Αμυγδαλοσουσαμόπιτα σιροπιαστή με σπιτικό φύλλο

Έχετε ξεκινήσει ποτέ να κάνετε μπακλαβά και αφού έχετε μπει στη διαδικασία να φτιάξετε τη ζύμη για το φύλλο να ανακαλύψετε ότι δεν έχετε καρύδια;;;;

Φαντάζομαι πως όχι!!!

Αυτή τη πρωτιά και την πρωτοτυπία την έχω κερδίσει μόνον εγώ...

Νομίζω ότι πιο ξεχασμένη δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου!!

Αφήστε που είχα την εντύπωση ή μάλλον ήμουν σίγουρη ότι είχα αγοράσει καρύδια!

Χαρούμενη, λοιπόν, βρέθηκα με τη ζύμη και για γέμιση αμύγδαλα και σουσάμι!!

Σοκ και δέος, στην κουζίνα μου, Σάββατο βράδυ!!! χαχαχα!

Επειδή όμως ο άνθρωπος είναι ον εφευρετικό κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά... πήρα το πολυαγαπημένο μου σουσαμάκι ("δώρο" του καλού μου γι αυτό είναι ...πεντάκιλο λες κι έχω βιοτεχνία για παστέλια!!!), πήρα και τ' αμυγδαλάκια μου που τα ψιλοέκοψα στο multi, τα έβαλα να ...κάνουν παρέα μέσα σε ένα μπολ, τα αρωμάτισα με μπόλικο κανελογαρύφαλο, ξύσμα πορτοκαλιού και μοσχοκάρυδο και ...έφτιαξα μια γέμιση!!!!

Εδώ και δύο χρόνια θέλεις να κάνεις σουσαμόπιτα, σκέφτηκα... δεν χαίρεσαι που παρουσιάστηκε η ευκαιρία;;; 

Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Κτήμα Καντρή

Βιβλιοχαρτοπωλείο Κορκολής