Κερασένια πανακότα γιαουρτιού

Το χαρούμενο πρόσωπο μιας ξανθιάς καλλονής με το χαμόγελο που αφήνει να φανεί μια σειρά κατάλευκα δόντια σε προδιαθέτει για το όποιο πολύ ευχάριστο της συμβαίνει και που ο καθένας θα ήθελε να του συμβεί για να έχει κι αυτός το ίδιο χαμόγελο και ύφος.
 
Το μάτι πέφτει στην κατάλευκη, γεμάτη κουταλιά που "οδεύει" προς το κλειστό, ακόμα, στόμα κι αμέσως μετά "κατηφορίζει" στο "κουβαδάκι" με το γιαουρτένιο παγωτό, στα άλικα σιροπορυάκια και στα κατακόκκινα φρούτα  που το συνοδεύουν και ο εγκέφαλος παίρνει το  μήνυμα ότι εκεί οφείλεται η χαρά της εν λόγω καλλονής...ετοιμάζεται να γευθεί μια ...υπέροχη, δροσερή νοστιμιά!!
 
Λίγο πιο κάτω, ο τίτλος σε ταξιδεύει σε κάτι που, πολλοί κοντεύουν να ξεχάσουν... "καθημερινή πολυτέλεια"!!!
 
Αν και όχι σε κατάσταση Nirvana, μια και η κατάσταση αυτή είναι μια κατάσταση απόλυτης ηρεμίας χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή η διαφήμιση με παρασύρει!
 
Λευκό και μπλε που θυμίζουν Ελλάδα και θάλασσα, κόκκινα φρούτα και καφέ σοκολατένια μπισκότα... εεεεεεεε... είναι αδύνατον να αντισταθώ , εγώ η άμοιρη ...λιχούδα!!
 
Κι επειδή, γιαούρτι είχα, αλλά όχι ικανή ποσότητα, βλέπετε συνέπεσε και η κρίση και προσπαθώ να ψωνίζω με μέτρο προς αποφυγήν σπατάλης άνευ λόγου και αιτίας, παγωτό μεν δεν μπορούσα να κάνω αλλά μια πανακότα γιαουρτιού με κάτι κεράσια που είχαν ξεμείνει σε ένα μπολ στο ψυγείο ήταν στις γήινες δυνατότητές μου!!

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Κτήμα Καντρή

Βιβλιοχαρτοπωλείο Κορκολής