Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 20:27

Ελλάδα - Αυστραλία 15-9: Μεγάλη νίκη για την Εθνική ομάδα πόλο, θα παίξει για την 5η θέση με Ισπανία

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών νίκησε την Αυστραλία με 15-9 και θα παίξει για την πέμπτη θέση την Κυριακή (11/8, 10:00) απέναντι στην Ισπανία.

Η Εθνική πόλο Ανδρών άφησε πίσω της τον σκληρό αποκλεισμό από την Σερβία, ήταν καλύτερη απέναντι στην Αυστραλία, την νίκησε με 15-9 και πλέον θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 την Κυριακή (11/8, 10:00) απέναντι στην Ισπανία.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε με πολύ καλή άμυνα και δέχθηκε μόλις ένα γκολ στην πρώτη περίδο, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος να κάνει ούτε μία απόκρουση.

Η εθνική προηγήθηκε 3-1 και, παρότι οι Αυστραλοί βρήκαν κάποιες λύσεις στον παίκτη παραπάνω και σε κόντρα, διατήρησε το προβάδισμα των δύο τερμάτων ως το τέλος του ημιχρόνου (5-3).

Μέσα σε ενάμισι λεπτό στις αρχές της τρίτης περιόδου, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρήκε τρία γκολ και ξέφυγε 8-4, για να φτάσει στο +5 (10-5) λίγο πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου και να "τελειώσει" την υπόθεση νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 5-3, 5-3

Η εξέλιξη του σκορ: 1-0 Κάκαρης (περιφέρεια), 1-1 Λάμπι (π.π.), 2-1 Νικολαϊδης (π.π.), 3-1 Γκίλλας (π.π.), 3-2 Μπάιρνς (π.π.), 4-2 Κάκαρης (φουνταριστός), 4-3 Πάουερ (κόντρα), 5-3 Γκίλλας (μπάσιμο), 6-3 Αργυρόπουλος (πέναλτι), 6-4 Μαξίμοβιτς (φουνταριστός), 7-4 Σκουμπάκης (περιφέρεια), 8-4 Φουντούλης (π.π.), 8-5 Μαξίμοβιτς (περιφέρεια), 9-5 Κάκαρης (π.π.), 10-5 Γενηδουνιάς (περιφέρεια), 10-6 Μέρσεπ (π.π.), 11-6 Σκουμπάκης (π.π.), 11-7 Μπάιρνς (πέναλτι), 12-7 Κάκαρης (φουνταριστός), 12-8 Πάβιγιαρντ (π.π.), 13-8 Σκουμπάκης (περιφέρεια), 13-9 Πάουερ (φουνταριστός), 14-9 Φουντούλης (πέναλτι), 15-9 Αργυρόπουλος (περιφέρεια).

Τα στατιστικά της αναμέτρησης

Η εθνική είχε 5/8 με παίκτη παραπάνω, 2/2 πέναλτι, 5 γκολ από την περιφέρεια, 2 από θέση φουνταριστού και 1 με μπάσιμο.
Η Αυστραλία είχε 4/9 με παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι, 1 γκολ από την περιφέρεια, 2 από θέση φουνταριστού και 1 στην κόντρα.

Με τρεις ποινές αποβλήθηκε ο Πάβιγιαρντ, 1΄32΄΄ πριν τη λήξη του αγώνα.

Διαιτητές: Κόβατς-Τσάτλος (Ουγγαρία), Φρανούλοβιτς (Κροατία)

Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 3, Καλογερόπουλος, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου, Γκίλλας 2, Αργυρόπουλος 2, Παπανικολάου, Κάκαρης 4, Νικολαϊδης 1, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Τιμ Χάμιλ): Πόρτερ, Λάμπι 1, Μαξίμοβιτς 2, Νέγκους, Πάουερ 2, Λ. Εντουαρντς, Πάβιγιαρντ 1, Μέρσεπ 1, Μπάιρνς 2, Μπερεχούλακ, Πουτ, Μπ. Εντουαρντς, Χέτζες

Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 20:24

Σχετικά Άρθρα

  • Αντετοκούνμπο για Ολυμπιακούς Αγώνες: Από τις σημαντικότερες εμπειρίες στη ζωή μου
    Αντετοκούνμπο για Ολυμπιακούς Αγώνες: Από τις σημαντικότερες εμπειρίες στη ζωή μου

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι με την πρώτη του συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, στη συνέχεια τον γάμο του, αλλά και τις διακοπές χαλάρωσης, επέστρεψε στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

    Ο «Greak Freak» σε δηλώσεις του κατά την media day των Μιλγουόκι Μπάκς, αναφέρθηκε την εμπειρία του από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και δήλωσε ότι ελπίζει να έχει άλλη μια ευκαιρία στο επόμενο ραντεβού στο Λος Άντζελες το 2028:

    Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη media day των Μπακς:

    Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ήταν μία από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής μου, συγκρίνεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA το 2021. Ήμουν σημαιοφόρος, είχα την οικογένειά μου εκεί για να με υποστηρίξει.

    Το Ολυμπιακό πνεύμα, το ολυμπιακό χωριό, χιλιάδες αθλητές, εθελοντές, διαφορετικά αθλήματα, διαφορετικές κουλτούρες. Το Παρίσι ήταν το μέρος με τη μεγαλύτερη ποικιλία. Ελπίζω να συμμετάσχω και στους επόμενους. Δεν έχει σημασία αν νικήσαμε ή αν χάσαμε, ήταν μία μοναδική εμπειρία».

    Για το αν οι Μπακς μπορούν να φτάσουν στους τελικούς της Ανατολής με τις προσθήκες που έκαναν: «Πρώτα πρέπει να περάσουμε τον πρώτο γύρο. Δε βρεθήκαμε με τον Λίλαρντ στη διάρκεια της offseason, ωστόσο ήμασταν σε διαρκή επαφή όλο το καλοκαίρι».

    Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TANNEN MAURY

  • Ολυμπιακοί Αγώνες, Πετρούνιας: "Η διαδρομή για το Λος Άντζελες ξεκινάει"
    Ολυμπιακοί Αγώνες, Πετρούνιας:

    Ο Λευτέρης Πετρούνιας ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στο "Παρίσι 2024" με έναν άκρως επιτυχημένο τρόπο καθώς βρέθηκε για τρίτη φορά στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Ο "βασιλιάς των κρίκων" δημοσίευσε μήνυμα στο Instagram και ανέφερε ότι η διαδρομή του για το Λος Άντζελες το 2028 ξεκινάει.

    Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μια δημοσίευση στο Instagram και αναφέρθηκε στον απολογισμό του από το "Παρίσι 2024" καθώς "ο βασιλιάς των κρίκων" πρόσθεσε το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο στο παλμαρέ του σε ισάριθμες συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Παράλληλα, ο 33χρονος κορυφαίος αθλητής γνωστοποίησε ότι το ταξίδι του ξεκίνησε για την τέταρτη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Λος Άντζελες το 2028.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω της δημοσίευσης του, ο Λευτέρης Πετρούνιας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο αναφέροντας: "να κυνηγάτε πάντα τα όνειρά σας χωρίς να δίνετε σημασία στους επικριτές".

    Αναλυτικά, η δημοσίευση του Λευτέρη Πετρούνια:

    "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελείωσαν και επίσημα. Η τρίτη συμμετοχή μου έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Νιώθω ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτής της φανταστικής Ολυμπιακής Ομάδας και τυχερός που έζησα για ακόμη μια φορά αυτήν την εμπειρία και εκπροσώπησα την χώρα μου. Να κυνηγάτε πάντα τα όνειρά σας χωρίς να δίνετε σημασία στους επικριτές. Η διαδρομή για Λος Άντζελες ξεκινάει".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ GEORGIOS KEFALAS
  • Σελίν Ντιόν: To άγνωστο παρασκήνιο από την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
    Σελίν Ντιόν: To άγνωστο παρασκήνιο από την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

    Το όνειρό της ήταν να τραγουδήσει στον Πύργο του Άιφελ χωρίς playback και αυτό που ακούσατε είναι η φωνή της, δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της τελετής έναρξης

    Το άγνωστο παρασκήνιο από την εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι που συγκίνησε όλο τον πλανήτη, αποκάλυψε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τομά Ζολί.
    Όπως είπε οι πρόβες για την εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ και την ερμηνεία του «Hymne à L'Amour» της θρυλικής Εντίθ Πιαφ, πραγματοποιήθηκαν στις 3 τα ξημερώματα της παραμονής της τελετής έναρξης.

    «Όταν έφτασε της παρουσιάσαμε δύο επιλογές χώρου για την εμφάνισή της. Η πρώτη ήταν στο Τροκαντερό» είπε ο Ζολί με την Σελίν Ντίον να είναι κατηγορηματική.

    «Θα προσπαθήω αλλά εγώ θα τραγουδήσω εκεί πάνω ανεξάρτητα του αν θα φυσάει, θα χιονίζει ή θα βρεχει. Εγώ θα τραγουδήσω στον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ. Αυτή ήταν η αρχική σου ιδεά και είναι το όνειρο μου εδώ και παρά πολύ καιρό» ήταν η απάντηση που έδωσε η Καναδή τραγουδίστρια.

    Σύμφωνα με τον Ζολί «το όνειρό της ήταν να τραγουδήσει στον Πύργο του Άιφελ χωρίς playback και αυτό που ακούσατε είναι η φωνή της. Αυτό που είδατε είναι μια σιδηρά κυρία πάνω σε μια δεύτερη "σιδηρά κυρία" όπως ο Πύργος του Άιφελ».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Επειός Ήλιδας: Στην ομάδα της Π.Α. ο Θοδωρής Νικολόπουλος
    Επειός Ήλιδας: Στην ομάδα της Π.Α. ο Θοδωρής Νικολόπουλος

    Μια νέα διάκριση είχαμε για τον Επειό Ήλιδας και το τμήμα πόλο.

    Ο αθλητής του συλλόγου Θοδωρής Νικολόπουλος, κλήθηκε στην αντιπροσωπευτική ομάδα υδατοσφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων 2024.

    Στην ίδια ομάδα, αυτή της Πολεμικής Αεροπορίας, θα συμμετέχουν οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες με την εθνική ομάδα πόλο, Ζερδεβάς, Μουρίκης, Κολόμβος και Καπότσης.

    Το Δ. Σ. του Επειού εύχεται στον αθλητή του Θοδωρή Νικολόπουλο, καλή επιτυχία.

    epios nikolop polo 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Αρχ. Ολυμπία: Η γέννηση των Αγώνων
    Αρχ. Ολυμπία: Η γέννηση των Αγώνων

    Μια Διεθνής συνεργασία του Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας με τίτλο Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ θα παρουσιαστεί από τη θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου της Σορβόννης DEMODOCOS - Χορός, μουσική και κείμενα στα αρχαία ελληνικά - Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024- Πλατεία Παλαιού Δημαρχείου - Ώρα:21.00 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

    Η Γέννηση των Αγώνων είναι ο τίτλος της μουσικοθεατρικής παράστασης που θα παρουσιάσει η Θεατρική Ομάδα του Πανεπιστημίου της Σορβόννης DEMODOCOS, στο πλαίσιο των Διεθνών συνεργασιών του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 21.00 στη πλατεία του Παλαιού Δημαρχείου.

    Πρόκειται για ένα θέαμα που περιλαμβάνει: τον Πρώτο Ολυμπιόνικο του Πινδάρου, την «αρματοδρομία»/απόσπασμα από την Ιλιάδα του Ομήρου και τον Δελφικό Ύμνο στον Απόλλωνα. Όλο αυτό το θέαμα με χορό, μουσική και κείμενα στα αρχαία ελληνικά.

    Ακριβώς 2500 χρόνια μετά τον εορτασμό του Πίνδαρου για τον Ολυμπιονίκη Ιέρο των Συρακουσών, ο οποίος κέρδισε τους Ολυμπιακούς με το άλογό του, Φερενίκη, το 476 π.Χ., και 2800 χρόνια μετά την ίδρυση των Αγώνων, η Θεατρική Ομάδα Demodocos προσφέρει μια σπάνια ποιητική και μουσική παράσταση καθώς αναδημιουργεί ένα αριστούργημα της αρχαίας ελληνικής μουσικής μέσω της αποκατάστασης:

    - Η αρχαία ελληνική γλώσσα του Πίνδαρου στη φωνητική της
    - τη μετρική και ρυθμική δομή των στροφών, που σχηματίζουν τέσσερις τριάδες
    - η χορογραφία των βημάτων, για να ταιριάζει με το ρυθμό και την εναλλαγή της μακράς και της μικρής συλλαβής
    - η επανένωση με μια μουσική που έχει χαθεί εδώ και καιρό αλλά ανασυντέθηκε σύμφωνα με τους αρμονικούς νόμους της αρχαιότητας
    - την ισόρυθμη μεταστοιχείωση του ελληνικού ποιήματος στα γαλλικά μέσα από μια διπλή δουλειά στη μετάφραση και τη ρυθμική λεξικό των αφηγητών.

    Περιλαμβάνει 14 χορευτές συνοδευόμενοι από 3 αφηγητές.

    Ο Philippe Brunet, διευθυντής της εταιρείας Demodocos, είναι καθηγητής ελληνικής λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο της Ρουέν της Νορμανδίας (εργαστήριο ERIAC). Είναι ο επιστημονικός και καλλιτεχνικός διευθυντής του έργου Πίνδαρος.
    Ο Φρανσουά Καμ συνέθεσε τη μουσική. Διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Franche-Comte και είναι διδάκτωρ αρχαίας μουσικολογίας (Πανεπιστήμιο της Ρουέν, εργαστήριο ERIAC).
    Η Fantine Cave-Radet έγραψε τη χορογραφία. Είναι πρώην φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της Ρουέν και συγγραφέας αρκετών χορογραφιών για την εταιρεία Demodocos.
    Καλλιτεχνική συνεργασία: Dominique Rebaud, χορογράφος.

    Εισαγωγή στα νέα ελληνικά θα παρουσιάσει ο Μπάμπης Πλαιτάκης, συγγραφέας ιστορικών μυθιστορημάτων και φίλος της Demodocos.

    Στην αρχή της παράστασης η χορωδία θα τραγουδήσει και θα χορέψει τον πρώτο Δελφικό Ύμνο στον Απόλλωνα, με το αρχαίο πρωτότυπο ελληνικό κείμενο και μουσική.

    Ως δεύτερο μέρος του ρεσιτάλ, η ομάδα θα τραγουδήσει και θα χορέψει χορωδίες και τελική έξοδος των Ευριπίδη Βάκχες. Με Κάδμο, Αγαύη, Διόνυσο και χορωδία.

    1. Baud Annelise, φοιτητής αντιπρόεδρος συλλόγου
    2. Brunet Philippe, σκηνοθέτης, πρόεδρος συλλόγου
    3. Cam François, μουσικός διευθυντής
    4. Κλερέτ Γιάνης
    5. Devos Hubert,
    6. Grigorieff Irène
    7. Lavoisier Romane
    8. Legrand Emilie
    9. Lueder Alice
    10. Muñoz Anne-Iris
    11. Perazio Lolita
    12. Ραγκούσα Τσαρλς
    13. Rémond Étienne
    14. Ricaud Diane-Iris
    15. Rineau Valentin
    16. Roux Monet Guillaume
    17. Ταλατάς Λίντα
    18. Trublereau François
    Και ο Μπάμπης Πλαιτάκης

  • Οι διακοπές του Manolo στον Πύργο - Στον "πυρήνα" του ο χάλκινος Ολυμπιονίκης (photos)
    Οι διακοπές του Manolo στον Πύργο - Στον

    Ανάμεσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί μέσα στον Αύγουστο, ο Εμμανουήλ Καραλής παίρνει τις ανάσες του στον Πύργο.

    Με την οικογένειά του στο πλευρό του, ο "Manolo" απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Ηλείας, τα μπάνια του, τα παγωτάκια του, τις παρέες και ότι άλλο όμορφο έχει ο "πυρήνας" του, όπως αναφέρει για την οικογένειά του και τον Πύργο.

    Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες που ο "Manolo" ανέβασε το instagram...

  • Αντετοκούνμπο: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την πρώτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες - Αντίο Γαλλία, έγραψε ο Γιάννης
    Αντετοκούνμπο: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την πρώτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες - Αντίο Γαλλία, έγραψε ο Γιάννης

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε επίσημα το Παρίσι 2024

    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής αλλά θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στη μνήμη και στην... καρδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
    Ο αστέρας του ΝΒΑ εκπλήρωσε δύο όνειρά του στο Παρίσι. Το πρώτο ήταν η συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το δεύτερο να είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης!
    Ο Γιάννης μαζί με τους συμπαίκτες του οδήγησαν την Ελλάδα έως τον προημιτελικό όπου λύγισαν από τη Γερμανία στο φινάλε αλλά η ουσία είναι ότι η Εθνική πέρασε τον όμιλο και το πιο σημαντικό είναι πως επέστρεψε μετά από 16 χρόνια σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Ο Αντετοκούνμπο που είχε στο πλευρό του την οικογένειά του στην διάρκεια των Αγώνων σε Λιλ και Παρίσι αποχαιρέτησε το Παρίσι 2024 με μια ανάρτηση στην οποία συμπεριέλαβε φωτογραφίες και βίντεο από στιγμές εντός και εκτός παρκέ.

    «Αντίο Γαλλία» έγραψε ο Γιάννης στη λεζάντα του!
    Πηγή: Protothema.gr
  • Παρίσι: Εθελόντρια των Ολυμπιακών Αγώνων βρέθηκε νεκρή - Συνελήφθη φίλος της ύποπτος για την υπόθεση
    Παρίσι: Εθελόντρια των Ολυμπιακών Αγώνων βρέθηκε νεκρή - Συνελήφθη φίλος της ύποπτος για την υπόθεση

    Τα πρώτα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψαν ένα αιμάτωμα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού και ένα τραύμα στο λαιμό της

    Μια νεαρή γυναίκα που εργαζόταν ως εθελόντρια κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου.
    Όπως αναφέρει το γαλλικό ειδησεογραφικό μέσο Le Parisien, υπάρχουν υποψίες ότι η γυναίκα, που ήταν μόλις 21 ετών, δολοφονήθηκε από έναν άλλο εθελοντή, τον οποίο γνώριζε εδώ και δύο χρόνια.
    Τα πρώτα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψαν ένα αιμάτωμα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού και ένα τραύμα στο λαιμό της.
    Η σορός μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό ινστιτούτο του Παρισιού, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε αυτοψία τις επόμενες ώρες.

    Η μητέρα του θύματος είχε δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης της από το τέλος της τελετής λήξης στο στάδιο Σταντ ντε Φρανς.

    Από την έρευνα προέκυψε ότι το κινητό της τηλέφωνο εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή Σεντ Ουέν και έπειτα η αστυνομία ξεκίνησε τον εντοπισμό της, δίνοντας μια λεπτομερή περιγραφή της σε όλες τις περιπολίες της περιοχής.

    Στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας, η οικογένεια του θύματος ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι είχε λάβει ένα μήνυμα προερχόμενο από την Πολωνία, το οποίο εξηγούσε ότι ο φίλος της γυναίκας είχε στείλει ένα «ενοχλητικό» μήνυμα στην οικογένειά του.

    Ο φίλος της εξηγούσε στο εν λόγω μήνυμα ότι είχε κάνει κάτι «ανόητο».

    Η αστυνομία πήγε, στη συνέχεια, στο σπίτι του στην οδό Émile Blémont γύρω στη 1.15 π.μ., και συνέλαβε τον ύποπτο, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και σε κωματώδη κατάσταση. «Ο άνδρας λέγεται ότι προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του παίρνοντας ναρκωτικά», δήλωσε πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.

    Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Hôtel-Dieu για περίθαλψη, ενώ σήμερα, Τρίτη 13 Αυγούστου, τέθηκε υπό κράτηση.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ MARTIN DIVISEK
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο