Χοιρινές μπριζόλες λαιμού γλασαρισμένες στο φούρνο με baby πατάτες τσακιστές

Ήρθε στη παρέα μας και λίγος ήλιος κι έτσι τί άλλο να κάνεις εικόνα παρά ένα όμορφο, ήρεμο Σαββατοκύριακο.
 
Κι από το Σαββατοκύριακο πού πάει ο νους; Έλα, μην το αρνείσαι... φυσικά στο Κυριακάτικο τραπέζι.
 
Κι έτσι βήμα-βήμα φτάνεις στο να σκεφτείς το πασίγνωστο "τί θα φάμε;".
 
Περίμενε σου έχω ιδέα... απλή αλλά θεϊκά νόστιμη.
 
Μπορεί να μην είναι ένα περίεργο, πολύπλοκο και τύπου Master Chef πιάτο αλλά είναι παραδοσιακό με σύγχρονες πινελιές που το απογειώνουν και επιπλέον το αγαπημένο φαγητό της γιαγιάς μου (αν και όχι με μίνι πατάτες) κι όταν το θυμάμαι πάντα χαμογελάω.
 
Είναι ένα πιάτο, απλό στο μαγείρεμα, με καθημερινά υλικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να του αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο.
 
Κι αυτό γιατί μαρινάρεις τις μπριζόλες, ετοιμάζεις τις τσακιστές baby πατάτες και για να απογειωθεί η γεύση του στο τέλος γλασάρεις και καραμελώνεις τις μπριζόλες.  
 
Πίστεψέ με, δοκίμασέ το και δεν θα το μετανιώσεις!! Είναι λουκούμι!!!
 
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Κτήμα Καντρή

Βιβλιοχαρτοπωλείο Κορκολής