O Δημήτρης Συλλαϊδόπουλος μας ξεναγεί στη REMAX

remax property center logo 1130X750

Η RE/MAX δημιουργήθηκε το 1973 στις HΠA και σήμερα είναι ένας πολυεθνικός κολοσσός στο χώρο του Real Estate με ισχυρή παγκόσμια παρουσία σε πάνω από 110 χώρες, 9.000 γραφεία και περισσότερους από 144.000 συμβούλους ακινήτων. Στην Ελλάδα έχει 22 χρόνια παρουσία και  αποτελεί μακράν το μεγαλύτερο κτηματομεσιτικό δίκτυο με 84 γραφεία και 1100 συνεργάτες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ολοκληρώνει κάθε χρόνο τις περισσότερες με διαφορά  αγοραπωλησίες ακινήτων.

 Δυο λόγια για την RE/MAX Πύργου

«Το γραφείο του Πύργου δραστηριοποιείται στη πόλη μας από τις αρχές του 2022 και έχει καλύψει με συνεργάτες γεωγραφικά όλο το Ν. Ηλείας. Παράλληλα λόγω του δικτύου των γραφείων μας σε όλη την Ελλάδα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε κτηματομεσιτική ανάγκη σε όλη τη χώρα. Αν για παράδειγμα κάποιος θέλει να πουλήσει ένα ακίνητο στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη μπορεί απλά να απευθυνθεί στο γραφείο μας και να εξυπηρετηθεί σαν να πήγαινε σε ένα γραφείο RE/MAX εκεί. Μέσα σε αυτό το διάστημα  πάνω από 180 αγοραπωλησίες και μισθώσεις ολοκληρώθηκαν με ταχύτητα και ασφάλεια για τους πελάτες μας» εξηγεί ο κ. Συλλαϊδόπουλος.

Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στη RE/MAX;

Κάθε γραφείο RE/MAX εφαρμόζει την τεχνογνωσία και την εμπειρία 52 χρόνων αυτής της εταιρείας. «Όταν το γραφείο του Πύργου αναλάβει ένα ακίνητο προς πώληση, δραστηριοποιούνται 9 μεσίτες-συνεργάτες, ώστε να φέρουν γρήγορο αποτέλεσμα. Αυτό από μόνο του μειώνει  το χρόνο πώλησης των ακινήτων μας. Επιπλέον, η τεχνολογία, οι τρόποι προώθησης των ακινήτων, το μεγάλο μας δίκτυο, η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών μας αλλά και η απόλυτη διαφάνεια συμβάλλουν στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πελάτες μας» τονίζει ο κ. Συλλαϊδόπουλος.

remax aut24

Γιατί να ασχοληθεί  κάποιος επαγγελματικά με το χώρο του real estate;

Ένα σύμβουλος ακινήτων καλύπτει τη δεύτερη σημαντικότερη ανάγκη του ανθρώπου που είναι η στέγαση. Αυτός ο επαγγελματίας θα αναλάβει να βρει ένα σπίτι για να στεγαστεί μία οικογένεια, για παράδειγμα, αλλά ταυτόχρονα θα φέρει χρήματα στο πωλητή ώστε να καλύψει και αυτός κάποιες άλλες ανάγκες του.  Ως εκ τούτου μιλάμε για ένα πολύ σημαντικό επάγγελμα  και πρέπει να επιτελείται με επαγγελματισμό, διαφάνεια και γνώση.

Η αγορά ακινήτων στη χώρα μας ύστερα από μία περίοδο ύφεσης, συνέπεια της οικονομικής κρίσης, έχει αρχίσει να καλπάζει δημιουργώντας ελκυστικές συνθήκες για να εισέλθει   κάποιος και να κάνει καριέρα στο χώρο του real estate. Παράλληλα, ο Ν. Ηλείας έχει όλες τις προϋποθέσεις και ακολουθεί  και αυτός την ίδια πορεία με εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον.

Πώς μπορεί η RE/MAX Property Center να βοηθήσει κάποιον να μπει στο χώρο του real estate και να κάνει καριέρα;

«Η RE/MAX Property Center είναι ένας χώρος που προσφέρει πλήρη υποστήριξη ώστε να ξεκινήσει κάποιος την καριέρα του στο real estate. Από το κορυφαίο brand, τη συνεχή εκπαίδευση, το business plan, του γραφειακούς χώρους, τη γραμματειακή υποστήριξη, το προσωπικό coaching και τη συμμετοχή στην ομάδα, ο συνεργάτης του γραφείου μας έχει όλα τα βοηθήματα για να επιτύχει σε αυτό το χώρο.

Ήδη στα 2,5 περίπου χρόνια λειτουργίας του γραφείου δώσαμε την ευκαιρία σε αρκετούς συνεργάτες να έρθουν κοντά μας και αυτή τη στιγμή να δραστηριοποιούνται με επιτυχία στο χώρο. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς όπως ο Παναγιώτης Νιάρχος έχουν  ξεχωρίσει Πανελλαδικά και έχουν βραβευτεί ανάμεσα στους καλύτερους συμβούλους ακινήτων της RE/MAX.

Για το 2024 τουλάχιστον 3 συνεργάτες μας έχουν εξασφαλίσει την παραγωγή ώστε να συμπεριληφθούν στα βραβεία της εταιρείας και στους καλύτερους, μεταξύ 1100 συμβούλων πανελλαδικά, και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και μας δίνει μεγάλη χαρά» δηλώνει ο κ. Συλλαϊδόπουλος.

Αν θέλεις και εσύ να μπεις στην ομάδα της RE/MAX Property Center και να  κάνεις καριέρα στο real estate, στείλε το βιογραφικό σου τώρα στο [email protected] ή κάλεσε στο 2621100545.

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο