Φρικασέ κατσικάκι με αυγολέμονο, στη χύτρα ταχύτητας

Φρικασέ...ένα πιάτο χαρακτηριστικό της άνοιξης γεμάτο νοστιμιά αλλά και πολλές παραλλαγές.
 
Ωστόσο, εκείνο το κλασσικό φρικασέ της γιαγιάς και της μαμάς παραμένει αξεπέραστο... διαχρονική αξία.
 
Το κλασσικό αυτό φρικασέ είναι το πιάτο που εδώ και χρόνια το απολαμβάνουμε την Κυριακή του Θωμά.
 
Γιατί; Ειλικρινά, δεν ξέρω... αλλά έχει γίνει πια κάτι σαν... παράδοση!!
 
Και πάντα με την ίδια υπέροχη, οικογενειακή συνταγή αν και η γιαγιά το έφτιαχνε στην απλή κατσαρόλα κάνοντας τη διαδικασία να διαρκεί κάπου 1,5 ώρα ενώ η μαμά μείωσε αυτόν το χρόνο από τη στιγμή που απέκτησε τη χύτρα ταχύτητας.
 
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Βιβλιοχαρτοπωλείο Κορκολής