Galette με μοτσαρέλα, αχλάδια, σταφύλια και μέλι

Καλημέρα!!

Μια καταπληκτική galette ή αλλιώς ανοιχτή πίτα ή τάρτα που γίνεται με βάση τη ζύμη που διάβασες ΕΔΩ και λίγη μοτσαρέλα ή αν θέλεις κάτι ατόφια ελληνικό ένα ωραιότατο κασέρι κατά προτίμηση όχι ιδιαίτερα αλμυρό!

Ιδιαίτερη γεύση ο συνδυασμός τυριού, φρούτου και αμύγδαλου, αγαπημένος που μπορεί να μεταλλαχθεί από ουδέτερο σε καθαρά αλμυρό ή σε καθαρά γλυκό, όπως εδώ με την προσθήκη του μελιού.

Σε κάθε μπουκιά όλη η ...σύνθετη νοστιμιά!

Για πρωινό, για σνακ, για ελαφρύ βραδινό σε προκαλεί επίμονα να τον δοκιμάσεις για να αποφασίσει αν θα τον αφήσεις να σε σαγηνεύσει ή όχι,γιατί μόνον αδιάφορος δεν μπορεί να μείνει αυτός ο συνδυασμός!

Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Κτήμα Καντρή

Βιβλιοχαρτοπωλείο Κορκολής