Mousse λεμονιού με μαρεγκάκια αμυγδάλου και σάλτσα φράουλας

Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη!
 
To κίτρινο ήταν πάντα το αγαπημένο μου χρώμα!
 
Πολλοί λένε ότι είναι το χρώμα του μίσους και της δειλίας!!
 
Αλλά πάλι είναι και το χρώμα του ήλιου, της χαράς, της επικοινωνίας και της επιστημονικής σκέψης.
 
Οι οπαδοί της χρωματοθεραπείας ισχυρίζονται ότι το κίτρινο τονώνει το νευρικό σύστημα και την αυτοπεποίθηση αλλά και βοηθά το μυοσκελετικό σύστημα και διώχνει τις φοβίες. 
 
Οι κίτρινες τροφές, βεβαίως βεβαίως, δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση μια και δεν μου φτιάχνουν απλά την διάθεση αλλά κάτι περισσότερο... αποτελούν γαστρονομικοί εθισμοί!
 
Θα μπορούσα να τρώω κάθε μέρα βραστό ή ψητό καλαμπόκι.
 
Θα μπορούσα να καταναλώνω τόννους μπανάνες!
 
Κι όσο για τα λεμόνια... εεεε, αυτά δεν λείπουν ποτέ από τις σακούλες που φέρνω στο σπίτι από την λαϊκή αλλά και το μάρκετ.
 
Η σημερινή γλυκολιχουδιά τα έχει όλα συν του ότι μπορεί να παρουσιαστεί με διαφορετικούς τρόπους σε πιάτο, σε μπολ αλλά και σε ποτήρι.
 
Είναι από κείνες τις λιχουδιές που, μόλις η πρώτη κουταλιά πλησιάσει στο στόμα, και πριν ακόμη προχωρήσει για να κάνει τον ουρανίσκο ευτυχισμένο, το άρωμα γεμίζει το νου και τον προϊδεάζει για την γευστική "ευτυχία" που τον περιμένει!
 
Κι όσο για το "μετά" ...αυτό οδηγεί στον εθισμό!
 
Ένας συνδυασμός από λεμόνι, αρωματικό και ξυνούτσικο, αμύγδαλο και φράουλα!
 
Μοναδική απόλαυση! Αξίζει σου λέω... δοκίμασε άφοβα και θα με θυμηθείς!
 
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Κτήμα Καντρή

Βιβλιοχαρτοπωλείο Κορκολής