Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 00:05

"This is Anfield" - Η Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League με την ανατροπή του αιώνα - 4-0 την Μπαρτσελόνα

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Η Λίβερπουλ διέλυσε 4-0 την Μπαρτσελόνα και πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του UCL

Απίστευτο, μοναδικό, ιστορικό, ανεπανάληπτο! Η Μπαρτσελόνα πήγε στην Αγγλία με τον αέρα του υπέρ της 3-0 από το ματς στο "Καμπ Νόου" και βρήκε απέναντι της μία ομάδα λαβωμένη από τις απουσίες των Σαλάχ και Φιρμίνο αλλά και πληγωμένη από τη διαφαινόμενη απώλεια της Premier League (αν και κοντεύει να μαζέψει 97 βαθμούς!) όμως της ήρθε ο ουρανός σφοντύλι!

Και αυτό γιατί η Λίβερπουλ ήταν σαρωτικη και ισοπεδωτική και με το Άνφιλντ να είναι ηφαίστειο που έκαψε τον Μέσι, τον Σουάρες και τον Βαλβέρδε, συνέτριψε με 4-0 την Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε πανάξια στον τελικό του Champions League για δεύτερη διαδοχική σεζόν για να διεκδικήσει το έκτο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία της.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Λίβερπουλ μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια από τα πρώτα δευτερόλεπτα και πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα έκανε τους οπαδούς τους να σηκωθούν από τις θέσεις τους: ο Σακίρι τρύπωσε στην περιοχή της Μπαρτσελόνα και έκανε κάτι μεταξύ πάσας και σουτ, με τον Τζόρντι Άλμπα να προλαβαίνει σωτήρια τον Χέντερσον πριν σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και να διώχνει σε κόρνερ.

Η φάση αυτή έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους γηπεδούχους που συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και μόλις στο 7' άνοιξαν το σκορ: ο Μανέ πέρασε κάθετα στον Χέντερσον, εκείνος απέφυγε με κοφτή ντρίμπλα τον Πικέ και έκανε το πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε ασταθώς και ο Οριγκί πήρε το ριμπάουντ για να γράψει το 1-0 με πλασέ μέσα σε αποθέωση!

Τρία λεπτά αργότερα, οι "κόκκινοι" επισκέφτηκαν ξανά με αξιώσεις τα μπλαουγκράνα καρέ, με τον Μανέ να πέφτει μάλιστα στο έδαφος από μαρκάρισμα του Λανγκλέ και τους γηπεδούχους να φωνάζουν για πέναλτι αλλά τον Τούρκο διαιτητή Τσακίρι να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Μετά το πρώτο εφιαλτικό για εκείνη 10λεπτο όπου αιφνιδιάστηκε από την ορμητικότητα και τη φουλ επιθετική διάθεση των "κόκκινων", η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ισορροπήσει και στα επόμενα λεπτά πλησίασε την ισοφάριση. Στο 14' ο Άλισον έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ το σουτ του Μέσι, στο 18' είχε μία ακόμα θετική επέμβαση αποκρούοντας στην αριστερή του γωνία το σουτ του Κουτίνιο, ενώ στο 19' το σουτ του Μέσι από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ.

Στο 23' ήταν η σειρά της Λίβερπουλ να απειλήσει, με τον Τερ Στέγκεν να υποχρεώνεται σε σπουδαία απόκρουση σε δυνατό αριστερό σουτ του Ρόμπερτσον, ενώ η συνέχεια βρήκε τις δύο ομάδες να παίζουν στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό αλλά χωρίς να υπάρχουν μεγάλες φάσεις, με τις προσωπικές μονομαχίες να είναι δυνατές και αδιάκοπες.

Το πρώτο ημίχρονο "ζωντάνεψε" ξανά λίγο πριν οι παίκτες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με τους "κόκκινους" να έχουν καλή στιγμή για το 2-0 στο 43' με το σουτ του Ρόμπερτσον (βρήκε στον Βιδάλ και κατέληξε κόρνερ η μπάλα) και τους "μπλαουγκράνα" να αγγίζουν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, με τον Τζόρντι Άλμπα να βγαίνει τετ α τετ με τον Άλισον και να κάνει το πλασέ, για να αποκρούσει σωτήρια ο Βραζιλιάνος κίπερ!

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε εξίσου εντυπωσιακά με το πρώτο, αφού στο 51ο λεπτό χάθηκαν δύο τεράστιες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα, σε διάστημα 30 δευτερολέπτων! Πρώτα ο Φαν Ντάικ έκανε εξ επαφής τακουνάκι από το ύψος της μικρής περιοχής και υποχρεώσε τον Τερ Στέγκεν σε μεγάλη επέμβαση ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Άλισον απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Σουάρες και κράτησε το μηδέν για την εστία του!

Ακόμα και με αυτές τις σπουδαίες φάσεις όμως, ουδείς μπορούσε να προβλέψει την τρελή εξέλιξη του αγώνα, με την Λίβερπουλ να βρίσκει όχι ένα αλλά δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών: με δις σκόρερ τον Βαϊνάλντουμ που στο 46' είχε αποτελέσει την πρώτη αλλαγή του Κλοπ παίρνοντας τη θέση του Ρόμπερτσον!

Στο 54' ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Βαϊνάλντουμ έκανε το 2-0 με πλασέ στην κίνηση με το δεξί ενεργώντας ως κρυφός σέντερ φορ ενώ στο 56' από σέντρα του Σακίρι από τα αριστερά , ο Ολλανδός εκτέλεσε με ασύλληπτη κεφαλιά τον Τερ Στέγκεν για το 3-0, βάζοντας το ματς σε mood... παράτασης!

Στο 69' ο Μέσι πήγε να βάλει το χρυσό γκολ για την Μπαρτσελόνα όμως του το στέρησε ο κέρβερος Άλισον που αντέδρασε άριστα για μία ακόμα φορά (απέκρουσε σε κόρνερ κλείνοντας την αριστερή του γωνία), για να έρθει το 79ο λεπτό όπου το Άνφιλντ "γκρεμίστηκε"!

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά πιάνοντας κοιμώμενη την άμυνα της Μπαρτσελόνα και ο Οριγκί πλάσαρε από κοντά με το δεξί για το 4-0 που έστειλε δεκάδες χιλιάδες οπαδούς της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και εκατομμύρια σε κάθε γωνιά του πλανήτη στον έβδομο ουρανό της ευτυχίας!

Το απίστευτο μάλιστα με τον Ορίγκι ήταν πως μέχρι πρότινος δεν είχε σκοραρει ποτέ στο Champions League, με τον Βέλγο διεθνή φορ να γίνεται ο 50ος διαφορετικός σκόρερ της Λίβερπουλ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Ρόμπερτσον (46' Βαϊνάλντουμ), Χέντερσον, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Σακίρι (90' Στάριτζ), Οριγκί (85' Γκόμεζ), Μανέ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Λανγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Βιδάλ (75' Αρτούρ), Ράκιτιτς (81' Μάλκομ), Μπουσκέτς, Μέσι, Σουάρες, Κουτίνιο (60' Σεμέδο)

Πηγή: Sport24.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 00:19

Σχετικά Άρθρα

  • MVP o Τσιμίκας στη νίκη της Λίβερπουλ
    MVP o Τσιμίκας στη νίκη της Λίβερπουλ

    Ο Κώστας Τσιμίκας αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Λειψία για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

    Το «τρένο» της Λίβερπουλ δεν έκανε στάση ούτε στη Λειψία. Οι «ρεντς» έφυγαν με το πολύ μεγάλο διπλό από τη Γερμανία και έκαναν το «3/3» στη διοργάνωση.

    Κορυφαίος για την ομάδα του Άρνε Σλοτ αλλά και συνολικά του αγώνα ήταν ο Κώστας Τσιμίκας.

    Ο Έλληνας Scouser πήρε την ευκαιρία από τον προπονητή του και τον δικαίωσε.

    Ο Τσιμίκας είχε 80 επαφές με την μπάλα με 95% ευστοχία στις μεταβιβάσεις του (54/57), δύο πάσες κλειδιά, 5/7 μακρινές μπαλιές και τρία κλεψίματα.

    Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

    Ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ έβγαλε τη σέντρα στη φάση που προήλθε το γκολ του Νούνιες που χώρισε τις δυο ομάδες, ενώ θα μπορούσε να είχε ασίστ στην κεφαλιά του Φαν Ντάικ που έβγαλε εντυπωσιακά ο Γκουλάτσι.

    Πηγή: In.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TIΜ KEETON

  • Ριβάλντο: "Ο Γιαμάλ κάνει τη διαφορά στο ποδόσφαιρο σήμερα, όλοι θα χαίρονταν να τον είχαν στην ομάδα τους"
    Ριβάλντο:

    Ο Ριβάλντο μιλώντας στη Mundo Deportivo αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα, αλλά και το "φαινόμενο" Γιαμάλ, τον οποίο απολαμβάνει να βλέπει.

    Ο Ριβάλντο εκθείασε τον Λαμίν Γιαμάλ για το ταλέντο του και παραχωρώντας συνέντευξη στη Mundo Deportivo υποστήριξε ότι ο 17χρονος Ισπανός είναι ο παίκτης που κάθε προπονητής θα χαιρόταν να είχε στην ομάδα του.

    Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε ο Τσάβι από την Μπαρτσελόνα.

    "Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ο Τσάβι πήρε το πρωτάθλημα στην πρώτη του σεζόν. Είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα όταν έφτασε στην Μπαρτσελόνα, όχι αγωνιστικά, αλλά εξωαγωνιστικά.

    Τώρα τα πράγματα αλλάζουν κι αυτό είναι καλό για τον προπονητή. Ο Τσάβι έκανε καλή δουλειά και ποιος ξέρει αν θα επιστρέψει ποτέ.

    Μόλις ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής, για μένα έκανε καλή δουλειά. Έχει αντικατασταθεί από έναν καλό προπονητή επίσης, που έχει εμπειρία. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος και να κερδίζει τίτλους.

    Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη με τον σύλλογο, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Σίγουρα θα βρει σύντομα μια ομάδα και ελπίζω να επιστρέψει και να κάνει τη Μπαρτσελόνα ξανά πρωταθλήτρια στο μέλλον", είπε ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιαμάλ.

    "Ο Λαμίν είναι σπουδαίος παίκτης, έχει τα προσόντα ενός πολύ έμπειρου παίκτη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και κάνει τους φιλάθλους να το απολαμβάνουν.

    Έχει ήδη κατακτήσει το Euro, κάνει καλή δουλειά στον σύλλογο και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα.

    Όταν βλέπεις έναν παίκτη σαν τον Λαμίν να κάνει αυτό που κάνει στα 17 του, η αναφορά είναι ο Μέσι. Δεν είναι καλό να κάνουμε συγκρίσεις, ειδικά με τον Μέσι, που είναι κάποιος που έχει κατακτήσει τα πάντα με την Μπαρτσελόνα.

    Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να μπορέσεις να φτάσεις σ' ένα σημείο που θα σε συγκρίνουν με τον Μέσι. Ο χρόνος θα δείξει αν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Μέσι.

    Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι ένας παίκτης που αγαπώ, θα πάει μακριά γιατί έχει ποιότητα κι παίζει με χαρά. Κάνει τη διαφορά σε ένα ποδόσφαιρο που σήμερα είναι πολύ πιο τακτικό.

    Τα κάνει όλα καλά: ξέρει να ντριμπλάρει καλά, να σουτάρει, να κάνει το διάλειμμα... οποιοσδήποτε προπονητής θα χαιρόταν να τον έχει στην ομάδα του".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ALEJANDRO GARCIA
  • Μπαρτσελόνα: Σοκ με Λαπροβίτολα, υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν
    Μπαρτσελόνα: Σοκ με Λαπροβίτολα, υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

    Ο 34χρονος διεθνής γκαρντ τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με την Μπασκόνια, ενώ υπέστη ζημιά και στον έξω μηνίσκο

    Χωρίς τον Νικολάς Λαπροβίτολα για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πορευθεί η Μπαρτσελόνα, καθώς ο Αργεντινός γκαρντ θα υποβληθεί σε επέμβαση, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

    Ο 34χρονος διεθνής τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με την Μπασκόνια, ενώ υπέστη ζημιά και στον έξω μηνίσκο. Ο «Νίκο» Λαπροβίτολα, ο οποίος διάγει την τέταρτη σεζόν της καριέρας του στους «μπλαουγκράνα», είχε μέσο όρο 10.0 πόντους και 6.3 ασίστ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια για τη σεζόν 2024-25 της Euroleague.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση για τον Λαπροβίτολα αφού υποβληθεί σε επέμβαση μέσα στις επόμενες ημέρες. Όμως, δεδομένης της φύσης του τραυματισμού του, αναμένεται ο Αργεντινός να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ANDREJ CUKIC

  • Γιαμάλ: «Ο Φλικ μας έχει δώσει μεγάλη ελευθερία, απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο»
    Γιαμάλ: «Ο Φλικ μας έχει δώσει μεγάλη ελευθερία, απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο»

    Ο Λαμίν Γιαμάλ συνεχίζει να «λάμπει» και μετά τις «μαγικές» εμφανίσεις του με την Εθνική Ισπανίας και την κατάκτηση του EURO 2024, κάνει «πάταγο» στην εφετινή σεζόν και με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, απολαμβάνοντας την κορυφή της LaLiga.

    Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάνσι Φλικ, ο οποίος έχει απελευθερώσει πλήρως το ταλέντο των «μπλαουγκράνα» τονίζοντας: «Απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν και είμαστε χαρούμενοι με την ελευθερία που μας δίνει ο Φλικ. Τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όταν όμως πιέζεις και κερδίζεις μπάλες όλα γίνονται πιο εύκολα».

    Ο νεαρός άσος μίλησε ακόμη και για το «αντίο» του Αντρές Ινιέστα στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας: «Δεν θυμάμαι πολλά από το Μουντιάλ του 2010 έβλεπα όμως τον Ινιέστα στο Καμπ Νου μαζί με τους Μέσι και Νεϊμάρ. Έκανε τα πάντα να φαίνονται εύκολα και θα λείψει στο ποδόσφαιρο».

    Πηγή: Ιefimerida.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ALEJANDRO GARCIA

  • Μπαρτσελόνα: Ο Αγουέρο ζητά 3 εκατ. ευρώ από τους Καταλανούς
    Μπαρτσελόνα: Ο Αγουέρο ζητά 3 εκατ. ευρώ από τους Καταλανούς

    Ο Σέρχιο Αγουέρο ζήτησε από την Μπαρτσελόνα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που ισχυρίζεται ότι του χρωστάει ο σύλλογος μετά τη ξαφνική αποχώρησή του το 2021 λόγω καρδιακής αρρυθμίας.

    Άλυτα θέματα φαίνεται πως έχει ο Σέρχιο Αγουέρο με την Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό να ζητά από τους "μπλαουγκράνα" 3 εκατ. ευρώ.

    Πρόκειται για ένα ποσό που ο 36χρονος ισχυρίζεται ότι του οφείλει ο σύλλογος ως αποζημίωση για την αποχώρησή του λόγω των προβλημάτων στην καρδιά, σύμφωνα με όρους που υπήρχαν στο συμβόλαιό.

    Ο Αγουέρο σταμάτησε το ποδόσφαιρο βάζοντας τέλος στην καριέρα του σε ηλικία μόλις 33 ετών, καθώς το πρόβλημα της καρδιακής αρρυθμίας τον εμποδίζει να συνεχίσει.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ JORGE ZAPATA
  • Λίβερπουλ: Ψίθυροι στην Ιταλία για Πούλισικ και Σαλάχ, οι "κόκκινοι" αναζητούν τον αντικαταστάτη του Αιγύπτιου
    Λίβερπουλ: Ψίθυροι στην Ιταλία για Πούλισικ και Σαλάχ, οι

    Η Λίβερπουλ φέρεται να έχει εστιάσει στην περίπτωση του Κρίστιαν Πούλισικ της Μίλαν, την ώρα που η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ κάνει σιωπηλά την έρευνά της για τον μελλοντικό αντικαταστάτη του 32χρονου Σαλάχ.

    Στην Λίβερπουλ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγωνιστική εικόνα του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετρά 4 τέρματα και 4 ασίστ σε 7 συμμετοχές. Παρόλα αυτά, το γεγονός πως ο ίδιος τον Ιούνιο αναμένεται να σβήσει 33 κεράκια έχει ωθήσει τους "κόκκινους" να αναζητήσουν μία εναλλακτική επιλογή με προοπτική αυτή να εξελιχθεί στον συνεχιστή του Αιγύπτιου στη δεξιά πτέρυγα.

    Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Άρνε Σλοτ κάνει έρευνα "κάτω από τα ραντάρ" και μέσα από αυτή τη διαδικασία έχει ξεχωρίσει το όνομα Κρίστιαν Πούλισικ της Μίλαν.

    Ο Αμερικάνος εξτρέμ την περασμένη σεζόν παραβίασε τις αντίπαλες εστίες 12 φορές και μοίρασε συνολικά 8 ασίστ στο πρωτάθλημα της Serie A και αυτά τα δείγματα γραφής φαίνεται πως κέντρισαν την προσοχή των "κόκκινων".

    Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να παρθούν αποφάσεις, ωστόσο αναμφίβολα γίνεται ξεκάθαρο πως η Λίβερπουλ επιθυμεί να είναι έτοιμη για όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου να παραδώσει τη σκυτάλη ο Σαλάχ στον διάδοχό του.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ADAM VAUGHAN

  • Λεβαντόφσκι: «Ο Γιαμάλ είναι ο καλύτερος εξτρέμ του κόσμου»
    Λεβαντόφσκι: «Ο Γιαμάλ είναι ο καλύτερος εξτρέμ του κόσμου»

    Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έσταξε μέλι για τον Λαμίν Γιαμάλ και τόνισε πως αυτή τη στιγμή ο 17χρονος άσος της Μπαρτσελόνα είναι ο κορυφαίος εξτρέμ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

    Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν στο πρωτάθλημα και έπειτα από επτά αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή έχοντας το απόλυτο με επτά νίκες. Βασικοί πυλώνες της ομάδας του Χάνσι Φλικ είναι τόσο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όσο και ο Λαμίν Γιαμάλ.

    Ο Πολωνός άσος που αυτή τη στιγμή είναι και ο πρώτος σκόρερ της La Liga αποθέωσε τον 17χρονο άσο των «μπλαουγκράνα» και τόνισε πως τη δεδομένη στιγμή ο Γιαμάλ είναι ο καλύτερος εξτρέμ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο «Λέβα» ωστόσο πρόσθεσε πως ο Γιαμάλ πρέπει να δει μακροπρόθεσμα την καριέρα του και όχι να κοιτάξει μονάχα τα επόμενα 2-3 χρόνια, θέλοντας να... προσγειώσει τον 17χρονο σταρ της Μπαρτσελόνα με αυτόν τον τρόπο.

    «Βλέπω τον Γιαμάλ ως τον κορυφαίο εξτρέμ του κόσμου. Δεν έχει να κάνει όμως με το πως ξεκινάς, αλλά με το πως τελειώνεις. Ο Γιαμάλ είναι 17 και πρέπει να κοιτάξει για τα επόμενα 10-15 χρόνια και όχι μόνο τα επόμενα 2-3 χρόνια. Μπορεί να έχει μια μεγάλη καριέρα», δήλωσε ο «Λέβα», αποθεώνοντας τον νεαρό συμπαίκτη του.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Alejandro Garcia

  • Κώστας Τσιμίκας: «Βούτηξε» με αυτοθυσία αλά... Φιλ Τζόουνς καλύπτοντας την εστία της Λίβερπουλ (video)
    Κώστας Τσιμίκας: «Βούτηξε» με αυτοθυσία αλά... Φιλ Τζόουνς καλύπτοντας την εστία της Λίβερπουλ (video)

    Ο Κώστας Τσιμίκας, με μία κίνηση που θύμισε Φιλ Τζόουνς, έκανε... βουτία παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος προκειμένου να καλύψει την εστία της Λίβερπουλ, πριν ο Κίλμαν πάρει το σουτ και σκοράρει για τη Γουέστ Χαμ.

    Η Λίβερπουλ πήρε μία εύκολη πρόκριση στον 4ο γύρο του League Cup Αγγλίας, καθώς επικράτησε 5-1 της Γουέστ Χαμ, στο «Άνφιλντ». Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού από τον Άρνε Σλοτ και αγωνίστηκε για 82 λεπτά στο ματς.

    Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης μίας φάσης, μπροστά από τα καρέ του Κέλεχερ, ο 28χρονος μετατράπηκε σε... Φιλ Τζόουνς βάζοντας μπροστά όλο του το σώμα προκειμένου να καλύψει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Βούτηξε με... αυτοθυσία προσπαθώντας να πάρει την κεφαλιά και να διώξει, για να εμποδίσει τον Κίλμαν να σουτάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

    Μάλιστα, ο γκολκίπερ των Reds, ευχαρίστησε τον Έλληνα διεθνή για την κάλυψη μέσω ενός story στο Instagram.

    3

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TIΜ KEETON

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο