Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 15:14

Κορακάκη: Παγκόσμιο ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι 10μ.

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η Άννα Κορακάκη με επίδοση 588/600 σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. στον αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου στην Κορέα

Η Άννα Κορακάκη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με την 26χρονη ολυμπιονίκη της σκοποβολής να πετυχαίνει παγκόσμιο ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι των 10μ. στη διάρκεια του αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου στην πόλη Τσανγκβόν στην Κορέα.

Η Κορακάκη στον αγώνα πρόκρισης είχε επίδοση 588/600 που αποτελεί νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Την ίδια επίδοση (588/600) σημείωσε και η Μπομί Κιμ από την Κορέα. Η επίδοση της Κορακάκη ανά σετ: 95, 98, 99, 99, 95, 96. Ακολούθησαν οι Βεν Γιού από την Ταϊπέι και η Σέρβα Ζοράνα Αρούνοβιτς με 584/600.

Να σημειωθεί για την Κορακάκη πως επίδοση 588/600 σημείωσε προ ημερών και στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν, που όμως δεν μέτρησε σαν παγκόσμιο ρεκόρ.

Πηγή: Gazzetta.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 12:38

Σχετικά Άρθρα

  • Πτολεμαΐδα: 70χρονος πυροβόλησε με αεροβόλο και τραυμάτισε γυναίκα που περπατούσε
    Πτολεμαΐδα: 70χρονος πυροβόλησε με αεροβόλο και τραυμάτισε γυναίκα που περπατούσε

    Αναστάτωση προκλήθηκε στην Πτολεμαΐδα, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν γυναίκα τραυματίστηκε στο χέρι από σκάγια αεροβόλου.

    Σύμφωνα με το kozanimedia, η περίπου 40 ετών γυναίκα φέρεται να έκανε βόλτα με φίλη της στην περιοχή Κανάλι της Πτολεμαΐδας όταν άκουσε έναν θόρυβο και στη συνέχεια αισθάνθηκε πόνο στο χέρι της.

    Πτολεμαΐδα: Η γυναίκα υπεβλήθη σε επέμβαση

    Η γυναίκα μετέβη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι. Για το συμβάν ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα.

    Οι αρχές εντόπισαν τον 70χρονο που φέρεται να πυροβόλησε. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή και κατηγορείται για σωματική βλάβη.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Άννα Κορακάκη: Ανθυποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας ορκίστηκε η ολυμπιονίκης
    Άννα Κορακάκη: Ανθυποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας ορκίστηκε η ολυμπιονίκης

    Τιμητικός τίτλος ανθυποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας δόθηκε στην ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη λόγω των επιτυχιών της στον αθλητισμό.

    Η χρυσή ολυμπιονίκης πόζαρε με περηφάνια με τη στολή της πολεμικής αεροπορίας, ενώ σημείωσε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να τιμά τη γαλανόλευκη.

    «Αποχαιρετώ τον Μάρτη με περηφάνια, χαρά, συγκίνηση και ανακούφιση, μετά την ένταξη των μεταλλιούχων Ολυμπιονικών στην οικογένεια των ένδοξων ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας. Μετά και τη δική μου ορκωμοσία και την απονομή του βαθμού του Ανθυποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, είναι μεγάλη τιμή να φοράω τη στολή και το εθνόσημο και ως αξιωματικός πλέον και θα συνεχίσω κι εγώ να αγωνίζομαι και να τιμώ τη γαλανόλευκη», έγραψε χαρακτηριστικά.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με Πετρούνια, Κορακάκη, Τεντόγλου η Ελλάδα στο Παρίσι - Αθλητές και αθλήτριες που έχουν προκριθεί
    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με Πετρούνια, Κορακάκη, Τεντόγλου η Ελλάδα στο Παρίσι - Αθλητές και αθλήτριες που έχουν προκριθεί

    Έχουν προκριθεί ήδη 56 αθλητές και αθλήτριες σε 11 αθλήματα

    Το μεγάλο αθλητικό ραντεβού του 2024 δεν είναι άλλο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2024.
    Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 32 αθλήματα με 329 αγωνίσματα, η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει ήδη την παρουσία της σε 11 αθλήματα με 56 μέλη (32 αθλητές, 24 αθλήτριες) και η μάχη της πρόκρισης θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.
    Στην Ολυμπιακή ομάδα είναι ήδη 4 χρυσοί Ολυμπιονίκες. Ο Μίλτος Τεντόγλου (στίβος), η Άννα Κορακάκη (σκοποβολή), ο Λευτέρης Πετρούνιας (γυμναστική) και ο Στέφανος Ντούσκος (κωπηλασία).

    Για πρώτη φορά μετά από χρόνια η Ελλάδα θα έχει στο Παρίσι δύο ομάδες και έχει πολλές πιθανότητες και για τρίτη. Την αρχή έκανε η εθνική ομάδα πόλο ανδρών, η οποία κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο, ενώ μετά από 16 χρόνια επέστρεψε στους Ολυμπιακούς η ομάδα πόλο γυναικών.

    Θυμίζουμε το πόλο γυναικών το 2004 χάρισε μετάλλιο (ασημένιο) στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο σε ομαδικό άθλημα.

    Τον Ιούλιο η εθνική μπάσκετ με τον Βασίλη Σπανούλη στο τιμόνι της θα παλέψει στο προολυμπιακό του ΣΕΦ για την μεγάλη επιστροφή! Τους περισσότερους αθλητές και αθλήτριες (εκτός ομαδικών) έχει η κολύμβηση (13) ενώ απόπ την καλλιτεχνική πήραν το εισιτήριο στο ντουέτο η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου.

    Στον στίβο έχει προκριθεί στο επί κοντώ ο 4ος Ολυμπιονίκης Εμμανουήλ Καραλής και η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.
    Περιμένουμε ακόμη αρκετές προκρίσεις στον στίβο. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες βάσει του ranking αναμένεται να βρεθούν στο τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

    Η ελληνική ομάδα

    ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (13)

    Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Σίσκος, Άννα Ντουντουνάκη, Κρίστιαν Γκολομέεφ, Στέργιος-Μάριος Μπίλας, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Δημήτρης Μάρκος, Αλκης Κυνηγάκης, Ανδρέας Βαζαίος, Νόρα Δράκου, Κωνσταντινος Στάμου, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης και Γιώργος Ασπουγαλής.

    ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (2)

    Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Μαλκογεώργου

    ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ (13)

    ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (13)

    ΣΤΙΒΟΣ (3)

    Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

    KΩΠΗΛΑΣΙΑ (3)

    Στέφανος Ντούσκος, Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου

    ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ (5)

    Αννα Κορακάκη, Χριστίνα Μόσχη, Μάκης Μίτας, Μπάμπης Χαλκιαδάκης και Εμμανουέλα Κατζουράκη.

    ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (1)

    Λευτέρης Πετρούνιας

    ΙΠΠΑΣΙΑ (1)

    Ιόλη Μυτιληναίου

    ΠΑΛΗ (1)

    Γιώργος Κουγιουμτσίδης

    ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ (1)

    Γιώργος Μπούγλας
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ GEORGIOS KEFALAS
  • Δεύτερο μετάλλιο για την Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο του Καΐρου
    Δεύτερο μετάλλιο για την Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο του Καΐρου

    Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στο πιστόλι Sport, στο τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο.

    Ασταμάτητη συνέχισε η Άννα Κορακάκη καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πιστόλι Sport, στον τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο, μετά το «χρυσό» που κέρδισε πριν από δύο ημέρες στο Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών. Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, αυτή τη φορά προκρίθηκε με το πέμπτο καλύτερο σκορ σε έναν ακόμη τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

    Αγωνιστικά η Κορακάκη έδειξε τις… προθέσεις της από την αρχή καθώς μετά τις πρώτες δέκα βολές η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης ανέβηκε στη ζώνη των μεταλλίων και στην επόμενη σειρά ανέβηκε στην πρώτη θέση. Ο τελικός εξελίχθηκε σε Ελληνογερμανική μονομαχία όπως και στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

    Άννα Κορακάκη και Doreen Vennekamp σε απόλυτη ισοπαλία (34-34) αγωνίζονταν για το Χρυσό ή το Ασημένιο μετάλλιο. Τελικά μια σειρά, πέντε βολές έκριναν το μετάλλιο. Απόλυτα ακριβής (5/5) η Doreen Vennekamp (GER) πήρε το Χρυσό. Η Άννα με 3/5, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και ανέβηκε στο βάθρο για το Ασημένιο μετάλλιο!

    «Διπλή επιτυχία και πάλι… Συνηθισμένο πλέον γεγονός για την Άννα, να επιστρέφει στην Ελλάδα με δυο μετάλλια στις αποσκευές της. Χρυσό και Ασημένιο στο Κάιρο 2024 και σταθερά υψηλές επιδόσεις. Συγχαρητήρια», αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας.

    Δείτε την απονομή του μεταλλίου:

    Δείτε ολόκληρο τον αγώνα:

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Χρυσό μετάλλιο για την Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο - Το δεύτερο μέσα στο 2024
    Χρυσό μετάλλιο για την Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο - Το δεύτερο μέσα στο 2024

    Το δεύτερο διαδοχικό της χρυσό μετάλλιο σε ισάριθμες διοργανώσεις, πανηγύρισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη.

    Στο πρώτο παγκόσμιο κύπελλο της χρονιάς που διεξάγεται στο Κάιρο της Αιγύπτου, η Άννα Κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό με την τέταρτη καλύτερη επίδοση, όμως, έδειξε για ακόμα μία φορά την κλάση της για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο.

    Με 241.1 βαθμούς άφησε δεύτερη την Ντέβι Αρουνάντα (Ινδία), η οποία συγκέντρωσε 239.9 βαθμούς και τρίτη κατετάγη η Ιρίνα Γιουνουσμένοτα (Καζακστάν) με 219.2.

    Στην 5η θέση η Χριστίνα Μόσχη

    Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της Χριστίνας Μόσχη. Η 21χρονη προκρίθηκε στην τελική οκτάδα ως έβδομη και στον μεγάλο τελικό κατάφερε να φτάσει τους 175.7 πόντους και να κατακτήσει την πέμπτη θέση. Αυτή είναι η υψηλότερη θέση σε παγκόσμιο κύπελλο για την Μόσχη στην καριέρα της, αφού μέχρι σήμερα η καλύτερή της ήταν η 18η από την διοργάνωση του 2022 πάλι στο Κάιρο.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Ένταση στην κορεατική χερσόνησο: Η Πιονγκγιάνγκ άνοιξε πυρ 200 φορές - Εκκένωση νησιών στον Νότο
    Ένταση στην κορεατική χερσόνησο: Η Πιονγκγιάνγκ άνοιξε πυρ 200 φορές - Εκκένωση νησιών στον Νότο

    Την εσπευσμένη απομάκρυνση των κατοίκων δύο νησιών της Νότιας Κορέας, των Γιονπγιόνγκ και Μπανγκγιόνγκ, κοντά στη Βόρεια Κορέα, διέταξε σήμερα η Σεούλ, αφού ο στρατός της Πιονγκγιάνγκ άνοιξε πυρ 200 φορές με πυροβόλα προς τα ανοιχτά των δυτικών ακτών, στην Κίτρινη Θάλασσα, όχι μακριά από τα διαφιλονικούμενα θαλάσσια σύνορα των δύο κρατών.

    «Ο στρατός της Βόρειας Κορέας προχώρησε σε πάνω από 200 βολές από τις 09:00 ως τις 11:00 (σ.σ. τοπικές ώρες· 02:00-04:00 ώρες Ελλάδας) στις ζώνες της Τζανγκσάν-γκοτ στα βόρεια του νησιού Μπανγκγιόνγκ και στα βόρεια του νησιού Γιονπγιόνγκ», ανέφερε αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας.

    Στους κατοίκους των δύο νησιών κοντά στα σύνορα στην Κίτρινη Θάλασσα, απευθύνθηκε σύσταση να απομακρυνθούν εσπευσμένα, σύμφωνα με αξιωματούχους. Οι αρχές στο Γιονπγιόνγκ ανέφεραν πως η εντολή εσπευσμένης απομάκρυνσης εκδόθηκε «προληπτικά», ενώ αυτές στο νησί Μπανγκγιόνγκ ανέφεραν πως επρόκειτο να γίνουν ναυτικά γυμνάσια σύντομα.

    Αργότερα, η Σεούλ ανακοίνωσε πως προχώρησε σε ασκήσεις βολής με πραγματικά πυρά.

    Τα θαλάσσια σύνορα των δύο κρατών έχουν μετατραπεί επανειλημμένα σε πεδίο μαχών στο παρελθόν. Η Βόρεια Κορέα δεν αναγνωρίζει τη λεγόμενη «βόρεια γραμμή διαχωρισμού», τα θαλάσσια σύνορα που χαράχτηκαν μονομερώς από την αποστολή του ΟΗΕ, στο πλαίσιο της προσπάθειας αποτροπής συγκρούσεων μετά τον πόλεμο της Κορέας (1950-1953).

    Αντιδρώντας στις ομοβροντίες του πυροβολικού της Πιονγκγιάνγκ, η Σεούλ κατήγγειλε την «προκλητική ενέργεια», απαίτησε να τερματιστεί αμέσως και προειδοποίησε πως θα ανταποδώσει λαμβάνοντας «προσήκοντα» μέτρα.

    «Προειδοποιούμε αυστηρά τη Βόρεια Κορέα ότι θα φέρει την πλήρη ευθύνη για αυτή την κλιμάκωση της κρίσης και απαιτούμε να σταματήσει αμέσως αυτές τις ενέργειες», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε. «Ο στρατός μας παρακολουθεί και επιτηρεί από κοντά την κατάσταση σε στενό συντονισμό με τις ΗΠΑ», πρόσθεσε.

    Πρόκειται για το πιο σοβαρό τέτοιο επεισόδιο από το 2010, όταν η Πιονγκγιάνγκ είχε πλήξει με 170 οβίδες του πυροβολικού το νησί Γιονπγιόνγκ, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσά τους δυο αμάχους, στην πρώτη βορειοκορεατική επίθεση εναντίον νοτιοκορεατών πολιτών μετά τον πόλεμο της Κορέας.

    «Μόνιμη και ανεξέλεγκτη κρίση»

    Η Βόρεια και η Νότια Κορέα είχαν αρχίσει το 2018 διαδικασία επαναπροσέγγισης, που είχε κορυφωθεί με τρεις συναντήσεις κορυφής του Κιμ Γιονγκ Ουν και του Νοτιοκορεάτη προέδρου την εποχή, του Μουν Τζε-ιν.

    Όμως οι σχέσεις τους επιδεινώθηκαν, φθάνοντας σε νέο ναδίρ την περασμένη χρονιά, μετά την εκτόξευση κατασκοπευτικού δορυφόρου από την Πιονγκγιάνγκ, που ώθησε τη Σεούλ να αναστείλει εν μέρει συμφωνία του 2018 με σκοπό την αποκλιμάκωση των στρατιωτικών εντάσεων.

    Έπειτα από συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του Κόμματος Εργατών Κορέας στα τέλη Δεκεμβρίου, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε να επιταχυνθούν οι προετοιμασίες του στρατού για το ενδεχόμενο «πολέμου» που θα μπορούσε να ξεσπάσει «ανά πάσα στιγμή» στην κορεατική χερσόνησο.

    Κατηγόρησε ακόμη, σε μακροσκελή ομιλία του, τις ΗΠΑ για «στρατιωτικές απειλές διαφόρων τύπων» και διέταξε τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του να διατηρήσουν «τη δυνατότητα συντριπτικής ανταπόδοσης» σε περίπτωση πολέμου.

    Κιμ Γιονγκ Ουν: Δεν επιδιώκουμε ούτε συμφιλίωση, ούτε επανένωση με τη Νότια Κορέα

    Κατά τη διάρκεια των κομματικών εργασιών, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης ξεκαθάρισε πως η Πιονγκγιάνγκ δεν επιδιώκει πλέον ούτε τη συμφιλίωση, ούτε την επανένωση με τη Νότια Κορέα, υπογραμμίζοντας την «κατάσταση μόνιμης και ανεξέλεγκτης κρίσης» που, κατ’ αυτόν, προκαλούν η Σεούλ και η Ουάσινγκτον.

    Το 2023, η Βόρεια Κορέα προχώρησε σε αριθμό-ρεκόρ δοκιμών βαλλιστικών πυραύλων, κατά παραβίαση σειράς αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που θεωρητικά της το απαγορεύουν και αψηφώντας τις κυρώσεις που της έχουν επιβληθεί.

    Η χώρα ενέγραψε εξάλλου στο Σύνταγμά της το καθεστώς πυρηνικής δύναμης που έχει αποκτήσει και δοκίμασε επιτυχώς διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο (ICBM) τύπου Hwasong-18, τον ισχυρότερο στο οπλοστάσιό της, ικανό να πλήξει οποιοδήποτε σημείο στην επικράτεια των ΗΠΑ.

    Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ JEON HEON-KYUN
  • Νότια Κορέα: Ισόβια σε 23χρονη που μαχαίρωσε καθηγήτρια 100 φορές από «περιέργεια» - Ήταν λάτρης αστυνομικών σειρών
    Νότια Κορέα: Ισόβια σε 23χρονη που μαχαίρωσε καθηγήτρια 100 φορές από «περιέργεια» - Ήταν λάτρης αστυνομικών σειρών

    Ισόβια επέβαλε δικαστήριο της Νότιας Κορέας σε μια 23χρονη που δολοφόνησε μία άγνωστη γυναίκα «από περιέργεια». Το έγκλημα συγκλόνισε τη χώρα.

    Σύμφωνα με το BBC, η Jung Yoo-jung χρησιμοποίησε μια εφαρμογή για να συναντήσει μία καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας και τελικά τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στο σπίτι της τον Μάιο καθώς ήθελε πάση θυσία να διαπράξει φόνο κάτι που η ίδια είπε στο δικαστήριο ότι πυροδοτήθηκε από εγκληματικές εκπομπές και τηλεοπτικά προγράμματα.

    Οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει θανατική ποινή. Είπαν στο δικαστήριο ότι η Jung, μια άνεργη μοναχική κοπέλα που ζούσε με τον παππού της, έψαχνε για θύματα επί μήνες, χρησιμοποιώντας μια διαδικτυακή εφαρμογή διδασκαλίας για να βρει το στόχο της.

    Έψαχνε μανιωδώς θύμα - Είχε κάνει έρευνα πώς να σκοτώσει

    Σύμφωνα με το δικαστήριο, η 23χρονη έψαχνε μανιωδώς θύμα. Επικοινώνησε με περισσότερα από 50 άτομα και έδινε έμφαση στις γυναίκες, ρωτώντας τις αν έκαναν τα μαθήματά τους στο σπίτι. Τον Μάιο, υποδυόμενη τη μητέρα μιας μαθήτριας λυκείου που χρειαζόταν μαθήματα αγγλικών, επικοινώνησε με το 26χρονο θύμα, το οποίο ζούσε στη νοτιοανατολική πόλη Μπουσάν.

    Στη συνέχεια, η Γιουνγκ εμφανίστηκε στο σπίτι της καθηγήτριας ντυμένη με μια σχολική στολή που είχε αγοράσει από το Διαδίκτυο και της επιτέθηκε μαχαιρώνοντάς την περισσότερες από 100 φορές.

    Στη συνέχεια διαμέλισε το σώμα της γυναίκας και έκανε μια βόλτα με ταξί για να πετάξει μερικά από τα λείψανα σε απομακρυσμένο πάρκο κοντά σε ένα ποτάμι, βόρεια του Μπουσάν. Συνελήφθη αφού ο οδηγός ταξί ενημέρωσε την αστυνομία για μία πελάτισσα που είχε πετάξει μια βαλίτσα με αίμα στο δάσος.

    Η αστυνομία ανακάλυψε ότι η Jung είχε ερευνήσει για μήνες πώς να σκοτώσει και πώς να απαλλαγεί από ένα σώμα. Αλλά ήταν επίσης απρόσεκτη, είπε η αστυνομία, και δεν έκανε καμία προσπάθεια για να αποφύγει τις κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, οι οποίες την απαθανάτισαν να μπαίνει και να βγαίνει στο σπίτι της δασκάλας πολλές φορές.

    Η Jung, η οποία ομολόγησε το έγκλημα και ζήτησε μια πιο ήπια ποινή, λέγοντας ότι είχε ψευδαισθήσεις και άλλες ψυχικές διαταραχές εκείνη την εποχή.

    Όμως το δικαστήριο απέρριψε το επιχείρημά της καθώς το έγκλημα είχε «σχεδιαστεί και εκτελεστεί προσεκτικά και είναι δύσκολο να αποδεχτεί τον ισχυρισμό της για ψυχική και σωματική διαταραχή».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Ηράκλειο: Πυροβόλησε τον ανήλικο ξάδερφό του με αεροβόλο
    Ηράκλειο: Πυροβόλησε τον ανήλικο ξάδερφό του με αεροβόλο

    Συνελήφθησαν στο Ηράκλειο ο ανήλικος στον οποίο άνηκε το αεροβόλο, ο 17χρονος που το κρατούσε και ο πατέρας του.

    Αναστάτωση επικράτησε τα μεσάνυχτα, σε περιοχή του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη Φοινικία μεταξύ μιας παρέας ανηλίκων με τον ένα εξ αυτών να τραυματίζεται και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

    Όπως αναφέρει το neakriti.gr, όλα ξεκίνησαν από μια παρέα αγοριών ηλικίας 17 ετών -δύο ξαδέρφια και ένας φίλος τους- τα οποία είχαν στην κατοχή τους ένα αεροβόλο όπλο.

    Ο ένας 17χρονος ενώ κρατούσε το αεροβόλο και το επεξεργαζόταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, πυροβόλησε στο πίσω μέρος του σώματος τον συνομήλικο ξάδερφό του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ευτυχώς η ζωή του ανήλικου δεν βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς φέρει ελαφρά τραύματα.

    Άμεσα ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές που συνέλαβαν τον ανήλικο στον οποίο άνηκε, τον 17χρονο που πυροβόλησε με το αεροβόλο κατά λάθος, και τον 49χρονο πατέρα του.

    Πηγή: iEidiseis.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο