Εξαιρετικά ανθεκτικός πάγκος κουζίνας από… πορσελάνη;

pagkos porcelanis intro

Ο παραδοσιακός της ρόλος ως χώρος προετοιμασίας των γευμάτων έχει αναβαθμιστεί και πλέον η κουζίνα αποτελεί τον πιο δημιουργικό χώρο του σπιτιού. Έχει γίνει σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια,  που θα περάσει εκεί αρκετό από τον χρόνο της ημέρας για να συζητήσει, να γευματίσει, , ακόμη και για να υποδεχτεί φίλους. Αυτό είχε ως συνέπεια, πέρα από την ανάγκη για σωστό σχεδιασμό της κουζίνας και τη χρήση  ποιοτικών υλικών κατά την κατασκευή της, να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα  και στην αισθητική της.

Αν σχεδιάζετε τη νέα σας κουζίνα ή σκέφτεστε ότι μάλλον ήρθε η στιγμή να ανακαινίσετε την υπάρχουσα, είστε στο σωστό άρθρο για να ενημερωθείτε για  το next best thing στους πάγκους κουζίνας… Πάγκοι από πορσελάνη!!

Γράφει η Θεώνη Ρωμαίου

 Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, η πορσελάνη Caesarstone σηματοδοτεί ένα άλμα στην τεχνολογία, τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό, εισάγοντας καινοτόμες ιδιότητες που προσφέρουν υψηλό βαθμό ανθεκτικότητας και διαχρονική ομορφιά.

Παρόλο που ακούγοντας τη λέξη «πορσελάνη» η πρώτη μας σκέψη είναι πως πρόκειται για κάτι εύθραυστο, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, η πορσελάνη Caesarstone είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό στις υψηλές θερμοκρασίες, που επιτρέπει ακόμη και την άμεση θερμική επαφή με καυτά αντικείμενα.  Είναι, επίσης, ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία, πράγμα που επιτρέπει τη χρήση της ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.

 Πανέμορφη σχεδιαστικά, εξαιρετικά σκληρή και απίστευτα ανθεκτική σε γρατζουνιές, πίεση και ρήξη, η πορσελάνη Caesarstone μπορεί να αντέξει ακόμη και στην πιο απαιτητική χρήση και όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει και να αντικαταστήσει τους χαλαζιακούς πάγκους . Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα εντυπωσιακών χρωματικών συνδυασμών με τολμηρές φλέβες και εξαιρετικές απτικές υφές, με φινιρίσματα Honed ή Ultra Rough, που είναι απλά στη φροντίδα και τη συντήρηση τους. 

pagkos porcelanis 1

Γιατί να επιλέξετε πάγκο πορσελάνης

  • Ανώτερη αντοχή με ενισχυμένο υπόστρωμα από υαλοβάμβακα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα
  • Αξιόπιστη, εύκολη κατασκευή και εγκατάσταση, κατάλληλη για εξαιρετική κοπή και εξαιρετικά αποτελέσματα
  • Εντυπωσιακή αντοχή στις γρατσουνιές
  • Εξαιρετική ανθεκτικότητα στη θερμότητα, επιτρέποντας την άμεση επαφή με καυτά αντικείμενα
  • Μη πορώδες και μη απορροφητικό υλικό, αδιαπέραστο από λεκέδες
  • Πανεύκολη συντήρηση
  • Ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία, γεγονός που την καθιστά κατάλληλη και για εξωτερικούς χώρους
  • Εξαιρετικά ασφαλές υλικό, αφού το ότι δεν είναι πορώδες, αναστέλλει βακτήρια και μούχλα και το καθιστά απόλυτα υγιεινό
  • Χρειάζεται απλή φροντίδα μόνο με σαπούνι και νερό
  • Χαμηλής συντήρησης, υποστηρίζοντας ένα υγιέστερο περιβάλλον και καλύτερη χρήση των υλικών πόρων
  • Διαθέτει εγγύηση εφ' όρου ζωής

lyggas 1130x300 s22

Γιατί Caesarstone

Η Caesarstone γνωρίζει το μυστικό της χρήσης φυσικών πρώτων ορυκτών για την κατασκευή των πιο ανθεκτικών και ασφαλών πάγκων. Βρίσκεται στο τιμόνι της καινοτομίας επιφανειών από το 1987, καθοδηγούμενη από το σχεδιαστικό πάθος και την τεχνολογική ισχύ αιχμής και εξειδικεύεται στους πάγκους για σπίτια σε όλο τον κόσμο. Πρωτοστάτησε στους πάγκους χαλαζία, πρόδρομο των πορσελάνινων επιφανειών, και έφερε τη μαγεία των ακατέργαστων ορυκτών της γης στο σπίτι σας, με επιφάνειες που γίνονται το θεμέλιο και η βάση για τη ζωή.

Οι πελάτες εμπιστεύονται τη  Caesarstone γιατί οι επιφάνειες της έχουν όλα όσα χρειάζεται ένας όμορφος  πάγκος με εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Η εταιρεία είναι πάντα πρωτοπόρος στην ασφάλεια επιφανειών, υποστηριζόμενη από το Πρότυπο Υγιεινής Caesarstone και τη συμμόρφωση με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, περιβαλλοντικής φροντίδας και βιωσιμότητας.

Εξάψτε τη φαντασία σας με πάγκους πορσελάνης και βιώστε την απόλυτη εμπειρία Caesarstone…

Αντλήστε έμπνευση από την photo gallery που ακολουθεί: 

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο