Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 12:12

Προχωρούν τα έργα στο δρόμο Πλατάνια - Νέδα - Φιγαλεία

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Σημαντικό θεωρείται από φορείς και κατοίκους της περιοχής της ορεινής Μεσσηνίας το έργο αναβάθμισης του αγροτικού(έως τώρα δρόμου) που συνδέει τη Τ.Κ Πλατανίων Μεσσηνίας με τους Καταρράκτες Νέδας και τη Φιγαλεία, το οποίο είναι σε φάση υλοποίησης το τελευταίο διάστημα ενώ αναμένετα να έχει ολοκληρωθεί στο άμεσο μέλλον αφού το έργο έχει ήδη υλοποιηθεί σε ποσοστό 90%.

Έτσι, διασφαλίζεται η ασφάλεια χιλιάδων επισκεπτών προς τους καταρράκτες της Νέδας, αφού πλέον ο δρόμος γίνεται μεγαλύτερος και πιο ασφαλής, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως με την προώθηση της περιοχής όσο αφορά τον τουρισμό θα γίνει γνωστό πως υπάρχει πλέον και δρόμος ώστε ο επισκέπτης να φτάσει λίγα μόλις μέτρα από τους καταρράκτες.

Αυτό επίσης σημαίνει πως θα υπάρχει και μεγαλύτερος έλεγχος των αρμόδιων αρχών, αλλά και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης πχ Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ θα μπορούν πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα να προσεγγίσουν το σημείο. Σημαντικό έργο που η ορεινή Μεσσηνία περίμενε για πολλά χρόνια!

Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 00:50

Σχετικά Άρθρα

  • Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024: Μια πρωταθλήτρια Ευρώπης στη Νέα Φιγαλεία
    Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024: Μια πρωταθλήτρια Ευρώπης στη Νέα Φιγαλεία
    Σε μια υπέροχη δράση προχώρησαν τη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Νεολαίας και Άθλησης Νέας Φιγαλείας σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιγαλείας στο πλαίσιο της Πανελλήνιας/Ευρωπαϊκής Ημέρας Αθλητισμού 2024.
    Στο χώρο του σχολείου φιλοξενήθηκαν δύο αθλητές από δυο διαφορετικούς χώρους. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Παγκρατίου Αθλήματος Κωνσταντίνα Καζά από την Αρκαδία και ο Μαραθωνοδρόμος Χαράλαμπος Γιούλης από τη Μεσσηνία. Οι δυο αθλητές προσκλήθηκαν από το σύλλογο Νέων και το σύλλογο διδασκόντων της σχολικής μονάδας για να δώσουν το παρών και να αναφερθούν ο καθένας στο δικό του άθλημα.
    Την αρχή έκανε ο Χαράλαμπος Γιούλης, Μαραθωνοδρόμος και αθλητής αποστάσεων τα τελευταία χρόνια, ο οποίος μίλησε στα παιδιά για τα οφέλη του τρεξίματος για την υγεία ενός ανθρώπου, τις αξίας της φιλίας που αναπτύσσονται μέσα σε αυτό, την ιστορία του Μαραθώνιου Δρόμου κατά την Αρχαία Ελλάδα μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τις επιβραβεύσεις στους πρώτους νικητές αλλά και τις αξίες του ‘’Ευ Αγωνίζεσθε’’.
    Ακολούθησε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης του Παγκράτιου Αθλήματος Κωνσταντίνα Καζά, αρχαίας πολεμικής τέχνης και μητέρας όλων των πολεμικών τεχνών. Μίλησε στα παιδιά για την ιστορία του αθλήματος και την άμεση σχέση με την περιοχή της Αρχαίας Φιγαλείας και του Λεπρέου λόγω των Ολυμπιονικών στους αρχαίους αγώνες Αρραχίων και Αντίοχο. Αναφέρθηκε στο σήμερα και την εξέλιξη του αθλήματος καθώς και την αξία του σε διεθνές επίπεδο. Επίσης, σε συνεργασία με τον Προπονητή της Δημήτρη Κανελλόπουλο έδειξε στους μαθητές μερικές εντυπωσιακές τεχνικές της πολεμικής τέχνης του Παγκρατίου.
    Παρών στην δράση έδωσαν εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο κος Φώτης Αλεξανδρόπουλος (Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση), ο κος Νίκος Κουτσόπουλος (Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Ε Φιγαλείας), η κα Έφη Γεωργακοπούλου (Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου), εκ μέρους του Συλλόγου Νέων ο κος Θάνος Χουλιάρας (Αντιπρόεδρος και Αθλητής Αποστάσεων), η κα Χαρίκλεια Παπανδρέου (Διευθύντρια Σχολικής Μονάδας) καθώς και οι δάσκαλοι του σχολείου ενώ επίσημη προσκεκλημένη ήταν η κα Μαρία Τσίτουρα (Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Γορτυνίας ‘’ΑΕΤΟΙ’’), σύλλογος στον οποίο ανήκει η αθλήτρια Κωνσταντίνα Καζά.
    Η δράση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών και δώρων μεταξύ των συνεργαζόμενων φορέων καθώς και κεράσματος από τοπικά προϊόντα προσφορά γονέων και των φορέων της δράσης.
    panel athlit figalia 2
    panel athlit figalia 3
    panel athlit figalia 5
    panel athlit figalia 4
    panel athlit figalia 8
    panel athlit figalia 6
    panel athlit figalia 7
    (Δελτίο Τύπου)
  • Νέδα: Ψάχνοντας το..νερό - Ο ποταμός έχει στερέψει εντελώς σε μεγάλος μήκος του
    Νέδα: Ψάχνοντας το..νερό - Ο ποταμός έχει στερέψει εντελώς σε μεγάλος μήκος του

    Όπως αποδεικνύουν και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που αποτύπωσε ο φακός του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 και οι οποίες τραβήχτηκαν στο ύψος του Οικισμού Πρασιδάκι. ο ποταμός Νέδα δεν έχει νερό, ούτε σταγόνα, σε όλο το μήκος και το πλάτος του.

    Παρά το γεγονός πως και στις πηγές της Νέδα στην ορεινή Μεσσηνία αλλά και στη πλευρά της Φιγαλείας και των Καταρρακτών, η Νέδα έχει μεγάλες ποσότητες τρεχούμενου νερού, αυτές μάλλον φτάνουν μόνο ως το ύψος της Νέας Φιγαλείας αφού από εκεί και ως τις εκβολές της, ο ποταμός έχει κυριολεκτικά στερέψει.
    Αυτό συμβαίνει καθώς λόγω της μεγάλης ξηρασίας, τα νερά του ποταμού βρίσκουν υπόγειες διόδους και περνούν κάτω από το ποταμό προς άλλες κατευθύνσεις.
    neda2
  • Νέα Φιγαλεία: Μάγεψε το κοινό η έκθεση ζωγραφικής των φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών
    Νέα Φιγαλεία: Μάγεψε το κοινό η έκθεση ζωγραφικής των φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Κυριακή 18 Αυγούστου 2024 η Εικαστική Έκθεση με τίτλο: ‘’Η ΤΕΧΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ’’ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας με τη συμμετοχή των νεαρών φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών Βασιλείου Κορκολή και Γεωργίου Μπινιώρη οι οποίοι κατάγονται από τη περιοχή της Λυνίσταινας και Νέας Φιγαλείας αντίστοιχα.
    Κατά την 1η μέρα λειτουργίας της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια αυτής σε μια λιτή εκδήλωση με αρκετό κόσμο δίπλα στον εκθεσιακό χώρο. Κεντρικός Ομιλητής ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τοπικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας κος Κωνσταντίνος Σμυρνής ο οποίος αναφέρθηκε στο βιογραφικό των νεαρών καλλιτεχνών, με εισηγητή της εκδήλωσης τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κο Θάνο Χουλιάρα ο οποίος έκανε λόγω για τη σπουδαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων στη περιοχή. Τη κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν από κοινού ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τοπικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας κος Κωνσταντίνος Σμυρνής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φιγαλέων Αθηνών κα Παναγιώτα Παπαγιώργου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νέας Φιγαλείας κα Άννα Πιτσινή μαζί με τους δυο καλλιτέχνες.
    Κατά την 2η μέρα υλοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία βιωματικό εργαστήριο ζωγραφικής για παιδιά ενώ συνεχίστηκε η μεγάλη προσέλευση του κόσμου.
    Κατά την 3η μέρα υλοποιήθηκε και πάλι για δεύτερη φορά βιωματικό εργαστήριο ζωγραφικής για παιδιά μετά από απαίτηση γονέων και παιδιών ενώ η έκθεση ολοκληρώθηκε με εξίσου μεγάλη προσέλευση κόσμου.
    Στο τριήμερο λειτουργίας της έκθεσης μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν:
    - Ο Πρόεδρος της Δ.Κ Νέας Φιγαλείας Παναγιώτης Πάλλας
    - Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Ε Φιγαλείας Νίκος Κουτσόπουλος
    - Η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φιγαλέων Αθηνών Παναγιώτα Παπαγιώργου
    - Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νέας Φιγαλείας Άννα Πιτσινή
    - Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανδριτσάνων Θανάσης Θεοχάρης
    - Εκπρόσωποι των Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Νέας Φιγαλείας ‘’ΑΠΟΛΛΩΝ’’
    - Εκπρόσωποι του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Φασκομηλιας
    - Εκπρόσωποι του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετραλώνων
    - Εκπρόσωποι του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυνίσταινας
    - Εκπρόσωποι του Δ.Σ του Συλλόγου Απανταχού Φιγαλέων ‘’ΦΙΓΑΛΟΣ’’
    - Εκπρόσωποι του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιγαλείας
    - Η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Φιγαλείας Μαρία Γιαννίκου
    - Ο υπεύθυνος της Αίθουσας Τέχνης Επικούριος Απόλλων Γιάννης Μπέσκος
    - Η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Χριστίνα Παπαλάμπρου
    - Ο Εκπρόσωπος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας Νικος Παπαγιώργος
    Την έκθεση στήριξαν και υποστήριξαν χορηγικά και αξίζουν αναφοράς και ευχαριστηρίων οι κάτωθι:
    - SUPER MARKET ΤΕΡΖΗΣ
    - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ
    - ΜΠΕΝΑΚΗΣ CAFE
    - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ
    - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ILIALIVE.GR
    Θερμά ευχαριστούμε το Δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ιωάννη Τερζή για την αμεσότητα και υποστήριξη που επέδειξε στα προβλήματα που προέκυψαν καθώς και την παραχώρηση του δημοτικού κτηρίου επί της Κεντρικής Πλατείας.
    Επίσης θερμά ευχαριστούμε την κα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου για την εθελοντική εργασία και τον καθαρισμό των κτηριακών εγκαταστάσεων κατά την έναρξη και ολοκλήρωση της έκθεσης.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Με μεγαλοπρέπεια η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Παλαιότερο Βυζαντινό Μνημείο της Ηλείας
    Με μεγαλοπρέπεια η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Παλαιότερο Βυζαντινό Μνημείο της Ηλείας

    Την Κοίμηση της Θεοτόκου γιόρτασαν χθες δεκάδες πιστοί που επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Φιγαλείας ή Μοναστήρι Παναγίας Βόγαλης Ζούρτσας όπως είναι ιστορικά καταγεγραμμένο.

    Πιστοί από πολλές περιπχές της νότιας Ηλείας, της Μεσσηνίας, μόνιμοι κάτοικοι καθώς και ετεροδημότες βρέθηκαν στην Ι.Μ αποδίδοντας σεβασμό στη μεγαλοπρέπεια του ιστορικού αυτού μνημείου.

    Πρόκειται για το παλαιότερο βυζαντινό μνημείο της Ηλείας και ενός εκ των παλαιοτέρων της Ελλάδος με έτος κτήσης το 975μχ.

    Στον εσπερινό, επίσης παρουσία πολλών πιστών, πραγματοποιήθηκε και μεγάλη αρτοκλασία.

    Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

    Vogali2

    Vogali3

  • Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης σε Ερύμανθο και Νέδα
    Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης σε Ερύμανθο και Νέδα

    Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Β. Γιαννόπουλου σε Άσπρα Σπίτια - Γιαννιτσοχώρι

    Με στοχευμένες παρεμβάσεις σε 15 νέα σημεία, προχωρούν οι εργασίες αντιπλημμυρικής θωράκισης στους ποταμούς Ερύμανθο και Νέδα, στα γεωγραφικά όρια αρμοδιότητας της Π.Ε. Ηλείας, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Τις εργασίες παρακολούθησε από κοντά ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Βασίλης Γιαννόπουλος, κατά τις επισκέψεις του σε Άσπρα Σπίτια και Γιαννιτσοχώρι.

    Οι δυο νέες εργολαβίες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, έρχονται σε συνέχεια των δυο μεγάλων έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης και προστασίας που έχουν προηγηθεί, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα πρόσθετα προβλήματα που προκλήθηκαν συνεπεία των ακραίων καιρικών φαινομένων, και να θωρακιστούν οι παραποτάμιες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, οι υποδομές και οι οικισμοί.

    Ο κ. Γιαννόπουλος, επισκέφθηκε τις δυο περιοχές συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της ΠΔΕ Θεόδωρο Θανασούλια και συζήτησαν με τους εκπροσώπους των αναδόχων εταιρειών για την πορεία των εργασιών και για τις παρεμβάσεις που υπολείπονται, στα επικίνδυνα σημεία.

    Ειδικότερα, στον Ερύμανθο, στο πλαίσιο του έργου συντήρησης των υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων, γίνονται παρεμβάσεις σε 8 θέσεις εντός της κοίτης του ποταμού, οι οποίες αφορούν στην αποκατάσταση του υπολειπόμενου μήκους του υφιστάμενου αναχώματος κατάντι και ανάντι του ήδη αποκατεστημένου αναχώματος καθώς και των λιθορριπών προστασίας του αναχώματος, διάνοιξη του διαύλου για την επαναφορά της ροής του ποταμού στην πρότερη κατάσταση κ.α. Αντίστοιχες εργασίες συντήρησης των αναχωμάτων, των λιθορριπών και διάνοιξη διαύλων εκτελούνται και στη Νέδα, καθώς επίσης απομάκρυνση της βλάστησης, απορριμμάτων και φερτών υλικών.

    Giannopoulos2

    Giannopoulos3

    Giannopoulos4

  • LET’S DO IT GREECE με δράση και στη Νέα Φιγαλεία
    LET’S DO IT GREECE με δράση και στη Νέα Φιγαλεία

    Το Let’s do it Greece αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας! Οργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές - ως επί το πλείστoν νέα παιδιά.

    Ο Σύλλογος Νεολαίας και Άθλησης Νέας Φιγαλείας συμμετέχει ενεργά στη πανελλαδική εκστρατεία του LET’S DO IT GREECE και οργανώνει δράση τη Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στη Νέα Φιγαλεία.

    Η δράση περιλαμβάνει καθαρισμό και εξωραϊσμό της πέτρινης βρύσης του ‘’ΤΣΙΓΚΑ’’ πλησίον του Μοναστηριού της Ζούρτσας η οποία έχει μεγάλη ιστορία και σημασία για τη πόλη με έτος κτήσης της, το 1853!

    Έχει συμπληρώσει πάνω από 170 χρόνια ιστορίας και ζωής στη περιοχή, έχει ξεδιψάσει χιλιάδες ντόπιους και επισκέπτες και είναι πλέον η ώρα να δοθεί εκ νέου σε χρήση καθαρή και έτοιμη να ξεδιψάσει ακόμα περισσότερους.

    Η δράση έχει ήδη προστεθεί στο πανελλαδικό χάρτη αυτών ο οποίος μέχρι και σήμερα περιλαμβάνει πάνω από 700 δράσεις από 700 και πλέον φορείς.

    Να θυμίσουμε εδώ ότι η περιοχή της Νέας Φιγαλείας έχει ιστορία στο θεσμό αυτό καθώς το έτος 2017 η οργανωτική επιτροπή είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τη πόλη μετά από πρόσκληση της πρώην Προέδρου της Κοινότητας κας Ολυμπίας Κατσάμπουλα ενώ ξεναγήθηκε επίσης στο Μοναστήρι της Ζούρτσας, το Λαογραφικό Μουσείο καθώς και το Ναό του Επικούριου Απόλλωνα.

    letsdoit figal 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δήμο Ζαχάρως: Δωρεάν ΤΕΣΤ ΠΑΠ στη Φιγαλεία
    Δήμο Ζαχάρως: Δωρεάν ΤΕΣΤ ΠΑΠ στη Φιγαλεία

    Η Δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1/04/2024 και ώρα 9.30-13.00 και γίνεται από τον Δήμο Ζαχάρως μέσω του Κέντρου Κοινότητας, της “Βοήθειας στο Σπίτι”, σε συνεργασία με το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας

    *Το Κέντρο Κοινότητας είναι Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Ελλάδα 2021-2027”.

    pap zax figal 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δήμος Ζαχάρως: Ενημέρωση για τον Καρκίνο του μαστού στη Νέα Φιγαλεία
    Δήμος Ζαχάρως: Ενημέρωση για τον Καρκίνο του μαστού στη Νέα Φιγαλεία

    Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Φιγαλείας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ζαχάρως και την συμβολή του Κέντρου Κοινότητας, στο πλαίσιο των δράσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργάνωσε την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, εκδήλωση –ενημέρωση, με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Ομιλητής ήταν ο καταξιωμένος Ιατρός Χειρουργός, Διευθυντή της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής Μαστού «Ερρίκος Ντυνάν» HC, Δρ. Ιωάννης Φλέσσας, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τη Νέα Φιγαλεία του Δήμου Ζαχάρως.

    Μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, ο κ. Φλέσσας παρουσίασε τα νέα δεδομένα σχετικά με την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, τονίζοντας α) τη διάγνωση της νόσου σε πρώιμο στάδιο με την ευρεία εφαρμογή του προσυμπτωματικού ελέγχου και β) στην πρόοδο στη συστηματική θεραπεία.

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι, Γιάννης Τερζής, Γιώργος Τριγάζης, Θοδωρής Λώλος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΖ & Αντιδήμαρχος Φιγαλείας Νίκος Κουτσόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρίνα Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος της Νέας Φιγαλείας Παναγιώτης Πάλλας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου από την Φιγαλεία και την ευρύτερη περιοχή.

    Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, τόνισε :

    «Ο καρκίνος αποτελεί τη μάστιγα του αιώνα που διανύουμε. Αποτελεί έναν ακήρυχτο «πόλεμο». Έναν «πόλεμο» που δεν κάνει διακρίσεις, ούτε στην ηλικία, ούτε στον ανθρώπινο πόνο. Σήμερα συζητάμε και ενημερωνόμαστε για τον καρκίνο του μαστού που δοκιμάζει την ψυχή και το σώμα των γυναικών. Οι νέες ανακαλύψεις της ιατρικής επιστήμης, και η πλήρης ενημέρωση πλέον αποτελούν ένα μεγάλο όπλο. Ένα όπλο που σταδιακά που θα νικήσει ο άνθρωπος. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής Μαστού «Ερρίκος Ντυνάν» HC Δρ. Ιωάννη Φλέσσα, για την ανταπόκριση του, και την ενημέρωση που μας παρείχε στο τόσο σημαντικό αυτό θέμα, καθώς και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νέας Φιγαλείας για την πρωτοβουλία αυτή. Τέλος θέλω να δώσω ένα μήνυμα ελπίδας, σε όλους αυτούς, που αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους. Ο άνθρωπος με ελπίδα είναι ανίκητος».

    figalia kark mastoy 2

    figalia kark mastoy 5

    figalia kark mastoy 3

    figalia kark mastoy 4

    figalia kark mastoy 6

    figalia kark mastoy 7

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο