Τάρτα σοκολάτας marbré

Καλημέρα σας!

Τί θα λέγατε για ένα Κυριακάτικο γλυκάκι;

Φτιάχνουμε τη  σοκομπισκοτένια βάση, καραμελώνουμε το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά όπως έχουμε πει και ΕΔΩ και τέλος , ετοιμάζουμε την κρέμα ganache.

Τελειώνουμε την τάρτα, τη βάζουμε στο ψυγείο και την Κυριακή, ήσυχα και χωρίς άγχος την βγάζουμε από το ψυγείο 15-20 λεπτά πριν τη σερβίρουμε... απλά και χωρίς κούραση!!!

Μια τόσο νόστιμη, καραμελο-σοκολατένια αμαρτία αξίζει τη διαδικασία της!!! 

Και τί αμαρτία!

Σύνθετης μορφής..

Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο