση Παικτών.

    Ο Μάικ Τζέιμς τη φετινή σεζόν ανέβηκε στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών, ενώ μέτρησε κατά μέσο όρο 17.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ.

    Η Μονακό έφτασε πολύ κοντά στην πρόκριση στο Final Four, ωστόσο δεν τα κατάφερε στο Game 5 με τη Φενέρμπαχτσε.



    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER
  • EuroLeague: Ο Σλούκας πήρε το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη από την ELPA
    EuroLeague: Ο Σλούκας πήρε το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη από την ELPA

    Η ELPA έδωσε το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη της EuroLeague στον Κώστα Σλούκα. Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο του Έλληνα γκαρντ από την Ένωση παικτών της λίγκας.

    Ο Κώστας Σλούκας πήρε ένα ακόμα βραβείο από τη EuroLeague Players Association, καθώς αναδείχθηκε καλύτερος έκτος παίκτης.

    Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR ξεκίνησε τα περισσότερα παιχνίδια ερχόμενος από τον πάγκο και είχε τη μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, όπως αναφέρει η ELPA.



    Ο Σλούκας είχε τη φετινή σεζόν στη EuroLeague κατά μέσο όρο 12.7 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ και 0.8 κλεψίματα. Στο σύστημα αξιολόγησης είχε κατά μέσο όρο 16.1.

    Πηγή: Sport24.gr
  • Πρωταθλητής Ευρώπης ο... επτάστερος Παναθηναϊκός! Έπος του Τριφυλλιού στο Βερολίνο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης
    Πρωταθλητής Ευρώπης ο... επτάστερος Παναθηναϊκός! Έπος του Τριφυλλιού στο Βερολίνο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης

    Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στον θρόνο του στην Euroleague! Οι Πράσινοι είναι πρωταθλητές Ευρώπης για έβδομη φορά στην ιστορία τους γράφοντας ένα έπος στο Βερολίνο!

    Από τη 17η θέση στην περυσινή περίοδο της Euroleague, το Τριφύλλι έκανε μεγάλο come back κατακτώντας την Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2011.

    H εξέλιξη του τελικού

    Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε στον τελικό με τη... φόρα που είχε πάρει απ' τον ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι Μερένχες ήταν εντυπωσιακοί επιθετικά «πυρπολώντας» το καλάθι του Παναθηναϊκού, που δεν βρήκε τρόπο για να περιορίσει τη μαδριλένικη επιθετική μηχανή. Οι Πράσινοι ήταν καλοί επιθετικά σκοράροντας 25 πόντους, όμως η Ρεάλ σταμάτησε στους 36 στην πρώτη περίοδο, που ολοκληρώθηκε με διαφορά 11 πόντων και τον Ναν στα τρία φάουλ!

    Ίδια ήταν η εικόνα και στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου με τη Ρεάλ να φτάνει στο +14 (41-27). Σε εκείνο το σημείο οι Πράσινοι λες και πάτησαν ένα... κουμπί και άλλαξαν την αμυντική συμπεριφορά τους.

    Περιόρισαν τη Ρεάλ και με ένα σερί 8-0 μείωσουν στους έξι (41-35). Η ομάδα του Αταμάν με αιχμή του δόρατος τον Λεσόρ μείωσε στον πόντο (48-47) αλλά η Ρεάλ με δύο σερί τρίποντα βρέθηκε στο +7 στο τέλος του ημιχρόνου (54-47).

    Ένα καλάθι του Σλούκα στο φινάλε της περιόδου έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με τη διαφορά στους πέντε πόντους (54-49).

    Ο Παναθηναϊκός άρχισε εντυπωσιακά και την τρίτη περίοδος. Έχοντας πάρει αυτοπεποίθηση και πίστη ότι μπορεί να γυρίσει ολοκληρωτικά το ματς, το Τριφύλλι μέσα σε τέσσερα λεπτά και με επί μέρους σκορ 2-9, πήρε το προβάδισμα για πρώτη φορά (56-58).

    Η ομάδα του Αταμάν έχοντας ατσάλινη άμυνα κράτησε τη Ρεάλ μόλις στους επτά πόντους στην τρίτη περίοδο που τελείωσε στο +3 για το Τριφύλλι (61-64).

    Εξίσου καλά άρχισε το ματς και στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός που βρέθηκε για πρώτη φορά στο +5 και λίγο μετά στο +8 (65-73). Δύο τριποντάρες του Σλούκα κράτησαν μπροστά τον Παναθηναϊκό (71-79). Παρά το ότι η Ρεάλ μείωσε στους τρεις, ο Παναθηναϊκός με δύο σερί καλάθια του τρομερού Ναν και μια βόμβα του Μήτογλου βρέθηκε στο +10 (76-86). Και λίγο μετά στο +14 με τον Λεσόρ (77-91).

    Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι τέλους με τον Παναθηναϊκό να διαλύει τη Ρεάλ φτάνοντας στους18 πόντους τη διαφορά (77-95).

    Πηγή: ethnos.gr - Φωτογραφία: Eurokinissi

  • Ρεάλ - Ολυμπιακός 87-76: Το όνειρο έσβησε νωρίς για τους Πειραιώτες
    Ρεάλ - Ολυμπιακός 87-76: Το όνειρο έσβησε νωρίς για τους Πειραιώτες

    Το όνειρο της EuroLeague έσβησε το βράδυ της Παρασκευής (24/5) για τον Ολυμπιακό. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον νίκησε με 87-76 και θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Κυριακής (26/5) τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Βερολίνου.

    Η επιθυμία για "εκδίκηση" ήταν μεγάλη στον Ολυμπιακό, όμως το βράδυ της Παρασκευής (24/5) η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν απλώς ισοπεδωτική και με ένα εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο έκανε τη δουλειά. Νίκησε με 87-76 τους Πειραιώτες και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (26/5 στις 21:00) για να παλέψει με τον Παναθηναϊκό για το τρόπαιο της EuroLeague.

    Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν φάντασμα του καλού εαυτού της στο ξεκίνημα (28-10 στο 10'), δεν είχε απαντήσεις ούτε στην άμυνα, ούτε στην επιθεση και λύγισε δίκαια και καθαρά απέναντι σε μία αντίπαλο που ήταν απλώς ανώτερη και πιο έτοιμη. Ο Αλεκ Πίτερς ήταν ο πρώτος σκόρερ, με μία καταπληκτική εμφάνιση σε εκτέλεση και ριμπάουντ, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έπαιξε με αποφασιστικότητα απέναντι στην πρώην ομάδα του, ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν πιθανότατα αυτός με το περισσότερο πείσμα, στο τέλος της βραδιάς όμως το αποτέλεσμα ήταν και πάλι στενάχωρο για τους Πειραιώτες. Σε τρίτο σερί Final Four.

    Οι Μαδριλένοι, από την πλευρά τους, έφτασαν τις τέσσερις σερί νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό από τον περσινό τελικό κι έπειτα και πλέον πηγαίνουν στον τελικό της Κυριακής για να υπερασπιστούν αυτό που κέρδισαν πέρυσι στο Κάουνας. Τζάναν Μούσα, Μάριο Χεζόνια, Γκερσόν Γιαμπουσέλε έκαναν εξαιρετική δουλειά, ο Έντι Ταβάρες ξεχώρισε και μόνο που υπηρχε στο παρκέ και ο Τσους Ματέο βρίσκεται 40 λεπτά μακριά από το να δώσει και πάλι απαντήσεις στους επικριτές του.

    Ο MVP

    Ο Μάριο Χεζόνια έβαλε τις βάσεις αλλά δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικός στη συνέχεια, ο Τζάναν Μούσα γέμισε τη στατιστική του (20 ποντοι), όμως αυτός που έκανε τη διαφορά ήταν ο Έντι Ταβάρες. Κι ας μη σκόραρε πολύ κι ας μη γέμισε τη στατιστική του κι ας μη γέμισε το... μάτι. Ασύλληπτος ο τρόπος με τον οποίο εκλεισε τη ρακέτα, αυτός ο υπερπαίκτης που παραμένει ο καλύτερος σέντερ σε όλη την Ευρώπη.

    Ο αδύναμος κρίκος

    Ο Τόμας Γουόκαπ (2/11 σουτ) και ο Κώστας Παπανικολάου (3 πόντοι, 1/5 σουτ) δεν βοήθησαν στην επίθεση, όσο καλή, όσο δυναμική κι αν ήταν η προσπάθειά τους στην άμυνα. Κι άλλοι υστέρησαν, ο Κάναν που ξεκίνησε ζεστός αλλά έμεινε χαμηλά, ο Ράοιτ που περασε και δεν ακούμπησε, ο Μιλουτίνοβ, ο Πετρούσεβ. Στο κρισιμότερο ματς της σεζόν, ο Ολυμπιακός μπήκε με τον χειρότερο τρόπο και το πλήρωσε.

    Τα στατιστικά που ξεχώρισαν

    Με μία ασίστ έκλεισε την πρώτη περίοδο ο Ολυμπιακός, με 12 καλάθια την έκλεισε η Ρεάλ που είχε οκτώ τελικές πάσες, 42-1 η αξιολόγηση των δύο ομάδων. Στο ημίχρονο οι Μαδριλένοι είχαν 21/29 σουτ (!) και οι Πειραιώτες τον ΜκΚίσικ στους 13 πόντους. Στο τέλος της βραδιάς οι ποντοι από τα λάθη του αντιπάλου ήταν 18-7 υπέρ των Ισπανών, με τη Ρεάλ να έχει επτά μπλοκ και καλύτερο rim protection που έκρινε τον αγώνα.

    Διαβάστε περισσότερα στο Sport24.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο