Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 09:24

Δίβρη: Χορηγία από την ΚΟΙΝΣΕΠ "Ξέλασις" στο Ιατρείο Λαμπείας

Γράφτηκε από τον
Ad Slot
Σε μια σημαντική για τις ανάγκες του Ιατρείου Λαμπείας,, χορηγία, προχώρησε η ΚΟΙΝΣΕΠ "Ξέλασις" δια του εκπροσώπου της Παναγιώτη Θανόπουλου.
Προσφέρθηκε υγεινομικό υλικό για την περίθαλψη των ασθενών όπως 900 μάσκες, 1500 γάντια latex, 20 αντισηπτικά gel και ρόμπες ασθενών.
Η "Ξέλασις" δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή και θέλησε με αυτό τον τρόπο να στηρίξει το ιατρείο της περιοχής.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 14:38

Σχετικά Άρθρα

  • Ηλεία: «Νεκρώνονται» τα έλατα στη Δίβρη - Έχουν προσβληθεί από επικίνδυνο έντομο
    Ηλεία: «Νεκρώνονται» τα έλατα στη Δίβρη - Έχουν προσβληθεί από επικίνδυνο έντομο

    Μετά τα πλατάνια της Ηλείας, ο πληθυσμός των οποίων έχει μειωθεί κατά 50% εξ’ αιτίας ενός παθογόνου μεταδοτικού καταστροφικού μύκητα, μια δυσάρεστη εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στην αρνητική εικόνα που διαμορφώνεται στο δασικό περιβάλλον. Το ελατοδάσος της Δίβρης εκπέμπει sos καθώς τα έλατα έχουν προσβληθεί από ένα φλοιοφάγο που τα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη νέκρωση.

    Πρόκειται για το έντομο Pityokteines curvidens, και αιτία του «κακού» δεν είναι άλλη από τον παρατεταμένο καύσωνα που σημειώθηκε το προηγούμενο διάστημα. Όπως εξηγεί στο ilialive.gr ο Δασάρχης Πύργου Δρ. Παναγιώτης Λάττας, «οι υψηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν φέτος το καλοκαίρι, διατάραξαν τη φυσιολογία των δέντρων. Έχουν γίνει πιο ευάλωτα, πιο ευαίσθητα στην προσβολή εντόμων όπως το συγκεκριμένο, με αποτέλεσμα τη νέκρωσή τους.

    Τα έλατα της Δίβρης έχουν προσβληθεί από το φλοιοφάγο έντομο Pityokteines curvidens. Είναι ένα έντομο που προσβάλλει τα στρεσαρισμένα δέντρα και τα καταστρέφει δευτερογενώς μέχρι την πλήρη νέκρωσή τους. Από την ξηρασία έχουμε στρεσαρισμένα δέντρα και αυτό συμβαίνει κυρίως στα νότια δασικά όρια. Δεν είναι ένα επικίνδυνο έντομο, καθώς θα πρέπει να συντρέχουν οι συνθήκες για να επιτεθεί. Και όλο αυτό που συμβαίνει στο ελατοδάσος της Δίβρης είναι να περιοδικό φαινόμενο».

    Όπως σημειώνει ο Δρ Λάττας, η απομάκρυνση των δέντρων δεν είναι εύκολη διαδικασία-καθώς βρίσκονται σε απόκρημνα σημεία-αλλά ούτε και απαραίτητη καθώς ακολουθείται ο κύκλος της δασικής ζωής και θα ακολουθήσει η αναγέννηση. « Ήδη έχουμε αποστείλει δείγματα στο Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών, και περιμένουμε τις περαιτέρω οδηγίες για το πώς θα κινηθούμε για την αναγέννηση του ελατοδάσους» καταλήγει ο Δασάρχης Πύργου.

  • Δίβρη: Για επιπλέον τρία χρόνια το ΑΤΜ στην Δ.Ε. Λαμπείας
    Δίβρη: Για επιπλέον τρία χρόνια το ΑΤΜ στην Δ.Ε. Λαμπείας

    Στην τριετή επέκταση της σύμβασης με την Εθνική Τράπεζα για την λειτουργία Α.Τ.Μ. στην Δ.Ε. Λαμπείας προχωρά ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, σύμφωνα και με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής.

    Παρουσιάζοντας τους όρους ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Παπαηλιού, σημείωσε ότι η Τράπεζα αναλαμβάνει την συντήρηση του μηχανήματος και του λογισμικού, εντολές προς τη συνεργαζόμενη εταιρία για πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων χρηματομεταφορών, καταμέτρησης και συμφωνίας των χρημάτων τα οποία θα αντλούνται από το μηχάνημα, ασφάλιση περιεχομένου και μηχανήματος και άμεση διαθεσιμότητα των χρημάτων που θα έχει διαθέσιμα το μηχάνημα, στην περίπτωση που το εν λόγω μηχάνημα θα υποστηρίζει και καταθέσεις.

    Το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 600 ευρώ μηνιαίως και η σύμβαση έχει ισχύ μέχρι το 2027.

  • Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Ανανεώθηκε η σύμβαση με την Εθνική Τράπεζα
    Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Ανανεώθηκε η σύμβαση με την Εθνική Τράπεζα

    Παραμένει το ΑΤΜ στη Δίβρη

    Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας η ανανέωση της σύμβασης με την Εθνική Τράπεζα για τη διατήρηση του ΑΤΜ στη Δίβρη, προκειμένου να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα οι κάτοικοι της ορεινής ζώνης του δήμου.

    Όπως τόνισε στην εισήγησή του ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Σωτήρης Παπαηλιού, «Οι κάτοικοι της ΔΕ Λαμπείας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να προβούν σε τραπεζικές τους συναλλαγές πρέπει να διανύσουν μια απόσταση εξήντα χιλιομέτρων μέχρι την Αρχαία Ολυμπία και ογδόντα χιλιόμετρων μέχρι τον Πύργο, χωρίς να υπάρχει συγκοινωνία, μεταβαίνοντας είτε με το ιδιωτικό αυτοκίνητο ή με μισθωμένο όχημα ΤΑΧΙ, πράγμα οικονομικά ασύμφορο. Για αυτόν τον λόγο, εισηγούμεθα την επέκταση της Σύμβασης του Α.Τ.Μ. Εθνικής Τράπεζας στην Τ.Κ Λαμπείας σύμφωνα με τους όρους της πρότασης Συνεργασία που υπέβαλε η ΕΤΕ».

    Με βάση τη νέα τριετή σύμβαση, ο δήμος θα πληρώνει 600 ευρώ μηνιαίως για την παροχή υπηρεσίας OnDemand, δηλαδή συνδυασμό εγκατάστασης αυτόματου μηχανήματος ΑΤΜ και υποστηρικτικών εφαρμογών.

    Η υπηρεσία περιλαμβάνει την Παροχή ΑΤΜ, την εγκατάσταση του μηχανήματος στον χώρο (συμπεριλαμβανομένων των εργασιών διαμόρφωσης του χώρου, πάκτωσης μηχανήματος, εγκατάστασης συναγερμού κ.ά., τη συντήρηση του μηχανήματος και του λογισμικού σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, όλες τις αναγκαίες χρηματαποστολές, την ένταξη χώρου εγκατάστασης σε ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για ζημιές εξαιτίας κλοπής, διάρρηξης, κακόβουλης ή τρομοκρατικής ενέργειας στο ΑΤΜ, καθώς και τα κόστη της τηλεπικοινωνιακής σύνδεσης.

    Η Εθνική Τράπεζα θα έχει την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσία, θα παρέχει σταθερότητα στη μηνιαία χρέωση προμήθειας και υπηρεσιών σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, 24ωρη εξυπηρέτηση της πελατείας ή εξυπηρέτηση της πελατείας καθ’ όλο το ωράριο λειτουργίας της επιχείρησης και κεντρική παρακολούθηση ορθής λειτουργίας του κυκλώματος και μηχανημάτων.

    Φωτογραφία αρχείου: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI

  • Παρουσίαση της διαδικτυακής, δωρεάν εκπαιδευτικής πλατφόρμας DigiRUR στο Πνευματικό Κέντρο Δίβρης Αρχ. Ολυμπίας
    Παρουσίαση της διαδικτυακής, δωρεάν εκπαιδευτικής πλατφόρμας DigiRUR στο Πνευματικό Κέντρο Δίβρης Αρχ. Ολυμπίας

    Την περασμένη Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου έγινε η παρουσίαση της διαδικτυακής, δωρεάν εκπαιδευτικής πλατφόρμας για τη βελτίωση των επιχειρηματικών γνώσεων των νέων, που περιλαμβάνει ανοικτά διαθέσιμους εκπαιδευτικούς πόρους με ένα πλήρες σύνολο υπηρεσιών, εργαλείων, καθώς και σχετική καθοδήγηση (mentoring) που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του Erasmus+ έργου DigiRUR - Μείνε στην Ύπαιθρο και Πέτυχε Επαγγελματικά και Επιχειρηματικά στην Ψηφιακή Εποχή (https://digirur.eu/el/).

    Την παρουσίαση επιμελήθηκε η CRETHIDEV (Δημιουργική Σκέψη Ανάπτυξης), με τον Διευθυντή κ. Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και τον Project Manager κ. Μιχαήλ Δελαγραμμάτικα να απαντούν αναλυτικά στις ερωτήσεις του κοινού γύρω από τα αντικείμενα της διαδικτυακής πλατφόρμας: τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση της επιχείρησης, το διαδικτυακό εμπόριο, το ψηφιακό μάρκετινγκ και τους διεθνείς πελάτες, τις αρχές μάρκετινγκ και διαχείρισης.

    Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη και ανοικτή σε όποιον επιθυμεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις και δεξιότητές του για την ανάληψη ή επέκταση μιας επιχειρηματικής πρωτοβουλίας στην ύπαιθρο, ενώ με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού υλικού χορηγείται και πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης.

    Την εκδήλωση φιλοξένησε στο Πνευματικό Κέντρο Δίβρης ο Πρόεδρος, κ. Σωτήρης Σωτηρόπουλος και τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας, της επιχειρηματικότητας της ευρύτερης περιοχής αλλά και της εκπαίδευσης, από τη Δίβρη, το Λάλα, την Αχλαδινή, το Κούμανι, την Ορεινή, τον Αστρά, την Αγία Τριάδα, τον Πύργο, την Αρχαία Ολυμπία και το Σιμόπουλο.

    divri par DigiRUR 2

    divri par DigiRUR 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • "Έφυγε" η Φανή Στεφ. Πετραλιά

    Μια ξεχωριστή μορφή της δημοσιογραφίας - Μια συνεπής αγωνίστρια της Δημοκρατίας - Μια Πυργιώτισσα και εκ καταγωγής διβριώτισσα, από την μεγάλη οικογένεια των Πετραλαίων που αγαπούσε και τιμούσε την γενέτειρα του πατέρα της

    Του Σωτήρη Χ. Σωτηρόπουλου *
    "Έφυγε" από τη ζωή, η διακεκριμένη δημοσιογράφος Φανή Πετραλιά. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών «“Έφυγε” ξαφνικά από κοντά μας η Γενική Γραμματέας του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ, Φανή Πετραλιά».
    Την τελευταία της πνοή άφησε η δημοσιογράφος Φανή Πετραλιά, βυθίζοντας στη θλίψη τον δημοσιογραφικό και πνευματικό κόσμο.
    Έφυγε ξαφνικά, η γνωστή αγωνίστρια της αριστεράς και της δημοσιογραφίας. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ για χρόνια, Γραμματέας του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ μέχρι τώρα. Συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία καθώς και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων εκπροσωπώντας την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ. Η Φανή Πετραλιά ξεχώρισε στον τομέα της δημοσιογραφίας αρχικά στο περιοδικό «Γυναίκα», τη δεκαετία του ‘70, κατόπιν στα «ΝΕΑ» και το «ΒΗΜΑ». Ήταν πολύτιμη η προσφορά της και πλούσιο το έργο που αφήνει.
    Ήταν κόρη του γνήσιου τέκνου της Δίβρης Στεφάνου Πετραλιά , διακεκριμένου αγωνιστή της Αριστεράς και μέλους του Εθνικού Συμβουλίου στους Κορυσχάδες, δίπλα στον Αγωνιστή Ιεράρχη της Εθνικής Αντίστασης Μητροπολίτη Ηλείας Αντώνιο. Ο Στέφανος Πετραλιάς είχε διατελέσει Βουλευτής των Φιλελευθέρων την δεκαετία του 1950. Μάλιστα ενώ παραθέριζε στη Δίβρη τραυματίστηκε σοβαρά από το διερχόμενο λεωφορείο της γραμμής στο γεφύρι του ποταμιού "Βαμβακάς"....
    Το Στέφανο Πετραλιά μαζί με τον αδελφό του Αντώνη Πετραλιά το "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΒΡΗΣ' είχε τιμήσει σε Ημερίδα με ομιλητή τον εκ Δίβρης Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Νίκο Α. Αναστασόπουλο.
    Η Φανή και ο αδελφός της Νίκος γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στον Πύργο και έζησαν στην Αθήνα. Ο Νίκος είναι γνωστός διανοητής Καθηγητής, τ. Πρύτανης Πανεπιστημίου και Πρόεδρος του Ομίλου "Φίλοι Σάκη Καράγιωργα" (στον οποίο θήτευσα ως μέλος)
    Η Φανή ήταν αναγνώστρια και θαυμάστρια του περιοδικού μας "ΔΙΒΡΗ" και μάλιστα ντοκουμεντο εκ του περιοδικού μας για την Αστυνομία της Δίβρης του 1835, είχε δώσει προς δημοσίευση στις εφημερίδες "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" και "ΕΛΕΥΞΘΕΡΟΤΥΠΙΑ". Ακόμη μου είχε δείξει σοβαρά ντοκουμέντα της οικογένειας για περιστατικά της πολιτικής οικογένειάς της, καθώς και την σύνδεση που είχαν με τον Νίκο Μπελογιάννη.
    Η Φανή Πετραλιά αγαπούσε υπερβολικά την Δίβρη και όπως μου είχε εκμυστηρευτεί, παρότι είχε δικαίωμα στο μεγάλο "Αρχοντικό σπίτι της Οικογένειας Πετραλιά " στη Λαγκάδα, λόγω στενοχώριας εκ μέρους καποιων μελών συγγενών της, δεν ερχόταν....
    Ας είναι ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ τώρα που περήφανη πλέει την Αχερουσία Λίμνη για το μεγάλο ταξίδι της....
    *Πρόεδρος του "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΒΡΗΣ" και της Κίνησης Πολιτών "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ"
  • Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου DigiRUR στο Πνευματικό Κέντρο Δίβρης Αρχ. Ολυμπίας
    Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου DigiRUR στο Πνευματικό Κέντρο Δίβρης Αρχ. Ολυμπίας

    Μείνε στην Ύπαιθρο και Πέτυχε Επαγγελματικά & Επιχειρηματικά στην Ψηφιακή Εποχή!

    Η ενθάρρυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας στην ύπαιθρο, μέσω της παροχής ενός πλήρους πακέτου όλων των θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται για την έναρξη μιας επιχείρησης σε αγροτικές και απομακρυσμένες περιοχές, είναι ο πυρήνας της εκδήλωσης της CRETHIDEV (Δημιουργική Σκέψη Ανάπτυξης) για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου DigiRUR, που θα φιλοξενηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Δίβρης.

    Είναι γεγονός πως η προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας είναι ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αφορούν στην ανεργία των νέων της υπαίθρου. Δυστυχώς όμως, βλέπουμε χαμηλότερα επίπεδα νεανικής επιχειρηματικότητας στις αγροτικές περιοχές απ’ ό,τι στις μεγαλύτερες πόλεις, γεγονός που οδηγεί σε οικονομική υστέρηση, εγκατάλειψη αυτών των περιοχών και υψηλά επίπεδα μετανάστευσης, καταλήγοντας σε αποψίλωση της υπαίθρου από νέους ανθρώπους και σε ένα γενικά χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο για όσους παραμένουν εκεί. Ένας από τους κύριους λόγους γι’ αυτά τα χαμηλά επίπεδα πρωτοβουλίας για νεανική επιχειρηματικότητα στις αγροτικές περιοχές είναι οι περιορισμένες ευκαιρίες που έχουν οι νέοι για πρόσβαση σε πληροφορίες και για ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και η έλλειψη οικονομικών πόρων για τη χρηματοδότηση σπουδών και την απόκτηση των απαιτούμενων δεξιοτήτων. Όσον αφορά στις επιπτώσεις αυτής της κατάστασης, τις εντοπίζουμε σε τρία διακριτά επίπεδα:

    Το προσωπικό, το οικονομικό και το κοινωνικό. Σε προσωπικό επίπεδο, οι παρενέργειες -πέραν της αρνητικής εικόνας των νεότερων κατοίκων της υπαίθρου για τον εαυτό τους- συμπεριλαμβάνουν και την αύξηση των πιθανοτήτων να μείνουν οι νέοι αυτοί άνεργοι και σε μεταγενέστερα στάδια της ζωής τους. Αυτό, στο οικονομικό επίπεδο συνεπάγεται χαμηλότερους μισθούς και καταλήγει και σε κοινωνικό αποκλεισμό, συνθήκες δηλαδή που μειώνουν το συνολικό επίπεδο τόσο της ευημερίας όσο και της επιτυχίας και ευτυχίας των νεότερων κατοίκων της υπαίθρου. Αναπόφευκτα συντελείται τελικά η σταδιακή ερημοποίηση της υπαίθρου, με τους
    νέους ανθρώπους της να καταλήγουν να αναζητούν καλύτερη τύχη στα πλησιέστερα αστικά κέντρα.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τη διάχυση των αποτελεσμάτων του Erasmus+ έργου DigiRUR - Μείνε στην Ύπαιθρο και Πέτυχε Επαγγελματικά και Επιχειρηματικά στην Ψηφιακή Εποχή, θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων: η δωρεάν πρόσβαση σε ελεύθερο εκπαιδευτικό υλικό για την επιχειρηματικότητα στην ύπαιθρο και την ψηφιακή αναβάθμιση, η ενισχυμένη ικανότητα βιοπορισμού σε αγροτικές και απομακρυσμένες περιοχές μέσω βιώσιμων επιχειρήσεων και υψηλών εσόδων απασχόλησης, καθώς και η προσφορά μιας πιο ικανοποιητικής, ασφαλούς οικονομικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά) και υγιεινής διαβίωσης στην Ύπαιθρο σε επαφή με τη
    φύση.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Δίβρης την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου στις 5μμ με ελεύθερη συμμετοχή του κοινού, ενώ θα χορηγηθεί και βεβαίωση
    συμμετοχής.

    Περισσότερες πληροφορίες: Βάσω Χαριτοπούλου (email: [email protected], 6984- 170412)

    (Δελτίο Τύπου)

  • Τρεις σημαντικές παρεμβάσεις του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας για τη Δίβρη
    Τρεις σημαντικές παρεμβάσεις του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας για τη Δίβρη

    ΑΤΜ, Δημοτικό Σχολείο και έργα ΣΑΤΑ

    Τρία σημαντικά θέματα που αφορούν την Δημοτική Ενότητα Λαμπείας λύθηκαν με ενέργειες της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και ειδικότερα του αναπληρωτή Δημάρχου κ. Βασίλη Αρβανίτη.

    Το πρώτο αφορά στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου μηχανήματος αυτόματης ανάληψης χρημάτων της Εθνικής Τράπεζας (ΑΤΜ), το οποίο τοποθετήθηκε και θα λειτουργήσει άμεσα, εξυπηρετώντας τους κατοίκους της Δίβρης και της ευρύτερης περιοχής. Το δεύτερο ζήτημα έχει να κάνει με τη συντήρηση του ιστορικού κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Δίβρης. Για τις απαιτούμενες εργασίες συντήρησης ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας διέθεσε το ποσό των 30.000 ευρώ. Ένα τρίτο θέμα αφορά στην συμβασιοποίηση τεχνικών έργων στις τρεις Κοινότητες (Δίβρης, Ορεινής και Αστρά) με χρήματα από τη ΣΑΤΑ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν διάφορα προβλήματα υποδομών. Τις σχετικές συμβάσεις για το σχολείο και τη ΣΑΤΑ υπέγραψε ο κ. Αρβανίτης με τους αναδόχους εργολάβους.

    Ο κ. Αρβανίτης σε δηλώσεις του για τις προαναφερόμενες πρωτοβουλίες, τόνισε: «Η Δημοτική μας Αρχή, πιστή στις δεσμεύσεις της και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες και στον τόπο, εξάντλησε όλα τα χρονικά περιθώρια που είχε στη διάθεσή της και κυριολεκτικά μέχρι την εκπνοή της θητείας της διαχειρίστηκε αποτελεσματικά διάφορα προβλήματα προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στο Δήμο μας. Στο πλαίσιο αυτό βρήκαμε τις ενδεδειγμένες λύσεις για το ΑΤΜ της Δίβρης, για τη συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου και για τα έργα από τη ΣΑΤΑ στα τρία χωριά της Δ.Ε. Λαμπείας. Θεωρώ ότι κλείνουμε τον κύκλο διοίκησης του Δήμου μας με θετικό πρόσημο αφήνοντας πάρα πολλά έργα εξελισσόμενα και άλλα συμβασιοποιημένα και έτοιμα να ξεκινήσουν και να υλοποιηθούν από τη νέα Δημοτική Αρχή γιατί ο Δήμος ως θεσμός έχει συνέχεια».

    Κλείνοντας ο κ. Αρβανίτης ευχαρίστησε τους Διευθυντές, τους προϊσταμένους, τους εργαζομένους του Δήμου και τους συνεργάτες του Δημάρχου για την αμέριστη στήριξή τους στο έργο της Δημοτικής Αρχής κατά την τετραετία 2019-2023.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δίβρη: Αποκατάσταση και συνέχεια λειτουργίας για το ΑΤΜ
    Δίβρη: Αποκατάσταση και συνέχεια λειτουργίας για το ΑΤΜ

    Κανονικά θα συνεχίσει να λειτουργεί το ΑΤΜ στην περιοχή της Δίβρης, που ανατινάχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από άγνωστους δράστες.

    Το ilialive.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο και αναπληρωτή δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας Βασίλη Αρβανίτη, ο οποίος μίλησε με τους υπεύθυνους της Εθνικής Τράπεζας.

    Οπως μας διαβεβαίωσε το ΑΤΜ μετά την αποκατάσταση των ζημιών θα συνεχίσει να λειτουργεί εξυπηρετώντας τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο