Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 09:43

Συλλυπητήρια Γαβρά για την απώλεια του Σπύρου Θανόπουλου

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα την εκδημία του αγαπητού μας συναγωνιστή Σπύρου Θανόπουλου.

Ο Σπύρος Θανόπουλος υπήρξε ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, την οποία υπηρέτησε με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια. Μεθοδικός και εργατικός, άφησε το στίγμα του στην τοπική κοινωνία και αγωνίστηκε για τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που τον αποχαιρετά με οδύνη.

Εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Καλό ταξίδι.

Ο Πρόεδρος της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ηλείας

Χρήστος Γαβράς

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 11:15

Σχετικά Άρθρα

  • Πύργος: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κορυφή - Κατασβήστηκε από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής
    Πύργος: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κορυφή

    Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην τοπική κοινόνητα Κορυφής, το μεσημέρι της Κυριακής.

    Η φωτιά καίει πλησιόν παλιότερα καμένης έκτασης και ήδη έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πύργο και την Αμαλιάδα.

    Νεότερη ενημέρωση

    Η φωτιά κατασβέστηκε χωρίς να προλάβει να επεκταθεί και να απειλήσει την ευρύτερη περιοχή.

    pyrkagia koryfi 1

    pyrkagia koryfi 2

    Περισσότερα σε λίγο…

  • Μήνυμα στήριξης Χρήστου Γαβρά για τον Τάκη Αντωνακόπουλο: Στηρίζουμε Ενωτικά τον Άξιο Δήμαρχό μας
    Μήνυμα στήριξης Χρήστου Γαβρά για τον Τάκη Αντωνακόπουλο: Στηρίζουμε Ενωτικά τον Άξιο Δήμαρχό μας

    Με ώριμη σκέψη και με τη λογική για το ποιος μπορεί να οδηγήσει στον δρόμο της εξέλιξης και της ανάπτυξης τα επόμενα πέντε χρόνια τον Δήμο Πύργου καλούμαστε την Κυριακή να επιλέξουμε οριστικά τον νέο Δήμαρχο της Ηλειακής πρωτεύουσας.

    Θέλω με αυτή την ευκαιρία αφού ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον Τάκη Αντωνακόπουλο που μου έδωσε τη δυνατότητα να συμπορευθούμε σε έναν δύσκολο αλλά ωραίο προεκλογικό αγώνα, να καλέσω τους συμπατριώτες μου για τη μεγάλη στήριξη στο πρόσωπό του.

    Γιατί ο Τάκης Αντωνακόπουλος είναι ο άνθρωπός μας, είναι ένας από εμάς, ο αυθεντικός, μαχητικός, πρώτος πολίτης του τόπου που γνωρίζει και έχει την ικανότητα να μας εμπνεύσει δημιουργικά μπροστά στις «μάχες» της επόμενης ημέρας.

    Το πρώτο βήμα έγινε την περ. Κυριακή και το επόμενο πρέπει να γίνει τώρα ενώπιον της δεύτερης κάλπης.

    • Να μην χάσουμε την ευκαιρία μιας πενταετίας με έργο, με δράση και αποτέλεσμα.
    • Να μην αφήσουμε την πόλη και τις κοινότητές μας σε πειραματισμούς και πισωγυρίσματα.
    • Να μην επιτρέψουμε την διαμόρφωση μικροπολιτικών δεδομένων και πρακτικών.

    Να στηρίξουμε, να εμπιστευθούμε, να δώσουμε τη νέα θητεία στον άξιο Δήμαρχό μας, στον δικό μας άνθρωπο και επιστήμονα Τάκη Αντωνακόπουλο!

    (Δελτίο Τύπου)

  • Γαβράς: Η ώρα της κάλπης στον Πύργο με ώριμη κρίση  και σκέψη….
    Γαβράς: Η ώρα της κάλπης στον Πύργο με ώριμη κρίση  και σκέψη….

    «Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία και όπως όλα δείχνουν, οι αυτοδιοικητικές εκλογές αναμένεται να αναδείξουν και πάλι δήμαρχο Πύργου τον Τάκη Αντωνακόπουλο. Αυτό βλέπουμε στις γειτονιές, αυτό αντιμετωπίζουμε όπου κι αν πάμε στα χωριά, αυτό μας επισημαίνουν οι κάτοικοι, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα ηνία της πόλης και για την επόμενη πενταετία στον Δήμαρχο».

    Τα παραπάνω επισήμανε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο» Χρήστος Γαβράς, ο οποίος συνεχίζει ακατάπαυστα το πρόγραμμα της επικοινωνίας με τους συνδημότες του, αλλά και τις επισκέψεις σε κάθε γωνιά του δήμου.

    Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο κ. Γαβράς επέδειξε μία ποιοτική προεκλογική δραστηριότητα και είναι από τους υποψηφίους που συνέβαλαν, ώστε να δημιουργηθεί το καλύτερο δυνατό κλίμα, ένα κλίμα διαλόγου και ουσιαστικών μηνυμάτων απέναντι στους πολίτες.

    «Είμαστε όμως εδώ» πρόσθεσε, «προκειμένου να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι και την τελευταία στιγμή και καλώ τους συμπολίτες μου να σκεφτούν λίγο πριν την κάλπη, ώριμα, σοβαρά και με την ανάλογη κρίση, έτσι ώστε να σταθμίσουν τα όσα ειπώθηκαν, αλλά και το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα από τη δημοτική αρχή. Και με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει, να δουν με αισιοδοξία και με αποφασιστικότητα το μέλλον της πόλης μας και των χωριών μας.

    Ο Τάκης Αντωνακόπουλος και όλοι εμείς που βρισκόμαστε δίπλα του, είμαστε έτοιμοι να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις, ώστε τα πρώτα βήματα που έχουν γίνει από την πρώτη θητεία του δημάρχου, να εξελιχθούν πιο γοργά και πιο σίγουρα, για μία σύγχρονη, ευέλικτη και λειτουργική πόλη, για έναν δήμο που θα νοιάζεται για όλους τους πολίτες του και θα εφαρμόσει περαιτέρω προγράμματα, ενώ θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα προόδου, προς όφελος των ίδιων των πολιτών».

    Gavras2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Χρήστος Γαβράς: Το περιβάλλον μας «πληγώνει» - Καιρός να το φροντίσουμε…

    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΒΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΝΤΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΤΟ ΠΟΤΟΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ Ο ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ – ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

    Η περιβαλλοντική προστασία ανέκαθεν ήταν ένα σημαντικό θέμα και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ωστόσο στις μέρες μας το θέμα αυτό αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις. Πολύ περισσότερο δε όταν αναφερόμαστε σε μια περιοχή όπως είναι η Ηλεία και ο Δήμος Πύργου, γιατί δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουμε δει όλοι μας πως μπορεί να πληρώσουμε την καταστροφή του περιβάλλοντος και πως μπορεί να κινδυνεύσουμε για πολλά χρόνια μετά από αυτήν.

    Τη δήλωση αυτή έκανε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πύργου Χρήστος Γαβράς, ο οποίος κατέρχεται στο πλευρό του νυν δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου, κατανοώντας και τις προσπάθειες που έχει κάνει ο δεύτερος πάνω στα ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον.

    Θα πρέπει να γίνουν αρκετές δράσεις στα επόμενα πέντε χρόνια, σημειώνει ο κ. Γαβράς. Δράσεις που θα έχουν σχέση και με το δασικό μας πλούτο και με το θέμα των αστικών αποβλήτων και με τις πληγές που εξακολουθούν να υπάρχουν στην περιοχή μας, με πρώτη αυτή που αφορά το Ποτόκι. Σημείωσε εδώ, την αδράνεια που είχε σημειωθεί τα προηγούμενα χρόνια και πριν την ανάληψη της πρώτης θητείας του Τάκη Αντωνακόπουλου στο Δήμο Πύργου, όταν άλλοι που είχαν τις τύχες της πόλης στα χέρια τους άφησαν σιγά σιγά να δημιουργηθεί μια τέτοια περιβαλλοντική «βόμβα» δίπλα ακριβώς από τον οικότοπο του ποταμού Αλφειού και κοντά στην πόλη του Πύργου και τα χωριά μας.

    Τόσο το θέμα του Ποτοκίου, όσο και τα ζητήματα των πυρκαγιών αλλά και στις παρεμβάσεις που θεωρούνται αναγκαίες στα χωριά εκείνα τα οποία παρουσιάζουν σημεία ευαίσθητα όσον αφορά το περιβάλλον, η προσοχή μας θα πρέπει να στραφεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με πολύ μεγαλύτερη προσοχή για το επόμενο χρονικό διάστημα.

    Πρόσθεσε τέλος ότι για το σκοπό αυτό θα πρέπει να ενισχυθεί και ο Δήμος Πύργου με τους ανάλογους πόρους, έτσι ώστε τα ζητήματα περιβαλλοντικής προστασίας μαζί με τα θέματα της πολιτικής προστασίας να εφαρμοστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ο Δήμος του Πύργου με τις δικές του εθελοντικές ομάδες, με τις δικές του υπηρεσίες, τα τμήματα που λειτουργούν αλλά και με έναν σχεδιασμό που ήδη εκπονείται από την παράταξη «Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο» είναι δυνατόν να φέρουν θετικά αποτελέσματα στα επόμενα πέντε χρόνια, δηλαδή στη νέα θητεία Τάκη Αντωνακόπουλου στην ηλειακή πρωτεύουσα.

    Το περιβάλλον και τα μάτια μας τονίζει ο Χρήστος Γαβράς, που έχει δώσει και τις δικές του προτάσεις στο δήμαρχο Πύργου.

    Gavras2

  • Χρήστος Γαβράς: Διευρυμένοι πόροι και καλύτερη στελέχωση! - Δε φτάνει να έχουν μόνο επιπλέον αρμοδιότητες οι δήμοι της νέας πενταετίας…
    Χρήστος Γαβράς: Διευρυμένοι πόροι και καλύτερη στελέχωση! - Δε φτάνει να έχουν μόνο επιπλέον αρμοδιότητες οι δήμοι της νέας πενταετίας…

    Θέμα σοβαρής συζήτησης η άρση της αντιστοιχίας μεταξύπερισσότερων ευθυνών αλλά λιγότερων ενισχύσεων,τονίζει ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου.

    Πως αλλιώς θα στηριχτούν οι δομές οι πολίτες και οι δραστηριότητες στην πόλη και τα χωριά μας;

    Οι Δήμοι και γενικότερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούν να οργανωθούν καλύτερα και να γίνουν πιο ευέλικτοι και πιο λειτουργικοί, τόσο στην αντιμετώπιση προβλημάτων, όσο και στη σχέση τους με τον ίδιο τον πολίτη.

    Αυτό τονίζει με χθεσινή δήλωσή του ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου Χρήστος Γαβράς, ο οποίος ως γνωστόν κατέρχεται στις εκλογές με το Συνδυασμό του Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου.

    Αναγκαία προϋπόθεση στην επιτυχία του έργου τους ωστόσο, είναι κατά τον ίδιο, η διεύρυνση των χρηματοδοτήσεων προς τους ΟΤΑ, αλλά και η στελέχωση δομών, υπηρεσιών και τμημάτων που σήμερα προσπαθούν να ανταποκριθούν στο ρόλο τους με πραγματικά μεγάλες αντοχές του υπάρχοντος προσωπικού σε καθημερινή βάση…

    Ο Χρήστος Γαβράς επισημαίνει ότι η υποστελέχωση, η βραδύτητα στον εκσυγχρονισμό και την ψηφιοποίηση, ο κατακερματισμός αρμοδιοτήτων και πολλά ακόμη, ευθύνονται για αδιέξοδα στην κανονική λειτουργία των Δήμων.

    Πρόκειται για ζήτημα που και η Δημοτική Αρχή προσπάθησε να αντιμετωπίσει στην πρώτη θητεία της, έχοντας ωστόσο συγκροτήσει προτάσεις υπό την καθοδήγηση του Τάκη Αντωνακόπουλου, έτσι ώστε να εισακουστούν από την Πολιτεία και να προχωρήσουν οι απαιτούμενες αλλαγές για την πρότυπη λειτουργία των Δήμων.

    Όσον αφορά στους πόρους, είναι ένα θέμα που δεν προέκυψε σήμερα, αλλά όπως προσθέτει ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου, ακριβώς τώρα είναι το «κομβικό σημείο» για να ανοίξει η συζήτηση περί της αύξησής τους στους δήμους.

    Οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι συμβαδίζοντας με το πλάνο και τη θέση που ετοιμάζει η Πολιτεία για την Αυτοδιοίκηση, μπορούν και πρέπει να γίνουν περισσότεροι, έτσι ώστε να ξεφύγουμε κάποια στιγμή και από τη συνήθη αναντιστοιχία της μεγαλύτερης ευθύνης, αλλά της μικρότερης χορήγησης πιστώσεων που δημιουργεί παρενέργειες και δυσλειτουργίες ακόμη και σε απλά θέματα διαχείρισης.

    Ζητούμενο εδώ είναι οι μεταρρυθμίσεις που θα περιλαμβάνουν ένα πλαίσιο για θεσμικές ελεγκτικές και οργανωτικές αλλαγές. Πάντα με γνώμονα τα κριτήρια διαφάνειας και την εφαρμογή μέτρων και μέσων δεοντολογίας.

    Η νέα Δημοτική Αρχή – κατέληξε ο Χρήστος Γαβράς – που θα έχει την ευθύνη της πόλης και των Δημοτικών Ενοτήτων μας, οφείλει να δει άμεσα και να θέσει στο «τραπέζι» και της ΚΕΔΕ όταν έρθει εκείνη η ώρα μία «ατζέντα» τέτοιων θεμάτων. Διαφορετικά η συρρίκνωση και η εσωστρέφεια θα είναι αναπόφευκτη…

    gavras enom dim 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ο Άκης Σκέρτσος στον Πύργο! - Τα είπε με τον Χρήστο Γαβρά
    Ο Άκης Σκέρτσος στον Πύργο! - Τα είπε με τον Χρήστο Γαβρά

    Στον Πύργο αιφνιδιαστικά βρέθηκε χθες ο Υπουργός Επικρατείας και ένα από τα «ισχυρά χαρτιά» των συνεργατών του πρωθυπουργού Άκης Σκέρτσος. Επρόκειτο περί μιας επίσκεψης που δεν είχε επίσημα χαρακτηριστικά, για αυτό και οι επαφές του κυβερνητικού παράγοντα υπήρξαν περιορισμένες.

    Ωστόσο μία από τις ελάχιστες συναντήσεις που είχε, ήταν αυτή με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον φίλο του Χρήστο Γαβρά, με τον οποίο είχε ολιγόλεπτη συζήτηση. Ως γνωστόν ο κ. Γαβράς κατέρχεται ως υποψήφιος με το Δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Γαβράς: Σε προτεραιότητα η Πολιτική Προστασία για τους Δήμους με ανταπόκριση της Πολιτείας
    Γαβράς: Σε προτεραιότητα η Πολιτική Προστασία για τους Δήμους με ανταπόκριση της Πολιτείας

    Δήλωση Χρήστου Γαβρά με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας - Ο Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου επισημαίνει την ανάγκη στήριξης των Δήμων για προστασία ευάλωτων περιοχών

    Τα ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας για έναν Δήμο μετά τα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν συχνά με τις αιφνιδιαστικές τροπές της κλιματικής αλλαγής, μετατρέπουν σαφώς την «ατζέντα» προτεραιοτήτων αλλά καταδεικνύουν και στην Πολιτεία την ανάγκη για αυξημένους πόρους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για σημαντικά έργα «θωράκιση» των ευάλωτων περιοχών μας.

    Αυτό τονίζει με δήλωσή του, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου με την παράταξη του νυν Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου «Ενωμένοι Αλλάζουμε τον Πύργο» Χρήστος Γαβράς, ο οποίος παρακολουθεί συγκλονισμένος τις καταστροφές της Θεσσαλίας και ενημερώνεται από φιλικά του πρόσωπα που βρίσκονται εκεί και αντιμετωπίζουν τη δύσκολη κατάσταση.

    Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πρόσθεσε ο Χρήστος Γαβράς σε ένα τμήμα που απαιτεί πολυδύναμο προσωπικό, σύγχρονα και πολλά μηχανικά μέσα αλλά και τις απαραίτητες μεθόδους για να λειτουργεί άμεσα και ικανοποιητικά σε σχέση με την προστασία των πολιτών που βρίσκονται σε ανάγκη.

    Οι αλλαγές στις κλιματικές συνθήκες, αλλά και η γεωμορφία του Νομού και του Δήμου μας, επιβάλλουν μια στρατηγική διαφορετικού χαρακτήρα από εκείνη που γνωρίζαμε μέχρι τώρα και είναι δεδομένο ότι ο Δήμαρχός μας Τάκης Αντωνακόπουλος ενστερνίζεται απόλυτα μια τέτοια άποψη που μόνο καλό θα επιφέρει για τον τόπο μας.

    Απαιτείται βεβαίως- συμπληρώνει ο κ. Γαβράς και η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων που θα πρέπει να στηρίξουν τις προσπάθειες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Και μάλιστα πολλές φορές έχει αποδειχθεί στο παρελθόν πως τέτοια συνεργασία μπορεί να έχει αποτελέσματα.

    Σημείωσε ακόμη ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πύργου ότι ξεχωριστό κομμάτι με ιδιαίτερο ρόλο έχει πάντα εδώ το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ στοιχείο των εθελοντών μας. Η ενεργοποίηση περισσότερο των ομάδων δράσης από τους ευαισθητοποιημένους κατοίκους που αποτελούν και σημείο αναφοράς και υπερηφάνειας για την κοινωνία μας, είναι μια σπουδαία παράμετρος που μπορεί να τεθεί κάτω από την «ομπρέλα» του Δήμου μας.

    Συνεργασία λοιπόν και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας με την γενναία συνδρομή της Πολιτείας αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι το ουσιαστικό δήλωσε ο Χρήστος Γαβράς.

    gavras enomenoi kart 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Χρήστος Γαβράς: Aπαραίτητη συνθήκη για σύγχρονη αυτοδιοίκηση - Στη νέα εποχή των Δήμων να δώσουμε «Βήμα» στη Νέα Γενιά!
    Χρήστος Γαβράς: Aπαραίτητη συνθήκη για σύγχρονη αυτοδιοίκηση - Στη νέα εποχή των Δήμων να δώσουμε «Βήμα» στη Νέα Γενιά!

    Και να συνδέσουμε δημοτικές δράσεις με την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα

    Σύγχρονος Δήμος με ανοιχτούς ορίζοντες για μια νέα προοπτική και κουλτούρα δεν γίνεται αν δεν κατανοήσουμε ότι σε κάθε αυτοδιοικητική πορεία, είναι απαραίτητη συνθήκη να αξιοποιήσουμε το ταλέντο και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Νέας Γενιάς!

    Αυτό επισημαίνει με δήλωσή του ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου Χρήστος Γαβράς καθώς η εμπιστοσύνη απέναντι στους νέους και τις νέες μας μπορεί να αποτελέσει «σήμα κατατεθέν» για τις επιτυχημένες δράσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα επόμενα κρίσιμα πέντε χρόνια.

    Είναι κάτι – που όπως υποστηρίζει – η παράταξη του νυν Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου, στηρίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ατενίζοντας το αύριο της πόλης και των κοινοτήτων μας όχι μακριά αλλά μαζί με οποιοδήποτε υγιές και δυναμικό κομμάτι της Νέας Γενιάς που θέλει και θα συμμετάσχει στα δρώμενα της περιοχής μας.

    Ο Χρήστος Γαβράς δηλώνει ακόμη ότι θα είναι μια μεγάλη «πληγή» αν συνεχισθεί αυτή η μαζική διαρροή ανθρώπινου νεανικού δυναμικού στο εξωτερικό, γι’ αυτό και απαιτούνται πρωτοβουλίες προγραμματικές θέσεις και πρακτικές από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου που θα προκύψει σύντομα, οι οποίες θα καθορίσουν ή τουλάχιστον θα αναζητήσουν προϋποθέσεις παραμονής των παιδιών μας στον τόπο μας.

    Εδώ αξίζει να συνδέσουμε δημοτικές δράσεις με τον Επιχειρείν, και μέσα από συνεργασία ουσίας με εφαρμογή ανάλογων προγραμμάτων που απαιτεί η σύγχρονη εποχή, να δημιουργήσουμε ως Αυτοδιοικητικός Οργανισμός ευκαιρίες, με θέσεις εργασίας.

    Η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας με παράλληλη τόνωση της απασχόλησης έναντι μιας μειωμένης τοπικής ανεργίας, θα σηματοδοτήσει πολλά θετικά στοιχεία, που θα βοηθήσουν τις οικογένειες της κοινωνίας και το μέλλον του τόπου μας. Και είναι βέβαιο ότι θα στηρίξουμε το βλέμμα μας σε τέτοιες αντιλήψεις και νοοτροπίες που γνωρίζω πολύ καλά και ο ίδιος ο Δήμαρχός μας ενστερνίζεται, κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Γαβράς.

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο