Μπισκοτάκια cantuccini, τραγανά και διπλοψημένα

Καλή σας μέρα!

Για σήμερα, μια συνταγή για μικρά μπισκοτάκια, παξιμαδάκια θα τα έλεγα... αλλά γεμάτα νοστιμιά και άρωμα.

Πολύ εύκολα στην παρασκευή τους... τα γρήγορα μπισκότα θα τα έλεγα, συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα.

Δεν έχουν καθόλου λιπαρά, είναι τραγανά και πολύ αρωματικά, ταιριάζουν απίστευτα με καφεδάκι ελληνικό, με τσάι, με γάλα αλλά και ...σαν επιδόρπιο με ...γλυκό κρασί!!!

Διατηρούνται πολλές μέρες, ειδικά σε αεροστεγώς κλεισμένο κουτί ή βάζο, δεν χρειάζονται μίξερ και είναι τόσο ...μα τόσο εύκολα αλλά και τόσο ...μα τόσο τραγανά!

Πατρίδα τους είναι η Τοσκάνη και η άλλη τους ονομασία είναι μπισκότα του Πράτο.

Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Κτήμα Καντρή

Βιβλιοχαρτοπωλείο Κορκολής