Σαλάτα με καραμελωμένα νεκταρίνια και buratta

Μια συνταγή από το Taste of Life by Betty

Φέτος η ανακάλυψη με τα καραμελωμένα νεκταρίνια με τρέλανε στην κυριολεξία! Τα έφτιαχνα και τα χρησιμοποιούσα παντού! Στο πρωινό μου, με το γιαούρτι ή τις τηγανίτες, στο μεσημεριανό ή βραδινό τραπέζι με φίλους σαν γλυκό συμπλήρωμα σε σαλάτες, τυριά, ορεκτικά…Εκεί έγινε χαμός! Η σημερινή σαλάτα είναι μια από τις αγαπημένες μου και τη φτιάχνω ξανά και ξανά, κυρίως όταν θέλω ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε τραπέζι ή όταν θέλω να γευματίσω μια σαλάτα σαν κυρίως γεύμα!

Υλικά:

200 γρ. Σπανάκι baby

Λίγα φύλλα ρόκας

1 μπάλα buratta

2 καραμελωμένα νεκταρίνια

Αλάτι και πιπέρι

4 κ.σ. λάδι

2 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό

Λίγες σταγόνες λάδι τρούφας

Λίγη κρέμα βαλσαμικού

2 κ.σ. χονδροτριμμένο φιστίκια Αιγίνης ή Κάσιους

Εκτέλεση:

Πλένουμε και στεγνώνουμε τα πράσινα φύλλα. Τα τοποθετούμε στην πιατέλα, αλατίζουμε και ραντίζουμε με λάδι και βαλσαμικό. Τοποθετούμε στο κέντρο την buratta και γύρω-γύρω αραδιάζουμε τα καραμελωμένα νεκταρίνια και σκορπίζουμε τους ξηρούς καρπούς. Τελειώνοντας πασπαλίζουμε με πιπέρι και ραντίζουμε  με την κρέμα βαλσαμικού και το λάδι τρούφας.

Καλή όρεξη!

Συνταγή για τα καραμελωμένα νεκταρίνια θα βρείτε αν κάνετε κλικ εδώ 

Βρείτε περισσότερες συνταγές στο Taste of Life by Betty 

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Βιβλιοχαρτοπωλείο Κορκολής