Γραβιεροπιτάκια αφράτα με παπαρουνόσπορο

Μικρά και στρουμπουλά, γυαλιστερά, αφράτα και γεμάτα νοστιμιά τα σημερινά γραβιεροπιτάκια που μου προέκυψαν από μια λάθος ανάγνωση της συνταγής.

Θέλετε να μάθετε τί συνέβη;

Θα σας εξηγήσω αμέσως.

Προσωπικά, σαν κλασσική χαζοθεία με λατρεία στις ανιψιές της, στις 11 Σεπτεμβρίου, παραμονή του αγιασμού στα σχολεία "ξεκίνησα" να ετοιμάσω κάποια γραβιερομπισκοτάκια από μια συνταγή γνωστής μαργαρίνης.

Η συνταγή είχε και 1 αβγό!!

Φυσιολογικό θα μου πείτε!!

Συμφωνώ μαζί σας...απόλυτα φυσιολογικό όταν διαβάζεις τη συνταγή και το μυαλό σου είναι συγκεντρωμένο όχι όταν διαβάζεις και ταυτόχρονα σκέφτεσαι άλλα..

Αποτέλεσμα;

΄Εβαλα το αβγό μέσα στη γέμιση αντί να το κρατήσω για να αλείψω τα γραβιερομπισκοτάκια!

Βέβαια, αυτό άλλαξε τη συνταγή και στο αλεύρι (ευτυχώς που κράτησα ακριβώς τη ποσότητα άλευρου που έβαλα).

Επίσης, αντί για μαυροσήσαμο εγώ χρησιμοποίησα παπαρουνόσπορο που μου αρέσει πολύ γιατί του δίνει μια πολύ ωραία γεύση και ...τελικά, έγιναν πολύ ωραία τυροπιτάκια με γραβιέρα που σίγουρα θα τα ξαναφτιάξω..

Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo