ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ
- 500 γρ μοσχαρίσιος κιμάς (λάπα)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 1 κτσ ελαιόλαδο
- 1 μέτριο αυγό
- 1-2 κτσ άνηθος
- 60 γρ ρύζι Καρολίνα
- 1 κτσ αλεύρι γ.ο.χ
- 1 κτγ αλάτι
- πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
Αλεύρι γ.ο.χ
ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
- 1800 μλ – 2 λίτρα βραστό νερό
- 60 γρ ελαιόλαδο
- 60 γρ ρύζι Καρολίνα
- 1 κτγ αλάτι
ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ
- 2 κρόκοι αυγού
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 1 κτγ κορν φλάουρ